Sydän!

Mä näin sunnuntai-illan ratoks päätin laittaa valokuvia tilaukseen, että saan taas tehtyä samanlaisen polaroid-sydämen joka mulla oli Ausseissakin. Päivitetyillä kuvilla :) Lisäks mulla on monet tyhjät kehykset jotka kaipaa täytettä…

Yritin tehä jotain suurta vertailua noiden eri yritysten kanssa, kun hinnat vaihtelee ja päädyin Photoboxiin, koska en kerkii käydä teettämässä noita kuitenkaan missään.

Muunnan siis ensin normivalokuvat koneella polaroideiks (picasalla pystyy, tai ite käytän sellasta ohjelmaa kun poladroid) jonka jälkeen teetän niistä ihan normaaleja valokuvia (Mun kuvat oli Eco-kuvia (0,08snt/kpl, 11x15cm) Ainut juttu, että kun noita teettää, noi ohjelmat yleensä rajaa ne automaattisesti, jollon se polaroidin idea katoaa, mutta Photoboxissa sai ainakin tosi helposti sen rajauksen pois.

Eli kun ootte ladannu kuvat tonne (tohon mun sydämeen menee 54 kuvaa, teetin pari ylimäärästä jos joku ei toimikkaan niin kivasti kuvana :D ) Niin ostoskorissa pystyy valitsee kohdan rajaus – sovita kuvakokoon ja siihen täppi kohtaan kyllä ja tee muutokset kaikkiin kuviin ja tallenna, ja that’s it. Sillon se koko polaroidi näkyy siinä teetetyssä kuvassa reunoineen.

Näin! Sit vaan saksii noi ylimääräset osat pois.

Mun edellinen sydän näytti tältä, nyt vaan uutta ootellessa!

Tajusin just, että mulla oli enivei tulossa yhteistyö Photoboxin kanssa (mietinkin, että on jotenkin tutun kuulonen yritys..) niin laitetaan se nyt tähän samaan syssyyn! :) Tuolla sivuilla voi teettää siis myös kuvakirjoja, ja sainkin TFFL:n lukijoille 5 lahjakorttia arvottavaks! Lahjakortti koskee joko Luxus M tai Classic kuvakirjaa. Noi on musta kiva lahjaidea ja mun ilkee äitipuoli on teettäny viime ulkomaanmatkoiltaan tollasen kirjan aina, niitä on oikeesti kiva lukea :)

Arvontaan osallistutte, kun kerrotte mistä aiheesta teettäisitte kirjanne! :) Aikaa osallistua on 24.6. asti :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

217 Comments

 • Reply tiiiia keskiviikko, kesäkuu 20, 2012 at 12:25

  en voi olla pöllimättä ideaa, toi sydän on niin siisti ! :) teetin just hirveen läjän kuvia, jotka mun piti liimailla seinälle, mut tavalliset valokuvat tavallisissa väreissä näyttää ihan hirveeltä sekamelskalta, eli tuolla ne kuvat nyt seisoo laatikossa… tein picasalla seepiasävyisiä polaroideja ja laitoin tilaukseen :) eli kiitos sikahyvästä ideasta ;)

 • Reply delete keskiviikko, kesäkuu 20, 2012 at 13:13

  Teettäisin kuvakirjan viimejouluisesta matkasta Sveitsiin poikaystävän kanssa, tai sitten huhtikuisesta työharjoittelusta Skotlannissa :)

 • Reply zanna keskiviikko, kesäkuu 20, 2012 at 15:57

  Teettäisin kirjan viime vuoden ulkomaan matkasta jonka tein parhaan kaverini kanssa :)

 • Reply katinka keskiviikko, kesäkuu 20, 2012 at 17:44

  Tekisin kuvakirjan mun au pair-ajasta sveitsissä :)

 • Reply petraaa keskiviikko, kesäkuu 20, 2012 at 18:28

  Teettäisin tollasen eilen loppuneesta riparistani ja juhannussunnuntaina olevasta konfirmaatiostani :)

 • Reply petraaa keskiviikko, kesäkuu 20, 2012 at 18:29

  Teettäisin tollasen eilen loppuneesta riparistani ja juhannussunnuntaina olevasta konfirmaatiostani. :)

 • Reply Mari keskiviikko, kesäkuu 20, 2012 at 20:05

  Tekisin kuvakirjan mun ja miehen ensi kesänä juhlittavista häistä! Olis ihana muisto :)

 • Reply vaahterapyy keskiviikko, kesäkuu 20, 2012 at 22:20

  Tulevasta Italian reissusta!

 • Reply jenny torstai, kesäkuu 21, 2012 at 08:15

  tekisin kirjan mun kahdesta ylisöpöstä pikku pojasta!

 • Reply W torstai, kesäkuu 21, 2012 at 11:21

  Mulla olis kaks vaihtoehtoa mistä teettäisin kirjan. Olin viime vuonna 5kk vaihdossa Hollannissa ja se olisi ihana saada kansiin muistoksi. Kuitenkin luulen että päätyisin pistämään kuvakirjaan kollaasin 3 vuoden opiskeluista aivan mahtavien ihmisten kanssa! Eli valmistun pian AMK:sta ja olen saanut niin paljon omilta luokkakavereiltani, opiskelijabileiltä, vaihdosta, vaihtareista ja kaikesta mahdollisesta muusta, että haluan muistaa tämän ajan aina! Miehet vaihtuu, mutta tyttökaverit pysyy! ;) Ja kaikki tämä tietenkin toimisi paremmin kuvakirjana kuin 100 eri kuvakansiona koneella..

 • Reply Saara123 torstai, kesäkuu 21, 2012 at 14:02

  Oon aina halunu tehä kesä kirjan, eli tekisin kirjan kesästä 2012 :)

 • Reply jjanika torstai, kesäkuu 21, 2012 at 14:47

  tekisin kuvakirjan mun vaihto-oppilas ajasta Saksassa, jossa olen tutustunut ihan huippuihin tyyppeihin mm. Uudesta-Seelannista, josta paras kaverini on kotoisin. Sen avulla säilyisi tämä ikimuistoinen kokemus kauniissa kirjassa. Jännitin vaihtoani niin paljon että melkein peruin koko homman, mutta nyt olen melkein taas jo kotosuomessa! kirja siis muistuttaisi minua myös oman itseni ylittämisestä ja pelkojeni voittamisesta!:)

 • Reply Elenna-h sunnuntai, kesäkuu 24, 2012 at 11:47

  Teettäisin kirjan vasta alkusyksystä. Lähdetään Barcelonaan tyttöjen kanssa ja siitä reissusta olisi ehdottomasti teetettävä kuvakirja! Sillä reissulla tulee varmasti otettua paljon ikimuistoisia kuvia. :)

 • Reply Nik-ki sunnuntai, kesäkuu 24, 2012 at 13:48

  Teettäisin kuva kirjan meidän kahden viikonpäästä alkavasta honey moonista :) Eli paljon kuvia Thaimaasta kahden ja puolenviikon ajalta :)

 • Reply Rode sunnuntai, kesäkuu 24, 2012 at 20:23

  Teettäisin kirjan varmaankin omista juhlista; rippijuhlat, yo, valmistujaiset!

 • Reply Maaria sunnuntai, kesäkuu 24, 2012 at 21:05

  Hitsi, kun olen itse niin laiska teettämään kuvia!

  Tekisin kuvakirjan mummostani, joka kuoli vuonna 2009. Minulla oli tapana kertoa hänelle kuulumiset heti äidin jälkeen<3

 • 1 3 4 5

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post