torstaita

Hellureiii.

Vietin just oikein mukavan tunnin maksaen laskuja ja lähetellen paniikkisähköposteja mun kirjanpitäjälle että oonko maksanu muka kaikki alv-laskut vai oonko unohtanu jotain ja apua. Inhoon tätä. Yleensä laitan kaikki laskut sitä mukaan verkkopankkiin odottamaan palkkapäivää kun ne tulee, mutta tässä kuussa oon jotenkin luistanu koko hommasta ja nyt on varmaan puolet laskuista sit kans maksamatta. Menin kattomaan Hennesin sivuilta että paljon mun tilivelka sinne on, ja ilahduin niin paljon loppusummasta, että tein sitten puolivahingossa sinne melkein 300 euron tilauksen. HUPS. No palautan kuitenkin puolet, niin ehkä se ei oo niin paha.

Marraskuussa on PAKKO alottaa se pirun shoppailulakko ja lupaan ja vannon pyhästi että raportoin teille jokaisen repsahduksen, että voitte sitten haukkua mut pataluhaksi. Tuli aamulla sellanen why oh why-fiilis, ku P laitto viestii et Ausseis on +34 astetta ja tuijottelen sitä omaa mittaria joka näytti neljää lämpöastetta. miksi mä olen täällä vaikka suomen syksy / talvi ei vaan sovi mulle?! Pakko päästä reissuun oikein oikein oikein pian! (mulla on niin kovia suunnitelmia tässä, et pakko oikeesti säästää)

Bali fiiliksiä ♥ kiitos (ja anteeksi varastamisesta) Susannalle kuvasta :) (miks musta näyttää siltä että puristan Brandon-parkaa perseestä tässä?)

Ääääh en kestä.

Instagram-annos :D Mun oli tarkotus ottaa kuvaa mun uudesta KISS-paidasta, mutta iskin sit käden tolleen kivasti molemmissa kuvissa eteen. Lounas sushi, mulla on taas kestohimo tohon ja voisin syödä pelkkää sushia vaan koko ajan. Pakko käydä vetää jossain buffetissaöverit, niin voi välillä syödä jotain muutakin. Mulla oli eilen vapaaapäivä ja sen jälkeen kun kävin aamulla lenkillä, lähin kynsihuoltoon josta frendille käymään ja kattoo sen uutta kämppää ja pussailee yhtä adhd-chihua. Seurauksena löhösin siellä puol yheksään asti illalla sohvalla ja katottiin telkkaria ja juoruiltiin vaan. Ja syötiin homppajuustoo ja pipareita.  Parasta ♥

Mun kirjanpitäjä uhkas et aamulla on lunta. Jos on niin en kyllä mee töihin. Onneks on vapaa viikonloppu niin saa rauhassa möllöttää kotona ja kieltäytyä poistumasta sisätiloista mihinkään. Ainut vaan että mulla on kauheesti kaikkee ohjelmaa suunniteltuna…Buu.

Mun on pitäny kuvaa teille video vaikka miten monta päivää, mutta en oo vielkään saanu aikaseks. tai kuvasin itseasias yhen, mutta se oli 13 minuuttia lätinää tyhjästä, niin päätin etten sit ehkä kuitenkaan julkase sitä, koska KUKAAN ei jaksa kattoa sitä loppuun asti :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Silja torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:14

  Hei!! Järvenpäässä sato tänää jo lunta!!!!!! Huusin vaa yksinäni täällää viis minuuttia putkeen WHAT THE FUUUUCK????!!!!!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:24

   yäääääk

 • Reply rosaa torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:17

  Voi taisit just pelastaa mun illan! Oon varmasti ollut itkusta kauhuissani, kun näin että lunta satoi tänään täällä Tampereella. Mutta jos Ausseissa on lähemmäs +30C niin ehkä tän reilu 2 viikkoo vielä kestän täällä :D haha! Olin vaan jotekin ihan suunnitellut, että en ehdi näkemään lunta ennen kun lähden uudestaan pakoon täältä :D hehe..

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:23

   joo sydneyssa on kuulema 30… en kestä että lähet sinne!

   • Reply rosaa perjantai, lokakuu 26, 2012 at 08:41

    Oioioi! :D Haha nyt vaan Meri shoppailu lakkoon niin pääset sinne kanssa! ;)

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:23

     jep!

 • Reply Jansku torstai, lokakuu 25, 2012 at 22:10

  Täällä Turussa on viimeisen puoltoista tunnia satanut jo lunta, ihanaa. Muutama sentti on jo maassa ja yhden mini-lumiukonkin ehdin jo pyörittelemään :) Tosin ei-talviset ei nytten varmaan nauti.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 22:15

   hyyyi ei! en kestä et tulee lunta ku sit pitäis muka oikeesti hyväksyy ettei oo enää kesä :D

   • Reply christel torstai, lokakuu 25, 2012 at 22:33

    äiti kertoi että klaukkalassa oli satanut aamulla hieman lunta.. se ei edes ole niin kauhean kaukana :D silti itsepintaisesti en edes tänä aamuna suostunut laittamaan talvitakkimaistatakkia (=villakangastakki tms) vaan nahkatakki ja karvaliivi sai riittää :D ja aamulla mittari näytti sentään miinusasteita.. :D

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:25

     oho… aika kova mimmi kun viel uskallat nahkatakilla, mä just pohdin et pitäisköhän laittaa nahkatakit talviunille jo…

 • Reply jennika torstai, lokakuu 25, 2012 at 22:11

  miks ootte annan kaa riidois? :o

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 22:14

   en oo tiennykkään että ollaan riidoissa :D

   • Reply niina lauantai, lokakuu 27, 2012 at 14:17

    En ymmärrä et miten ihmiset jaksaa miettiä sitä että ootteko riidoissa :D jos että mainitse toisianne vähintään kerran kuukaudessa niin se ilmeisesti tarkottaa että ootte riidoissa :D Välillä en kyllä ymmärrä miten jaksatte pitää blogeja ja lukee kommetteja kun kaikista väännetään ihme juttuja

    p.s oon niin ilonen että ei tarvii olla suomessa :D täällä ihmiset valittaa miten ulkona on kylmä vaikka mittati näyttää +7 :D oon sanonu kaikille että menkää suomeen esim tammikuussa niin tiijätte mitä tarkottaa kylmä :D

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:22

     jep :D Joo kyllä tähän menee välillä usko, mutta toisaalta mulle on aika sama mitä ihmiset ajattelee. tai siinähän spekuloi, pääasia et ite ja läheiset tietää miten hommat oikeesti on :D

 • Reply Mirka torstai, lokakuu 25, 2012 at 22:56

  Ihqu Killekin on päässy kuviin <3
  Mä myös täällä ryydyn jo pelkkään ajatukseen, että kohta on lumi maassa =(
  Tiesitkös, että mun pakastimessa on sitä samaa valkoista töhnää, joka kohta
  peittää maan, ja siellä on kaikki kuollut… että onkos tuo ihme, että mekin
  tehdään kuolemaa?!
  Voi kun olisikin rahaa lähteä johonkin! Toivottavasti edes sä lähdet, niin voin
  taas mielikuvamatkailla katsoessani sun makeita kuvia =D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:24

   Kille on kyllä ihana <3 Joo pakko alkaa nyt säästää okikein urakalla, ihan vaan siks että pääset mielikuvitusmatkalle!

   • Reply Riina tiistai, lokakuu 30, 2012 at 22:29

    Mun muru on julkkis nyt <3
    Ainiin, ostin lisää piparia ja homppajuustoa, tervetuloa! :)

    • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 14:00

     oooi täytyy kyl tulla!

 • Reply M perjantai, lokakuu 26, 2012 at 07:10

  Kirjanpitäjäsi oli oikeassa! Ainakin tällä nurkalla Helsinkiä tulee lunta vaikkei oo pakkastakaan..
  Kiitos ihanasta blogista, saat mut aina jotenkin hyvälle tuulelle :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:24

   täytyy vaihtaa kirjanpitäjää :(

 • Reply jenna perjantai, lokakuu 26, 2012 at 09:15

  Ihanaa kun tulee talvi, mutta hirveetä ku on niin kylmää koko ajan! Hassua, että jonkun mielestä plus neljä on oikeasti kylmä, sillä itsehän heräsin kunnon pakkasiin aamulla ja piti vielä lähteä reippaana ennen seitsemää töihin:) Joten ole ilonen, että et asu Lapissa, koska tää -15 asteen pakkanen ei oo mitenkään erityisen mukavaa :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:23

   plus neljä on kylmä sillon kun siihen yhdistää 20m/s merituulen :)

 • Reply Eveliina perjantai, lokakuu 26, 2012 at 23:43

  Heissan :) Täällä pohjoisen perukoilla mun vanhempien luona jossa oon parin viiikon vierailulla on ollut lunta jo monta päivää :) Mä toivon, että ku tuun sinne etelään käsin se mystinen valkoinen asia on jo hävinnyt maasta :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:22

   on onneks!

 • Reply Ida sunnuntai, lokakuu 28, 2012 at 15:26

  Hey lady, jos en ihan väärin muista ni sähän kuolasit Ausseissa niitä kauniita poikia? :D Tuli vain mieleeni, että ootko kuullu Janoskians-ryhmästä? Tekevät videoita youtubeen, katon iteki poikien videoita vaan sen aksentin ja ulkonäön takia :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:19

   en, täytyy tutustua! kuulostaa lupaavaltaq :D

 • Reply Marrria sunnuntai, lokakuu 28, 2012 at 15:59

  Heipsan,

  uusi kone ja haluaisin tähän tallentaan sun blogin RSS-syötteenä, miten se tehtiinkään..?

  Ps. kiitos huipusta blogista!

  Marrria

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:19

   apua en tiiä? :D

 • Reply sushimonsteri sunnuntai, lokakuu 28, 2012 at 21:42

  missä sushipuffassa kävitte? mikä on paras sushipuffa Helsingissä? Kerro mahdollisimman monta, haluun testata kaikki:D En myös pistais pahakseni jos tekisit aiheesta postauksen. nimimerkillä joku sushimonsteri joka vois vaan vetää sushia päivät pitkät:D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 30, 2012 at 21:17

   tokyo55 on ainut missä oon käyny :P se on kyl hyvä…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post