tukkajuttui

On ehkä tullu selväks että oon aikamoinen kosmettiikahamsteri. Tai lähinnä tukkajuttu-hamsteri. Haluun aina kokeilla kaikkee uutta. Joten olin superfiiliksissä kun mun kampaaja anto jo joki aika sitten mulle kokeiluun Schwarzkopfin Oil Miracle setin. Säästelin tota shampoota ja hoitoainetta balireissua varten ja mutta toi öljy oli pakko ottaa kokeiluun heti, tykästyin siihen jo yksinään tosi paljon, mutta noi kaikki yhessä.

Mun tukka on aika jäätävässä kunnossa ja vaikka se nyt alkaaki näyttää taas jotenkin elävältä, niin tykkään läträä kaikki maholliset öljyt hiuksiin. Ei siis ihmekkään että odotin innolla tätä ja pakko sanoa, että en ois parempaa hoitosettiä tonne reissuun voinu ottaa. Kosteuttaa tosi hyvin ja vaikka vähän vihertääkin niiden lukuisien uima-altaassa vietettyjen tuntien takia, niin ainakaan se ei oo niin kuiva pehko kun mitä normaalisti tollasen hc-hiustentapporeissun jälkeen vois kuvitella. Toi shampoo on kiva, vaahtoo sopivasti ja pieni määrä riittää koko päähän. Hoitoaine ei tunnu itessään niin hoitavalta, johtunee ehkä siitä että oon tottunu niin super miracle moisturise-kamaan. Mut sit kun sen yhdistää tohon hoitosuihkeeseen tukka selvii ilman mitään ongelmia ja tuntuu tosi pehmeeltä! Tää on eka kerta kun en raaskinu jättää melkein tyhjiä shampoo ja hoitoaine-purkkeja hotellille vaan oli pakko ottaa ne mukaan, et voi käyttää viimoseen pisaraan!

Suosittelen erityisesti kaikille blondatuille kuivatukille ! :) Tosta on olemassa myös tehohoito, aion käydä metsästää sen heti huomenna!

Suosittelen!

Toinen juttu. Mä oon kuivashampoon suurkuluttaja ja ollu uskollinen Klippotekille jo vaikka kuinka monta vuotta. Mulle lähetettiin sitä ausseihin, kun vaan löytäny mitään joka ois vetäny ees jotenkin vertoja kyseiselle kamalle. Nyt oon kuitenkin varmaan pari kuukautta joutunu toteemaan joka kerta kun oon kyseistä ainetta menossa ostamaan, että Sokoksella siinä kohtaa missä sitä pitäis olla, on pelkkä tyhjä kolo. Pieni paniikki alko siis iskemään. Jossain blogissa oli kehuttu Herbinan kuivashampoota niin varsin skeptisesti nappasin sen sit kokeiluun.

Mä haen kuivashampoolta sitä, että se tuo kunnolla tuuheutta eikä jää köntiks päähän. Silleen että kun on hiukset harjannu laiton jälkeen niin ne on freshit ja ne ei mee enää päätä myöten. Ja tää… Mitenköhän tän nyt muotoilis. Jos menisin ostamaan uuden kuivashampoon ja hyllyssä ois sekä tätä että klippotekkia niin ottaisin luultavasti tän! Ihan loistavaa kamaa ja hinta on jossain viiden euron tietämillä. Periaatteessa tosi samanlainen kun klippotek, tässä on parempi tuoksu ja ehkä viel kevyempi koostumus. Jos oot siis kyllästyny siihen tyhjään kohtaan kosmetiikkahyllyssä jossa klippotekin kuuluis olla, suosittelen testaamaan tätä :)

Ootteko kokeillu? :)

Ja hei, toi IsoSmilen koodi on tänään viimestä päivää voimassa! :) eli

IsoSmilestä 5e alennus kaikille yli 36e ostoksille. Kupongin käytöllä ei ole rajaa eli sama asiakas voi tehdä useamman yli 36e tilauksen erikseen. Esim. 2 x tahna ja sitten eri tilaus liuskoille.

Koodi on  MP884344, voimassa 15.10 asti :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply piupau maanantai, lokakuu 15, 2012 at 12:29

  Jee kiitos vinkistä!
  Nim. Klippotekin metsästämiseen kyllästynyt

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:17

   :)

 • Reply Finde maanantai, lokakuu 15, 2012 at 16:15

  Mä ostin kans perjantaina tuota Herbinaa ikuisen Sunsilkin tilalle, mutta en ole pääsyt vielä kokeilemaan. Huomen aamulla pääsee sitten testiin ettei tarvi illalla pestä tukkaa salin jälkeen, kun aamulla menen heti pt-tapaamisen jälkeen taas salille :D Hyvä kun kirjotit tosta, kun tuskailin justiin että mitä teen aamulla jos toi onki ihan peestä! Toivottavasti tuo tuoksu on hyvä myös mun nenään, yritän kuulemma aina myrkyttää samassa huoneessa olijat kun suihkuttelen tuota sunsilkia :D

  Hah, sun blogis sano mulle näin: Kirjoitat kommentteja liian nopeasti. Otahan rauhallisesti. vaikken oo kommentoinu varmaan ainakaan kuukauteen! ;)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:15

   haha, toi kommentti tuli kahteen kertaan ehkä siks :)

 • Reply jen maanantai, lokakuu 15, 2012 at 17:06

  Herbinan kuivashampoo on kyllä ihan luottotuote, en luopuis enää! Ties montako pulloa nuita on jo kulunut :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:15

   joo se on kyl hyvä :)

 • Reply naela maanantai, lokakuu 15, 2012 at 18:57

  Nonni, sait ehkä aikaseksi sen että tästedes myös Herbinan kohdalla on tyhjä aukko :) Meikä menee ainakin heti huomenna hankkimaan oman putelin!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:15

   toivottavasti ei! :D

 • Reply eij maanantai, lokakuu 15, 2012 at 19:41

  Kerronpa tälläisen vinkin, jonka kampaajani sanoi minulle kun tänään istuin penkissä ja tuli puheeksi kuivasamppoot. Perunajauho ja ruisjauho toimii kuulemma samanlailla kuin kauppojen vastaavat:D haha naureskelinkin, että poikaystävä saattaa kattoa kuin hullua, kun joku päivä testaan tota vinkkiä…

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:15

   hmm.. :D epäilyttävää. täytyy kokeilla joskus ku on kaikki kuivashampoot loppu :D

 • Reply saara maanantai, lokakuu 15, 2012 at 20:04

  lohduttaa varmaan tässä vaiheessa mutta hulluilla päivillä oli klippotekettiä myynnissä, ja luulis siis että stockmannilta muutenkin löytyy. mutta hienoa jos löytyi mieleinen korvaaja, ite voisin tota vaikka koittaa sitten kun noi just sieltä hullareilta halvalla varastoon ostetut kuivashampoot loppuu hehe :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:14

   joo mä en jaksanu hulliksille lähtee :D

 • Reply christel maanantai, lokakuu 15, 2012 at 21:06

  Kai olet tietoinen että klippoteketiä saa myös stockalta? :D itsehän kävin hulluilla päivillä perjantaina vain noiden kuivashampoiden takia :D mutta saa siis muutenkin :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:14

   Joo mutta viimeks ku kävin kattoo sieltä ni oli loppu sieltki…

 • Reply Karo L. maanantai, lokakuu 15, 2012 at 22:15

  Sama juttu Tampereen Sokoksella, Klippoteket _aina_ loppu. Täytynee antaa Herbinalle mahdollisuus!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:14

   suosittelen!

 • Reply hanm maanantai, lokakuu 15, 2012 at 22:34

  Moro, pakko kysästä tosta beau dame lingerie:sta ja wonderbrasta . tarkotuksena ois tilata kyseiset mutta mulla niitä aikasemmin ei oo koskaan olla. Meneekö se kokoluokka niinku missä päin? Lähinnä mietin ku ”marketti”rintsikat on itellä C kokoa mutta esim. changen rintsikat menee G kokoon. Elikkä kannattaisko tilata C:tä vai vähän isompaa? :D

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 15, 2012 at 22:38

   mä oon tilannu samaa kokoa kun changella. ainoona erotuksena tosin että oon ottanu yhtä löysemmän ympäryksen ja sitä myötä yhtä pienemmän kupin.. C ja G ero tuntuu aika hurjalta, että ehkä kannattaa käydä kokeilee eka jossain se oikee koko?

 • Reply fazu tiistai, lokakuu 16, 2012 at 00:06

  Jos noista tykkää, kantsii kokeilla Syossin Absolute oil daily carea. Se on jotain ihan mahtavaa. Terv. 10 vuotta blondaillut ja hiukset on herännyt henkiin

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:14

   mä oon aina jotenkin vierastanu noit halpismerkkei… :D täytyy koklaa!

 • Reply Nekku tiistai, lokakuu 16, 2012 at 21:53

  Mä vannon kuivashampoossa Four Seasonin nimeen. Ostin joskus tarjouksesta kaks tota Klippotekin kuivashampoota ja en pysty käyttää sitä ku se haju on niin törkee!!

  Eli siis, jos Meri tai joku muu haluaa multa käyttämättömän purkin (toista käytin vähän ja lahjotin siskolle) tota, niin postikulujen hinnalla voin sendiä!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:06

   four seasonia en oo itseasias tainnu koskaan kokeillu… täytyy ehkä ottaa se testiin ton herbinan jälkeen…

 • Reply bibi keskiviikko, lokakuu 17, 2012 at 23:50

  Mää oo kans ollu Klip(en osaa kirjoittaa sitä) -ystävä mut kyllästyny nimenomaan siihen hajuu ;/ mulla kävi samat ku sulle, ku olin menos hakee sitä ni hyllypaikka oli tyhjä ja herbinaa oli vieres – ostin sen. Ja tykkäsin! ..Kunnes se tyylii puolentoista – kahen viikon päästä oli tyhjä? :D
  Outoo.. Toivotaan et mun se oli joku maanantaiversio ja sulle on parempi tsägä senkaa :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 14:59

   mua ei sen haju kauheesti tympäse :D paitsi nyt täst lähtien ku alan kiinnittää siihen huomiota :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post