home sweeet home

Kotona!

Aikamoinen isku naamaan ku astuu ulos Helsinki-Vantaalta ja vastassa odottaa sellanen oikein rapsakka kolmen asteen lämpötila. Pääsen himaan ja toteen että sisälämpötila on 16. :D No jumpin päälle ja patterit hohkamaan lämpöä niin kai se tästä. Lisäks totesin ettei mun uus nettiasiakkuus Soneran kanssa menny ihan niinku Strömsössä, mulla ei toimi netti kotona ja muutosta asiaan on tulossa aikasintaan alkuviikosta. Onneks sain puhelimen netin jaettua koneeseen niin että pääsee dataa. Ois iskeny pienet vierotusoireet muuten :D

Mä oon ottanu ehkä 20 kuvaa koko reissun aikana, joten mitään kovin erikoisia kuvaoksennuksia ei reissusta tuu. :D Enkä kyllä tiiä riittääkö siinä mitään asiaakaan? Tai olennaisimmat on kai jo tullu esille. Lupasin niin itelleni että oisin kirjottanu päiväkirjaa, jo reissussa, niin ois ollu helpompaa kirjottaa auki. Onneks mulla on facebook-viestikeskusteluhistoria suomeen tytöille niin voin sieltä sit onkia ne yksityiskohdat mitkä muuten oon unohtanu. :D Ja naamakirjaankin oon melko kiltisi ees päivittäny sillon tällön jotain.

Jäähyväiset meni eilen yllättävän hyvin. Olin aamulla menos käymään hotellilla pakkaa kamoja (en nukkunu yhtään yötä sielä vikana viikkona..) ku törmäsin viiksivalluun. Olin niin omissa maailmoissani etten ois huomannu sitä jossei se ois alkanu pitää jotain epämäärästä älämölöä ja kysy et miksen oo rannalla. Oltiin viimeks edellis-iltana käyty keskustelu aiheesta että lähen kotiin ja silti se oli ihan yhtä yllättyny. Miehet. No se halas ja pussas jäähyväisiks ja mitä tekee Meri? No alkaa vittu itkemään. Pakenin paikalta niin ettei se vaan huomais mun pientä purkausta. :D

Muuten ihan hyvä, mutta olin siihen asti uskotellu itelleni että selviin kyllä ihan hyvin mun ja tuoreen aviomiehen jäähyväisistä. Ja kun se edellisiltana oli kysyny et tuleeks mul sitä ikävä ni ilmotin et ei tietenkään ja uskoinkin siihen ainaki osittain. Aloin pohtii et jään vaan hotellille ja meen kolme tuntii liian aikasin kentälle, koska en todellakaan voi sanoa sille heippoja ilman että häpäsen itteni lopullisesti. (varsinkin kaikkien meijän joo joo, tää loppuu perjantaina ja sit ollaan vaan kavereita keskusteluiden jälkeen) Näin sen sit kuitenki ja oisin varmaan selvinny ihan hyvin parkumatta jossei se sika ois itkeny itekki. En vaan kestä ku pojat itkee.

Jotenkin se Denpasarin kentällä itkeminen alkaa olee aika tuttua puuhaa. :D Mun viereen tuli koneessa istuu sellanen ihan söötti poika joka kaivo samointein repustaan kitara tabulatuureja (meniks oikein) ja alko harjottelee sit niitä. Ilman sitä kitaraa. Se siis ilmakitaroitsi koko 2,5h lennon taukoamatta. Mun piti keskittyä niin kovasti olemaan nauramatta etten kerinny kauheesti ees itkee.

Singaporessa erehdyin vilkasee itteeni peiliin ja tulin siihen tulokseen etten todellakaan voi antaa yhenkään miehen vaikuttaa muhun niin että kannattais olla niin laikukas naamanen ja turvonnu. Mitä jos Prinssi Harry ois sattunu olee just samaan aikaan siel?

Mun pitäis avata matkalaukku (haluaisin huomauttaa miten pienellä kassilla pärjäsin helposti koko reissun ja silti oli liikaa kamaa mukana)  ja purkaa kamat ja sen jälkeen voin viettää villin lauantain putsaten surffilautaa vahasta :D (ajattelin kyl valjastaa jonkun pojista siihen hommaan)

Olin myös saanu ihanan lahjan sillä aikaa ku olin poissa.

En siis oo menny naimisiin tai kihloihin. :( (sille joka instagramissa odotti postausta aiheesta)

Onkohan jo liian aikasta laittaa sille yhelle viestiä? Ihan siis vaan että se saa mun suominumeron ja whatsupin…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

32 Comments

 • Reply delete lauantai, lokakuu 13, 2012 at 13:04

  Mikä sun Instagram tunnus on ? :)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:22

   meesip

 • Reply Heli lauantai, lokakuu 13, 2012 at 14:13

  Siis, viiksivallusta ei enää niin väliksi vaan sun aviomies on parempi. No tottakai, mut miten sven? ja mikä hitto tuo surffilauta on? etkö sä vihannukkaan surffausta? :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:22

   mä vihaan vaan surffausta vaan sillon kun se on poissa mun ja pojan laatuajasta :D

 • Reply papy lauantai, lokakuu 13, 2012 at 16:34

  Pääsen vihdoin toteuttamaan haaveeni ja pääsen itsekin Balille!! En vois olla enempää innoissani :) Sä tuut aina Balista mieleen ja muutenkin sun blogi on mun lemppari, erityisesti tykkään kaikista miesjutuista koska oon ite ihan samanlainen ja tunnut olevan ihan samanlainen :D Luin siis äsken sun kaikki Bali-postaukset läpi :) Joten viittisitkö nyt ihan aluks kertoo mulle että ku lennän Balille kahdella vaihdolla, niin mikä olis sopiva vaihtoaika :s Joissakin on ihan älyttömän pitkät ajat ni täytynee kaivaa joku sellanen että kestää siinä kentällä hengailla… Ja kuinka paljon sulla oikeen oli tavaraa mukana? :D Siis että mikä on sopiva määrä esim. toppeja ja shortseja :D ?
  En ainakaan tuolta Indonesia-tagin alta löytäny sellasta kunnon info-postausta, niin jollei sellasta oo niin vois olla hyvä! :)

  • Reply papy lauantai, lokakuu 13, 2012 at 16:35

   Niin ja siis piti sanoa että tunnut olevan ihanan rehellinen noissa miesjutuissa :D

   • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:20

    pitäis kehittää varmaan joku sensuuri :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:22

   musta ihanteellinen vaihtoaika on 2h :D Mutta vihaan vaihtamista ja kentillä hengaamista… tai et maksoin nyt mielelläni sen 200e enemmän lentolipuista ja sain 17h lennot balille sen yli 30 tunnin sijaan… Pärjäät tosi vähällä. Tai siis mä käytin kolmia tai neljiä shortseja ja toppeja sit oli useempi, mutta pyykin pesettäminen on siel niin halpaa, et kannattaa vaan käyttää niit hyväkseen :D

 • Reply Nemu lauantai, lokakuu 13, 2012 at 18:12

  Käsitinkö väärin vai onks sulla oikeesti surffilauta???

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:20

   hoidossa :D

 • Reply Heidi lauantai, lokakuu 13, 2012 at 20:15

  Hetkonen, mitä kaikkee muutakin multa on menny ohi, kun en muista lukeneeni sun alkaneen surffata, saati sitten että olisit laudan ostanu?!

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:20

   mä oon harjotellu salaa :D Toi ei oo mun lauta, toin sen vaan suomeen ku kaveri lähti aasiaan reppureissaa ja se on mulla pari kk hoidossa :)

 • Reply tee lauantai, lokakuu 13, 2012 at 21:15

  heei, mikä on sun instagram -tunnus? ois ihana seurata sua sielläkin =)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:19

   meesip :)

 • Reply hmclehto lauantai, lokakuu 13, 2012 at 23:53

  Mita Svenille tapahtu??? Menneen talven lumia???

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:19

   jep :(

 • Reply Sanna sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 00:42

  Oooh mikä lahja! :D

  Muuten onki käyty nää asiat tässä postauksessa jo läpi, mut yks asia järkytti. JUMALAUTA JÄRKYTTI.

  Mertsi, me ollaan keskusteltu surffauksesta. Usein. Että miten se on paskaa ja miehet on sikoja, ja surffaus etenkin yhdistettynä miehiin on totaalisen väärin.

  Niin nyt sulla sitten on surffilauta? Ymmärrän sinänsä että toi on toimiva tie miesten sydämeen, mut silti. Oon järkyttynyt. Onko sut käännytetty? Meinaatko myöhästyä sun ja Hartsan häistä koska oot surffaamassa :(

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:19

   ANTEEKS! Ois pitäny selventää asiaa, toi on mun kaverin jonka armollisesti raahasin suomeen ettei sen tarvinnu postittaa sitä… Käytän sitä siihen asti miesmagneettina ja iskulainina baarissa ”tuutko putsaa mun lautaa?” luultavasti myöhästyn mun ja hartsan häistä koska oon ollu taas harjottelee ja saanu laudasta päähän ja puoli pökerryksissä jossain merenpohjassa

 • Reply Huli sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 03:01

  Hei mistä toi sun valkoinen hyllykkö on ostettu? Tosi kiva :) Määkk tahon semmosen kotiini :)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 08:17

   virosta.. siin sataman vieressä olevan rimi-marketin vieres on sellanen ihmeellinen krääsäkauppa josta nappasin ton joskus mukaan :D

   • Reply Huli sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 19:06

    Okei kiitos vastauksesta! Mut mun valkoisen hyllyn metsästys taitaa jatkua vaan :D

    • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:19

     :)

 • Reply Kat sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 10:41

  Oih, oon aina halunnu käydä Balilla!
  p.s Mistä löytynyt tämä söpö Roxyn matkalaukku? :-)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 11:06

   ostin jenkeistä sen :)

 • Reply Janna sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 10:58

  Mäkin jotenki ”säikähdin”, että ootko sä joku pro-surfer, joka paljastuu nyt eikä eilen ;)

  Mä oon yritelly tota surfingia muutaman kerran, mutta taidan luovuttaa, kun en osaa enkä oikeestaan edes tykkää (olla pesukoneessa ja lievissä aivotärähdyksissä). Ehkä pitää vaan hyväksyä, että kaikista asioista ei voi tykätä, eikä edes kiinnosta harjoitella, kun on mielenkiintoistakin tekemistä (en siis edelleenkään tajua sitä surffauksen viehätystä).

  Hei, oliks Balilla muuten nyt paljon väkeä (aka hyvännäkösiä miehiä)? Mun kaveri lähtee sinne parin viikon päästä ja en tienny mikä toi deittirintama siellä tällein lokakuussa on, kun ite oon ollu vain Suomen kesän aikaan ja muut kaverit olleet taas joskus joulu-tammikuussa? Ettei se ihan hätäänny, että ei voikaan sit tuoda tuontisulhasta Suomeen sieltä…?

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 11:06

   must se on kyl hauskaa, oon vaan uskomattoman huono siinä :D ja joo pari aivotärähdystä siinä tuli…

   nyt alko kyl jo hiljenee turistien osalta, sadekausi lähenee… tosin voi olla et toi pommitusten vuosipäivä vei vähän porukkaa, mutta kyl ihan satavarmasti sielä silti riittää niit ihania aussimiehiä :D

 • Reply iia sunnuntai, lokakuu 14, 2012 at 22:14

  Mäki meinasin tulla jo huutamaan kateudesta et onks sulla oma surffilauta, mut onneks luin kommentit eka. Itse odottelen sitä kaunista päivää kun pääsen Balille ja kokeilemaan surffausta !

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:19

   se on kyl hauskaa :)

 • Reply mari maanantai, lokakuu 15, 2012 at 15:48

  Hei, mikä on parasta(/pahinta) turistiaikaa balillla? Ja mihin asti toi sadekausi kestää?

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:17

   no siis oikeesti pahin aika on varmaan marraskuu/joulukuu kun ausseissa on schoolies ja kaikki koulunsa päättäneet aussiräkikset hyökkää paikalle. Kesäkuukaudet siel on high season, eli eniten turisteja :)

 • Reply marie maanantai, lokakuu 15, 2012 at 15:49

  hei tiäkkö maksaako watsappihommat ku niitä pistää meneen esim. suomesta belgiaan? ei kai tietenkää?!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:16

   ei maksa :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post