190812

Hellurei, pidin näköjään taas melkein koko viikonlopun vapaata.. No se suotakoon mulle, kun oon ollu muuten niin ahkera. Olin perjantain ja lauantain duunissa ja eilen piti lähtee tyttöjen kanssa pyörähtää, mutta sain siivoushepulin ja raivosiivosin tätä mun kämppää yhteen asti yöllä. Sit olinkin niin naatti etten jaksanu enää mennä suihkuun ja laittaa itteeni ihmiseks.

Tänään on menny aika rauhallisesti True Bloodin parissa :D Kävin kaverin luona pikasesti kääntymässä ja samalla reissulla Ginassa kokeilemassa kasan vaatteita. Olin kauheen kiltisti kun mukaan ei lähteny ku yhet urheiluhousut :D Pakko hehkuttaa tota Ginan urheiluvaate-mallistoa. Mulla on kahet juoksuhousut ja pari urheilutoppia ja oon tykänny ihan hulluna. Urheilurintsikat on kans tosi hyviä, tosin tykkään liiskata tissit ihan ihoon kiinni juostessa, että mä laitan niiden päälle vielä Niken  urkkatopin tuomaan lisätukea (ja liiskausta) Tilasin just Nellyltä tänään uuden, kun oli sinne yks käyttämätön lahjakortti..

Väriä elämään :D Oon käyny nyt tosi ahkeraan juoksemassa ja toivon että jaksaisin pitää tän liikuntaspurtin päällä. Pakko pitää, kun kävin tossa vaa’alla ja totesin että on kesän aikana kertyny muutama kesäkilo jotka on pakko pudottaa, niin ois itelläkin taas vähän mukavempi olo. Jouduin eilen hyppelehtimään töissä sellasissa pikkuhousumittasissa shortseissa enkä tiiä oonko koskaan tunetunu oloani niin epämukavaks töissä. Ajattelin että kun poika tulee tossa reilun viikon päästä niin oon vähintään sellasessa Victoria’s Secret-mallikunnossa. Sit kun toteen etten oo, niin kummasti loppuu tääkin dietti.

Ja ehin sitä paitsi varmaan saamaan kaikki kadonneet grammat takas ens viikonlopun Vaasareissulla :D (Mikey käski kertoo kaikille sen tyttöystäväehdokkaille, et Fontanassa nähään!) Kivaa päästä pois taas Helsingistä (johan mä oon täällä 5 päivää taas ollu…) Meijän kuherruskuukaus on selkeesti ohi kun koko ajan vaan kiire pois täältä. Ehkä pitäis miettii viel pari kertaa sitä asunnonostoa täältä.

Olipas taas harvinaisen tyhjänpäivänen postaus. Mulla laahaa toi kommentteihin vastaaminen taas vaiheeks kolme vuotta jäljessä, mut yritän huomenna tsempata niiden kanssa…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply -emppu sunnuntai, elokuu 19, 2012 at 23:49

  miten ootte tavannu tuon ”pojan” kanssa jos saa kysyä?:)

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 11:33

   ollaan tunnettu/tiedetty toisemme jo useempi vuos ja nyt sit kun poika oli suomessa niin hengattiin enempi yhessä :)

 • Reply Johanna maanantai, elokuu 20, 2012 at 06:56

  Mikä päivä ootte menossa Fonaan, lauantaina? :) Vitsit ku vois tulla moikkaan, mutta kun on ne omat läksiäiset samalla :-DD Ehkä sitä pitäis vaan riittää moneen paikkaan samaan aikaan :p

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 11:31

   joo lauantaina kai… karkaat kato sielt läksiäisist vaan :D

   • Reply Johanna maanantai, elokuu 20, 2012 at 15:10

    Joo, onneks ei oo ku se kolmekymmentä vierasta, niin helposti pääsen niiden ohi :D

    • Reply Meri tiistai, elokuu 21, 2012 at 22:54

     juu piis of keik!

 • Reply NA maanantai, elokuu 20, 2012 at 08:27

  Ootko ajatellu että lopettaisit tän blogin kokonaan, ku vaikuttaa jotenkin ettei sulla oo mitään intoa tuottaa laadukasta sisältöä tänne? Tää on vaan mainos – mainos – harryä – mainos – mainos – ”heippa on vähän kiire” – mainos – mainos – ”iik, miesjauhamista” – mainos – harryä – ”heippa on vähän kiire” – mainos – mainos – ”iik, miesjauhamista” ja sitä rataa…

  Tämä siis kaikella ystävällisyydellä. Vaikuttaa et tää on sulle kauheeta pakkopullaa nykyisin.

  • Reply Meri tiistai, elokuu 21, 2012 at 22:55

   mitä tän sit pitäis olla? :D Mun hiekkalaatikko, mun leikit aina voi lopettaa lukemisen jossei kelpaa! :) Ei tää missään nimessä oo pakkopullaa, duuni muiden joukossa enkä mä voi irtisanoutua muistakaan töistä aina sillon kun on muutakin tekemistä kun vaan se työ. :)

 • Reply L tiistai, elokuu 21, 2012 at 00:25

  Eikä olin jo ehtiny unohtaaa söpön Vaasa pojan!!!!!! Mikä Mua vaivaa??

  • Reply Meri tiistai, elokuu 21, 2012 at 22:53

   VOI EI! Eiks tää ollukkaan tosirakkautta? :D Ei kerrota sille, sen maailma romahtaa viel :D

  Leave a Reply