and take it with a family.

Mun SOA-maratonia ja läskeilyä häirittiin kun isipuoli lupas tulla asentaa mulle verhot ja lupasin olla kotona keittämässä kahvia (tulipalovaara) No onneks on vielä kauheen tehokasta söpöilyaikaa senkin jälkeen. Mul on joku kesämasennus menossa, kun en haluis tehä muuta ku vaan nukkua ja mysailla. Toi ”kesä” vaan masentaa niin paljon.  Pahentaa vaan mun aussi-ikävää entisestään. Mul on niin jäätävä ikävä sinne, et tekis mieli myydä kaikki kamat ja lähtee sinne vaan ja toivoa et joku menee mun kans pian naimisiin et saan pysyvän viisumin. Ehkä ehdotan Mattylle et jos se tekis mulle tällasen palveluksen.

Ja oon muutenkin miettiny, et oikeestaan mun ja M:n kuuluis mennä naikkariin, tai siis oisin täydellinen vaimo sille kun se tajuaa et se on ihan vanha eikä sil oo tietoakaan Matty Jr:stä (tai tässä tapauksessa Key Lime Piesta.) Musta siihen keski-iänkriisiin kuuluu ensimmäisenä (avoauton ostamisen jälkeen) 10 vuotta nuoremman vaimon otto ja sen kanssa perheen perustaminen. Onkohan jossain olemassa jotkut näin selviät keski-iänkriisistä oikein -kirja? Voisin lähettää sen sille, et kuule muru, nyt on hyvä aika toimia. En oo kyllä varma onko se koskaan lukenu yhtään kirjaa, mutta tosta ois hyvä alottaa.

Mutta niin, tohon kesään. Oon ekaa kertaa tavallaan onnellinen siitä, ettei mulla oo kesälomaa. Tai ois niin turhauttavaa kun ois vuoden painanu niska limassa niitä neljää viikkoa varten jotka saa lomailla ja sit sataa vettä neljä viikkoa putkeen eikä voi tehä mitään muuta kun olla kotona. Mutta jos oon elokuun kiltisti shoppailulakossa, ja varaan vaikka siihen 5. päivään heti kirpparipöydän ja ostan liput sinne ausseihin, niin ehkä sit helpottaa tää masentuminen ja jaksaa sen syys-loka-marraskuun painaa sillä ajatuksella että kohta oon pussailee Mattyn vatsalihaksia? (tässä on myös hyvä hetki testata että lukeeko toi poika mun blogia, kun pyysin ettei lukis. Tai voi pussailut loppua lyhyeen kun mulla on kiire toisen miehen vaimoks)

Joku päivä paisto näköjään aurinko.

toppi – Bershka (muistutti mua taas siitä, miksei vaakaraita paidoissa yleensä ole hyvä juttu, kirppiskasaan!)
housut – GT
kengät – Steve Madden
laukku – Michael Kors

Mulla on pien kriisi noiden kenkien kanssa. Mä rakastan niitä ihan mahottomasti, mutta mua ärsyttää se, että ne on eriparia. Tai kun noi kuviot menee niin metsään, että näyttää siltä että oon vahingossa pukenu eriparikengät jalkaan :D Ja sen jälkeen kun huomasin sen ite kerran, niin en voi enää keskittyä muuhun kun siihen. En tiiä huomaako sitä kukaan muu varsinkaan sillon kun ne on käytössä, enkä oo erikseen asiasta huomauttanu. Hyvät raitiovaunun matkustajat, sen lisäksi että olemme jollain perkeleen poikkeusreitillä, niin että varmasti myöhästyt töistä, niin haluaisin huomauttaa että mun kengät näyttää siltä, että ne ois eriparia vaikka ne ihan oikeesti ei oo. Bästa passagerare… öö samma på svenska.

Ja kun piti varmistaa, että toi yks ei varaa lippuja Indoihin siks aikaa kun oon Ausseissa, ettei joudu naimisiin niin: And’ve otherwise thought about you So basically me and the M’s famous go naikkariin, and therefore I were the perfect wife for when you realize you do not, it is quite old and sil oo nowhere to be seen Matty Jr. to (or in this case, the Key Lime pitch.) Black and the average -iänkriisiin belongs to the first (after the acquisition of convertible) 10 years younger than his wife, and take it with a family.

So basically, minkä kanssa mä oonkaan menossa naikkariin?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply tirps tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 12:02

  Heh. No sehän poimii tosta vaan nuo sanat ”the perfect wife” and ”Matty Jr”, joten eiköhän se pakomatkalippu Indoihin ole kohta buukattu ;D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 12:24

   luultavasti :D

 • Reply Heli tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 14:37

  ”the Key Lime pitch” Voi lapsiraukkaa:D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 17:10

   jep :D

 • Reply MPLIANCEWITH tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 16:12

  But then, tohon summer. For the first time I’ve sort of happy to say that I do oo summer vacation. Or’d so frustrating when you’d pressed the neck in the cytoplasm for the four weeks to receive a holiday and then it rains four weeks into the tube and can not shit else when you have at home. But if you’ve quietly shopping on strike in August, and even upon the 5 day immediately kirpparipöydän and buy tickets there ausseihin, then maybe sit facilitate MPLIANCEWITH masentuminen and able to September and October-November to press with the idea that the point’m kiss Mattyn abdominal muscles? (this is also a good time to test and see if my son brought a blog, when I asked that lukis. Or may be doing it the end of a short while I got busy with another man’s wife)

  tolle oli pakko vähän kikatella kans.

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 17:10

   google translate on parasta <3

  • Reply *Anna* keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 00:45

   Kiitos tästä! Repeilin ihan hiukka tolle. XD
   Ja Merillä on näköjään jo poikakin.

   ”Or may be doing it the end of a short while I got busy with another man’s wife” (mun abdominal musclesit kiittää tästä naurutreenistä)

   • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 14:12

    Joo tää lapsi tuli mullekkin ihan täytenä yllätyksenä :D

 • Reply Juulia tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 16:20

  haha, no mut hei huikkaa mulle vähän ennen ku pakenet sinne Ausseihin naikkariin ni väännän sulle jonku kivan mekon mitä voit sit häissä siellä rannalla käyttää ;D
  Mut joo ymmärrän hyvin ton sun Aussi ikävän, mullakin on Lontoo ikävä ku täällähän sataa enemmän ku Lontoossakin!! Ja se jos joku on jo nyt sit paljon :D Vähän kyllä ollu surkea kesä, ja mulla just ainoo kesä pitkään aikaa ku on oikeesti vähän lomaaki!! Tiiän et seuraavat kesät ku oon taas tosi buukattu duuniin sun muuhun ni on tosi lämmintä taas.. näin se näköjään toimii :D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 17:10

   värjäät sen pinkin vaan kato valkset :D joo niin se näköjään menee et ku kerranki aattelee et pitäis lomaa niin sit ei säät suosi. ihan sama mulla. piti nauttia kesästä ja olla paljon mökillä, kerran oon sinne kerinny :D

 • Reply Sanna tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 17:07

  Pistin huvikseni tuon pätkän ”tässä on myös hyvä hetki testata että lukeeko toi poika mun blogia, kun pyysin ettei lukis. Tai voi pussailut loppua lyhyeen kun mulla on kiire toisen miehen vaimoks” google-kääntäjään, niin lopputulos aiheutti päivän naurut :DDD

  this is also a good time to test and see if my son brought a blog, when I asked that lukis. Or may be doing it the end of a short while I got busy with another man’s wife

  Se juoksee karkuun ja lujaa, kun se käsittää tästä että sulla on salainen poika ja sen takia teidän suhde loppuu lyhyeen, koska ”you got busy with another man’s wife” :DD

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 17:08

   :D

 • Reply emmi tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 17:08

  hah en ois edes huomannu tota eriparisuutta jos et olis maininnu asiaa! :D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 20:15

   :D

 • Reply sophy tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 17:47

  Voi kuulostipa mun kesältä :D Bestiksenä netti ja yleisin olotila ärsytys. Pahimpia on ne ”vesilasi on puoliksi täynnä”-optimistit, joiden mielestä kesä on vasta alkamaisillaan. No ei ole, prkl. Ja koska vuodessa on pakko olla ainakin pari jääkaudesta eroavaa päivää, niin tässä ei nyt auta kuin solarium ja (sori tää purkillinen suolaa haavassa) karkaaminen syksyllä Ausseihin <3

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 20:15

   kesä loppuu ihan kohta! oon niin kade tosta ausseista!

 • Reply Ann tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 20:23

  Dibs kirppiskamuiluun! Voi Meri pelasta mut Helsingin kirppiskammosta ja varaa mun kaa pöytä. Terveisin luotettava, yhteistyökykyinen ja vastuuntoinen pitkäaikainen lukijasi ;)

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 22:30

   haha, mun lukijat osaa olla välil tosi pelottavia, sulle tulis vaan pahemmat traumat :D

 • Reply vaahtera tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 20:33

  http://www.gummerus.fi/page.asp?sivuID=280&component=/PublishDB/Kirjat_kirjaesittely.asp&recID=8620 Mitäs jos lähetät ton Mattylle :D ?

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 22:29

   toi avaa vaan etusivun :( anna mä arvaan, how to marry a finish girl :D

   • Reply roserose keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 12:17

    Saat ton linkin auki avaamalla sen incognito-ikkunassa (hiiren oikeasta korvasta aukeavasta valikosta) :)

    • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 14:11

     hei jee kiitos :)

 • Reply FT tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 21:00

  Jeah, tuli vaan mieleen se yksi hottis ”hard staff -ower game” -kimuli joka skabasi samppiksen kanssa ja loppu onkin historiaa. Mutta olisiko etanat ja viini ok brunssilla?
  http://ampiaisentori.blogspot.fi/

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:36

   etanat ja viini on aina ok!

 • Reply S tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 22:23

  En oo aiemmin huomannu, että sulla on tatuointi jalkapöydäs! Koska mulle tulee sun tatuoinnista mieleen Mungolifen logo, joka killuu Annan suunnitteleman hopeisen kaulakorun koristeena, niin ajattelin kysyä, että onks toi vähän kuin ”ystävätatuointi”? Tietty toi vois olla myös skorpionin merkki :P

  On muuten tosi upeeta istua täs tietokoneella selkä lysyssä analysoimassa toisen ihmisen asioita, mut minkäs sille voi ku on nii utelias (= no-lifer) :D Mut joo, ei tarvii vasata, jos on liian henkilökohtainen kysymys… :)

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 22:27

   ei toi itseasiassa m niinkun meri ;) otin sen joskus ehkä 5 vuotta sitten :)

   • Reply Saara keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 00:54

    M niinkuin Matty :d

    • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 14:12

     joo mä ennakoin meijän tapaamisen!

 • Reply peppipampula keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 00:02

  Jätin kokonaan ”oman elämäni” ja vaihdoin kaikki suuret suunnitelmat, että pääsin ausseihin kaheksan vuotta vanhemman miehen kans pussaileen. Mikä näissä miehissä täällä on, kun saa suomalaistytöt tekemään tällasia ratkasuja?!!! ;)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 14:12

   en mä ymmärrä :D se aksentti? :D

 • Reply annabrisvegas keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 14:30

  Vitsit, että mä niin rakastan näitä sun postauksia. Tulee aina hyvälle tuulelle kun lukee sun juttuja ja aika usein myös purskahtelen nauruun yksikseni ja saan outoja katseita työkavereilta tai kotona ollessa tolta mieheltä :)

  Helpottaisko sun Aussi-ikävää yhtään jos kerron että täällä (siis Brisbanessa) on satanut vettä lähes taukoamatta pari viikkoa ja on ollu kylmä? Nytkin saa tätä kirjottaa hautautuneena kahden viltin alle. Ai että kun tää aussi-talvi on ihanaa kun saa palella sisällä!

  Mut joo koita saada se Matty kosimaan, että pääset takas tänne koska täällä on kuitenkin suht ihanaa ja tänne kaivataan lisää suomalaisia :)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:36

   mulle on väitetty että gc:llä on lämpimin talvi ikinä! Hah, mua yritetään siis vaan saada huijatuks sinne!

   Mä teen parhaani, mulla on ikävä koaloita!

 • Reply porsas keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 18:05

  hei noi kengät on paljon kivemmat ku ei mee kuvio ihan samasta kohtaa!! tosi paljon kivemmat, sopii paremmin niiden tyyliin :D

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:34

   :D

 • Reply Sose perjantai, heinäkuu 20, 2012 at 15:54

  Hihhihhaa :D Nauroin monta kertaa ääneen lukiessani taas sun tarinoita..enkä oo varma oonko yksin tääl töissä.. :D Oot paras X)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:28

   :D nauru pidentää ikää!

 • Reply padapp maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 23:01

  Hahaha ihan mahtavuutta nää sun postaukset! Nauroin sun jutulle taas niin paljon:)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 23:43

   :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post