valmista!

Apua. Viimenen muuttolaatikko on vihdoin purettu, kaapit käyty läpi, yks jättikokonen laatikko menossa kirpparille/kierrätykseen ja toinen samanmoinen menossa huuto.nettiin. Onko Helsingissä mitään hyvää itsepalvelukirpparia? tossa lähellä ois DOM-niminen paikka, kukaan testannu? vai meneekö vaan suosiolla valtteriin / hietsuun.

Ihanaa kun tuntuu et voi vihdoin saada elämästä taas jotenkin kiinni :D Oon ollu niin stressipallona, kun himassa kaikki on ollu levällään eikä vaan oo ollu aikaa tehä sille kaaokselle mitään. Vähän vielä kaapeissa hakee tavarat paikkaa jne, mut muuten kaikki alkaa olee valmista! En aio muuttaa enää ikinä, etin vaan jonkun miehen nopeesti ettei tarvi yksin maksaa tota kallista vuokraa :D

Mitä miehiin tulee, niin sen suhteen on täysin kuollutta. Mun ainut ees pientä kriisiä muistuttava tapaus kävi tossa alkuviikosta, kun sain raivarit pakkaamiselle ja lähin lenkille tuulettumaan. Aattelin sitten käydä Verkkokauppa.comissa ihmettelemässä ulkosia kovalevyjä kun edellinen hajos ja haluun kuvat johonkin talteen. No jäin tuijottelee yhtä läppäriä kun tavallaan tarttisin jossain vaiheessa uuden, kun edellinen on kuitenkin jo kolme vuotta vanha ja siitä puuttuu mm. esc näppäin ja enterkin toimii vähän miten sattuu. No siihen tuli sitten maailman kaikkeuden komein myyjä kysymään että tahtoisinko mä sellasen. Mä jäädyin ihan täydellisesti (joo, en osaa enää ees käyttäytyä kun komee mies puhuu, en voinu käydä enää meijän K-kaupan yhen pojan kassalla ollenkaan ku se oli niin söpö ja aloin aina kikattaa ku se kysy plussakorttia) ja tuijotin sitä hetken ja totesin et joo kyllä mä tahdon (sut miehekseni) Niin että tuli vähän kalliimpi iltalenkki siitä.  Enkä päässy ees treffeille. Ois pitäny ehkä vastata jotain et ”joo jos lähet mun kans ulos” mut oisin saanu varmaan vaan porttikiellon koko kauppaan sen jälkeen.

Mutta tykkään mun uudesta koneesta ihan kauheesti :D Mä ostin joskus koneen kun menin gigantista ostaa imuripusseja ja söpö myyjä kysy sillonki et vai sellaselle tarvetta ku hipelöin konetta. En vaan saa käydä yksin tolllasis kaupoissa.

Palataan eilisen Mötleyn ja muiden bändien kuvaoksennuksilla myöhemmin. Videoita ootte toivonu kovasti, voisin yrittää kuvaa jonkun höpöttelyjutun vaan nyt tässä jahka kerkiin.

Nyt meen ihmettelee mun siistiä olkkaria ja otan perjantai-illan kunniaks vaikka True Blood-maratonin :D

Palataan huomenna! Huippua viikonloppua!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

27 Comments

 • Reply nunnu perjantai, kesäkuu 8, 2012 at 19:35

  been there, done that :-D oon opiskelija ja mulla ei todellakaan oo varaa maksaa 75e kuukaudesssa kuntosalikortista. vaan kuinkas kävikään ku sain ilmasen esittelyn eräälle kuntosalille, ja kappaskappas ovella mua on vastassa _komea_ nuorimies ja tiesin heti että oon mennyttä :D tässä sitä nyt kärvistellään kuukausilaskun kaa, eihän sitä millään voi kieltäytyä ku bonuksena sopimukseen herra lupas yksityisiä opastustunteja VAAN mulle … (ja varmasti kaikille muillekin:–D)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 17:00

   HAHA, mä niin narahtaisin tollaseen ”vaan sulle” yksityistunteihin :D en ehkä meekkään ostaa sitä salikorttia ihan vielä..

 • Reply Kata perjantai, kesäkuu 8, 2012 at 19:53

  DOM-kirppis on ihan hyvä. Ihmisiä käy paljon ja melko laadukkaan ja trendikkään oloisia vaatteita yleensä myynnissä. Varmaan johtuu siitä,että se sijaitsee Töölössä. Toinen hyvä on tossa kauppakeskus Arabian takana. Nyt en vaan muista sen itsepalvelukirppiksen nimeä.

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:59

   töölö ois niin paljon helpompi ku siel ehtis käymään siivoilee aina välillä ku asuu lhäellä :)

 • Reply Nita perjantai, kesäkuu 8, 2012 at 22:07

  Noi kaupankassoina olevat jäätävän ihanat pojut on ihan parasta!:) Yks päivä olin jossain ja sellanen blondi siellä kyselee et haluisitko pussin, no tietenkin joojoo ja hirvee flirttihymy päälle!!:D

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:59

   mä en osaa käyttäytyä noissa tilanteissa yhtään :D Onneks mulla on alepassa vaan naismyyjiä :D

 • Reply Tuu-tikki perjantai, kesäkuu 8, 2012 at 22:24

  Hi-hi-hi mikä postaus, hi-hi :D Kannattaa siis käydä harkiten myös niillä pölypussiostoksilla (tollaisissa paikoissa) tai saattaa olla kohta useampi kone nurkissa ;) Hi-hi vielä tolle loppukuvalle :D <3 :D

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:58

   joo en voi vaihtaa imuripussia enää koskaan!

 • Reply Sanna lauantai, kesäkuu 9, 2012 at 14:13

  Onnea ”uuteen” kotiin! Sulle JA sille läppärille. Oon nii ilonen sun puolesta et nyt on tollanen ihana kotikolo ja tukikohta ainaki hetken aikaa :) Ennen ku kutsuu Lontoo ja Buckingham sitte.
  Miten kuuma toi yks voi olla, MÄ EN KESTÄ! Viime viikonloppuna ku oli ne jubilee-hulinat monta päivää putkeen ni oon liimautunu sohvaan kii ja tuijottanu kaikki dokkarit ja vaa kuolaillu tota Hartsaa. Siis en siks et mua mitenkää kiinnostas, mut oon tiiäkkö tehny taustatutkimusta sulle. Enhän mä voi päästää sua minkää urpon kaa naikkarii.

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:58

   no mut sit ku sä alat seukkaa sen hartsan kaverin kans, ni on tärkeetä et oot tehny taustatutkimusta, tai näkyy niis varmaan muitaki ku vaa pelkkä hartsa. ehkä oot jo nähny sun tulevan aviomiehen etkä vaa tiiä sitä vieL!

 • Reply annnii lauantai, kesäkuu 9, 2012 at 18:13

  Viiimeinen kuva…..:D:D:D

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:56

   eiks oo huippu! lukija linkkas sen mulle :D

 • Reply m lauantai, kesäkuu 9, 2012 at 21:12

  En ole myynyt tuolla Domissa mutta mitä olen muutaman kerran piipahtanut sanoisin että ei kannata vaivautua – tavara on ylihinnoiteltua eikä näytä liikkuvan ajankaan kanssa (tietysti pienemmillä hinnoilla liikkuisi paremmin mutta todennäköisesti asiakkaita ei käy niin paljon kuin jos olisi ns. hyvä itsepalvelukirppis =)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:53

   okei höh :( pitäiskö sitä sit vaan uhrautua ja mennä sinne hiton valtteriin :D

 • Reply Juulia sunnuntai, kesäkuu 10, 2012 at 10:13

  Täytyy kyllä nyt sanoa että mä rakastan sun blogia :D Kuulostan joltain hirveeltä stalkkerilta, mut oikeesti sun kirjotustyyli ja kuvat ja kaikki oi että! :D Jatka samaan malliin;)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:43

   haha kiva kuulla! :D

 • Reply Girafera sunnuntai, kesäkuu 10, 2012 at 21:26

  Just tajusin ku katoin tota kuvaa H:sta, et mun serkkuhan näyttää ihan siltä.. Sen tukka vaan ei o noin porkkanainen..

 • Reply Girafera sunnuntai, kesäkuu 10, 2012 at 21:29

  … niin ja nyt kun tarkemmin kattelin, niin eihän niissä ole juuri muuta eroa kun kun kulmat ja ripset… Mun serkulla on on tummemmat kulmat ja mustat ripset ja tummemman siniset silmät..

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:38

   miksei meitä oo viel esitelty?! :D

 • Reply Kiisa sunnuntai, kesäkuu 10, 2012 at 23:14

  Verkkokauppa.comin myymällä on just hirvee/ihana paikka, kun siell on jostain syystä aina paljon hyvännäkösiä miesmyyjiä. En ymmärrä, miten ne seulotaan sinne. Mut se aiheuttaa mulle ongelmia, koska mulla on tuo sama juttu, että meen heti ihan sekasin jos myyjä, kassa tai joku muu on mun mielestä kuumin ikinä.

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 11, 2012 at 16:38

   lähetkö mun kans niiden seuraaviin firmanbileisiin? :D

 • Reply Tia tiistai, kesäkuu 12, 2012 at 15:05

  Ite kävin 1,5viikkoa sitten DNA-kaupassa hiplaamassa Samsung galaxy s3. Komeen miesmyyjän esittelyn jälkeen nimi oli sitten puhelimen varauslistalla ja nyt taskussa komeilee kyseinen vekotin… -.-

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 17, 2012 at 19:26

   haha :D

 • Reply Tiia tiistai, kesäkuu 12, 2012 at 21:03

  Menin joskus äkillisenä päähänpistona ostamaan verkkokaupasta mp3 soitina. Ainoat kriteerit oli että ei enää ikinä ipodia ja näyttö täytyy olla. Applen osastolla vaan sattu olemaan parhaimman näköinen myyjä ja lähdin kaupasta näytöttömän ipodin kanssa…

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 17, 2012 at 19:17

   :D mun pitäis kans ostaa uus ipod, mut en kyl varmaan uskalla käydä verkkokaupassa koskaan…

 • Reply ksi keskiviikko, kesäkuu 13, 2012 at 15:13

  Kukas se komea mies myyjä oli? nimimerkillä ”töissä siellä” :D

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 17, 2012 at 19:06

   joku joka on kuulema naimisissa :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post