Voi mun uudet vauvat tuli ! Aamun masistelu vaihtu riemukiljahdukisiks. Kun joku kerkis jo kyselee noita Schuhkokemuksia kyselee, niin äärettömän positiiviset! Tein tilauksen viikko sit tiistaina joskus myöhään, maanantaina tuli viesti UPS:ltä että ois pakettia tulossa. Soitin suosiolla sinne ja pyysin että paketit toimitettais vasta keskiviikkona.

Päädyin nyt sit loppujenlopuks noihin kirkkaan pinkkeihin vansseihin ja hopeisiin tikruconsseihin :D Ne on aika villit, tai kun toi musta osiokin on sellasta glitteriä :D Mun perustelu itelleni ostaa ne mustien varrettomien tossujen tilalle ei ehkä ihan pidä. Mutta rakastan niitä silti! Ne paljetticonssit kummittelee edelleen mielessä, voi olla että joudun ne viel ostamaan, mut vast reissun jälkeen jos mulla vaan on rahaa.

Nää tuli jostain syystä kahessa eri paketissa, mutta sama se mulle on niin kauan ku lähetti kerran tuo ne mulle kotiovelle.

Uusi nettikaupparakkaus on ehdottomasti syntynyt ♥

Ja kun nettikaupparakkaudet nyt tuli puheeks niin Beau Dame Lingerie ehdotti yhteistyötä johon lupauduin sillä ehdolla, että saan mun lukijoille alekoodin kyseiseen puljuun!

Koodilla 2FAST4 saapi 15% alennuksen siis jatkossa! :) Beau Dame Lingerie on tosiaan siis brittiläinen nettikauppa josta oon tilannu varmaan viidet Wonderbrat :)

Jos tää mun rintavarustus jatkaa katoomista tähän tahtiin niin saan tilata toiset viidet. Tuolt saa myös mm Shock Absorberia (maailman parhaat urheilurintsikat!) Freyaa ja Panachen rintsikoita :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply HelinäKeiju keskiviikko, syyskuu 12, 2012 at 21:03

  ihanat noi pinkit! minä tahtoo myös :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 13, 2012 at 19:40

   mä kyl tykkään niist kans ihan hulluna :)

 • Reply winn torstai, syyskuu 13, 2012 at 08:33

  Tuliks sulle tosta upsi kuljetuksesta jotain lisämaksuj? kerran tilasin jostain ulkomailta ja maksoin kaupalle 30 e toimituksesta ja upsille viel 60e.. tuli muuten kalliit kenkulit..

  • Reply Meri torstai, syyskuu 13, 2012 at 19:37

   siis olikohan postarit joku 8 puntaa tms? :) ei siis kovin paljon.. joo jenkeistä varsinkin postarit on välillä ihan älyttömän isot!

 • Reply enppu torstai, syyskuu 13, 2012 at 10:58

  Mulle tuli kans just toissapäivänä tollaset pinkit vansit!! Oon niiin rakastunu niihin <3

  • Reply Meri torstai, syyskuu 13, 2012 at 19:37

   Ne on ihanat <3

 • Reply pömppä torstai, syyskuu 13, 2012 at 12:39

  En ala. Oon jo monta kuukautta vahdannut, että milloin tonne tulisi noita Wonderbran mustia olkaimettomia mun koossa. Mutta ei tunnu kovin nopeeta tahtia varastot täyttyvän :( Kohta pitää varmaan tilata muualta, kun noi vanhat alkaa olla jo aika kulahtaneet… Ei kyllä huvittais maksaa muualla tuplasti enemmän! Että sanohan terkkuja, jos oot tuonne yhteydessä :)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 13, 2012 at 19:35

   joo katoin et siel oli vähä huonosti kokoja (mun kokoa ikävä kyllä sattu olemaan) :D Mä laitan sille tyypille viestii et voisivat tilata jo täyttöjä ! :D

 • Reply Annu torstai, syyskuu 13, 2012 at 17:20

  Hyvä että kaikki toimi niinkun pitikin, aika jännää et ne tuli kahdessa eri paketissa mutta eihän sillä mitään väliä kyllä oo. :D Pitää sitten itekin laittaa uudet conssit tilaukseen, oon miettiny kanssa ei niin perusconssien ostamista ja joka päivä ajatellu et ”kyllä ne tänkin asun kanssa sopis, ja tän ja tän…” Niin kai ne nyt sit pitää tilata :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 13, 2012 at 19:34

   Joo kyllä ne pelastaa monelta pukeutumiskriisiltä!

 • Reply Anne torstai, syyskuu 13, 2012 at 18:35

  Ihanat! Varsinkin noi tikrukuosiset ♥

  Ootkos muuten kuullu tällasesta nettikaupasta? http://www.zalando.fi/ Tiedän että ei kyllä kannattais vinkata, mutta hmm.. :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 13, 2012 at 19:32

   Oon mä käyny pari kertaa joo tuijottelee niiden sivuja, mutta en oo viel koskaan tilannu mitään! :D

 • Reply Kerve perjantai, syyskuu 14, 2012 at 01:25

  Heiii! Ootko käyttäny Wonderbran muita malleja kun tuota olkaimetonta? Kattelin et Nellyllä oli ainakin aika paljon muitakin vaihtoehtoja. Mulla on yritys löytää rintsikat joilla saa tissivaon (poikaystävän ikuinen pyyntö ja yritän toteuttaa sen vuosipäivälle :D) Vaikka mullakin on ainaki changen koossa 70E ja omasta mielestäni kohtalaisesti tavaraa niin en vaan oo löytäny semmosia rintsikoita millä tissivako syntys :D

 • Reply marianne perjantai, syyskuu 14, 2012 at 12:47

  Mua houkuttais ihan hirveesti vihdoin tilata noi wonderbrat tuolta, mietin vaan et vastaako niissä mitotukset samaa mitä normirintsikoissakin..En haluais tilata montaa eri kokoa vain sovitettavaksi:D Onko sulla ollu sama koko käytössä noissa kuin muutenkin käytät?

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 14, 2012 at 12:52

   no esim changella mulla on 65 ympärys ihan sopiva, tuolla oon ottanu 70 ja sekin on alkuun TOSI tiukka… Sen myötä siis toki myös sitten yhen kuppikoon pienempi :) mutta victoria’s secretillä, wonderbran muut mallit jne mulla on kaikki 70 ympärys

 • Reply Kerve perjantai, syyskuu 14, 2012 at 14:51

  Siiiis luojalle kiitos siusta! Heti lähti tilaukseen. Ja mikä tuo hinta oli? Naurettava :D

  Kunhan saan tän mission ratkastua niin sitten tilaan nuo D-G Everyday T-shirt Bra kyllä ihan normikäyttöön. En oo ite mikään tissivakojen suurin ystävä enkä tajuu mikä miehiä vaivaa mut jos nyt kerran yrittäs miellyttää toista :D Tää ei kyl oo mitenkään helppoo ku vissiin 6 liivit tulossa (Changella oli paljo puoleen hintaan tuotteita) ja sit ku mitkää ei toimi halutulla tavalla mut iha hyvät ”normiliivit” ni on nyt ainaki rinuleita sitte :D

  Kiitos vielä, ihana Meri!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:07

   Haha, joo tuolta löytää aina välillä tollasia :) Pakko tilaa itekki! :D

   Täytyy käydä kattoo toi change!

 • Reply Yhyy lauantai, syyskuu 15, 2012 at 13:23

  Yritin kovasti tilata tuolta Schuh:lta mutta ei onnistunut. Vaikka siinä sanotaan, että Visa Electron käy niin mikähän siinä mättää. Haluun ne yhdet Vanssit minkä valmistus on lopetettu ja niitä ei saa mistään, mutta tuolta ne löysin. Yhyy. Miten sun tilaus oikeen onnistu??

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 13:46

   mä maksoin masterilla oman tilaukseni :( pystytkö normaalisti tilaa netistä? tai onks sul se verifed by visa juttu?

 • Reply Johanna torstai, syyskuu 20, 2012 at 21:09

  Päätin innostuneena tilata kans wonderbrat tuolta Beau Dame Lingeriestä, mutta jäi kyllä vähän huono maku liikkeestä vaikka tuotteessa ei mitään vikaa ookaan. En saanut sieltä minkäänlaista vahvistusmailia tms, ainoa mikä tuli, oli PayPalilta (eka kerta paypalin käytössä, onks tää normisetti?). Kuukaus meni eikä pakettia kuulunut niin lähetin kyselyä että missäköhän tilaus menee. Vastausta ei kuulunut koskaan, nyt yli 5 viikkoa tilauksesta tuote kilahti postilaatikkoon.
  Mikä kokemus sulla on ollu noiden toimitusten suhteen?

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 22, 2012 at 13:25

   Onpa aika paskaa! :( Joo se ettei tuu mitään vahvistusta ku tilaus on lähteny on kyl ärsyttävää ni ei tiedä koska odottaa tuotetta. Mul on aina menny tosi hyvin. Kerran mult katos yks lähetys (se oli sillon kun oli reissussa ni en tajunnu ees et joutu odottaa) mikä tavallaan ei oo siis BDL:n vika, mut sit ku laitoin siit meiliä ni sain kyl uudet ihan tosi nopeesti et sen suhteen ei ollu ongelmaa. Mut siis oon kuullu muualtakin et se niiden sähköposteihin vastaaminen on vähä heikkoa. Mä laitoin sillo saman meilin johonki kolmeen eri osotteeseen ku siel sivuil oli niitä useempi ni sain kyl vastauksen :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post