Grand Canyon

Oon ihan kokonaan unohtanu kirjottaa tästä… Koska Meijän Vegas visitti veny, päätettiin että toteutetaan must do – Grand Canyon päiväretkenä sitten sieltä. Ajomatka Vegasista Canyonille oli reilu 5 tuntia, mutta pakko se oli vaan kiltisti ajaa. Ja hei hyvää harjotusta tulevaa ”KANADAAN!”-koitosta varten.

Eikun Alman kyytiin ja menoks! Kunhan oltiin päästy pois isoilta motareilta, oli maisemat aika hulppeita.  Ajaminen oli aika puuduttavaa puuhaa, kun tiet on yhtä ja pitkää suoraa. No onneks on ajonopeuden säädin ja automaattivaihteet, voi ottaa torkut siinä samalla.

Turisti!

Olihan se just  niin iso kun oli aina kuvitellutkin. Oisin halunnu käydä kattomassa yhtä’ Canyonilla sijaitsevaa vesiputousta, mutta kun aloin kattelee tarkemmin karttaa, niin se ois tarkottanu n. 6h lisäajoa, joten se sitten vähän jäi..

Tuolla oli vaikka mitä järjestettyä paitkointireiteistä helikopteriajeluun. Mua harmittaa ettei ollu sen verran ylimäärästä, että ois voinu tehä jonkun lentokone/helikopteriajelun tuolla Canyonin yllä, ois ollu varmasti ihan mieletön kokemus!

Jälleen kerran tuli kiire kotiin googlettamaan, että mikä tän onkaan muovannu. Tällä reissulla on ollu monta hetkeä, kun olis toivonu että ois kuunnellu ees hetken sitä maantiedon opettajaa (sen kuolaamisen sijaan…) niin tietäis edes jotain noiden paikkojen synnystä.

Tuolla ois saanu kulumaan monta tuntia, me tehtiin todella pikanen kierros ja selvittiin ulos tolta alueelta varmaan kahessa tunnissa, kun oli tosiaan se pitkä kotimatka edessä vielä…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Ansku in Ireland torstai, huhtikuu 26, 2012 at 19:36

  Onhan tuolla komiat maisemat juu! Ma olen ollut sellaisella helikopterireissulla, laskeuduttiin kanjoniin ja nautittiin shampanjalounas. Itse en joutunut maksamaan kun oli firman maksama reissu mutta suosittelen kaikille jotka tuonne menevat jos vahankin on ylimaaraista fyffea menemaan kopterilla kanjoniin :)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 28, 2012 at 02:27

   joo joku tollanen helikopterijuttu ois ollu ihan mieletön! harmittaa ettei ollu varaa sellaseen :(

 • Reply Tuu-tikki perjantai, huhtikuu 27, 2012 at 10:02

  Hui, upeita kuvia! Mulle on tullu viime aikoina toi sama fiilis, et olispa ollu joskus hereillä maantiedon tunneilla hehhhe.. Mut ehkä kiinnostus eri paikkoja kohtaan herää vasta sitten kun on päässy niissä käymään. Niin, nyt opiskellaan sit googlella ;)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 28, 2012 at 02:21

   jep, ois pitäny vaan kiertää maailma aiemmin ni ois jaksanu kiinnostua sit tunneilla!

   tuutikki <3

 • Reply Jen lauantai, huhtikuu 28, 2012 at 11:35

  Hei, missä hotellissa olitte Las Vegasissa, ja oliko se hyvä? Oon ite menossa Vegasiin kuukauden päästä pariksi päiväksi, kun olen siellä suunnalla road tripillä ja oon yrittänyt miettiä, pitäisikö hotellin olla Stripillä vai missä..siellä kun on niin mahdottoman paljon tarjontaa…
  Kiitos huippublogista! :)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:39

   oltiin sellasessa ku Plaza. Se oli joo hyvä ja siisti ja halpa (25€/yö) mutta oli vähän syrjässä. Että jos on vaan pari päivää niin ottaisin hotellin varmaan Stripiltä, niin ei menis ruuhkassa seisomiseen ja matkustamiseen aikaa :) Ne hotellit Vegasissa oli yllättävän halpoja, että siitäkin löytyy varmasti joku hyvä :) Kannattaa kattoa esim Ceacar’s palazen läheisyydessä olevat hotlat, niissä on sijainti kohallaan :)

 • Reply Una lauantai, huhtikuu 28, 2012 at 23:01

  Grand Canyon….
  Melkein hävettää että paikkaa en ole nähnyt, vaikka koko viime kesän asuin Arizonassa Phoeniksissa. Siellä kun hengaili pelkkien paikallisten kanssa, jotka olivat jo nähneet nuo ei tullut edes mielenekään mennä katsomaan, vaikka suomalais aupair ryhmät kyllä kävivät siellä. Mielestäni silti sain paljon enemmän irti tuosta American lify-stylestä paikallisten kanssa olemalla kuin hyppimässä turistinähtävyyksissä :)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:33

   juu ne turistijutut jää usein vähemmälle kun hengailee paljon paikallisten kanssa :)

 • Reply maria sunnuntai, huhtikuu 29, 2012 at 14:05

  Ois niin makeeta käydä grand canyonilla helkopterilennolla! Oon niin kateellinen mun parhaalle kaverille, joka oli jenkeissä kielimatkalla joskus monia vuosia sitte ja ne oli menny roud tripin coast to coast, ja siihen oli kuulunu helikopterilento tuolla! Se jaksaa vieläki toitottaa kuinka se oli sen elämän uskomattomin kokemus :D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:25

   voin kuvitella et on ollu huikee! Se paikka on vaan niiin iso ettei sitä tajua kun seisoo vaan jonkun kuilun reunalla, ylhäältä näkee paremmin!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post