isoSmile!

Laitoin viestiä tonne IsoSmileen siitä,kun valittelitte ettei ollu ihan sitä ”tavallista” alekoodia ja just sain vastauksen että koodilla MP589689 saapi 4€ alen vähintään 36e tilauksista :) Koodi on voimassa elokuun loppuun!

Ne muut koodit ja löpinät aiheesta löytyy tosiaan täältä.

Aloin kattomaan Walking Deadia (sen jälkeen kun olin varmistellu että uskaltaakohan sitä kattoa ilman poikaa kainalossa) ja jatkan sitä nyt… En niin uskalla nukkuu ens yönä…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Reply Moikkeliskoikkelis perjantai, elokuu 10, 2012 at 00:09

  Sä ku oot lähes ammattilainen näis hampihommis, nii kysyn siis pari tällästä peruskysymystä, johon toivoisin vastausta……

  1. Oon käyttäny näit liuskoi ny viikon (kahesta) eikä mun hampais näy mitää vaalenemismerkkejä viel. Onko normaalia :-(? (lisäinfo:mun hampaat on valmiiks aika valkeet)
  2. Nää vihloo ku viimestä päivää, varsinki alahampaita. Osaakko neuvoa mikä auttais?
  3. Valuuko sullaki kuola niinku vesitautisella näitä käyttäes…..?

  Kauneuden eteen pitää kärsiä, joten aion kärsiä tän ns. kuurin loppuun, vaikka tällä hetkellä liuskat hampailla, kuolaa paidalla ja naama irvees ei ookkaa mitää beuty queen -olo. Luotan silti siihen, et tää on se kikka jolla kohtaan mun elämän rakkauden :–))

  • Reply Meri perjantai, elokuu 10, 2012 at 00:16

   lähes :D

   kyl mulla on viikon kohalla yleensä ollu selkee ero edelliseen :o toki jos on tosi valkoset hampaat jo valmiiks, niin ero ei näy samassa mittakaavassa kun meillä joille ei valkosta purukalustoa oo luotu :D

   ootko käyttäny sensodyneä? tms? mä hieron yleensä vähän tollasta anti-vihlonta hammastahnaa alahampaiden taakse (mulla on siellä pahin vihlonta) ennenku laitan liuskat, se auttaa. Muuten harjaan kiltisti hampaita sillä hammastahnalla, niin ei oo vihlonu.

   valu ennen, en tiiä mitä oon tehny ku ei enää valu :D Mun mä vaan syljeskelin sit sitä ylimäärästä pois. Mulla ehkä ratkes ongelma ku siirryin niistä miedoimmista poies…

   • Reply Moikkeliskoikkelis taas perjantai, elokuu 10, 2012 at 00:55

    beuty… :D

    ei mut joo, kiiitos! pitää koklaa tota tahnan hinkkausta :) mullaki on toi alahampaiden takaosa nimittäi just se arka alue :D

    • Reply Meri perjantai, elokuu 10, 2012 at 12:27

     joo se on vissiin yleensä se pahin :) mut hammastahnalla siitä pääsee :) laita eka liuska ja sit hiero vähän sitä hammastahnaa niihin juuriin, ni kyl se siitä:)

 • Reply Heli perjantai, elokuu 10, 2012 at 01:13

  Mäki oon melko pelkuri. En uskaltanu esim. lostia kahtoa ku se alko pelottaan ihan liikaa:D Mut walking dead on ihan hyvä sarja. Kyllähän siinä on niitä pelottavia kohtia mut yleensä (ei ole miestä jonka kanssa kahtoa sitä) kelaan ne pelottavat kohdat yli:D pari kertaa tehny tyhmästi ja kahtonu sitä krapulassa just ennen nukkuun menoa niin tullu niin hirvee liskojen yö jossa on zombeja että hyi. En oo sen jälkeen kahtellu krapulasa tuota sarjaa:D:D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 10, 2012 at 12:27

   haha voin kuvitella millasia unia toi aiheuttaa jos on yhtään liskot päällä :D

   mä katoin jakson top chefiä ennenku menin nukkuu eilen ni sai ajatukset pois zombeista :D

 • Reply Mia perjantai, elokuu 10, 2012 at 07:08

  Mun kaveri toi mulle Jenkeistä noita liuskoja ja sitä hammastahnaa kun olin sun blogista innostuneena selittänyt että noita on pakko kokeilla :D Mä käytin sellaisen 7 päivän kuurin ja parin päivän jälkeen jo huomasi, että etuhampaat on paljon vaaleemmat. Melkein kyllä olis voinu vetää toiset 7 päivää, varmuuden vuoksi! Olin varautunu tohon vihlontaan mutta sitä ei tullut ollenkaan. Se mitä tuli, oli mun ikenien tulehtuminen. Ne oli ihan sairaan kipeet ja vuosi vähän verta johtuen varmaan siitä että ne liuskat paino vähän.

  Anyway, kiitos älyttömästi näistä postauksista! Niiden avulla rohkenin kokeilemaan ja oon todella tyytyväinen :)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 10, 2012 at 12:24

   jee :) hyvä! Mulla noi on ollu rakkautta ihan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien :)

   joo mulla on kans ikenet välillä ollu vähän herkillä noiden jälkeen, vaihoin super pehmeeseen hampiharjaan, ni se autto…

 • Reply meow perjantai, elokuu 10, 2012 at 12:18

  Kiitos uudesta koodista :) Kauanko tuo alekoodi on voimassa?

  Walking Dead on niiiin hyvä sarja! Ensin katoin pari jaksoa silleen, että no jaksaako tätä kattoa enempää, mutta nyt oon täysin hurahtanu :D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 10, 2012 at 12:22

   ai kato se oli jääny tosta puuttumaan :) se on voimassa kuun loppuun :)

   joo mä oon kans koukussa vaik välillä pitääki katella vähän sormien välistä ku pelottaa nii paljon :D

 • Reply Cami sunnuntai, elokuu 12, 2012 at 17:34

  Itse oon tykännyt Good Wifestä paljon.. Suosittelen siis. Ehkä hiukka vakavempi sarja, mutta pitää ainakin mut otteessa :) Nelostuottarin alkua odotellessa..

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 10:54

   mä yritin joskus kattoo sitä ekaa jaksoa, mut sit en koskaan kattonu enää tokaa…

 • Reply Cami sunnuntai, elokuu 12, 2012 at 17:34

  ^^ Tulipas kommentti väärään postaukseen muutes :DD

  • Reply Meri maanantai, elokuu 20, 2012 at 10:54

   ei se oo niin justiinsa :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post