So many shoes but only two feet

Hitto mikä aamu. Heräsin taas seiskalta ajattelin et hell no, en nouse vielä laitoin hetkeks silmät kiinni ja heräsin kaheltatoista ku Sven tuli kysyy että oonko kuollu. Voisin yrittää löytää jonkun kultasen keskitien tähän puuhaan taas.

Mun rakkauteni Converseihin ei taida olla kenellekkään yllätys. Kyselin tossa muutama päivä sitten kauppoja joissa ois jotain vähän spessumpaa mallia. En oo ihan varma rakastanko vai vihaanko tannttua joka linkkas mulle nettikaupan nimeltä Schuh. Kyseessä on brittiläinen nettikenkäkauppa josta ikävä kyllä löytyy vähän turhankin paljon kivoja Consseja.

 01 |02 | 03 | 04 | 05 | 06

07 |08 | 09 | 10

Parasta tuolla on se, että noi ei oo mitenkään ihan överikalliita. Yleisin hinta Consseilla on£40 tai £45, eli tällä nykyisellä (typerällä) kurssilla joku 50€-56€.  Oi sitä aikaa kun punta oli tasoissa euron kanssa. Vansseja oli myös aimoinen kasa…

 11 | 12 | 13 | 14 

15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Hinnat noissa aika samoissa ku Converseissa. Vähän halvempia ehkä.

Mua ihan vähän itkettää koska mulla on viidet kengät ostoskorissa enkä todellakaan voi ostaa niin monia tennareita. Oon alustavasti luvannu itelleni luvan kolmiin, mutta tää on ihan kauheesta tuskaa kun pitäis muka osata luopua jostain.. Mun kaltaselle tennariharakalle kun ei järkipuheet uppoa.

Sven tilas itelleen tulta kolmet tosi kivat tennarit ja mitä nyt sivusilmällä kattelin niin miehille oli tennareita viel vähän enemmän kun naisille… Meille Mulle tuli pieni kriisin poikanen kun  se näytti mulle Vansin Slip Oneja ja kysy et mites nää. Mä en voi sietää sitä kenkämallia, en ees tiedä miks. Mut en vaan voi. A:lla oli sellaset ja siitä suhteesta ei seurannu mitään hyvää. Parempi siis vaan pitää kiinni tästä mun todella syvällisestä kriteeristä mitä miehiin tulee.

Tällä hetkellä oon kallistumassa noihin paljetticonsseihin, seepraconsseihin ja neonpinkkeihin kedseihin. Noi kirsikkavanssit on aivan ihanat, mutta kun päätin ottaa niistä jo valkoset, niin totesin että niistä on mun koko loppu. Ja noi ankkurivanssit on muuten vaan ihan supersöpöt. Oikeesti voisin ottaa noista ihan mitä vaan.

Ja hei jos se kysyy et haluutteko siirtyä EU sivuille nii painakaa että haluutte jaktaa UK sivuilla. Ne eurohinnat on taas ihan sikapaljon korkeemmat. Nimimerkillä tyhjentelin just välimuistia että pääsin takas UK sivuille…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply nneea tiistai, syyskuu 4, 2012 at 15:03

  heti ku avasin tän postauksen tiesin ettei olis kannattanu lukea loppuun asti…:D nyt käyn kamalaa taistoa itteni kanssa ansaitsenko noi paljetti conssit vai en:D tosin eihän tennareita koskaan voi olla liikaa..

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:47

   Ne on ihanat! Mä en tilannu niitä, mut kaivelee kyl aika paljon.. täytyy toivoo et niit on viel ku tulee seuraava liksa!

 • Reply Jannnna tiistai, syyskuu 4, 2012 at 15:52

  Mä RRRRRRRRRRRRRRRRRRAKASTAN noita jenkkilippu consseja, mun salainen haave ja päiväunien kohde! <3 Hitto vie vaan ku ny alako opiskelijaelämä enkä saa kaikkea mitä haluun!!!!! :(

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:46

   No onneks joulu on ihan kohta :D

 • Reply Kiki tiistai, syyskuu 4, 2012 at 15:53

  Kiitos vaan tästä Meri, muutan 2 viikon päästä Britteihin ja näköjään löytyy tollainen kauppa ihan läheltä… ;) Myös toi -10% opiskelija-alennus houkuttelee ostoksille.

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:44

   haha uskon et houkuttelee! :D Mä kävin lontoossa must pariki kertaa tossa kaupassa, mutta en ostanu yksiäkään kenkiä sielt, nyt en tiiä miten on mahollista :o

 • Reply Julia tiistai, syyskuu 4, 2012 at 19:27

  Moikka! Ei liity nyt tähän postaukseen mitenkään, mutta tuli vaan mieleen, että ootkos pessyt tuota jumpiniasi ? Onko se pysynyt hyvänä eikä kutistunut jos olet?

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:43

   oon pessy monta kertaa :) En oo huomannu mitään kovin suurta kutistumista ainakaan ja muistaakseni oon pari kertaa rumpukuivannukki ton joka siis ainaki kutistais sitä :D

 • Reply simppa tiistai, syyskuu 4, 2012 at 19:53

  Mulla kävi tänää tosi huono tuuri ginan kanssa! En oo ennen shoppaillu sielä yhtään (joo tiiän noloo) ja sit päätin mennä ostaa normit mustat farkut. Kokeilin kans khakinvihreit (koossa 28) ja sitten päätinki ottaa hyllyst vikat mustat 28.. Pääsin kotiin ja arvaa menikö ne jalkaan? Miten voi olla noin paljon heittoa, sillä ne housut oli TÄYSIN samaa mallian khakinvihreiden kanssa ja tismalleen sama koko mut ei mee samallalailla jalkaan kuin noi vihreet? Mites mä nyt venytän niit ees sen verran et nappi menee kiinni? :D vaikka siin on tietty se et sit pursuu hirveet jenkkakahvat nii pitää käyttää vaan löysii paitoi (tai laittaa tää jätski pois ja mennä lenkille)

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:41

   must on äärettömän kunnioitettavaa jos on selvinny näin pitkälle ilman ginaa :D periaattees voi olla että niissä mustissa on vaan väärä koko lappu, jos se on jotenkin ihan superpaljon pienempi? ehitkö kiskoo jo laput irti? kyllähän ne voi vaihtaa/palauttaa… Tai sit vaan pidät niitä pari tuntia jalassa nappi auki niin kyllä se venyy pian niin että napin saa kiinni :D

 • Reply tannttu tiistai, syyskuu 4, 2012 at 21:14

  Haha ole hyvä vaan :D
  Tällästä tää conssiriippuvuus on!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:40

   voitko lainata sun luottokorttia mun seuraavaa tilausta varten? :D No tietääpä mistä jatkossa ettii uusia tossuja :)

 • Reply Kaisa S keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 06:47

  Moi! Tää nyt ei liity aiheeseen, mutta tuli tossa eilen mieleeni, että joko oot löytäny glögiä kaupasta? Kun sitä tossa jokin aika sitten kaipasit. Tampereella oli jo, Citymarketissa. Ajattelin heti sua, niin ne vaan bloggaajat on ihan kuin tuttuja. :D Meinasin miehellekin sanoa, että ”täällä olis nyt Merille glögiä”. ;) Ihanaa syksyä!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 12:53

   en oo ! :( mutta tosin käyn aina alepassa ja se on niin pieni kauppa, et sinne tulee glögi varmaan viimosena… täytyy käydä cittarissa!

 • Reply meow keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 11:08

  Hei! Tilasin tuossa joku aika sitten IsoSmileltä semmosen Advansed seal -paketin, ja olen käyttänyt liuskoja nyt kahtena iltana. En nää muutosta hampaissa, niin näkyykö muutos yleensä vasta useamman käyttökerran jälkeen vai voiko jo todeta, ettei nuo liuskat toimi mulla? Mulla ei oo ennestään todellakaan valkoisia hampaita ja oon käyttänyt liuskoja iltaisin 30 min. Kiitos jos vastaat :)

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 12:00

   jos et oo ennen liuskoja käyttäny niin kyllä mä antaisin niille ainakin sen viikon verran ennenku alkaisin oottelee näkyvää muutosta:)

   • Reply meow keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 16:27

    Kiitos paljon vastauksesta!:) Olin jostain syystä ajatellut, että heti ensimmäisillä kerroilla näkyisi kunnolla muutosta..

    • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:38

     se on varmaan yksillöllistä :) tai jos on rööki/kahvi värjäymää ni näkyy ehkä nopeemmin? :D EN tiiä. toivottavasti pian näkyy kuitenkin!

 • Reply ii keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 11:44

  himottelis tilata noita vansseja mut ääh,miten oot valinnut koon? ku itel pari parii vansseja löytyy mutta kengissä on vaan us koot..ja tuolla näyttäis olevan uk kokoja. osaatko sanoo miten ne poikkee toisistaan?ja sit jos sulla on tietoo nii miten tonne onnistuu palautus?tai onnistuuko ollenkaan, ku jos se koko ei nyt natsaa niin ei huvittais maksella turhia postikuluja. kiitos jos jaksat vastata ja ihania kenkiä!!!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 11:59

   UK 5 = 38 Palautuksesta ei oo hajua, luultavasti joutuu ite maksamaan postikulut… :( Mä luotan siihen että koot menee nappiin, jos ei mee niin halvemmaks tulee varmaan myydä huuto.netissä tms..

 • Reply Annastiina keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 15:39

  Moi Meri! Pakko kommentoida vähän vanhempiin kirjoituksiin liittyen kun on ollut taukoa vähän sun blogin lukemisessa ja nyt sitten lueskelin vanhat postaukset läpi. Eli tohon e-pillerien lopettamiseen liittyen. Ite oon syöny pillereitä ehkä viitisen vuotta ja vaihdoin tossa jokunen aika sitten minipillereihin, mutta ne ei sopinu laisinkaan ja ajattelin palata takas vanhoihin. No, oon tässä odotellut, että ne menkat alkais, jotta voisin aloittaa uudestaan, mutta eipä oo kuulunu. En oo koskaan suuremmista haitoista kärsinyt ja mietin siksi että palaisin vaan syömään entiseen malliin pillereitä. Nyt oon kuitenkin sattunu aika paljon lueskelemaan juttuja kun ihmiset on päättänyt pillereistä luopua ja aloin miettiä, että kannattaiskohan sitä edes enää alkaa syömään niitä kun oon tässä jo kuukauden pari kärsiny noita perus iho ym. ongelmia ja tuntuu, että ois kohta tasottumaan päin. Hmm. Vaikeaa, saanko udella, miks päätit lopua pillereistä? En tiedä oikein, oon kahen vaiheilla kun ei tosiaan sen kummempaa haittaa pillereistä oo koskaan ollut, mutta en tiedä onko niitä nyt sitten varsinaisesti järkee syödäkkään, kun muitakin ehkäisy menetelmiä on olemassa. Inhottaa kyllä esim. tää jatkuva hiusten rasvottumien, sekä karvojen kasvun kiihtyminen, plus hormoninäpyt :O Mutta toisaalta, ei oo mitään megalomaanista aknea tai muutakaan, että ehkä se tästä tasoittuis ajan kanssa…

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:58

   Mulla oli suurin syy se, että unohin jatkuvasti syödä niitä. Ehkäsyteho oli siis muutenkin mitä oli… Samaten kun haaveilen niistä vauvoista nyt lähi vuosina niin haluun et kroppa saa tasottua kunnolla. Sitä tasottumista siis ootellessa. Vaikka nyt vituttaa näpyt ja jatkuva hiusten peseminen, niin ehkä tää joskus on kaiken tän arvosta viel :D

 • Reply audrey keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 20:36

  Onko sulla antaa vinkkiä edullisimmasta nettikaupasta normi-Consseille? Kokoelmaa pitäisi kartuttaa ja tällä kertaa ajattelin kokeilla nettikauppojen valikoimaa – ihan perusvalkoiset kuitenkin haussa :)

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:37

   No mä oon ihan normivalkoset tilannuy ebaysta, sielt löytää jollain 30eurolla, varrettomat tilasin asokselta viimeks, siel oli halvimmat jotka löysin… mut varrellisia löytää aika hyvin ebaysta eri väreinä :

 • Reply krista keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 20:52

  oi numerot 17 ja 19 on upeet!
  hei täysin ohi aiheen, mut löysin tällasen linkin ja oli pakko laittaa se sulle, prinssi harrysta on nyt nimittäin peli! :D

  http://popwatch.ew.com/2012/09/05/save-harry-prince-harry-naked-photo-game/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ew%2Fpopwatch+%28Entertainment+Weekly%2FEW.com%27s%3A+PopWatch%29

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:36

   OOOOI! Toivottavasti toi laajenee ilmiönä viel runsaasti!

 • Reply aijai keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 21:02

  meri! näin sut tänään! oot niin ihana <3 En uskaltanu sanoa mitään sulle! :D

  teevee tyttö pohjoisesta!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:36

   oisit sanonu vaan! :D

 • Reply mmn keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:03

  Pakko tulla kertomaan tänne(sulle), että mä liukuvärjäsin ihan ite kotona omakätisesti mun converset!! Oisin himoinnut liukuvärjättyä viininpunasta, mut väriä ei löytyny ni tyydyin turkoosiin:) Otti kyllä todellakin aikansa, ja mun pienoisesta mokasta huolimatta sain kloriitin avulla kengistä kuitenkin ihan kivat ja käyttökelpoiset!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 5, 2012 at 22:36

   OOOOI! Mä haluun nähä kuvan!

 • Reply Sanna perjantai, syyskuu 7, 2012 at 00:10

  Mitä helvettiä, tykkäätsä Consseista?!

  Lakkaan muuten lukemasta sun blogia. Ei oo hyväksi ollenkaa nää kenkäkuvat. Onneks mulla on aina sun luona vieraillessa niin harittava katse et kerrankos jos toisenkin eksyy väärät kengät jalkaan.

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 9, 2012 at 19:38

   joo usko tai älä!

   Joo ens kerralla vaan väärät kengät jalkaan :D

  Leave a Reply