Hengissä!

Ruissista on selvitty suurinpiirtein hengissä ja sain itteni vielä seuraavana aamuna sen verran ajoissa lentokentälle, että pääsin tänne Moskovaan :) Meillä on maailman siistein hotelli ja oikeestaan ainut mitä haluisin tehä on maata peiton alla maailman mukavimmassa sängyssä. Ehkä lähen kuitenkin vallottamaan kaupunkia ja metsästämään sitä superkomeeta Igoria tai Vladimiria ja pitsisaappaita.

Mikäli huomisia sääennusteita on uskominen, niin vettä pitäis tulla kaatamalla, yritän palata siis sillon. Ja mulla on miljoona kommenttia jonossa, mutta kun haluun vastata kaikille, niin alan purkamaan niitäkin silleen pikkuhiljaa! Kesällä saa tällaset anteeks, saahan? :D Yritän facebookkia päivitellä vähän useemmin sit :)

Oliks kiva viikonloppu? Uusia paskiaismiehiä? A:lla on taas hälytyskellot soinu kun siltä tuli  viesti et tosi sääli ettei meil ollu yhtään kahenkeskistä aikaa. Öhm, vastahan siitä on se 1,5kk kun se täällä oli. En vaivautunu ees vastaamaan. Ehkä sielt tulee joskus 3kk päästä viesti et onks kaikki hyvin. Tai sit ei. Keskitän kaikki voimani vaan Prinssi Harryyn ja Mattyyn.

Hotels.comissa alko hei taas tänään 72h ale! Siel on aika monessa lomakohteessa hotelleja -50% alessa. (terkkuja vaan täältä 4,5 tähden hotellista..)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Essi tiistai, heinäkuu 10, 2012 at 14:43

  Heh, sain eka kappaleen käännettyä päässäni niin, että Vladimirilla olisi ne pitsisaappaat jalassa:D:D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:15

   hope not :D

 • Reply Sofia tiistai, heinäkuu 10, 2012 at 20:36

  Haha voi näitä miehiä löytyy, en ees viitti alottaa näistä viimeaikasista suomalaisista, mutta pientä lomaromanssia tossa pukkas ku olin matkoilla.. Noh yhtenä iltana tää herrasmies esitteli puhelimestaan muutamia kuvia kunnes näytölle ilmesty kuva jostain tytöstä.. Tää miekkonen oli hetken hiljaa ja totes ”And that’s my girlfriend” ja jatko juttua ku mitään ei ois tapahtunut :D Ja nyt kun saavuin suomeen ni se laitto viestiä et mikä mulle oikein tuli ku ei tää tapailu johtanutkaan sen pidemmälle, et häntä niin harmittaa kun mä sit vaan lähdin eikä keretty kokea mitään sen suurempaa yhdessä.. Miehet :D Tekis mieli kertoa muutama viimeaikanen kokemus myös, mut ne ei taida olla soveltuvia näin julkisesti kirjotettavaks, mut voin taata et saisit vuoden naurut! :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:14

   hahaa :D perus. Lähetä sille kuva jostain superpumpatusta bodarista ”cause this is my boyfriend” :D

 • Reply outimarie tiistai, heinäkuu 10, 2012 at 20:44

  Että mä hypi seiniä pitkin kun miehet ei tajuu. Voisiksä käydä vallottamassa prinssi Harryn jo, ettei mun tarttis enää saada sydänkohtauksia joka toinen hetki ku luen näitä sun postauksia :D Miehet ei kyl tajua mitään välillä.

  Tai no ehkä joskus, koska kiukuttelin eilen melko lailla, niin sain suklaata. Kyllä ne jotain tajuaa.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:11

   Osaiskohan Harry tuoda mulle suklaata aina ku kiukuttelen?

   • Reply outimarie keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 11:29

    No ihan varmasti osais, varmasti jos ”vihjailee” (lue: tuo suklaata). :D

    • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 14:11

     :D

 • Reply mallu keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 00:36

  Hyvää reissua! Et ois kysyny noista paskamiehistä… :D Pakko avautua… Oon tapaillut rennosti yhtä urpoa, joka asuu vajaa 300 km päässä, sit valmistuin ja parin vuoden ajan oon tiennyt, että töitä löytyy sit pääkaupunkiseudulta ja hups töitä napsahti iha vahingossa.. ja oltiin sovittu, että tää tyyppi vie mut työhaastatteluun jne, ni peru edellisyönä ja sen jälkee ei enää o mitää kuulunu.. tarviiko ihan noin säikähtää, kun todellakaan ei ole mitään sen vakavampaa meneillään, että mun muutto tarkottas mitää muuta, ku että sit sillon tällö ku tahtoo nähä ni se ois vähä helpompaa :D mut ei sitte…

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:11

   haha selkeesti paniikki iskeny, ei sitä tiiä vaikka oisit menny paikalle hääpuvussa jne… Miehet pitäis kieltää lailla.

 • Reply Saana torstai, heinäkuu 12, 2012 at 00:13

  Kiitos!

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post