Hei hei Alma!

Hollaa!

Still Alive. Nyt on edistysty reissussa sen verran, että ollaan vihdoin Nykissä! Jee. Käytiin eilen palauttaa Alma, aka meijän ah niin rakas vuokra-auto Alamolle ja oon niin äärettömän onnellinen, ettei tarvi ajaa hetkeen. Mä inhoon ylipäätänsäkkin autolla ajamista, enkä aja jos ei oo pakko, joten tollanen USAn läpi roadtrip oli todella loistava ajatus :D

Toisaalta oli ihan superhauskaa, oli ihanaa käydä Torontossa, nähä poikia ja rentoutua  vaan. Las Vegas nyt oli ihan oma lukunsa, samaten ne oudot pikkukaupungit jossain keskellä Iowaa tai Kansasia, tosin sanan eri merkityksessä.

Nyt muutama päivä Nykissä ja sitten hyvästit Jenkkilälle. Mulla laahaa postaaminen pahasti perässä, yritän tsempata ja saada siirrettyä noi kuvat kameralta koneelle. Että voikin olla rankkaa sekin. Mulla meni usko elämään ja matkustamiseen tossa autoillessa, ja nyt oon ihan ku uudessa reissussa kun ei tarvi viettää enää tuntikaupalla autossa.

Ah, kuinka julma maailma voi olla! Olin eilen illalla kynsihuollossa ja mun puhelin väris sähköpostin merkiks, ehin näkee sen verran, että olin saanu mailin Mattylta ja sit loppu akku oikein sopivasti ennenku ehin saada sähköpostia auki. No olin sen vikan tunnin mitä huollossa istuin ku kissa pistoksissa ja ku vihdoin vapauduin kynsiteknikon tuolista syöksyin ku aropupu takas hotellille ja koneelle lukemaan, että joko se urpo vihdoin tajus kosia (sopis kuvioon, jos oon nyt kerran näkemässä sitä A:ta kun se tulee Suomessa käymään) ja se maili oli ROSKAPOSTI! Niin julmaa.

Nyt suihkuun ja tutkimaan Victorias Secretin tarjonta :D Yritän palata viel mun illalla, eli öö. teijän yöllä tai aamulla! Adjööö!

PS: Jee Membersillä on Jeane Blushia jee! Ja Cheap Mondayta, mut mun netti kaatuu aina ku yritän avata ne tuotteet :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply tiia maanantai, huhtikuu 23, 2012 at 21:18

  Luin tota sun Matty juttuu eka suu auki ku katoin vahingos et tää on Annan blogi.. :—D
  Mut sun blogis on tosi ihana ja rakastan noita sun mieskriisejäs!

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:32

   Joo Annalla ei ainakaan mnu tietääkseni oo kriisejä Mattyn kanssa :D

 • Reply sni maanantai, huhtikuu 23, 2012 at 21:47

  kävit siis nykissä kynsihuollossa? mitä tykkäsit ja oliko minkä hintasta? oon ite kuukauden päästä reissaamassa sinne, ja mietin että siellä kannattais varmaan hinnan puolesta laitattaa kynnet, vai oonko väärässä ja siellä ei ookaan mitenkään superisti halvempaa kun suomessa?

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:31

   joo kävin, ihan ok oli, tosin se tekniikka oli joku ihan täysin käsittämätön kun kävin eka viidestä paikasta kysymässä eikä kukaan tehny akryylejä. Maksoin 30 dollaria huollosta (ilman mitään lakkauksia tai geelauksia) siinä missä maksan 25€ suomessa ja väitän että suomesta löytää varmemmin hyvän paikan… Ei siis ollu mitenkään superhalpaa :( Kaikki manikyyrit ja pedikyyrit kyllä oli! Et kannattaa käydä laittaa sormet kuntoon suomessa ja varpaat sit täällä :)

 • Reply Sanna tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 00:34

  Aargh voihan roskaposti! Niin väärin. Niin tavallaan kuvaavaa myös.

  Ihanaa et voitte heittää heipat tolle rankalle matkustukselle! Mä oon aina haaveillut et vois tehä tollasen kunnon Americana turneen, nään vaan itteni avoautossa luukuttamassa musaa ja ajelemassa kaikkien hämärien tienvarsi-kylien läpi, välillä pysähtyen kokikselle ja burgerille. Ongelma on siinä että mä en aja, en ollenkaan, et pitää varmaan suunnitella toi häämatkaks ja kysellä ukolta et kelpaisko sille toi diili et se ajaa ja mä nautin. Miehethän siis kuitenkin tykkää ajaa. Voin sit juoda samalla vaiks kaljaa joka päivä kun ei tartte ajaa.

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:29

   mä voin kans mielelläni toteuttaa tän reissun uudestaan kunhan saan jonkun ajamaan. Tosin sit ku löydän Hartsan sielt viinibaarista, niin meillä on varmaan joku hänen korkeutensa autokuski joka voi ajaa me voidaan Hartsan kaa vaa pussailla ja juoda kaljaa.

   Mulla on ihan oma Auto-soittolista, se sisältää mm. Backstreet Boysin ekan ja tokan levyn.

   • Reply Sanna tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 11:42

    Auto-soittolista onkin ihan oma juttunsa! Vois hyvin kuvitella et Bäkkärit on oikein sopiva siihen :) Mitä muuta sielt löytyy? Mä oon kerran ajanut yhen pidemmän matkan yksin (siinä meni siis ees-taas kolmisen tuntia), ja varustauduin kaikella Kornilla ja Deftonesilla ja muulla. Ei ihme et mun ajelu oli aina vähän raivokasta :D Ylipäätään mun suurin syy hankkia ajokortti oli sellanen idyllinen suomalainen unelma siitä, et kesällä aamuyöllä ajelen utuisten peltojen halki autolla ja kuuntelen Tehosekotinta. Vähän meni sit käteen ku muutti Helsinkiin heti eikä sitä autookaan ollut eikä sitä ajotaitoa etenkään :D
    Onneks Hartsa hoitaa! Laitat sit jonku tissipaidan päälle ku mennää ettii sitä.

    • Reply Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:50

     Paljon kaikkee suomalaista niinku TikTak, Zen Cafe, Apulanta, Tehosekotin, Isoveli, Haloo Helsinki jne.

     Joo, tehis on kyl ihan parasta autoilumusaa.

 • Reply Essik tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 10:21

  Kiitos että köyhdytit mun lompakkoa kun menin membersille…. Tosin siellä oli alennuksessa Vilan laukku, jota oon kuolannut ikuisuuksia mutten oo ostanut kun se oli kallis. Nyt (toivottavasti) saan sen. <3 Tosin mulle on kaks kertaa käynyt memberssillä sillein, että oon saanut tilattua mutta sitten on tullut ilmoitus ettei tuotetta olekaan enää jäljellä. Ja oon tilannut sen kolme kertaa. :D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:50

   Mä tilasin varmaan saman laukun :D

   APua mulle ei onneks oo koskaan käyny noin et tuote oiskin loppu, suuttuisin niiiiiiin paljon :D

 • Reply Kia tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 12:17

  Hei semmonen kysymys tuosta autonvuokraamisesta. Kesäkuussa on Jenkki-reissu edessä ja autolla olis tarkoitus ajaa NY- L.A. Menittekö ihan suomalaisella ajokortilla vai sotitteko semmosen kansainvälisen ajoluvan?

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 19:23

   mulla oli kansainvälinen ajokortti, annalla ei. Pari kertaa sai ajokorttia poliisille näyttää ja aina näytettiin suomalainen ajokortti, eikä kukaan kyselly mitään enempää. Vissiin ne suosittelee että se KV-ajokortti ois, mutta aika turhalta rahan hukalta se tuntu nyt… Ja nyt kun sanon et älä turhaan hanki ni eka poliisi joka pysäyttää vaatii nähä sen kansainvälisen ajokortin :D

 • Reply Rsa tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 17:38

  Ihanaa, että joku muukin inhoaa autolla ajamista !! Itse välttelen ajamista viimeiseen saakka, ja ajan vaan jos on oikeesti pakkopakko. En tiedä mikä siinä on niin epämiellyttävää ja välillä mietinkin että miksi ylipäänsä hankin koko ajokorttia..

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 19:30

   joo sama. mä selviin viel jos ajaa johonki mökille tms, mut kaikki kaupungissa ajo on niiiiiin perseestä. :D

 • Reply m tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 21:09

  Niin tuttuu olla ihan liekeissä jos saa kauan odotetun viestin mieheltä ja sit käyki just noi et joku turha tai et se ei oo ees viesti! Plus perus kyttäys kännykän vieres ja ku tulee viesti jeejee fiilis ja sit se onki joku turha viesti joltai kaverilta… :D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:46

   joo vihaan itteeni aina niinä hetkinä kun oottaa joltain pojalta viestiä ja sit tulee kaverilta viesti ja on sellanen ”no just”-fiilis :D

  Leave a Reply