poika, joka ei koskaan kasvanut aikuiseksi

Pikasesti pakko tulla hehkuttaa teille, tulin just kotiin parhaasta näytelmästä koskaan (en tosin oo mikään kauhee teatterin suurkuluttaja..) Käytiin kattomassa Suomenlinnan kesäteatterissa Peter Pan! Oon kiroillu nyt vuodenverran sitä, että missasin viime kesänä Ronja Ryövärintyttären, joka on mun lempparisatu ikinä, joten Peter Pania, joka on ollu nyt omana teemana nää viime vuodet, ei sopinu enää missata!

Peter Pania esitti Riku Nieminen aka Munamies, mä oon missannu koko munamies-jutun ku olin Ausseissa ja mulle koko näyttelijä on tuttu pelkästään Vedetään Hatusta ohjelmasta :D

Näytelmä oli ihan mieletön, ensimmäisestä minuutista viimeseen minuuttiin istuin sellanen typerä virne naamalla. Rock-henkinen Peter Pan varustettuna Pelle Miljoonan musiikilla ei voi mennä pieleen :) Yli kaks tuntinen näytelmä ei ollu hetkeäkään tylsä ja ainut hetki kun katoin kelloa, oli väliaika kun halusin päästä takas jatkamaan näytelmää :)

Jos teillä vaan on yhtään kiinnostusta niin suosittelen ihan koko sydämestäni! Ja siis mun pikkuveli joka ei oo vois vähempää teatterin ystävä olla, tykkäs tosta myös tosi paljon, eli poikaystävät on helppo pakottaa mukaan :D

Kukaan muu käyny kattomassa?

kuvat lainattu ryhmäteatterin sivuilta

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Reply paljettipanda torstai, heinäkuu 19, 2012 at 23:46

  ihan ehdottomasti täytyy käydä kattomassa toi ens viikolla! :)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:32

   suosittelen!

 • Reply miia perjantai, heinäkuu 20, 2012 at 00:17

  Oisko mahollista saada postausta ulkomaille muutosta?
  Esim käytännön asiat suomessa mitä pitää hoitaa ennen lähtöä(osoitteen muutokset mihin kaikkialle ym) ,mitä pitää muistaa pakata mukaan(mitä itte unohdit jos unohdit) ja kaikkea tälläistä yleistä ois kiva tietää.
  Koitin ettiä oisko jotain tän suuntasta postausta tullu jo mut en ainakaan onnistunu löytämään

 • Reply Kiira perjantai, heinäkuu 20, 2012 at 08:36

  Mä kävin kattomassa ton äidin kanssa heti niissä ennakkonäytöksissä, ja tykkäsin ihan hirveesti! Käytiin aikoinaan katsomassa myös joskus 5-10v sitten veljeni leijonamieli ja sekin oli ihan huippu. Tämmösii lasten satuja jaksaa katellakkin:DD.

  Ja sen koko näytöksen ajanhan mä mietin, että kuka tota Peteriä näyttelee… Ja äiti ilmotti vasta lähtiessä, että olipa se hyvä se munamies. Mä olisin esim voinut naida sen.

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:31

   oi veljeni leijonanmieli ois varmaan ihana! Paitsi et mua itkettää siin aina ihan kauheesti! :D Noi on tehty niin aikuiselle sopivaks et kyl niit kattoo :D

   Hahaa, no uusiks vaan kattomaan, tällä kertaa sormusten ja häämekon kanssa!

 • Reply hanska perjantai, heinäkuu 20, 2012 at 11:30

  näin peter panin muutama (öö muutama, oon vanha siitähän on jotain 8 vuotta jo :P) vuosi sitten täällä seinäjoella törnävän kesäteatterissa. niko kivelä oli peter pan ja kapteeni koukkuna oli allu tuppurainen! odotin koko ajan että koska koukku sanoo ”kautta likaisten varpaitteni”. kävin siellä semmosen miehen kanssa jota yritin vähän tapailla mutta en ollut ite mitenkään superkiinnostunut ja vähän odotin koko ajan että tuleekohan siltä joku aloite joskus että voisi vaikka vähän kiinnostuakin. no se lähetti aina sitte jälkeenpäin vaikka viestin että hyvää yötä pus ja mä ihmettelin että onko se niiiin vaikiaa aikusen miehen saada ihan livenä pussattua nuorta naista jonka kanssa on treffeillä. kerran se lähetti jälkeenpäin viestin että syödäänkö aamupalaa yhdessä ja mä olin jo junassa matkalla semmosen miehen luo joka osas tehdä alotteen. oi aikoja.

  mutta se peter pan oli hyvä :D

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:29

   Tossa oli itseasias yks merirosvo josta tuli mieleen ihan tuppurainen ja mietin koko ajan että koska se alkaa laulaa röllilauluja :D

   Miehet ei vaan tajuu.

 • Reply Suvi perjantai, heinäkuu 20, 2012 at 12:25

  Voi, minä niiiiin haluisin nähä tuon, mutta täältä Kajaanista ei ihan yks kaks matkusteta Helsinkiin ilman kesälomaa. Oon käyny kuitenki kahtoo aikoinaan muutaman kesäteatterin, jossa Riku on esiintyny, koska tyyppihän on täältä kotosin ja harrastanu aikoinaan täällä. Parhaiten on mieleen jääny Robin Hoodin vihreät trikoot… :D

  /Suvi

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:28

   Hahaa, riku on kyl huippu!

 • Reply Eveliina perjantai, heinäkuu 20, 2012 at 13:30

  Voi jos asuisin sielä päin kävisin varmasti katsomassa!
  Luin tänään iltalehden sivuilta uutisen ja heti sää pomppasit mieleen…
  http://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/2012072015865772_kg.shtml

  Hyvää kesän loppua! :)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:28

   Miten Harry voi tehä tän mulle?

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post