HEllooooo

Oon elossa! Enkä oo rakastunu, mikä on mun tapauksessa varmaan uus ennätys :D

Tääl on menny oikein kivasti, oltiin koko päivä tänään rannalla ja nyt on pieni väsy päällä mut raahauduin tähän hotellin naapurissa olevaan kahvilaan koneen kanssa kirjottaa teille moikat. Eilen kärsin elämäni pahimmasta darrasta :D Makasin koko päivän sikiöasennossa aurinkotuolissa ja toivon että kuolen. Löysin itelleni superkomeen surffiopettajan Ryanin joka sano et jos se opettaa satakilosille jenkeille surffausta niin mä oon sen jälkeen helppo homma :D Ryan kuitenki nauro mulle koko päivän ja ihmetteli et eiks suomalaisten pitäis kestää alkoholia hyvin. Juu ei. Mun darra taas johtu viiksivallusta joka aiheutti mulle ylitsepääsemättömän halun juoda kaikki alkoholi maailmasta.

Keskiviikkona ku tulin tänne, niin olin valehtelematta kävelly 100m ulos mun hotellista ku siinä se yht äkkii seisoo. En osaa ees kuvailla sitä tunnetta minkä aiheuttaa nähä ihminen johon oot ollu korvias myöten ihastunu ja jonka kanssa kaavailit yhteistä tulevaisuutta ja vaikka mitä. Ja sit se kusipää särkee sun sydämen. Jäädyin aivan täysin ja kävelin vaan hiton nopeesti ohi enkä voinu ees moikata sitä. Ihan hirveetä. Se ei onneks huomannu mua. Pari tuntia myöhemmin se tuli vastaan taas, sillä kertaa olin sellases kohtaa etten voinu enää kävellä ohi ja siinä sekunnissa kun se kaappas mut halaukseen ni tiesin et se on menoa taas. Kaverit katto monttu auki ku joku random-partaveikko (se sen parta on ihan kamala) alkaa halailee ja pussailee mua keskellä katua :D Se oli menossa kotiin ja me jatkettiin viel iltaa ja olin ihan shokkitilassa koko loppuillan.

Ai ja tapasin pojan joka näytti ihan Prinssi Harryltä :D mut en voinu ees yrittää iskee sitä ku viiksivallu oli pistäny pään jo niin sekasin. Tosin en oo koskaan tainnu iskee ketään, että parempi ehkä etten yrittäny nyttenkään. Tietty sen ois voinu videoita ja julkasta ”älä tee näin”-oppaana.

Tekstailin eilen viiksivallun kanssa ja puhuttiin että nähään tänään, mikä on huonoin idea koskaan. Miks sitä on niin typerä et sitä on taas menossa naama edellä tilanteeseen josta tietää ettei seuraa mitään muuta kun sydänsuruja? Onneks mulla on teijät sitten että voin purkaa näitä mun tuntoja, musta tuntuu nimittäin et mun kaverit ei kuuntele enää yhtään viiksivallua-parkua. Fool me once shame on you, fool me twice shame on me.

Mun kamera on huoneessa ja oon ottanu sillä ehkä kolme kuvaa, joten saatte olla ilman kuvia. Mulla on huomenna synttärit ja ajattelin olla humalassa koko päivän ja parkua sitä miten vanha kurppa jo oon. Palataan siis ehkä sunnuntaina jos terästäydyn ja yritän ottaa pari kuvaa siihen mennessä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply s.m.e perjantai, syyskuu 28, 2012 at 19:49

  Voi ei tsemppiä meri!! :D tiiän kyllä tasan tarkkaan mistä puhut……

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:33

   kiitos :)

 • Reply achladi perjantai, syyskuu 28, 2012 at 21:10

  Ää mä haluun kans Balille! :D Ehkä repäsen ens lomalla ja lähen yksinäni?

  Ahhah, Google-mainos tän postauksen alla: ”Apua alkoholismiin” :DD

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:33

   hahahha, google tietää kaiken!

 • Reply Heli lauantai, syyskuu 29, 2012 at 01:39

  Tuo on niin tuttu tunne et jäätyy täysin ja juoksee paikalta. Oon miettiny et oonkohan ainoo ”aikuinen” joka tekee noin mut onneks en:D Tein meinaan sitä viimeks viime perjantaina ku törmäsin baarissa kaks vuotta vanhaan ihastukseen. Pakenin koko illan sitä jätkää kunnes sit humalluin liiaksi, hukkasin puhelimeni ja sit menin valittaan sille et hukkasin puhelimeni. Mahtava keskustelun avaus, varsinki ku näin herraa viimeks kaks vuotta sitte:D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:32

   ja siis mä oon kelannu päässäni miljoona kertaa sen hetken kun taas nähään ja silti jäädyin ihan täysin.

 • Reply sandr-A-licious lauantai, syyskuu 29, 2012 at 01:44

  OK MERI, mul on joku sata juttuu kommentoitvana tähän, mut oon nyt jurris ja SYÖN PIZZAA niin sä saat luvan oottaa – ÄLÄ TEE MITÄÄN TYHMÄÄ > ; D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:31

   :D Hahahhahahaa! en koskaan!

 • Reply ilkee lauantai, syyskuu 29, 2012 at 06:45

  Ilkee täällä taas ihmetteli kovasti paljon että mitä siellä lapsen päässä liikkuu,kunnes sitten muistin ettei siellä mikään liiku kun pää on täys kaikenlaisia vävykokelastarjokkaita ja oot joko kännissä tai krapulassa, mutta EI SE MITÄÄN HAITTAA kunhan muistat että lopputuloksena ei ole se että jatkossa mä vietän illat ja viikonloput hoitaen kaiken sähläämisen seurausta…tiedät kyllä mitä.
  No joka tapauksessa lapseni oot mulle rakas ja sulla on tänään syntymäpäivä ja mä lähetän sulle etähaleja jos ne mahtuis johonkin väliin kaikenmaailman poartasuiden ja Harryjen halien väliin.Nauti auringosta ja drinksuista ja pidä ne housut jalassa,se ei oo mission in possible trust me.
  HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  t:Ilkee ylpee äitipuoli

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:31

   joka toisen viikonlopun vaan!

   kiitos ilkee <3

 • Reply Liina_ lauantai, syyskuu 29, 2012 at 12:32

  Tuttu tunne! Mulla mennyt noin ikuisuus että oon päässyt exästäni yli, oon pitäny sitä jätkää idiooteista idiooteimpana, ja nyt oon jo reilusti yli puolvuotta seurustellu maailman kultasimman miekkosen kanssa ja oon ollu ihan onnelinen. Kunnes viime perjantaina sattumalta törmäsin exääni jota oon vihannu (ja ehkä samalla rakastanu salaa:D) ja juteltiin monta tuntia (!!) kaikkea peruskuulumisia, ja ajatukset taas niin sekasin että huhhuh. Ja tosiaan kukaan kaveri ei enää jaksa kuulla sanaakaan tästä tilanteesta;D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:30

   joo toi ärsyttävää ja tollanen normaali jutteleminen on viel pahempaa ku joku typerä yhen illan juttu. tai siin muistaa yleensä parhaiten et miks siihen toiseen on alunperin rakastunu ja sit on taas pää sekasin. miehet on paskoja.

 • Reply tk lauantai, syyskuu 29, 2012 at 23:11

  Hyvää syntymäpäivää Meri <3 Olet kaunis, enkä uskoisi sua päivääkään yli 22vuotiaaksi. :) Ja sitä minäkin mietin, että miksi AINA pitää sortua ihmisiin joiden takia sitten itkee itsensä monta iltaa uneen……….

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:29

   mä väitin kaikille et oon 22 :D hyvin meni läpi !

 • Reply Ansku sunnuntai, syyskuu 30, 2012 at 01:03

  Sulla on kylla vaan niin paras blogi! :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:29

   kiitoksia :)

 • Reply Keisaritamariini sunnuntai, syyskuu 30, 2012 at 18:09

  Oot sä pistänny sen viiksivallun selkä seinää vasten ja kysynny siltä et miksi teki niinku teki?

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:29

   haha en koskaan kysyny tai ottanu asiaa puheeks…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post