Apua!

Koska googlettaminen on edelleen täysin yliarvostettua, niin kysyn teiltä apua!

Sitten kun tuossa kohta pääsee taas kotia, niin mulla on edessä uuden puhelimen osto. Mulla oli tarkotus ostaa uus Lumia, mutta koska se ilmeisesti on aika floppi, niin ehkä parempi olla ostamatta… (Nyt jos jollain on tästä ylistyssanoja, niin kuuntelen mielelläni!)

Siksi kysynkin teiltä, onko kellään kokemusta HTC:n noista uusista älypuhelimista (Rhyme, One, mitä niitä on..?) tai vaihtoehtosesti Samsung Galaxy II:sta tai Notesta. Mulla alkaa toi Galaxy ykkönen olee niin jumissa, että tekee mieli heittää se seinään joka toinen hetki. Sillä on mm. hirveen hauska tapa sammuttaa ittensä keskellä yötä ja kieltäytyä menemästä päälle ennenkun akun on repiny irti. Herätyskello ei luonnollisestikkaan mene näissä tapauksissa päälle, joten oon muutamaan otteeseen nukkunu pommiin oikein somasti.

Tai tietty jos teillä on mielessä joku ihan muu, niin kuuntelen mielläni (ja ei, en aio ostaa iphonea, ihan vaan periaatteesta ja niin kauan kun maailmassa muitakin toimivia puhelimia on )

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

112 Comments

 • Reply nanna perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 01:14

  Itselläni on ollut nyt tammikuusta HTC:n älypuhelin enkä kyllä voisi enempää katua tuon hankintaa! Puhelin jumittaa jatkuvasti enkä syty ollenkaan Androidin uusimmalle versiolle. Macbookin ja ipadin helppouteen ja toimivuuteen tottuneelle tämä on kyllä ihan painajaismainen puhelin, vaikken mikään ihan uusavuton tekniikan kanssa ole. Poikaystäväni hankki jokin aika sitten Lumia 800 ja tykkään siitä huomattavasti enemmän kuin omasta puhelimestani!

  • Reply jauu sunnuntai, huhtikuu 22, 2012 at 18:23

   samsung galaxy s plus on hyvä! kuukaus sitten ostin ja ei ole mitään ongelmia ollut, olen iha in love siihe! suosittelen:)

 • Reply Simppu perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 05:56

  Sain synttärilahjaksi avopuolisoltani valkoisen Lumia 800 ja olen siihen kovin tykästynyt! En voi kuin suositella!

 • Reply mm perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 18:08

  Liputus täältä myös Lumian puolesta! :D 800 ollut käytössä nyt noin 2 kk ja tyytyväinen oon ollut esim. helppokäyttöisyyteen.. Pieni miinus oli aluksi akun kestossa, mutta päivityksen myötä sekin on korjaantunut ja akku kestää nyt hyvin. :)

 • Reply tna perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 18:41

  Itellä on Nokian Lumia 800, ja oon tykänny hirrveesti! Helppo käyttää, kaikki toiminnot niin helposti saatavilla ja näkyvillä. Ainoa miinus on akunkesto, melkeempä joka yö pitää ladata akku. Mutta eihän älypuhelimissa oo kovin hyvä akku yleensääkkään. Mutta voin suositella Lumiaa! :)

 • Reply naksu lauantai, huhtikuu 21, 2012 at 17:29

  itelläni on HTC:n Wildfire S, enkä voi sanoo puhelimesta muuta kun hyvää! Varsinki jos on netti kännykän käytettävissä, sillä Android Marketin free appsien kanssa ei tosiaan tylsisty, jos ei oo muuta tekemistä:-D mutta siis, suosittelen!

 • Reply pelorojo sunnuntai, huhtikuu 22, 2012 at 15:22

  Mä kanssa voin ihan suositella Lumiaa. Ollut 3kk nyt käytössä ja joo onhan siinä kaikkee pientä, mut niin tuntuu kaikissa älypuhelimissa olevan. Kuitenkin pääasiat ovat kunnossa, toi ei oo esim. kaatuillut kertaakaan, mitä kavereiden muun merkkiset tuntuu tekevän jatkuvasti.
  Ja varmaan nyt suurin osa tosta et ois floppi-mielikuva johtuu siitä, et tietty siit uutisoidaan enempi ko niin pitkään ootettu ja Windowsin, ja sit tuodaan ne kaikki pienetki miinukset esiin.

  Siihen on hyvä varautua et sim-kortti pitää vaihtaa sellaseen mikro-sirukorttiin (ei kai kaikis ältsäreis joudu) mikä on sit vähän tylsä jos(?, en tiedä) sitä ei voi sit käyttää tavispuhelinta esim. huollon tmv aikana. Mut eiköhän sellases saa sovittua operaattorin kaa jotain.

  Niin ja jos Lumiaan päädyt, niin kantsii ottaa selvää niistä akun säästöjutuista, googlella löytyy. Sehän on se yleisin valitus, mut siihen voi vaikuttaa. Esim. jos sijainnin paikannu on koko ajan päällä ja liikut, niin akku menee kyl nopeesti. Mut se on ihan näppärä laittaa asetuksista on/off, ja eihän sitä tarvi ko navigoidessa.

 • Reply marmelaadipallo maanantai, huhtikuu 23, 2012 at 16:26

  mulla on se galaxy s2 ja toimii kun unelma! Ei kylä turhaan ollut 2011 paras puhelin. Nythän tulee ens kuussa galaxy s3 eli suosittelisin ainakin sen harkitsemista. Lumia 800 on tullut paljon negatiivista mutta kaikki kaverit joilla se on on kyllä kehunut kovasti.

 • Reply jeijeij maanantai, huhtikuu 23, 2012 at 16:52

  Oon nainen ja työskentelen elektroniikkamyyjänä, aikasemminkin täällä kommentoinut jotain! Mutta siis suosittelen todella lämpimästi, että sijoita siihen Samsung Galaxy SII. Se puhelin on ihan huippu, jos en olis niin iPhone-orientoitunut itse, niin vaihtaisin siihen myös. Oon myynyt sitä puhelinta töissä asiakkaille paljon ja kavereilta löytyy se ja pelkkää ylistystä kuullut. Noissa htc:ssä on yleensä huono akunkesto, mikä varmaan sulle on tosi tärkeä ominaisuus työjuttujen hoitamisessa yms? Se Galaxy S II:n näyttö on iso ja ihana, tottelee tosi hyvin kosketusta ja muutenki se muotoilu on <3 ja kamerakin muistaakseni hyvä ja tosi kevyt, vaikka niin iso näyttö onkin. Ja siihen saa hienoja suojakuoria, ainakin meiltä!

  Ei varmaan jäänyt epäselväksi, että mitä mä suosittelen :D

 • Reply Lizzie perjantai, toukokuu 4, 2012 at 18:38

  Mulla ollut lumia 800 joku 3kk, oon tykännyt ihan hirveästi. Ei oo mitään ongelmia ollut, ihan superhelppokäyttöinen, puhelimesta saa tehtyä sellaisen kun itse haluaa. Kaikki tarpeellinen löytyy tosi kätevästi. Kamera on mun mielestä yllättävän hyvä, tosi kivoja kuviakin tullut räpsittyä. Eli suosittelen antamaan lumialle ihan kunnon tsäänssin!

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 4, 2012 at 20:20

   joo, saan kaverilta ton 800 kokeiluun kun sillä on ylimääränen :)

  1 2 3

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post