takas kaupungissa.

Noniin, nyt on kotiuduttu mökiltä. Oli oikein rentouttavaa ja ois tehny viel jäädä pidemmäkskin aikaa, mut ikävä kyllä välillä pitää tehä vähän töitä :( Mut oli kivaa vaan nukkua, lukea ja lillua tuntikaupalla paljussa. Kävin jopa mustikassa, mutta lopputulos oli ehkä desi marjoja, kun mua alko ärsyttää ku kaikki marjat oli niin pieniä ja maa oli täynnä sammakoita joiden läheisyyteen en halunnu kumartua. Citytyttö-vauhissa!

Mun koko mökkireissun huippuhetki oli tietty Olympialaisten päätöshulinat (spaissarit oli ihan perseestä!) ja se pieni hetki ku Harryä näytettiin :D Katottiin sitä isin kanssa ja Faija vaan totes että ”eikös se ole se sun Harrys” Mun mielestä tää on viimeistään merkki siitä, että ollaan luotuja Hartsan kanssa toisillemme kun mun isikin kerran sen hyväksyy! Meidän perheessä ei vaadita paljoa poikaystäväehdokkailta, se että oot kuninkaallinen riittää ihan hyvin! Ei paineita! (tää oli lähinnä vinkki sille söpölle pojalle joka vissiin viel suunnittelee sitä Hesarin etusivun-etsintäkuulutusta)

Hah, mulle lukija vinkkas Zombies, Run! -appsista viime viikon Walking Dead-huuman aikaan ja tänään ku lähin lenkille aattelin, että otanpas kokeiluun. Kysessä on siis kaikessa yksinkertasuudessaan ohjelma/peli joka kannustaa juoksemaan :D Siinä on aika peruskauraa tarina taustalla (maailmanloppu tulee ja kaikki on zombeja, pelasta maailma!) välillä tulee musiikkia (voit valita jonkun omista soittolistoista) ja sit zombit tavottaa ja pitää juosta vähän kovempaa. Mun oli pakko juosta kortteli viel kerran ympäri, ku just ku olin kääntymässä omalle kotikadulle tuli käsky juosta :D

Muodikasta! Mun mökkikengät jotka on palvellu mua uskollisesti jo viimeset viis vuotta :D Olin vähän huolissani ku jouduin eilen ajaa ees-taas karjaalle ja olin jo lähössä noi jalassa, lampsii veneelle. Tajusin viime hetkellä, ettei koskaan tiiä jos tulee söpöjä merivartiostontyyppejä vastaan, et parempi vaihtaa kengät. (ne mun tossut ei ois kyl ehkä pelastanu mua siltä ensivaikutukselta jonka mustikkaiset/kuraset veluurihousut ja kampaamaton hiuskuontalo loi)

Koska tohon Zombie-appsiin ei saa spotifylistoja ladattua (oon varastanu joltain paralta sen ”lenkki”-soittolistan sielä) niin täytyy puuhata puhelimeen omat. Jälleen kerran kysyn teiltä vinkkejä, mitäs löytyy teijän juoksulistalta!? Jotain menemää, mulla oli oma puhelin täynnä Adelea ja se ei oikein sopinu tarkotukseensa :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply E torstai, elokuu 16, 2012 at 21:34

  Ne merivartiostomiehet ajo sillon veneellä meijän veneen ohi ja vilkutteli meille. Ruvettiin sitten S:nkaa miettii oisko ne ollu komeita ja mitä meijän ois pitäny tehä, että ne ei ois tullu auttaa meitä! Mut sit ne olikin jo liian kauakana :<

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 11:40

   ens kerralla mut kato kuskiks, mul se ajaminen on aina niin hataraa et varmasti pysäytetään ja puhallutetaan :D

 • Reply Heli torstai, elokuu 16, 2012 at 21:53

  Mä kyllä petyin spaissreitten esitykseen. olihan ne taksit siinä hienoja ja victorian mekko mut siihenpä sit jäiki:< mut ed sheeran oli niin sulonen että se pelasti koko homman:D

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 11:40

   joo se oli jotenkin lattee!

 • Reply Vera perjantai, elokuu 17, 2012 at 12:39

  kuulostaa tosi kivalt tää zombies run! appsi! Lenkkibiisiks mulle on ainaki toiminu iha tosi hyvin Young The Giant:in ”My Body” :)

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 11:39

   se on kyl hyvä :)

 • Reply Miss Shi perjantai, elokuu 17, 2012 at 14:51

  Jos kiinnostaapi niin tässä on mun lista jota soitan aina juoksumattoillessa :) http://open.spotify.com/user/fubukikid/playlist/1CN1PqlmkaJHwdXCey2Wen

  Oli muute pakko ladaa se zombie, run! app :D pitää testata joku päivä

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 11:38

   suosittelen, se on oikeesti hauska :D

   ja kiitos listasta! Tuol oli monta uutta biisiä mun omaani!

 • Reply Tiia perjantai, elokuu 17, 2012 at 23:58

  Part of me -Katy Perry
  Ei oikotietä -Cheek
  Explosion -Kazantip
  Jump -The Cube Guys ft. Luciana

  Siinä jokunen mun listalta:) Huomioi noissa kahessa ekassa erityisesti sanat!

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 11:35

   en oo varma voinko kuunnella cheekkiä :D kokeillaan :D

  Leave a Reply