Toronto!!

Hollaa!

Terkkuja Kanadasta ja Torontosta! Selvittiin tänne just ja just, tosin meijän päätös venyttää Vegasin reissua tarkotti sitä että ajettiin 4300km neljässä päivässä. Nyt on siis aivan jäätävä väsy päällä, ajatus autoon astumisesta ahistaa jne :D

Ollaan lauantaihin asti hoidossa Georgen ja Michaelin luona, jotka tavattiin Laosissa, ihanaa olla jossain muualla kun hotellihuoneessa. Aika hiljaiseloa tulee siis varmasti olemaan, haluun hengailla poikien kanssa, en koneen :D Lisäks Toronto vaikuttaa ihan superihanalta kaupungilta! Rakastuin viimeistään siinä vaiheessa kun X-risteyksessä oli yhessä kulmassa strippibaari ja kolmessa muussa eri uskontokuntien kirkot. Jokaiselle jotakin!

Palataan siis viime viikkoon (en tosin muista siitä mitään!) kun saan taas pään toimimaan.

Pakko avautua vielä sen verran, että A päätti ilmottaa ittestään. Oon siis hyppiny seinälle, hyperventiloinu paperipussiin ja lähettäny kriisiviestejä Suomeen jne. Se on menossa Espanjaan kaverinsa häihin, ja katottiin joskus ajat sitten yhessä noita lippuja ja todettiin, että halvimmalla pääsee kun lentää Helsingin kautta (rantapallo <3 ) Me suunniteltiin jo Sannan kanssa, että hankkiudun Helsinki-Vantaalle pariks päiväks töihin ja yritän bongaa sen.

No en oo kuullu yhtä viestiä lukuunottamatta Herrasta sen jälkeen kun lähin Ausseista (oonko kertonu, että Herra Kusipää mm skippas meijän läksiäisdinnerin ilman mitään syytä?) ja nyt sit tuli viesti ”Hey babe, yeah all good, hope your well. The kids and I have an 11 hour stopover in Helsink […] on our way to Spain…do you have any sightseeing tips for us…spoke to S he said you guys will be there.”

A. Laitoin sille Happy Easter viestin Vegasista.  En kysyny mitä sille kuuluu, mutta kiitos että kerroit.
B.  Otat lapset mukaan etten kiskase sua turpaan?
C. Joo on mulla varmaan sulle Sightseen-tipsejä (no oikeesti ei ees oo!! mitä Helsingissä voi näyttää päivässä?!)
D. Mikäli haluut vaan tipsejä, mitä väliä sillä on, että oon Suomessa?
E. Mikä vitun babe?

Mä haluun ajatella ton niin, että se ei kehtaa kysyä oonko niiden guide koska meillä on ehkä vähän oudot välit. Mun eka ajatus oli, että tottakai näytän mielelläni kaupunkia, mut nyt oon siinä mielentilassa, että siinä vaiheessa kun se kävelee Helsinki-Vantaan ovista, niin pyörryn. Ajattelin että ratkasen asian olemalla humalassa koko päivän, mutta koska mun pitää ehkä pystyä ajamaan autoa, niin se siitä sitten. Tietty voin pukea pikkuveljen pukuun ja kertoa että oon niin tärkee henkilö Suomessa, et mulla on oma autokuski. (Miten selitän mun pienen ja söpön Hondan, on sit eriasia.

En kestä. Alan juomaan viiniä, niin kyllä tää ehkä tästä! (ja kiitos hei miljoonasti kännyvinkeistä, yritän päättää htc Onen ja Lumia 800 ja 900(koska se tulee suomeen?!) väliltä :D )

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Mari perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 01:45

  Muistakaa käydä juomassa kahvit Tim Hortonsissa! Timmies is the reason why I love Canada ;) Niiin ja Kensington market on siisti paikka nähä Torontossa!

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:48

   Mä en tykänny Timmiestä ollenkaan! :D Kahvi oli pahaa ja muffini maistu taikinalle :(

 • Reply Kurojaki5 perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 09:28

  Kolme kirjainta: HTC!!! ;D

 • Reply Maarit perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 10:26

  Voi Meri! Voi miehet… Miks musta tuntuu et mullon kans iha samanlainen tilanne päällä. Varmaan sadoilla muillakin lukijoilla, ei jessus se on karmee sua kohtaan! Jumala on nauranut ilkeesti luotuaan noi kuumat olennot naisten kiusaksi!! >.< ja iloksi. Toisinaan. :D

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:48

   juu on ne muistaakseni välillä ihan kivojakin otuksia…

 • Reply sandr-A-licious perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 11:16

  NO HUH! vitsi mikä kusipää!!!

  Ratkaset asian olemalla vaan ihan viineissä ;)

  ps. eipä se munkaan lomaromanssi oo vastannu mun facevieteihin (kyllä, lähetin niitä pari :S) PERKELE

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:47

   miksei miehet tajuu et viesteihin on vastattava?!

 • Reply annastiina perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 15:14

  Viini auttaa aina!
  Mutta hahahh, pakko kertoa mitä mulle kävi.
  Eräs yhden (ainakin melkein jäi siihen yhteen..) yön juttu tuli käymään mun luona yks päivä. Ihmettelin sitten kun se jossain vaiheessa meni vähän vaivaantuneeks , mutta en ottanu asiaa sen suuremmin puheeks. Tajusin sitten siinä vaiheessa kun se oli lähtenyt, että mun kalenteri oli auki pöydällä, ja siihen oli liimattu lappu yhden päivän kohdalle ”äitiys- ja perhesuunnitteluneuvola……”, ja siis aikahan mulla oli pillereiden takia, mutta tuskinpa se mies sitä osaa ajatella :D

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:46

   ahaaahaahaahahahahha :D:D:D:D:D

   Myönnän sulle jonkun ”vuoden näpäytys”-palkinnon! Pitäisköhän munkin täyttää kylppäri jollain positiivisilla raskaustesteillä kun A tulee?`:D

   • Reply annastiina tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 15:20

    Eipä tuu hirveenä yllätyksenä, mutta ei oo siitä kusipäästä paljoo sen jälkeen kuulunu :D Mutta ensinnäkin, kuvitteleeks se, että jos oisin raskaana, niin jättäisin kertomatta sille. Ja toiseks, jos se nyt luulee että oon raskaana, niin eiks se sitten ota mitään yhteyttä, haloo oottaisin sille lasta!!!?!
    Hahahh joo täytä vaan, tai sit vaan isänpäivänä (suomen tai aussien) laitat sille viestin ”hyvää isänpäivää!” ja vaikka kuvan itestäs jonkun vauvan kanssa :D

    • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 19:37

     ehdottomasti isänpäiväkortti, mistäköhän saan vauvan lainaan?

     ja siis hitto mikä sikä, sääliks käy sun mielikuvituslasta jonka isä on tollanen hulttio :D Sielt niin tulee joskus 3kk pääst puhelu ”Oon nyt miettiny ja haluun olla osa teijän elämää!!”

     • annastiina keskiviikko, huhtikuu 25, 2012 at 07:56

      Joo, ei käy kaikilla (mielikuvitus)lapsilla tasan onnen lahjat. Mutta tuliskin viesti, niin vois sitten nauraa paskasta naurua sille ja näyttää että kyllä mäkin osaan olla kusipää :D

     • Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:44

      hahah :D

     • annastiina torstai, huhtikuu 26, 2012 at 13:38

      Ja hei jos ei vauvaa lähipiiristä löydy, niin photoshoppaus taidot kunniaan! :D

     • Meri lauantai, huhtikuu 28, 2012 at 02:31

      haha, totta! oon tunnetusti taitava photaroimaan :D

 • Reply etiouss perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 16:34

  Hei Meri mikset ole twitterissä? Voin kuvitella kuinka sinun twiitit pelastais monen ihmisen päivän ;)

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:42

   kyllä mä itseasiassa oon, en vaan koskaan muista päivittää sitä :D

 • Reply Ronja perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 18:23

  tä ei kyllä liity mitenkään mihinkään, mut luin tosta et olit australiassa vuoden. Oon ite lähössä vaihtoon sinne ens talvena et jos voisit kertoo et mimmost siel oli ja et mikä oli kivaa ja mikä ei ja jotai semmosii perus juttui, sillä must tuntu et suurin osa noist vaihtaritoimistojen jutuist on jostai hatust vedettyi mil yritetää vaa saada ihmiset tulee niitte toimiston kautta ! :D

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:41

   kannattaa selailla noita vuoden mittaan kirjotettuja postauksia, sieltä selviää paljon :) myös joskus tammikuussa tuli vastauspostauksia joista oli omistettu osa ihan vaan australialle :)

 • Reply susie lauantai, huhtikuu 21, 2012 at 01:32

  MIEHET!!!! mitä muuta tähän voi nyt sanoa? Eilen kaverin kanssa juotiin mietintäkännit, kun pohdittiin, et mitä noiden älykääpiöiden päässä oikeen liikkuu. Ei löytynyt vastausta edes sieltä viinipullosta….

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:40

   ei niiden päässä liiku mitään! :(

 • Reply Nuudia lauantai, huhtikuu 21, 2012 at 02:03

  Hei Meri ja Anna. Tervetuloa Torontoon! Olemme mieheni kanssa asuttu taalla jo elokuusta asti ja ollaan kylla viihdytty erinomaisesti. Aivan mahtava kaupunki ja ihania ihmisia. En tieda kauanko te meinaatte taalla olla, mutta kaikkien pakollisten turistinahtavyyksien lisaksi (CN Tower, Kensington market jne) kannattaa kayda Danforth alueella, josta saa aivan sairaan hyvaa Kreikkalaista ruokaa. Lauantaina on myos AHL jaakiekkopeli. Olimme eilen katsomassa ja mahtava fiilis, kantsii menna jos latkasta tykkaa. Mutta nauttikaa tasta kaupungista ja jos tarvitte lisaa vinkkeja niin ottakaa yhteytta. Mielellaan autan :)

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:40

   täytyy muistaa varsinkin toi Danforth seuraavalla kerralla! :) Aivan ihana kaupunki ja pidän sut mielessä kun ens kerralla Torontoon suuntaan! :)

 • Reply zipi sunnuntai, huhtikuu 22, 2012 at 09:22

  voieii älä nyt vaaan osta lumiaa! tuut katumaa jos ostat sen :D

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:37

   hahaa, ostin jo:)

 • Reply L sunnuntai, huhtikuu 22, 2012 at 11:41

  omg!! kuin ärsyttävä mies! en kestä! ite pelkään (lue :toivon) samaa tilannetta! mies jonka tapasin ausseis on tulos kohta espanjaa kevääks/kesäks. eikä se on sen jälkee ku lähin kotiii oo pitäny yhteyttä!!! mikä niitä vaivaa?!? mut nii en kestä jos se ei ota yhteyttä ku tulee eurooppaan mut toisaalt en kestä jos se ottaa yhteyttä!!

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:35

   mä en tiiä kumpi ois ollu pahempi, se ettei toi yks ois ottanu ollenkaan yhteyttä vaik tiesin et se luultavasti lentää Helsingin kautta vai nyt toi… Ei voi voittaa :D

   • Reply L keskiviikko, huhtikuu 25, 2012 at 21:51

    Turvaudun vaan ystävääni alkoholiin! Se auttaa! :D

    • Reply Meri lauantai, huhtikuu 28, 2012 at 02:39

     jep :D

 • Reply Valeri torstai, toukokuu 3, 2012 at 12:26

  Voi nainen, mä oon viihdyttäny itseäni sun postauksilla jotka löytyy Miehet!-tagin alta. Saa itsekin vähän toivoa kun huomaa ettei ole ainoa joka käy tollasta läpi :D Lisää niitä, kiitos!! (ei sillä että toivoisin epäonnea, koettelemuksia ja muuta mukavaa sinkkuelämääsi ;))

  • Reply Meri torstai, toukokuu 3, 2012 at 13:59

   haha kiva jos pystyy olee vertaustukena jollekkin :D

  Leave a Reply