Huomenta!

Hellurei! Oottepa käyny ahkerasti osallistumassa synttäriarvontaan! Hyvä hyvä! :)

Tosiaan, ollu vähän hiljaiseloa tää viikko. Ei vaan aika riitä mihinkään just nyt! Maanantaina kävin ratsastamassa (!!) ja oon kauheen ilonen kun selvisin siitä hengissä. Vaikka musta oiskin huomattavasti kivempaa ratsastaa poneilla kun isoilla hevosilla, täytyy ehottomasti mennä uudestaan!

Muuten oon ollu vaan duunissa, duunissa ja viel vähän duunissa. Kauheen rahan kiilto silmissä otan jokaisen ylimääräsen vuoron mitä on tarjottu ja jääny aina ylitöihin jos on saanu luvan, joten ei oo kauheesti mitään sosiaalista elämää ollu :D No viikonloppuna sit ehtii. Tänään mennään ihmettelee Indiedays-hippaloita ja huomenna on duunin pikkujoulut. Tosin suunnittelin vähän että voisin huomenna olla juomatta ja karata aikasin himaan, ettei menis koko sunnuntai taas ihan ohi.

Ja enää viikko siihen että lähen Vaasaan! Jee! Oikeesti vähän surullista kun odotan jo sitäkin ihan fiiliksissä. (tai siis Vaasa on kiva paikka ja ihanaa nähä mun ykköstyttöä pitkästä aikaa, mutta silti. Vaasa.)  Sit tammikuussa lähetään tyttöjen kans käymään Amsterdamissa ja sit ei ookkaan enää pitkäaika siihen et lähtee Indoihin. Koko ajan pitää olla jotain mitä odottaa niin menee tää arki ihan erilailla. Ja joulu tulee kohta! Musta ois kiva jos joku keksis kalorittomat joulutortut. Leivoin niitä jo kerran, mutta sit mulla tuli niin karmee morkkis kun vetelin niitä sen kuus putkeen etten oo voinu ostaa taikinaa enää uudestaan.

Asiasta kukkaruukkuun, mun tekis mieli ottaa rakennekynnet pois. Oon näitä nyt vuoden jaksanu taas katella, mutta kun mulla on niin kivoja kynsilakkoja jotka jää nyt kokonaan käyttämättä :D Onko kellään mitään poppakonsteja / supertuotteita rakennekynsien jälkeiseen elämään? Tai lähinnä huolestuttaa millasessa kunnossa noi mun omat kynnet on tuolla alla….

Key Lime Pie ja Meri.

neule – Diesel
shortsit – GT
kengät – Converse

Nappasin noi shortsit joskus kesän lopussa Ginan alerekistä hurmioituneena kolmen euron hinnasta. Koska en varsinaisesti oo mikään paljetti-ihminen ne on kuitenki jääny käyttämättä kunnes yks aamu vaatekriisissä kiskasin ne jalkaan ja tykkäsin yllättävän paljon. :D Onneks en kerinny viel heittää kirpparikasaan…

Myöhästyn töistä ihan kohta. hups! Palataan! Hauskaa viikonloppua! :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

36 Comments

 • Reply ani perjantai, marraskuu 16, 2012 at 07:14

  Ootko sä laihtunut? Tosi nätti!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:45

   lihonnu vaan ku en oo jaksanu kattoa yhtään syömisiä enkä oo pahemmin ees lenkkeilly…

 • Reply S perjantai, marraskuu 16, 2012 at 08:49

  Mä oon käyttäny Yves Rocherin semmosta kynnenkovettajaa mikä on kyllä aika hyvä tuote. Mutta teen samaa hommaa ku säki ja ihan sama mitä tököttiä laitat kynsiin, niin ainakaan mulla ei kestä kynnet yhtään. Oon yrittäny puol vuotta kasvattaa kynsiä ja kokeillu kaikki maholliset konsit viilailusta kalsiumtabletteihin, mutta mikään ei oikein toimi.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:44

   joo siis mullakaan kestä duunissa kynnet yhtään, mutta oon kyl tykänny pitää lyhyinä kynsiä, niin se ei silleen ees haittaa…

 • Reply Nina perjantai, marraskuu 16, 2012 at 10:00

  Mulla oli rakennekynsien kanssa ihan sama dilemma, kunnes tajusin että kyllähän niitäkin tosiaan voi lakata! :D Etenkin nyt kun viimeisimmässä huollossa kynsistä tehtiin sanalla sanoen aika kamalat (hyvän kynsipaikan löytäminen on näköjään yhtä hankalaa ku hyvän kampaajan) ja oon vähän ikäänkuin piilotellu niitä :P Ja sitäpaitsi ainakin geelin päällä kynsilakka kestää helposti parikin viikkoa lohkeilematta, ei huono!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:43

   joo niinhän se kestäis, mut ois niin kiva ku ei tarttis käydä enää huolloissa :)

 • Reply S perjantai, marraskuu 16, 2012 at 18:42

  oletko miettinyt, että pitäisit rakennekynnet tavallisina jolloin niitä voisi lakata ja lakka pysyisi kynnellä hyvin :)
  Toinen vaihtoehto voisi olla, kirkas geelilakkaus jonka päällä pysyy myös kynsilakka hyvin ja jos haluaa olla ilman väriä niin silti on kaunis kirkas pinta kynnellä.

  Teen itse rakennekynsiä ja huomaan, että tavalliset kynnet+lakka on nyt kovassa suosiossa!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:42

   kauhee työ huoltaa :D ja mul on kauhee ongelma tummista lakoista pitkissä kynsissä kun se näyttää mun silmään aina jotenkin niin mauttomalta…

 • Reply Alisa perjantai, marraskuu 16, 2012 at 22:41

  Kui et pidä vaan jotain simppeleitä rakennekynsiä ja käytä kynsilakkaa niiden päällä? Ainakin mä teen omien geelieni kanssa niin :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:41

   en jaksa huoltaa :(

 • Reply Henna perjantai, marraskuu 16, 2012 at 23:07

  Noi sortsithan sopii sulle ihan äärettömän hyvin! Muutenkin aika onnistunut toi asu :) Plus mä aina kattelen ”sillä silmällä” sun tukkaas, miten saatki sen näyttään tavallaan huolettomalta ja sutaistulta, mutta silti törkeen kivalta? En voi käsittää :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:41

   hhaha, se pitää tehä kiireessä ja ilman peilii, sillon tulee aina paras nuttura. jos yrittää liikaa ni menee aina pieleen

 • Reply Nelli perjantai, marraskuu 16, 2012 at 23:54

  Kai Vaasan yöelämä kutsuu? :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:40

   eiköhän se kutsu :)

 • Reply Laura:) lauantai, marraskuu 17, 2012 at 00:15

  Vinkkejä kun kaipasit nii itse voin ainakin sanoa että rakennekynsien poiston jälkeen omat kynnet oli ihan kauheessa kunnossa (meinasin alkaa oikeesti itkee ku näin mun kynnet :D).. Itse löysin sellaisen isadoran ” second nail” lakan ( sävy nud tai pink) joka lupaa tehdä kuin ” toisen kynnen” oman kynnen päälle ja näin tietysti suojata omaa kynttä! Itse pidän tuotteesta super paljon ja ainakin omissa kynsissä parin kerroksen lakkaus näyttää super siistiltä ja kovettaa oman kynnen niin että voisi luulla sen olevan geelauspinta eikä lakka;) toimii tietysti myös aluslakkana ja hintalaatusuhde on loistava!! Suosittelen :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:38

   kuulostaa ihan huipulta! tota haluun kokeilla!

 • Reply elel lauantai, marraskuu 17, 2012 at 00:27

  Moro! :) Opiskelen matkailua ensimmäistä vuotta ja kiinnostais hirveesti lähteä Balille vaihtoon. Sä varmasti tunnet myös Balin huonoja puolia niin mitä mieltä olet? Lähtisitkö itse vaikkapa puoleksi vuodeksi vaihtoon Balille?

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:34

   lähtisin ihan koska vaan.

 • Reply Eva lauantai, marraskuu 17, 2012 at 00:59

  Voihan rakennekynsiäkin lakata kunhan muistaa poistaa lakat asetonittomalla kynsilakalla. :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:34

   nii mut en pääsis tästä huoltamisesta mihinkään :D

 • Reply achladi lauantai, marraskuu 17, 2012 at 16:10

  Mulla ei kyllä oo koskaan ollut rakennekynsiä, mutta käytän ite työkaverin suosituksesta tätä http://www.iherb.com/Solgar-Skin-Nails-Hair-Advanced-MSM-Formula-120-Tablets/22419. Mulla oli ennen kynnet todella huonossa kunnossa, ne ei kasvanu oikeestaan yhtään ja lohkes helposti. Ton avulla sain kynnet kasvamaan ihan parissa viikossa ja niistä tuli vahvemmat. Nyt oon ihan happy mun ”uusista” kynsistä! :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:34

   mä oon kattonu jotain vastaavaa joskus. toi vois olla kyl aika jeees. oon vaan aina ihan pihalla tuol iherbin sivuilla enkä oo koskaan sit tilannu sielt mitään :D mut ehkä tota vois kokeilla..

 • Reply ärr lauantai, marraskuu 17, 2012 at 20:29

  Moikkaaa! Mun on pakko tulla kertomaan sulle, et oon saanu sust jokseenkin tylyn kuvan ku oon lukenu noin vuoden sun blogia. Mut nyt se käsitys on muuttunut, ku oon lukenu sun vanhoja postauksia!! Oot aivan ihana persoona näiden postausten perusteella! Oot oikeesti semmone awww tyyppi et tekis mieli ottaa poskist kii ja rutistaaa ku oot nii ihana :-D aww. Ps. Turha kommentti

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:30

   haha :D oon ollu viimesen vuoden tyly? :D

 • Reply Terhi lauantai, marraskuu 17, 2012 at 22:15

  rakennekynsiin…
  Mulla on nyt menossa vuosi rakannekynsien jälkeen. Kynsilakka-asiaan on kaksi ratkaisua: tuo sun miettimä rakennekynsistä luopuminen (minkä minäkin tein) ja sen jälkeen suosittelen äääärettömän lämpimästä cesars shopin kynnenkovettajaa… Toimii kuin unelma. Tai ratkaisu b, jota minäkin jonkin aikaa loppuajasta toteutin, eli otat koko kynnen sillä kirkkaalla massalla. Sen voi sitten lakata millaiseksi haluaa, ja lakkaus pysyy ja kestää rakennekynnellä paremmin. Kunhan vaan muistaa käyttää asetonitonta poistoainetta :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:30

   mulla on viel suurempi ongelma se etten jaksa käydä huoltamassa näitä :D Siks toi rkynnen lakkaaminen ei oo oikeestaan vaihtoehto.. :D

 • Reply Anna sunnuntai, marraskuu 18, 2012 at 10:48

  Ala syömään manteleita, biotiini ravinnelisää tai spirulina levää! Lähtee kynnet kasvamaan, mut noita ravintolisiä pitää syödä muutama kuukaus ennen kuin alkaa näkymään. Mut jos nyt alotat niin parin kk päästä saa jo rakennekynnet veke! :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:29

   biotiinit vois kyl olla jees.. :) ja siis joo ku en oo ottamas kynsiä pois NYT niin ehtis vahvistuukkin tuol alla :)

 • Reply Mari sunnuntai, marraskuu 18, 2012 at 10:59

  Mä en niinkään oo koukussa joulutorttuihin, mutta piparitaikinaa mä voisin syödä kilokaupalla :D Onneks joulu on vaan kerran vuodes :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:28

   mulla ei onneks oo tota piparitaikina ongelmaa… :D yritän pysyy kaukana siitä.

 • Reply Ewe sunnuntai, marraskuu 18, 2012 at 13:31

  Mä tein viime vuonna ekaa kertaa niin, että tein joulutortuista ihan tosi pieniä. Siis sillee, että kun ostaa sitä taikinaa, ja normaalisti siitä levystä tulee kaks torttua niin vetelin ne kaks vielä neljään osaan kummankin, eli yhestä levystä sai kaheksan. Ihan hirvee vääntäminen niissä kyllä (tein ihan hillittömän kasan niitä joihinkin pikkujouluihin), mutta ne oli tosi käteviä kun ne oli niin pieniä, niin vaikka niitä olis syöny sen neljä, niin oikeesti oli syöny vaan yhen normaalikokosen joulutortun verran. Ja siinä vaiheessa jo järki sano että elä syö mitään kahtakymmentä niitä, niin auttaisko tuo tohon sun ongelmaan? :D

  Niin, ja ei Vaasassa oo mitään vikaa, vaikka tää onkin aika pieni :P muutin tänne ite syksyllä ja oon ihan rakastunu koko paikkaan, vaikka oon huomattavasti isommasta kaupungista kotosin! Okei, se että tää on rannikkokaupunki vähän vaikuttaa siihen, mutta kuitenkin.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:27

   taittelitko ne kuitenki iha normitortun muotoseks? tai ne kulmat?

   täytyy kokeilla !

   • Reply Ewe tiistai, marraskuu 20, 2012 at 08:48

    Taittelin! Sillähän se koko homma otti niin päähän, kun se oli vähän tylsää hommaa, kun ne oli niin pieniä :P välillä tuntu että sormet on liian isot tms koko hommaan, mutta kyllä niistä hyviä tuli :)

    • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:56

     hahha :D no voin uskoo et on ollu piperrystä. täytyy kokeilla ens kerralla ku uskallan ostaa torttupohjia taas :D

 • Reply Lillyann tiistai, marraskuu 20, 2012 at 08:48

  Vinkki vitonen kynsilakka-addiktilta! Osta OPIn Nail Envy! Saa Stockalta ja hinta on hirveä, mutta en enää vaihtas tuotetta pois mistään hinnasta. Omat kynnet on kasvanu puolessa vuodessa kovemmiksi kuin koskaan aiemmin, enkä käytä mitään ravintolisiä! Mulla on itselläni se vihreällä tekstillä oleva Original, mutta sitä on muitakin versioita olemassa. Ainakin nailsuppliesilta sitä pitäisi saada, hintakin puolet halvempi kuin Suomessa :D

  • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:57

   opia saa onneks ebaysta aika halvalla… tosta opista oon ehkä joskus jostain lukenu

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post