diibadaaba.

Huhhu. Musta on epäreilua että mulla on ihan jäätävä päänsärky yhden (1) lasin viiniä jälkeen. Käytiin viel pizzalla yöllä ja silti särkee päätä. Saattaa johtua myös siitä että oon nukkunu sen neljä tuntia, mutta silti. Tää jetlag vois alkaa jo tasaantumaan… Mitä vanhemmaks tuun, niin sitä pahempia nää on.

Arkena ei haittaa yhtään että nukahtaa aikasin ja herää viimeistään seiskalta sellaseen ”oon nukkunu ihan liian paljon”-paniikkiin, mutta tälleen viikonloppuna kun on ollu hereillä yli kolmeen (piti tekstailla sen yhen kanssa…) niin ei noi aamuherätykset oikein nappaa. No tänään vaan rauhallinen ilta, vähän stand uppia ja aikasin kotiin ja nukkuu ni jaksaa huomenna duunissa.

Ihan normaalia olla hereillä tähän aikaan. Jee!

Vivvellä oli naamakirjassa kuva joulutortuista, ja se viimeistään todisti mulle, että ei oo ollenkaan liian aikasta! Katotaan sit joulukuussa kun on taas se +5kg joulutorttuja tossa vyötäröllä… Se on sen ajan murhe! Glögiä oon juonu jo sen kuukauden verran, niin paljon et oon parina päivänä juonu teetä ihan vaan vaihtelun vuoks :D Ja oon niin fiiliksissäni mun uudesta muumiteestä, et pakko juoda sitä oikein paljon! Toivottavasti se ei oo mikään kausituote…

Kävin eilen taas Lindan käsittelyssä, väri oli aika palanu ton reissun jäljiltä ja oli kivaa saada jotain päivitystä näihin kutreihin. Lisäks pari tuntia liikaa uima-altaassa oli tehny sellasen oikein kivan vihreen sävyn mun tukkaan joka ei lähteny vaikka kuinka yritin pestä syväpuhdistavalla shampoolla.

Oli oikein rentouttava kampaamohetki, pääs lukee uusimmat seiskat ja kertaamaan Balitapahtumia Lindan kanssa :D Voi tyttöparkaa kun joutuu kuuntelee mun avautumista. :D

#meikkaisitjoskus. Lopputulos oli vähän tummempi, laitettiin tummaa raitaa ja vähän tollanen toffeemainen sävyte vaaleisiin kohtiin. Parempaa kuvaa tulossa varmaan jossain vaiheessa :D Mä en ymmärrä miten ihmiset saa itestään hyviä kuvia puhelimen kameralla. Mä yritin tätä itteni kuvaamista viimeks Singaporen kentällä, okei siinä oli muutama hetki itkemistä takana, mutta lopputulos oli niin jäätävä, että en voinu ees harkita julkasevani niitä. Onneks ei tullu Hartsa vastaan sillon. Mulla toi lentotyylikkyys ei kyllä muutenkaan oo koskaan ollu oikein huipussaan. Leggarit ja mitä isompi huppari niin sen parempi.

Pieni pala eilisen asua :D

Olin illan töissä jonka jälkeen mentiin tyttöjen kans beeffis käymään ja pääsin piinapenkkiin jokaisesta Balin yksityiskohdasta. Tytöt valitti kun en ollu kirjottanu blogiin juuri mitään lomasta, sen jälkeen kun olin kertonu siitä, niin kaikki oli varmaan yhtä mieltä että parempi niin että jätin pari juttua kertomatta :D Pohdittiin Lindan kans just aiemmin, et miks turhaan ne kuvaa mitään viidakon tähtösiä, kun pääsis paljon halvemmalla ku lähettää mun Kutalle pariks viikoks ja laittaa kameran otsaan. Siinä on yhessä illassa yleensä jo sen verran koheltamista että riittäis moneen jaksoon. Sen jälkeen voisin siis myös pysyä poissa suomesta, kun en vois näyttää naamaani enää missään julkisesti…

Nyt suihkuun jos sais ittensä vaikka hereille…

Hauskaa lauantainta! Pysykää erossa miehistä, niistä on vaan haittaa!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply - lauantai, lokakuu 20, 2012 at 13:06

  ”meikkaisitjoskus” onhan sulla meikkiä tossa kuvassa. :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:29

   jos naamarasvaa ei lasketa meikiks, niin ei mulla kyl oo :(

 • Reply Riikka lauantai, lokakuu 20, 2012 at 13:36

  Mäkin tein jo reilu viikko sitten joulutorttuja, eli ei ole yhtään aikaista ;) Kaupatkin on jo täynnä joulusuklaita, pian alkaa se aika vuodesta kun syön enemmän suklaata kun koko muun vuoden aikana yhteensä :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:28

   jep! mun on pakko vähentää suklaata, tästä tuu enää yhtään mtiään!

 • Reply E lauantai, lokakuu 20, 2012 at 14:28

  Apua, nyt alkoi tehdä mieli joulutorttuja!

  Onko sulta ja Annalta muuten tulossa jotain yhteistä juttua, esimerkiksi videota, taas joku kerta? Mun mielestä te ootte jotenkin niin mainio pari yhdessä haha :D Nyt vaan ei ole näkynyt teistä edes yhden yhtä yhteiskuvaa, en tiedä ettekö enää kaveeraa samaan tapaan vai onko syynä ehkä vaan Annan muutto Lontooseen sun muut kiireet ja jutut.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:28

   no asutaan eri maissa, niin noiden yhteisten videoiden toteuttaminen on vähän hankalaa :D mut eiköhän täs joskus jotain yhteistä taas tuu :)

 • Reply paulahelena lauantai, lokakuu 20, 2012 at 16:57

  JOULUTORTTUJA!!!

  nyt mä tiiänki mitä mä teen toipilaspäivän kunniaks jos vaan ikinä jaksan raahautua tonne lähikauppaan asti.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:27

   ne on kyl niin parhaita!

 • Reply HelinäKeiju lauantai, lokakuu 20, 2012 at 19:05

  muumitee?? mistä?? (joo muumi fani, tiedän…)
  oon kuullu jostain ” miehistä on vain harmia, mutta ne on aina yhtä ihania” jotenkin kuulostaa niin todelta :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:27

   alepasta ihan vaan :)

 • Reply Heli sunnuntai, lokakuu 21, 2012 at 00:41

  Mä just kaipaan miehiä! argh ku ei pääse baariin ku muijat on täälä niin ihmeellisiä ja kuka hullu yksin blondina johonki lontoon yöelämään uskaltaa lähtä:D Kaipaan sitä et saa flirttailla jonku tuntemattoman komistuksen kans ja vähä ehkä pussailla ja sit sitä ihanaa ihastusta ja sitä ku tulee perhosia vatsaan aina ku puhelin piippaa. Sitä kaipaan ihan hulluna. Tänään oli niin väsyny olo siihen etten oo päässy 2kk briteissä olon aikana kertaakaan baariin että mietin jo suomeen palaamista. Oikeesti, kuinka surkeeta:D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:27

   hui brittipojathan on ihania! äkkiä sinne!

 • Reply E- sunnuntai, lokakuu 21, 2012 at 15:00

  Moi Meri! :)

  Hei eipä liity nyt tähän postaukseen millään lailla, mutta kysyisin Steve Maddenin Babylon-korkkareista, että onko sulla niistä se koko joka sulla on muissakin kengissä?:) Vai onko kenkä jotenki pienempää/isompaa mallia kun normaalisti? Vaikka nellyllä toi palauttaminen ja vaihtaminen onkin aika iisiä niin ois tietty jees ainakin yrittää saada ekalla kerralla se oikea koko :) Thanks!

  – E

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:26

   sori kun on kestäny vastaa! :) mutta joo, on ihan sama koko!

 • Reply niina sunnuntai, lokakuu 21, 2012 at 21:16

  Tiedän tuon heräämisen ;D miulla on LOMA ja silti oon heränny joka ikinen aamu viimestään 7 vaikka kerrankin saisin nukkua niin kauan kun haluun : D okei ens yönä tuskin nukun hetkeekään kun joudun nukkuu yksin ja tälläsessä isossa talossa nukkuminen yksin on tosi pelottavaa :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:26

   ärsyttäväää..

 • Reply lisa maanantai, lokakuu 22, 2012 at 16:37

  Arvaa vaan mikä mikä tarve tuli nyt saada joulutorttuja kun näin ton kuvan täällä.. :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 19:39

   ne on niiiiin hyviä!

 • Reply Salla tiistai, lokakuu 23, 2012 at 14:11

  Niin samaa mieltä noista miehistä. Jos naiset muka on hankalia (en todellakaan ymmärrä mihin tää väite perustuu? :D) niin mitä noi miehet sitten on?

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 19:32

   mahdottomia

 • Reply A torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:16

  Voooi et hyväksyny taaskaan mun kommenttia :)
  ”onhan sulla meikkiä tässä kuvassa?” – Siis miten mä onnistun aina kommentoimaa ihan naulan kantaa, ku itse meri jättää ne julkaisematta, haha!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 25, 2012 at 20:24

   ikävä pilata sun ilo, mutta mulla on tossa 50 kommenttia vastaamatta joihin en oo ehtiny viel paneutua :D

  Leave a Reply