no matter how many breaths you took you still couldn’t breathe

Olin niin pähkinöinä eilen mun ruoasta että unohin kokonaan lisätä asukuvat sieltä Robbie-illasta. No menee ne tänäänkin kuvituksena ja te säästytte instagram-kuvilta :D Puhuttiin just maanantaina tyttöjen kanssa siitä, miten nykyään ei jaksa raahata enää kameraa mihinkään kun on olemassa puhelin ja sen kamera. Toisaalta kiva, koska mä ainakin otan koko ajan kuvia ja kaikesta nykyään kun kameraa ei aina jaksa / viitti kaivaa esille…

No jos nää asukuvat jatkossakin hoidetaan kuitenkin järkkärillä :)

Niin suuresti kun mua tää syksy / talvi kyrsiikin niin oon aika fiiliksissä siitä, että saa taas laittaa jo ihan töihinkin muuta kun sen kaikista pienimmän ja hengittävimmän topin ilman pelkoa että kuolee lämpöhalvaukseen. Mua edelleen syö etten ostanu tota neuletta myös luonnonvalkosena, mutta voisin opetella rajottamaan sitä että kaikki vaatteet joista tykkään on saatava aina vähintään kymmenessä värissä.

Ja kun jotkut vaatteet on saatava monessa värissä, niin noita bershkan mustia pillifarkkuja mulla onkin sitten kahet ja just pohdin että pitäiskö tehä päiväristeily tallinnaan ja käydä hakemassa kahet lisää kun tuntuu että noi on molemmat aina pyykissä. Mulla on ollu missio löytää täydelliset mustat pillifarkut, mutta kun ei vaan löydy. Jos löytyy täydellinen malli niin sit materiaali on sellasta että se imee itteensä jokaisen valkosen karvan tai jos matsku on hyvä niin ne tekee sellasen grannyperseen ettei tosikaan. Noi on hyvää kangasta ja istuu pepusta, ainut vaan että ne lörähtää varsin nopeesti vaikka kuinka oon tunkenu itteni kokoon XS.

Mulla on sellanen olo, että nyt pitäis kirjottaa jotain hauskaa, mutta kun mulla on ollu vähän tylsät pari päivää enkä oo ees kauheesti rakastunu kehenkään. Jouduin pyytää vartioita käymään duunissa alkuviikosta ja mä oikeesti toivoin sormet ja varpaat ristissä et sielt ois tullu joku söpö että oisin voinu kehittää jonkun duunipaikkakriisin ees. Mutta ei.  Ehkä myös se, että oon edelleen jatkuvasti nenä kiinni whatsupissa vaikuttaa asiaan, mikä on typerää, koska tää pelleily pitäis ihan oikeesti jo lopettaa. Oon tiiättekö kirjottanu itelleni Balilla kirjeen, että Rakas Meri, siinä vaiheessa kun murehdit näiden hetkien perään niin muista seuraavat asiat ja liuta asioita jotka vakuuttais kenen tahansa normaalin tytön siitä, että parempi pysyä kaukana tästä kakslahkeisten valioyksilöstä kaikilla mahollisilla tasoilla.

Jos kirjotan vetoomuksen Julia Gillardille niin auttaiskohan se mua saamaan viisumin Ausseihin? Tarviin kipeesti aussiympäristön (eli sitä ettei kukaan tunne ketään kenestä kirjotan) että voin kukoistaa :D Lisäks musta tuntuu että käytän huolestuttavan paljon aikaa siihen että tuijottelen Mattyn kuvia kun mulla on joku vajari hyvistä keskikropista. Täytyy laittaa sille viestiä ja kysyä mitä sille kuuluu, ettei se vaan unohda mua. Ja voin samalla vihjata että voisin tarvita uutta materiaalia blogiin, että jos se vois kuvata mulle vaikka yhden miehen Magic Mike -videon niin mua ei haittais yhtään.

neule – GT
farkut – Bershka
kengät – Steve Madden

Mun uudet Nellyltä tilatut Maddenit on vihdoin saapunu kotiin ja voi miten me ollaankaan rakastuneita ♥ pure love! Kerroinko että tilasin noita vahingossa kahet? Kun en ollu varma että menikö mun eka tilaus läpi ja iski paniikki ja tilasin toiset. No sain kaks tilausvahvistusta hetkeä myöhemmin. Mitäköhän ne miettii nellyllä kun oon nyt tilannu kolmet Frankieet yhteensä?

Mulla oli pieni huoli, kun maanantaina kävelin kotiin (menin vahingossa kaks pysäkkiä omani ohi..) ja astuin järven kokoseen vesilammikkoon ennenku olin kerinny suojaa noita raukkaparkoja mitenkään…. No onneks ne näyttää olevan edelleen ihan elossa.

Jos alan nyt valmistautuu henkisesti mun skypetreffejä varten ja juon vaikka lasin viiniä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Vilma torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:33

  Just mietin näitä omia Maddeneitani, että onko nää nyt ees niin hienot kun kuvittelin, mutta kun kattoo sun kuvii niin näähän on ihan upeet! Koot meni kyl pikkasen oudosti näissä. Kolmekutoset sujahti jalkaan, mutta halusin villasukkavaran niin otin kolmeseiskat. Niissä taas kantapää jumittaa jotenki oudosti ton varren kohdalla….

  • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:51

   Mulla oli 39 oli ihan liian iso ja toi 38 taas siinä rajoilla et onks se liian pieni. Mut kyl ne onneks parin käyttökerran jälkeen on jo muotoutunu jalkaan…

 • Reply Tupu torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:37

  Mun lempparifarkut on kans Bershkan mustat superlow skinnyt ja lähin viime viikonloppuna Tallinnaan metsästämään samanlaisia, etten vaan kuluttais näitä loppuun ja sit pääsee itku. No mitäs kävi, niitä ei ollu koko Bershkassa mustina?! Kaikkia muita värejä löyty, mut ei mustia?! Melkein meni viikonloppu pilalle…

  • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:50

   onkohan noi kans ne? APUA JOS NIISTÄ EI OO KOKOJA! Täytyy soittaa eka ja varmistaa ennenku lähtee mihinkään…

 • Reply imlacking torstai, marraskuu 1, 2012 at 16:38

  Mulla on taas niin, että on joitain vaatteita samoissa väreissä, esim. jotain tiettyjä housuja mustana useammat :D. Joskus jotain paitoja on kyllä ollut ainakin parissa erissä värissä.

  Tulit mieleen, kun MeNaisissa oli Wonderbra -mainos ja mistä niitä vois Suomesta ostaa. Harmi vaan, että niitä ei löydy mistään täältä läheltä. Tampere tais olla lähimpänä.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:26

   on mulla kyl joo parista farkkumallista kaikki maholliset koot :D

   jee vihdoin muutkin tajuu et wonderbrat rokkaa!

 • Reply annika torstai, marraskuu 1, 2012 at 17:14

  En tiedä tai muista ootko tästä joskus kirjottanut, mut oisko sun kohdalla mahdollista, että muuttaisit Suomesta joskus pois? (:D Tää oikein kuulostaa siltä ku huomauttaisin nätisti toivovani sitä, mutta siis kiinnostaa vaan.)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:24

   oon miettiny paljonkin. toisaalta kun olin muualla ni kaipasin tosi paljon suomeen ja perhettä ja frendejä, mut ei täälläkään nyt oikein oo hyvä

 • Reply Jennaa torstai, marraskuu 1, 2012 at 17:21

  Mulla on kans ongelma rakastumisen suhteen! Oon Etelä-Koreassa vaihossa nyt (oon ollu 2½ kuukautta) ja aluks tuntu siltä et rakastuin joka toiseen tyyppiin! Nää on vaa jotain aivan ihania täällä! :D Mutta jo pari viikkoo sitte rakastuin yhteen tyyppiin tulisesti, en oo kuullu siitä meidän tapaamise jälkeen yhtään mitään ja nyt en oo pariin viikkoo rakastunu yhtään kehenkään! D: Nyt alkaa jo huolestuttamaan ja aika tylsääki alkaa olla. :l Annappa neuvo tähän väliin mitä nyt teen. :DD

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:22

   haha, en oo viel itekkään keksiny! kerron heti jos löydän jonkun keinon!

 • Reply Taija torstai, marraskuu 1, 2012 at 17:22

  Mulla kans ikuinen ongelma mustien pillifarkkujen kanssa, mutta lähinnä siitä syystä, että jotenkin saan ne aina haalistumaan polvista. Ja sitten kun on vähänkään kuluneet niin ei kehtaa käyttää ku näyttää just siltä että oon kontannut jossain.. Vaikka oikeesti mulla taitaa olla vaan jotenkin normaalia terävämmät polvet tai jotain ku ihan normaalikäytössä menee tosi nopeesti huonoiks. Ei millään viittis olla kokoajan ostamassa uusiakaan.. :/

  Heh, mulla on kans sellanen juttu meneillään että mietin kokoajan kuinka mun pitää nyt lopettaa tää ja silti jatkuvasti oon viestimässä.. Miten onkin niin vaikee lopettaa juttua vaikka tietää ettei siinä oo pidemmällä tähtäimellä mitään järkeä/toivoa??

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:21

   hassuu.. no musta on onneks helppo uudelleen värjää?

 • Reply llauraa torstai, marraskuu 1, 2012 at 21:47

  Moikka Meri, oot ihan huippu ja ihana toi neule, saiskohan noita enää mistään :oo
  Mun mielestä parhaat mustat pilli”farkut” ja dr. denimin, mallia en osaa sanoo, mutta noi ei oo ihan farkkufarkut, mutta silti ihan parhaat! :–) Löytyy myös muista väreistä, itellä on tummansiniset ja mustat, ja nyt harkitsen vakavasti pinkkien ostamista. Noita pöksyjä saa ainaki Carlingseista hintaan 45€. Lahkeet on siis ihan pillit ja mun mielestä pylly näyttää ainaki hyvältä, vyötäröstäki saa kolmee eri korkeutta :) Ainoo miinus on, että väri haalistuu pesussa suhtnopeesti, mutta saahan niitä sitte värjäiltyy :)

  Hyvii jatkoja sulle, oot paras!

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:21

   Sellossa oli ainaki pari kappaletta jäljellä… En tiiä muista. Pakko kokeilla dr denimeitä kun niitä on kolme suositellu :D

 • Reply Liina torstai, marraskuu 1, 2012 at 22:18

  Ootko kokeillu dr.denimeitä? Mä voisin asua niissä pöksyissä, eivät menetä muotoaan sitten millään ja ihan överimukavat jalassa :) ja hintaki on halpa.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:20

   en oo koklannu, tai mulla on joskus ollu jotkut ikuisuus sitten ja ne ei istunu yhtään… mut jos ois tullu uusia malleja. täytyy käydä koklaa!

 • Reply Jutta torstai, marraskuu 1, 2012 at 23:30

  Dr Denimit ei lörähdä ;) Suosittelen.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:20

   täytyy käydä kokeilee!

 • Reply SonjaV perjantai, marraskuu 2, 2012 at 14:51

  Hei hyvä että täältä näkee ihan järkkärillä otettuja kuvia. On jotenkin alkanut rassaamaan joissakin blogeissa se kun pelkkää instagramia =).

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:18

   instagram on niin helppo.. :)

 • Reply mariiy lauantai, marraskuu 3, 2012 at 20:48

  Meidän ginasta löytyy ainaki vielä noita myös vaaleana;D tosin sulla on ehkä vähän liian pitkä matka tulla Kuopioon sen takia:D Mutta mun lempparifarkuiks on tullu just ginan Lisa farkut!! ihan parhaat. Mulla on just kahdessa eri värissä ja pakko ehkä ostaa kolmannet viel..

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 5, 2012 at 18:58

   Mä en oo koskaan kokeillu Lisoja, pitäis ehkä testaa.. Ne kyl vaikuttaa mukavilta jalassa…

  Leave a Reply