Magic Mike

Kuten tuolla kommenttiboksin puolella jo moneen kertaan todettu, mun huoli siitä ettei Magic Mikea tuukkaan teattereihin oli turha! Kiitos Finnkino, pelastit mun syksyn! Kun multa kysyttiin, että haluunko mennä kattomaan leffaa ennakkonäytökseen, niin oli kauheen vaikeeta vastata mitenkään sivistyneesti et joo, voin tulla jos ei oo mitään muuta menoa. (duunivuoro ois lähteny älyttömän nopeesti vaihtoon…)

Tää on siis se Channing Tatumin stripparileffa jossa muissa rooleissa on mm. Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Joe Manganiello, Kevin Nash (jokaiselle jotakin! :D ) Matt Bomer ja  Adam Rodriguez. Mä on oon kattonu trailerin muutamaan kertaan (sen näkee esim täältä, varoitus, se pitää kattoa ainakin viidesti) enkä siltikään oo varma mistä se kertoo. Finnkino sanoo leffasta seuraavaa: Päivisin Mike (Channing Tatum) on uuttera yrittäjä, joka tavoittelee amerikkalaista unelmaa monenmoisilla raksaduuneilla. Öisin taas Mike paiskoo hommia kovin toisenlaisilla telineillä Dallasin (Matthew McConaughey) pyörittämän yökerhon stripparina. Elokuva seuraa Mikea, kun tämä ottaa siipiensä suojaan uuden tulokkaan Kidin (Alex Pettyfer) ja opettaa pojalle bilettämisen, naisen naurattamisen ja helpon rahan tekemisen jalon taidon. Jos kohta tämäkin työ on varsin raskas.”

Toi ennakkonäytös on 30.8. klo 18 ja arvatkaa vaan miten lasken minuutteja siihen! Mutta hei, arvatkaa mitä. Saan noita lippuja tonne aikamoisen kasan ja luvan arpoa teillekkin osan!

Nyt ois siis sulla ja kaverilla mahollisuus päästä tota katsomaan! Arvon 6 lippupakettia eli 12 lippua yhteensä. Arvonta-aikaa on perjantaihin 24.8 asti, niin kerkiin sitten varmasti tavottamaan voittajat ennen h-hetkeä ja voittajat ehtii varmasti tyhjentämääm kalenterin tolta illalta :)

Arvontaan osallistut kertomalla kenet ottaisit mukaan tonne leffaan ja miks :) Leffa on k-12 (miksei tästä voitu tehä suoraan k-18 leffaa häh?!) joten ottakaa se huomioon :)

EN MALTA ODOTTAAAAAAA.

Lähetin pojalle viestin et haluuks se tulla tonne leffaan hakee vähän inspiraatiota. sain vastaukseks ”fuck you babe” :D ilmeisesti ei halua.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

355 Comments

 • Reply JennyTurku tiistai, elokuu 21, 2012 at 22:10

  Siis eihän tota voi mennä katsomaan muuta kun äitin kanssa! Oon kattonu trailerin läpi nyt 15 kertaa, enkä voi sanoa muuta kun AAMEN! Jos tehdään Meri sellanen jako, että sä otat Tatumin ni mä voin hyvin tyytyä tohon Manganielloon.

 • Reply siiseli tiistai, elokuu 21, 2012 at 22:24

  Ottasin tonne leffaan mukaan mun parhaan kaverin, joka on myös mun kämppäkaveri. Meillä on niiiin samanlainen miesmaku, joten tiedän että se osais arvostaa tuota leffaa! Arvosti ainaki jo trailerin nähtyään. :D Ois niin kiva yllättää kämppis silleen ”Arvaa mitä, me lähetään magic miken ennakkonäytökseen!”

 • Reply Venla tiistai, elokuu 21, 2012 at 22:25

  Tää olisi täydellinen päätös ystäväni ja mun huippu hauskalle sinkkukesälle, josta ei ole tyttöjen iltoja puuttunut! Vaikka useita baareja onkin tullut kesän aikana koluttua, ei tarjonta ole kuitenkaan yltänyt tämän leffan sisältämän komeuden ja kuumuuden tasolle!

  Eli mukaan ottaisin hyvän ystäväni.

 • Reply Kiisa tiistai, elokuu 21, 2012 at 22:59

  Ottaisin mukaan tapailemani miehen ihan vain siksi, että must ihan hullun hauskaa nähdä sen reaktio aina, kun kuolaan jonkun toisen miehen perään. (okei, ehkä myös lievästi haluan tehdä mustasukkaiseksi)
  Kyseinen tyyppi on kyllä myös todella kova analysoimaan naisten ja miesten suhteita ja käytöstä. Yleensä se johtaa todella mielenkiintoisiin keskusteluihin ja paljastuksiin miehen mielest, ja Magic Mike vois antaa ainakin materiaalia seurata sen vaikutusta naisiin.

  (ja voi saakeli, nyt kun sanoin tämän, niin haluaisin kaks kertaa enemmän nähdä leffan just tämän miehen kanssa) :D

 • Reply Nora tiistai, elokuu 21, 2012 at 23:08

  Mä ottasin mukaan mun parhaan ystävän! Me ei kesällä ehditty paljoo viettää aikaa, ko asutaan eri paikkakunnilla niin mikä oliskaan parempi reunion, ku tää? ;-D Nimittäin tätä leffaa ollaan kyllä odotettu ja odotettu!! (kerran koitettiin myös ladata se online lol)

 • Reply Summery tiistai, elokuu 21, 2012 at 23:48

  Kenet ottaisin mukaan? No kenet vaan joka jaksais kuunnella mun huokailuja ja katsoa kun kuola valuu ;D En usko että olisi vaikea saada seuraa tohon leffaan, eli joku ystävistä joka ei sattuis olee työvuorossa tohon aikaan :)

 • Reply Vera keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 00:32

  Uijuijui, tosi true blood -fanina mukaan ottaisin toisen sarjan fanittajaystäväisenä, jotta päästäisiin ihailemaan Joen vatsalihaksia valkokankaalta <3

 • Reply Neely keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 07:36

  Oletkin jo varmaan tämän nähnyt=)?

  http://www.tmz.com/2012/08/21/prince-harry-naked-photos-nude-vegas-hotel-party/

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 11:05

   must on ihanaa, kun ei tarvi seurata uutisia enää ollenkaan ite (siis tollasten laatulehtien…) kun saan kaikki tärkeimmän linkit blogiin :D (ja kaks mun kaveria oli linkannu ton mulle facebookissa myös..) voi harry, voi harry…

 • Reply Pilvi keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 08:33

  Menisin ehdottomasti parhaan ystäväni kanssa, me ollaan jo muutenkin sovittu, että magic mike mennään kattomaan heti! Oispa hienoa yllättää se tollasella ennakkonäytöslipulla :) ja juuri sen kaverin kanssa, koska sen kanssa on aina yhtä hyvä kuolaa poikien perään. Vaikka onkin erilaiset miesmaut niin tosta löytyy varmasti molemmille silmänruokaa ;) harmi kun poikaystävä tuskin innostuu tosta :( sit mut vaan raahataan johonki actionleffaan plää! Yllätän poikaystävän sit ku toi tulee dvd:lle ja vaan joskus kävelen niillle sen levyn kaa laitan pyörimään hahaaa voittajaolo :) niii mut siis parhaan kaverin kaa ja ihan vaa siks ku se on paras!

 • Reply rebecca keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 09:35

  Mä suorastaan vaadin lippuja sen takia, että oot pimittäny sun blogissas tätä tietoa; http://www.tmz.com/2012/08/21/prince-harry-naked-photos-nude-vegas-hotel-party/ OOT OLLU prinssi Harryn kanssa pelaamassa nakubiljardia, etkä oo jakanu tätä tietoa kaiken tän jälkee?!?! :D Oon niin kateelinen ja tarviin sen takii lohdutukses silmän ruokaa leffan muodossa ja seuralaisekseni ottaisin ihanan sinkkuystäväni (joka on KUNNON mihen puutteessa) tämä auttaisi varmasti. Tiedät tunteet. Feel us.

  <3 :D

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 11:03

   hahaa sori :D

 • Reply Tytti keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 09:36

  !!! Mukaan lähtis joko pitkän suostuttelun jälkeen miehenpuolikas TAI vaihtoehtoisesti (ja todennäköisesti) lentäisin vaan pihalle ja menisin parhaan ystävän kanssa. Mut kaikist parastahan olis, et kun poistuu sieltä teatterista esityksen jälkeen, sais jatkaa mieskomeuden ihastelua…

 • Reply Taru keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 09:41

  Ottaisin mukaan tietysti yhden parhaimmista ystävistäni, jonka kanssa ei olla hetkeen ehditty näkemään! Tämä kruunaisi täydellisesti treffit, kuumat miehet kun ovat molempien sydäntä lähellä. :) Toivottavasti arpaonni suosii!

 • Reply Juliahelmiina keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 09:41

  Mäkin ehdin jo melkein itkeä, kun luulin, ettei tää tuu Suomessa esitykseen :D Mutta joo, mukaan lähtisi luonnollisesti paras ystäväni, joka ei jostain kumman syystä ymmärrä Channingin ultimaattista kuumuutta. Jos tää leffa toimis hyvänä käännytyksenä…..

 • Reply julia keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 09:48

  Yrittäisin ensin ottaa mukaani poikaystävän, ehkä huijaamalla et se on toimintaleffa? (No onhan siinä tietynlaista toimintaa..) Ja sit jos ei mee läpi niin ei kyllä oikeestaan oo mitään väliä kuka sinne tulee kun ei musta kuitenkaan oo mitään seuraa sille, keskittyminen ympäristöön saattaa olla vähän hukassa.. ehkä pistäisin kaverit sit kisaamaan et kuka ansaitsis lippunsa!

 • Reply monni keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 10:00

  olin aivan murtunu kun luin sun aiemmasta postauksesta ettei tää leffa tulis koskaan finnkinolle. kämppiset luuli vähintään että joku oli kuollu sen mun ulvonnan perusteella, mutta luojan kiitos rukouksiin vastattiin ja taivaanportit aukes! leffa tuleeki suomeen :D voitontanssia tämän ilouutisen takia oon vetäny useempaanki otteeseen, mutta en edes uskalla kuvitella reaktiotani itse leffassa! MAGIIIIC!

 • Reply hilma keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 10:10

  ottaisin mukaani parhaan ystäväni, koska ollaan yhdessä vuodatettu paljon kuolaa channing tautumin ja alex pettyferin takia…. :D

 • Reply jebu- keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 11:22

  Ottaisin mukaan varmasti parhaan kaverini…tämä olisi loistoleffa kahdelle sinkkunaiselle, voidaan sitten kilpailla kumpi kuolaa enemmän ;)

 • Reply jamia keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 13:33

  Jes kerkee vielä osallistua! Ottasin mukaan parhaista parhaimman kaverin, joka on köyhä nii mun pitää tarjota sille ja siksi oiski iha jees jos voittaisin !:D mut vaikken voittaiskaan ni meen kyllä silti koska OOOOOOOOH ja siksi otan ko. kaverin mukaan että voiaan hehkuttaa leffan jälkeen yhessä, kenenkään muun kans se ei vaan oo niin parasta.

 • Reply Sophie keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 14:19

  Luojan kiitos hei tää saadaan valikoimiin, mä nimittäin avauduin mun Finnkinolla töissä olevalle miespuoliselle kaverille miksei tätä tuu. Se sano et hyvä vaan, mut oon aika varma et se on salaa laittanu meilii jonnekin mun takia!

  Mä ottaisin mukaan just ton nimenomaisen mieskaverin et se ymmärtäis mihin sen pitää pyrkiä tai sit ottaisin mukaan mun lempparityttökaverin joka arvostaa miesvartaloita yhtä paljon kun minä.

 • Reply jossu keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 15:54

  oh boy, ottaisin mukaan tietysti parhaan ystäväni joka osaa arvostaa puolialastomia miehiä yhtä paljon kuin minä! :D tai oikeestaan kuka tahansa tän kriteerin täyttävä, joka jaksaa kuunnella mun hehkutusta leffan jälkeen pääsis kyllä mukaan jos ei ykkösvaihtoehto pääsiskään :DD

 • Reply mimi keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 16:22

  Muutin just toiselle puolelle Suomea aivan yksin uuteen kaupunkiin.
  Mikä muka vois olla mahdollisesti parempi tapa saada uusia kavereita koulusta, kuin lyödä tän leffan lippu käteen jolleki coolille?!

  Ei mikään, niinpä :D Kaverit, täältä tullaan!

 • Reply esberalda keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 16:24

  Ottaisin mukaan läheisimmän ystäväni, jonka kanssa vietimme yhdessä ”railakasta” sinkkuelämää, joka piti sisällään kommelluksen jos toisenkin. Nyt kesän aikana olemme molemmat pariutuneet ja miesten bongailu on jäänyt vähemmälle. Tämän elokuvan avulla saisimme loistavan päätöksen sinkkuelämän päätökselle ja nautinnolliset hetket katsellessa ”vieraita miehiä” ;)

 • Reply kuutti keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 16:50

  mukaan ottaisin ehdottomasti homoystäväni, jonka kanssa meillä on täysin samanlainen miesmaku. ah. nam.

 • Reply annele keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 17:11

  Mukaan leffaan lähtis ehdottomasti paraskaveri, koska sen pitää ehdottomasti nähdä välillä muitakin puolialastomia miehiä kun pelkästään poikaystäväänsä!

 • Reply sarppa keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 17:29

  Mukaan lähtis varmaanki jonkinlaisen arpomisen jälkeen joku parhaista ystävistä ! just eilen kuolailtiin tätä traileria yhessä… :D

 • Reply Magic Man keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 19:24

  Haluaisin olla niin hyvä GBFF =gay bestfriend kun vaan oon tähänkin asti ollut ja hommata parhaan ystäväni kanssani katsomaan tätä leffaa jotta voimme kuolata yhdessä (kerrankin luvan kanssa) ja viettää kivan illan vaikka oonkin ollut ihan PGBFF = poor gay bestfriend kun en oo pystynyt hankkimaan sille mitään kivaa synttärilahjaakaan vielä :(

 • Reply mariaa keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 19:31

  ottaisin mukaan parhaan kaverini ni päästäis yhes kuolailee paidattomia miehiä :D

 • Reply memu keskiviikko, elokuu 22, 2012 at 23:23

  Oih mitä ihania miehiä!

  Ja leffaan ottaisin seuraksi ehdottomasti parhaan kaverini koska hän todella osaa arvostaa mieskomeutta, ja sattuupa neiti vahenemaankin juuri 30. pvä, joten olisi varmasti myös oikein miellyttävä synttäriyllätys :p

 • Reply hanniina torstai, elokuu 23, 2012 at 10:12

  En ketään, viereinen paikka on varattu mun kuolalle. ;)

 • Reply zenyh torstai, elokuu 23, 2012 at 11:33

  Apua, apua ja vielä kerran apua :D Mulla muutto syyskuun alkupuolella, huomenna alkaa uus duuni ja tuijotan vaan tota traileria :D Mutta siis asiaan, ottaisin mukaan joko parhaan ystäväni tai sitten pojan, joka on yli kuukauden kinunnut, että haluaa treffeille kanssani. Saan kuulemma valita ihan mitä vain ja hän on mukana, tämä ois aika hyvä valinta mun mielestä.. ;) Ja kerrankin mä jopa pääsisin, koska työaika on 8-16, oon ollu pari vuotta melkein aina iltavuorossa niin kaikki alkuillan tapahtumat on menny ohi.

 • Reply jopa torstai, elokuu 23, 2012 at 12:02

  Mukaan ottaisin ystäväni jonka syntymäpäivät unohdin ja näin voisin varmasti korvata sen ;)

 • Reply Janika torstai, elokuu 23, 2012 at 12:27

  Rakastan tota leffaa jo valmiiks! Huhhu. <3 Tälläiselle yksinäiselle sinkulle piristystä pimeneviin iltoihin!

  • Reply Janika torstai, elokuu 23, 2012 at 17:55

   Tän siitä saa kun kännykällä näpyttele, unohtaa vastata itse kysymykseen. :D Ottaisin ehottomasti parhaan kaverin mukaan, oon niin sille vähintään leffat velkaa. Se on kuunnellu mun mieshuolia nyt koko kesän taukoamatta. (Eikä loppua näy..)

 • Reply Catti torstai, elokuu 23, 2012 at 13:25

  Voih Channing ja Alex samassa leffassa, uuh! Ottasin mukaan parhaan ystäväni, jonka kans ollaan kateltu monta Channing-leffaa ja kuolattu, Step Up, pure love!

 • Reply Omppu torstai, elokuu 23, 2012 at 14:25

  Ottaisin mukaan ystäväni, jota en ole koko kesänä ehtinyt näkemään molempien kiireiden takia. Ollaan sovittu trefat juuri tuolle päivällä ja mikäs olisi sen parempaa kuin ennen kuulumisten päivitystä katsoa Channingia strippaamassa! Voi tosin olla ettei muusta ehdittäisikään sitten enää puhua :D

 • Reply kaisa torstai, elokuu 23, 2012 at 16:44

  Minäää haluun! ottasin mukaan ihanan kaverin, jota näkee liian harvoin

 • Reply aippe torstai, elokuu 23, 2012 at 17:06

  Ottasin ehottomasti mukaan yhen mun kaverin, jolla on synttärit tuolloin! Se on melkeen yhtä paha Channing Tatum fani mitä ite oon…heh.

 • Reply bnfzno torstai, elokuu 23, 2012 at 17:20

  Mukaan lähtisi hyvä ystäväni (no ylläri), jonka kanssa meillä on rumasti tapana esineellistää kuumia ja varsinkin lihaksikkaita miehiä. Joskus olis mukava tuijottaa kuumia miehiä ilman, että saa takaisin hyvin kummastuneita katseita. Vaikkei se meitä haittaa :D

 • Reply Jennifer torstai, elokuu 23, 2012 at 18:40

  Lähtisin parhaan kaverini kanssa, se kruunaisi kesän, kun ollaan koko kesä istuttu rannalla kattomassa hyväkroppasia miehiä(ja kuolattu niin, että varapyyhkeet kunniaan)!

 • Reply Ape torstai, elokuu 23, 2012 at 19:32

  Oon jo käyny kattoon tän, mutta pitäis viedä kaveri kokemaan sama elämys. (ei sillä että mua haittais mennä uudestaan……) Tuun vielä just tollon täältä kaukaa Lapista sinne ihmisten pariin nii kerranki voin osallistua pääkäupunkiseudulle suunnattuun arvontaan!

 • Reply jennajn torstai, elokuu 23, 2012 at 19:56

  Ehdottomasti ihan vaan sen takia että täytän 26.8 18v! ja Channing Tatum on mun ykkössuosikki (niiiin HOT) ja siis perjantaina ois tarkotus synttäreitä jotenki juhlistaa nii mikäs sen parempaa ku torstaina alottaa annoksella mieskomeutta ;DD

 • Reply jasssu torstai, elokuu 23, 2012 at 21:29

  Lähtisin leffaan yhen kaverin kans jonka kaa ollaan ku paita ja peppu, muttei olla kesän aikana nähty ku muutaman kerran. Lomat ja vapaa päivät osunu ihan ristiin ja sen päälle kummanki ulkomaan matkat ni näkemiset on jääny.. Ois niin ihana viettää näin syksyn tullen laatuaikaa, ja tietty nähä tää pakko-käyä-kattoo leffa samaan syssyyn! :D Ja ku kumpikin sattuu tykkäämään Channing Tatumista (oikeesti sen vatsalihaksista..)

 • Reply fupla torstai, elokuu 23, 2012 at 22:03

  Ottaisin mukaan mun pitkäaikasen parhaan ystävän, Nean! Ollaan yhdessä kuolattu Channing Tatumia(kukapa ei….?) niin kauan, kun jaksan muistaa! Ja tässä leffassahan sitä kuolailtavaa riittäis, normaalia enemmän. MUST SEE!

 • Reply Mikaela perjantai, elokuu 24, 2012 at 11:26

  ”There is a heaven on earth after all”! Tämä plus järjetön voitontanssi oli mun reaktio kun kuulin, että kyseinen pätkä näytetään kuin näytetäänkin Suomessa ja, että tämän lisäksi olisi mahdollisuus päästä myös katsomaan (lue: kuolaamaan) niitä timmiäkin timmimpiä vatsalihaksia.. Mutta mun ah niin rakas kesäheilani ei ollutkaan tästä mun reaktiosta yhtä innoissaan.. Ottaisin silti kyseisen miehenketaleen mukaani leffaan, koska haluan viettää viimeiset kesähetket tämän minua koko kesän riivanneen ja ihastuttaneen, vastakkaista sukupuolta edustavan olion kanssa, koska syksyn tullen muutan takasin Helsinkiin ja hän jää kotikaupunkiini Lohjalle.. Eli leffaan kesäheilan kera!

 • Reply Pieta perjantai, elokuu 24, 2012 at 18:48

  Mun kämppiksellä todettiin muutama kuukausi sitten vakava MK. Tää sairaus oireilee vielä suhteellisen lievästi, mutta paluuta entiseen ei silti oo. Ollaan kuitenki lähössä nyt muutamaksi kuukaudeksi aasiaan, jossa (tälleen keittiöpsykologina) uskoisin MK:n lieventyvän ihan kunnolla. Siihen on kuitenkin aikaa ja mä luulen, että Magic Mike vois toimia ennen reissua tai ainaki helpottais hetkeksi elämää. Lisäksi musta tuntuu, et tää miehen kaipuu on tarttuvaa, joten tietty mun ite pitäis kans saada ennaltaehkäsevää hoitoa.

 • Reply roosa perjantai, elokuu 24, 2012 at 18:59

  ahh channing tatum, tää leffa on vaan niiiiiin pakko nähdä!!! mukaan lähtisi yks mun parhaista kavereista jonka kanssa hypätään kohti tuntematonta ja muutetaan viikon päästä helsinkiin. aiotaan opiskella todella ahkerasti (u wish…) seuraavat 4 vuotta joten tää ois kiva etukäteispalkinto ;)

 • Reply Sannna perjantai, elokuu 24, 2012 at 20:19

  Mä en tiedä mutta mä voisin pakottaa mun poikaystävän mukaan (hehe, se on nähnyt myös Twilightit ja Sinkkuelämää 2 leffateatterissa)

  :D

 • Reply Kata perjantai, elokuu 24, 2012 at 21:47

  Kaveriks leffaan lähtisi (pakottaisin mukaan) exäni :D

 • Reply anni perjantai, elokuu 24, 2012 at 23:17

  äääää! ottaisin mukaan hyvän ystäväni, meillä on joku ihme kirous leffojen suhteen, sillä AINA kaikki mitä katsotaan yhdessä on ihan jotain täyttä shaissee. Magic Miken kanssa EI VOITAS mennä pieleen :D

 • Reply Karol perjantai, elokuu 24, 2012 at 23:41

  Sisko mukaan, lennettäis varmaa ulos sieltä heti aluksi kun hihitellään liika sixpackeille jne.. :D

 • Reply sja lauantai, elokuu 25, 2012 at 19:36

  ottaisin erään hyvän ystävän mukaan, meillä on nyt ollu tässä vähän ”riitaa” niin vois auttaa selvittämään asioita :):)

 • 1 5 6 7

  Leave a Reply