Feeluniquen aletuhot

Heräsin kuudelta ku iski joku duunistressi päälle enkä saanu enää nukuttua. Sen jälkeen kun olin pyöriny sängyssä hetken jos toisenki päätin lähtee aamulenkille. En tykkää yleensä juosta aamusin, kun en osaa syödä mitenkään fiksusti et pystyis juosta ja tyhjällä vatsallakaan ei oikein onnistu ku ei oo lihaksissa mitään voimaa. Oli aika puolitehonen lenkki. Any tips?

Tulin kotiin ja totesin että Sven ei osota vielläkään mitään heräämisenmerkkejä vaan kuorsaa täyttä häkää (”sitä ne poikien kanssa muutamalle” – illat teettää) joten tein sit aikanikuluks tuhoja feeluniquella kun muistin että sielä on ale menossa…

Toi Tigin karkkisarja on ollu paras juttu pitkään aikaan! Oon ihan kokeillu kaikkia sen tuotteita lukuunottamatta sitä vaahtovahamitälieneekään, ja tykänny ihan hulluna! Glaze Hazea lähti jo kolmas purkki tilaukseen, riittää mulla selvittämään takut ja nopeuttaa föönaamista. Toi oli alessa joku 8e, niin teki mieli tilata kaks pulloa samointein… Ehkä ehin tekee viel uuden tilauksen! Tota Totally Bakedia oon kokeillu muutamia kertoja kun parillakin kaverilla on se, viimeks viikonloppuna vaasassa. Ihan huipputuote tuomaan lisää tekstuuria (mikä se sana on?) tukkaan tota pituuksiin ja Sugar Shockia tyveen ni jo on iso tukka! (joka on sit hyvä laittaa kiinni.) Toi Totally Baked oli kans alessa kuin myös Sugar Shock kumpikin jotain 9€ pintaan. (tonne kannattaa tehä tilaus punnissa niin säästää muutaman sentin)

Tunsin oloni tosi villiks ja ajattelin et kokeilen välillä jotain muuta kun Tigin hiuspuuteria (tosin sekin oli alessa sen jonkun 8e, eli ehkä vaan teen toisen tilauksen varmuuden vuoks) ja otin sen sijaan kokeiluun ton Redkenin hiuspuuterin, se on about 5e kalliimpi kun Tigi, saa nähä onko sen arvonen… Sitä on kehuttu paljon ja toi Tigin hiuspuuteri on varmaan vähiten mun rakkausjuttu tossa karkkisarjassa. Tai se on ihan hyvää mut ei mitään tajunnan räjäyttävää.

Bed Headin Dumb blonde-twinsit (niinku muutkin jättitwinsit) oli alessa about 20e, joten laitoin tilaukseen… Toi shampoo ei sovi mun päänahalle kovinkaan hyvin, mutta ostan noi aina silti pelkästään ton hoitoaineen takia, joka on ollu mun vakkarituote varmaan viimoset kymmenen vuotta. Shampoon lahjotan mammalle tai pidän itelläni sellasena hätävarana jos jostain syystä muut on lopussa.

Shampooks otin testiin ton Redkenin All Soft-shampoon, sitä on hehkutettu niin paljon ja oon halunnu kokeilla sitä vaikka kuinka pitkään, mut sit se on aina ollu tuolta loppu… Nyt kerrankin oli ja alessa sekin! 40% alen jälkeen hintaa jäi joku 11e.

Moroccanoilia ei oo turhaan kehuttu. vanha pullo oli lopussa joten uutta tilalle!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Reply Salla tiistai, elokuu 28, 2012 at 14:08

  Mä oon ihan rakastunut noihin Redkenin tuotteisiin. Tilasin tuosta All Shoft sarjasta sen hoitoaineen ja sitten jonkun hoitovoiteen joka kosteuttaa ja estää hiuksia haarautumasta. Ihan törkeän hyviä tuotteita, hiukset tuntuu jo parin käyttäkerran jälkeen paljon pehmeämmiltä ja terveemmiltä! Uskon ettet tuu pettymään! :)

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:43

   oi mä haluun tollasen hoitovoiteen!

 • Reply henu tiistai, elokuu 28, 2012 at 14:29

  tekstuuria= rakennetta? :)

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:43

   joo! :D

 • Reply Krista tiistai, elokuu 28, 2012 at 16:31

  Ite oon aamusyömisongelmainen ja mietin samaa kunnes aloin käyttää urheilujuomia =) Saa tavallisesta kaupasta ja urheilukaupoista, netistä esim fitnesstukku. Juoma on helppo vetästä nassuun silloinkin kun ei oo nälkä, tai ottaa pienen pullon vaikka lenkille mukaan. Saa nopeesti energiaa että jaksaa pistää tossua toisen eteen. Eli siis noi kaikki suoritusta ja tehoa lisäävät energiajuomat on ihan kokeilemisen arvoisia. Toimivat =)

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:43

   jotain sellasia mäkin mietin :) pitää ostaa!

 • Reply Jenni tiistai, elokuu 28, 2012 at 18:10

  Äh, oli sit itekin pakko tilata noita Tigin pulloja :D Mut mites toi kun katoin et ton Maroccanoilin kohdalla luki et se on saatavilla vain UK asiakkaille?

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:42

   no näköjään :P sen sai kyl klikattuu ostoskoriin, mut näköjänä se on puuttunu sit kuitenki tosta tilauksesta.. En huomannu yhtään :(

 • Reply emilia tiistai, elokuu 28, 2012 at 18:47

  kokeile vaikka banaani ja vähän pähkinöitä, ei täytä liikaa mut tulee paljon energiaa:)

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:42

   joo banaanei pitää ostaa :)

 • Reply Emilia torstai, elokuu 30, 2012 at 17:19

  Osta mieluummin moroccanoilia ebaystä, itse ostin just 21 punnalla ton 100ml-feeluniquessa 30 puntaa eli iso ero.

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 22:02

   aa, sitä saa sielt noin halvalla? yritin joskus kattoo, mut sillon oli ihan samaa hintaluokkaa kun nettikaupoissakin :) hyvä tietää!

 • Reply Freya sunnuntai, syyskuu 2, 2012 at 08:46

  Meinasin kanssa tulla ehdottomaan noita urheilujuomia, mutta mä oon kans todennyt hyväksi vaihtoehdoksi smoothiet :) Ei oo niin raskaita ja voi päivittäin tehdä vähän erillaisia versioita

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 2, 2012 at 10:52

   joo pitäis ostaa uus blenderi ni sais tehtyy smoothieita.. :) ne on kyl hyviä!

 • Reply Elina tiistai, syyskuu 4, 2012 at 14:06

  Eih… oon aina miettinyt mistä netistä sais halvalla juurikin noita Tigin tuotteita. Kuolannut noita kaikenmaailman tavarataloissa ja kauhistellut hintaa. Oon ollut liian laiska googlettaakseni asiaa. Noh, nyt ei enää hinta päätä huimannut ja ilmaset postarit oli joku taikasana mulle. Hups, sinne meni 60e….

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 4, 2012 at 15:00

   briteistä saa useemmastakin kaupasta :) mä oon luottanu tohon feeluniqueen! :)

 • Reply Pienemmällä summalla myös tilaillut tiistai, elokuu 20, 2013 at 11:24

  Feelunique sijaitsee Jersey -saarilla, joka ei kuulu EU:n arvonllisäveroalueeseen vaikka noin muuten Britteihin kuuluukin.. Eli noin 20-21 € ylittävästä ostoksesta joutuu maksamaan alvit jos jää tullin haaviin. Vinkiksi vaan.

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:56

   Jep :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post