still here.

Oon huolissani itestäni. Heräsin kuudelta ja nyt en saa nukuttua. Ehkä liian monta redbullia eilen. Lisäks mun kurkku on ihan överi kipee. Just selvisin edellisest flunssasta. Viiksivallun vika ku pitää huoneessaan ilmastointia niin hiton kylmällä ja varastaa peiton.

Tapasin pari suomalaista tyttöä altaalla (tää on näköjään mun uus harrastus bongailla suomalaisia mimmejä täältä) ja meillä oli mun synttäreiden jälkibileet. Hävettää oikein mihin tää loma on menny, mut on ollu superhauskaa ja oon tavannu ihan mielettöminä ihmisiä joten se on kai tärkeintä? :D Pohdin just et pitäiskö alkaa pommittaa poikia et kuka on lähös surffaa mihinkin ja saada samalla kyyti rannalle. :D  Kauheen kätevää.

Viiksivallu on perseestä, yllättäen. :D Tai siis ihana, mut perseestä. Olin puol päivää sitä mieltä, että oon itkeny viimesen vuoden ihan turhaan, sit taas yks puolikas ilta ja pari nättiä sanaa ja sen jälkeen kylmäilyä (se pelaa niin taitavasti et ansaitsee jonkun palkinnon ja mä lankeen siihen joka hiton kerta niin taitavasti, et mulle pitäis myöntää joku idiootti-palkinto) ja mä oon taas ihan sekasin. Tiiän itekki miten tyhmä oon, ootan vaan et muistaisin sen ens kerralla ku nään sen. Järjestän intervention itelleni. tai jos kirjotan itelleni kirjeen? :D Rakas Meri, lakkaa olemasta säälittävä. Mun kaveri tulee huomenna onneks takas tänne niin saan kämppiksen joka voi pitää mun päätä kasassa. (toivotaan ettei sillä oo aikaa lukea blogeja tai muuten se saattaa kadota mystisesti)

Tai EHKÄ meen nyt takas nukkumaan ja herään joskus kun normaaleiden ihmisten kuuluukin. Mun kans samassa hotellissa asuu maailman kuumin poika, joka on tähän asti lillunu altaassa joka ikinen päivä, joten voin mennä tuijottaa sitä. Se oli meijän eilinen missio koko päivälle tyttöjen kanssa, vaan katella sitä ja huokailla miten voikin elämässä olla jotain niin kaunista. Se oli se hetki kun viimeistään ymmärsin että these are my kind of girls.

Oon nukkunu parvekkeen ovi auki, ja mussa on 1722 hyttysenpistoa joten palataan taas pian, jos en oo loppulomaa dengue-kuumeen kourissa. Toivotaan että ne hyttysetkin tietäis, että niiden kuluu liikkua vaan päivisin ja tätä ajankohtaa ei missään nimessä voida viel laskea päiväks.

Noi oli varmaan ainoot kuvat jotka sisäls mitään julkasukelposta materiaalia.

Koko näytön kaappaus 3.6.2013 165013

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Reply Sofia maanantai, lokakuu 1, 2012 at 13:53

  Moi! Oon lukenut blogiasi ihan alusta lähtien mutta kommentoimatta. Luettuani jälleen sun mieskommelluksista sain järjettömän hyvän idean: kysyn sulta mielipidettä! Jos vaan jaksat lukea (ja jopa vastata) olisin todella otettu. Eli mun tilanne on hyvin kliseinen, oon törmännyt tähän astisen elämäni pahimpaan peluriin. Kyseessä on vanha tuttu, jonka kanssa roihahti ihan kunnolla kesän alussa kaverien valmistujaisbileissä. Koska tunsin herran jo entuudestaan, olin saanut hänestä mielikuvan kunnon playerina, mutta nyt muutos oli niin suuri että epäilin itseäni. En lähtenyt ensimmäisenä iltana hänen mukaansa, ja oletin että homma jää siihen. Heti seuraavana päivänä alkoi kuitenkin yhteydenpito ja hän pyysi minua treffeille. Parin päivän päästä tavattiin (asumme eri paikkakunnilla) ja tultiin edelleen juttuun todella hyvin. Pidimme yhteyttä lähes päivittäin (yleensä hän ehti soittaa ensin) ja molempia esiteltiin toisen kavereille. Välimatkan takia emme ehtineet nähdä kovinkaan montaa kertaa, kun meno alkoi hiljentyä. Yhtäkkiä hän ei enää vastannut puheluihin tai viesteihin, mutta taas hetken päästä saattoi kuulua ihan kun mitään ei olisi jäänyt tapahtumatta. Kuulin muista tytöistä ja päätin antaa olla. Mutta kuinkas ollakaan, jälleen törmäsimme ja kiinnostus heräsi. Vaikka nyt olen kirjoittanut kaiken ylös ja tajuan missä kusessa olen, haluan silti korostaa kuinka ihana ja herrasmies tyyppi on ollut koko ajan.
  Haluaisin siis Meri nyt kysyä, mitä itse tekisit? Haluaisin itse ehkä vielä katsoa mitä tästä voisi kehkeytyä, luonnollisesti oletan olevani niin paljon muita ylempänä että saisin pelurin parantamaan tapansa. Emme ole olleet kahdestaan ihan hetkeen, joten emme ole puhuneet asiasta. Eilen heräsin ukon vierestä (nukuttiin vaan) mutta tähän asti en ole kuullut mitään. Toivottavasti sait mitään tolkkua tästä tekstistäni.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:28

   No siis mitä pitäis tehä ja mitä tekisin on kaks eri asiaa.. :D Pelimiehet on pelimiehiä eikä ne muuks muutu, vaikka sitä kuinka uskottelee että ite on kyl just niin special et se muuttaa tapansa (nimimerkillä uskottelen sitä itelleni tässä just parhaillaan) Toki voit kokeilla, ei ainakaan jää sit myöhemmin kaduttaa, mut pidä sen verran jalat maassa että jos tulee turpaan niin et putoo kauheen korkeelta :)

 • Reply L maanantai, lokakuu 1, 2012 at 19:23

  Jos keksit keinon olla lankeematta kerta toisensa jälkee please share!! Oon kans miettiny monta kertaa että miten ihminen voi olla niii tyhmä että löytää ittensä kerta toisensa jälkeen samasta tilanteesta! Masokistista! :D lähen rypee itsesääliin. Ihanaa loman loppua!!!! :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:26

   haha, parhaiten toimi toi et löys uuden :D

 • Reply strawberryy maanantai, lokakuu 1, 2012 at 21:48

  Ensi alkuun, hyvää myöhästynyttä synttäriä! Toivottavasti sun special day oli special!

  Äläkä siitä ikäkriisistä huoli, jos sua lohduttaa niin mun äiti oli jo naimisissa ja odotti tyyliin mua kun oli mun ikäinen, mutta allekirjoittanut sen sijaan elelee autuasta sinkkuelämää. Katellaan niitä häitä ja lapsia sitten joskus :D

  Kai oot jo ottanu missioksi (sala)kuvata sen maailman kuumimman allashengailupojan?

  Ja on ihan ookoo viettää puolet lomasta juhlien, sillee mä kulutin puolet mun kesälomasta! (Voisin jo etukäteen antaa aplodit niille ”miten kehtaat olla ulkomailla ja vaan dokata etkä yhtään ees käy kattomassa kulttuurisesti tärkeitä kohteita, eikö hävetä” -nillittäjille, ne viihdyttää mua aina suuresti :D)

  Nauti loppulomasta!

  ps. prinssi harry goes asian http://iwastesomuchtime.com/on/?i=51528

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:26

   ois pitäny kuvata, mut se kuuma allaspoika osottautu niin täydeks idiootiks et se sit vähän niinku jäi. Sellanen oo kulta vaan hiljaa ja näytä hyvältä. Mä en oo saanu yhtään sellasta kommenttia vaikka odotin niitä kymmenittäin :D ehkä saan anteeks ku oon jo käyny aiemmin kattoo ne kaikki tärkeet kulttuurikohteet? :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post