Sunnuntai

Haaaapppy Sunday!

Tähän alkuun se valitus kylmyydestä, lumesta (joka onneks suli jo) ja uudestaan siitä kylmyydestä. Mä luulen että P lakkaa kohta kysymästä mun kuulumisia päivittäin, kun ainut mitä teen, on se, että valitan kylmästä säästä. TOsin se ehdotti tänään että muutan takas ausseihin, kun siel ois sentäs lämmin johon vastasin et joo toki, pitää vaan mennä naikkariin aussin kanssa että saan pysyvän visan, mutta sekään ei kuulema oo ongelma. Tätä menoa pakkaan kyllä kamppeeni ja lähen sinne. Lupaan videoida sen ilmeen kun paukahdan oven taakse, että tulin nyt, mennääs poika naimisiin!

Viikonloppu meni aika kivasti, perjantaina oltiin Virpin kanssa muutamalla pyörähtää, eilisen koomasin sohvalla siihen asti että lähin käymään kaverin läksiäisissä Navy Jerryssä. Oli viel pieni väsy päällä ja karkasin ennen puolta yötä. Käytiin Ninan kanssa syömässä maailman pahimmat pizzat koskaan ja sit kiltisi kotiin nukkumaan. Ja tänään nukuin yli yheksään (joka oli mun uus ennätys, varsinkin kun kelloja oli siirretty) ja heräsin sillonkin vaan siihen että mun piti käydä whatsup-sotaa P:n kanssa jolla oli joku mustasukkasuuskriisi menossa. Kerranki joku muu draamailee enemmän kun minä.

Nyt jumitan sohvalla ja tuijotan pikkusiskon kanssa ankkaräppiä, kuinka söpöjä noi pikkupojat on! :D ihania. Illalla pitäis mennä kahvittelee yhen ihanan typyn kanssa johon tutustuin ausseissa. Mulla on ihan kauhee ikävä sinne ja tuntuu hassulta nähä ihmisiä jotka on oppinu tuntee siinä ympäristössä täällä. Meinasin alkaa itkee eilen kun laitoin suolasuihketta hiuksiin jota käytin ausseissa ja se tuoksu samalta kun mun aussikodin huone. (kertoohan tää siitä että käytin kyseistä tuotetta jotenkin liikaa?)

paita – Gina Tricot
farkut – Bershka
kengät – Nine West

Toi paita on uus, mietin pitkään et osaanko käyttää sitä kun tossa on noi kultaset niittijutut, mutta sit ku otin sen käyttöön niin en haluis muuta pukee päälleni. Tosta oli kans musta, mutta siitä oli koot loppu :( Täytyy toivoo et niit tulis lisää tai kattoo jos nettikaupassa ois…

Lapsi on terve kun se leikkii…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply sekavaa sunnuntai, lokakuu 28, 2012 at 19:19

  siis enkö mää seuraa tätä blogia tarpeeksi ahkerasti :D mihin sven on kadonnu ja onko P nyt se jonka tapasit balilla (ei viiksivallu)? :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:18

   svenkan kanssa tultiin siihen tulokseen että parempi kun ollaan vaan kavereita. ja joo, P:n tapasin balilla :D

 • Reply IraCassandra sunnuntai, lokakuu 28, 2012 at 19:32

  Aawww, ihania noi lehtien heittely kuvat! :))

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:18

   oli pakko leikkiä…

 • Reply sari sunnuntai, lokakuu 28, 2012 at 20:27

  meri and big white smile! :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:18

   :D

 • Reply millamainen sunnuntai, lokakuu 28, 2012 at 21:37

  Tosi ihana toi paita!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:18

   kiitoksia :) tykkään itekkin!

 • Reply hmclehto sunnuntai, lokakuu 28, 2012 at 22:32

  Ma helpotan sun aussi ikavaa, aivan ihanat kevat ilmat Sydneyssa vaikkakin heittelee +32 seuraavana paivana +22, mutta hei aurinkoa ja valoa IHANAA ;) Sorry suolaa haavoihin, suolasta puheen ollen kerrohan mika tuo suolasuihkeen nimi on, pitaa kokeilla…..Kyselin sulta joskus niista whitening stripeista ja tosiaan tilasin. Totally SOLD this girl, so thanks for your tip!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:16

   Joo tekisin mitä tahansa valosta… Ja ausseista ja sydneystä :D

   Joo ne liuskat on maailman apras keksintÖ!

 • Reply imlacking maanantai, lokakuu 29, 2012 at 03:27

  Ihania kuvia, varsinkin noi kolme viimestä. Mua harmittaa, kun en oikein ehtinyt ottaa syksyisiä kuva, kun oli todella kauniin näköistä. Perjantaina satoi lunta ja oon nyt viikonlopun aikana ottanut sitten talvisia kuvia aika paljon.

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:16

   täällä onnekss suli lumi heti pois…

 • Reply HelinäKeiju maanantai, lokakuu 29, 2012 at 08:48

  syksyssä on ihaninta juuri nuo lehdet. kävellä lehtikasojen läpi. kyllä, lapsi on terve kun se leikkii :D mutta tulisipa se kesä jo takaisin

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:15

   juu kyllä syksy ja lehdet on nyt nähty, takas kesä kiitos!

 • Reply iida maanantai, lokakuu 29, 2012 at 20:06

  Oi, kovin ihana tuo uusi banneri! :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:13

   kiitoksia :)

  Leave a Reply