take a smile!

Tää mun työstressi sais mennä pois ku heräsin taas kuudelta. Tosin nyt valvoin sit kaheksaan ja menin päiväunille ja heräsin uudeltaan kymmeneltä ja nyt oonkin sit ihan pihalla. No onneks on vapaapäivä ni saa rauhassa pööpöillä. Näin unta et meille laitettiin duunissa kaikille joku siru, joka mittas sitä että miten paljon on kävelly päivän aikana ja tavote oli kaikilla saavuttaa ainakin kaheksan kilsaa. Uus tapa varmistaa työntekijöiden tehokkuus :D Ihmekkään et oon ihan uupunu ku ollu koko yön töissä.

Mun päivän tavote on päästä rautakauppaan ostamaan huonekalumaalia kun päätin et haluun maalata mun pöydän ja sen lisäks käydä faijan luota hakemassa HDMI-piuha kadonneen tilalle . (ei voi tehä mitään duunijuttuja kun pitää kattoo kaikki sarjat työkoneelta) Lisäks sovittiin että käydään testaamassa toi Runeberginkadun Umeshu, kun joku lukija sitä suositteli. Oisin halunnu sinne lounaalle, mut se typerä paikka aukee vasta viideltä. Ehkä naapurin sushibuffaa vastaan ei kannata kilpailla.

Ainiin ja keksin eilen et pakko saada uusia kynttilänjalkoja. Oli niin siistiä kun istuin eilen teemukikädessä sohvan nurkassa ja poltin kynttilöitä ja vaan fiilistelin. Niin perseestä kun syksy onkin, niin kyllä siinä jotain hyvääkin on. Nyt enää sitä glögiä kauppoihin ja elämä on täydellistä.

Jumitin varmaan tunnin tutkien Pinterestiä tatuointihuumassa. Kauhee tatskakuume ja itseasiassa yks idea on muhinu mielessä jo vaikka kuinka kauan, kun vaan sais aikaseks. Mun yks tatuointi / vuos saa kokea pienen kolauksen koska tota Vince-tatuointia ei oikein ees lasketa.

Ehkä saan isiltä uuden tatuoinnin lahjaks myös tänä vuonna.

Mun pääasiallinen syy ennenkun taas eksyin vähän aiheesta, oli muistuttaa että Isosmilen alennuskoodit on voimassa viel perjantaihin asti.

4 € ALENNUS, kun tilaussumma ylittää 36€
ALEKOODI: MP589689

5€ alennus,  kun ostat hammastahnan PLUS liuskat.
ALEKOODI: MP557888

20% ALENNUS, kun ostat neljä hammastahnaa.
ALEKOODI: MP344322

25% ALENNUS, kun ostat neljä hammastahna PLUS liuskat.
ALEKOODI: MP355366

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Reply Heli keskiviikko, elokuu 29, 2012 at 18:23

  Tuosta sun unesta tuli mieleen et yhesä siivousfirmassa oli oikeesti askelmittarit työntekijöillä mut syy oli päinvastanen. Se pomo oli päätelly et ne työntekijät kävelee liikaa esim.hakemassa pesuaineita komerosta tms. Niin se käski niitten pitää askelmittaria ja siinä oli tietty määrä paljon sai kävellä päivässä ja jos käveli sen yli niin tippu palkka. No laitonhan se ylläri oli:D Kaveri puhu tuosta ku sen tuttu oli joutunu käyttään sitä mittaria:D Että ei sun töissä varmaan kauheen huonosti vielä mee ku ei tarvi askelmittaria käyttään:D

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:40

   hahaa :D OIkeesti! reilua.

 • Reply Elmu keskiviikko, elokuu 29, 2012 at 21:43

  Oon melko varma että näin stockan herkussa glögiä!!! :D

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:40

   oooi, sinne siis!

 • Reply Tupsu torstai, elokuu 30, 2012 at 07:34

  Tuossa kollaasissa on hyvin todennäköisesti mun tuleva (ensimmäinen) tatska :) Vähän muokattuna tosin… Nyt vaan pitäis päättää että ihan oikeasti haluan ja uskallan hakkauttaa kuvan ihooni. :D

  (En tiiä oonko kommentoinu ennen, mut oon lukenu sun blogia jo pari vuotta… Oot huippu!)

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:39

   kiitos :) tatuoinnit on kyl parasta ja vaikka kannattaakin tarkoin harkita, liika pyörittely on aika turhaa. Niihin tottuu niinkun syntymämerkkeihin, ei niitä enää muista.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post