Foo Fighters

Apuamitä löysin mun ”luonnokset” – kansiosta! :D Mun piti tehä tää joskus tammikuussa, mutta näköjään vähän unohtu. Oltiin tosiaan Viimosina Gold Coast viikkoina kattomassa Foo Fightersia.

Kirjotin jo sillon, että keikka oli mulle huonoon aikaan koska näin viime vuonna niiiin monta hyvää bändiä livenä ja Mötleyn Sydneyn keikka ja Avenged Sevenfold Brizzyssa oli varmaan kaks parasta keikkaa jotka oon koskaan nähny niin tää jäi jotenkin varjoon. Ja FF-fanit, herne pois nenästä. Nää oli ihan mielettömiä livenä, pisteet siitä ne että bändi kykenee vetämään kolmen tunnin keikan kiertueella. Toisaalta kun on sellanen kasa hyviä biisejä, ei lyhyempää keikkaa voiskaan vetää :D Dave Grohl on ihan superhyvä viihdyttäjä ja osaa kyllä ottaa yleisön haltuunsa varsin tehokkaasti.

Me saavuttiin paikalle vähän myöhään, koska odotettiin 1,5h taksia ja muuta mukavaa (welcome to gold coast cab!)

Nähtiin Tenacious D:n pari vikaa biisiä onneks kuitenkin…

Ja se pääasia, vaikkakin vähän kaukaa.

Mä haluun niin nähdä Foo Fightersin viel uudestaan joskus, ilman että mulla on kahen lämpibändin keikkoja varjostamassa ja viemässä hohtoa pois :) Täytynee toivoa että vielä tarjoutuu mahdollisuus siis :)

Ja asua! Ääh mikä ikävä tuli takas Ausseihin!

toppi – Kandeeshop
farkut – Ally
kengät – Converse
käsikorut – Humanity&Pieces

Mä haluun ton rusketuksen ja ton kotikadun takas! Nyyyyyh :(

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Sanna sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 12:57

  Fantsu asu! Onneks ostin uudet mustat Conssit vähän aikaa sitte, muute oisin ollu liian kateelline enkä ois pystynyt itkultani ees jättää kommenttia.

  Oon nähny FF:n kaks kertaa, ja se on kyl mahtavaa kun saa stand-up -keikan samalla ku voi kuunnella hyvää musiikkia. Eka kerta oli Provinssissa, ja siinä oli just toi sama fiilis et vähän väsytti (sunnuntain vika keikka ja olin jo ihan romuna) eikä pystyny täysillä fiilistelee ku oli niin monta mahtavuutta alla. Sit Suvilahdessa ku näki vaan noi, ni pysty täysillä keskittyy Tayloriin. Eiku siis Foo Fightersiin. Toivottavasti pääset kans fiilistelee sitä joskus toiste :)

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 08:15

   joo pakko päästä, jaksaa keskittyä niihin vartin höpöttelytaukoihin :D

 • Reply taru sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 15:47

  Tää ei kyllä mitenkään liity tähän postaukseen, mut oon kelaillu tilata noita sun hehkuttamia hampaidenvalkaisuliuskoja, niin kummat on sun mielestä parempia noi vivid- vai advanced seal-liuskat ? Vai ootko kokeillu molempii tai et onkohan niillä muuta eroo kun toi kuurin kesto ja lopputuloksen kesto?:)
  Tänks jo etukäteen jos osaat auttaa:)

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 08:09

   advanced seal :) vivid on hellävarasempi, et jos esim hampaat vihloo ihan superherkästi niin se voi olla parempi. Mä oon käyttäny noiden vahvempien kanssa aina jotain sensitive-hampitahnaa samalla, niin ei vihlo :)

 • Reply H sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 18:54

  <3 Meri voitko lähtee takas Ausseihin ja tarkotan tätä hyvällä, mulla ikävä Mattya.

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 08:05

   mullakin on ikävä sitä, mutta oon päättäny etten herran takia sinne takas lähe ennenkun tajuu ite pyytää :P

 • Reply Riikka sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 19:21

  Ooooi onpas hitsin kiva toppi ja koko asu muutenkin! :)

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 08:04

   kiitoksia :)

 • Reply sohvi sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 21:46

  Meri, koska sä oot niin ihana ja sulta löytyy Converseja joka lähtöön niin osaisitko vihjata mistä löytyisi Converse All Star Light Hi:t punasena? Ja koossa 39. Olen selannut kaikki mahdolliset, nellyltä ja brandokselta löytyy muttei tuossa koossa. Apua! :( Rakastan noita kenkiä <3

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 08:04

   lähtisin kokeilee ebayta tai amazonia, jos ei löydy niin sit vaan ostat valkoset ja värjäät ne punasiks :) niin mä tein kun en löytäny pinkkejä mistään :D

 • Reply Ems maanantai, huhtikuu 16, 2012 at 19:35

  Ah näistä kuvista muistinkin asian jota mun piti kysyä täällä jo aikasemmin: minkä kokonen sulla on toi kandeeshopin toppi? ollaan about samankokoisia joten saisin hyvää osviittaa omaan tilaukseen :)

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 07:05

   otin M:n ja se on ollu ihan hyvä :)

 • Reply nera keskiviikko, huhtikuu 18, 2012 at 18:32

  Hei

  Satutko muuten tietämään jotain nettikauppaa, jossa olisi alusvaatteiden palautusoikeus? Haluaisin sun suositksen perusteella kokeilla Wonderbra:ta, mutta en uskalla nelly:ltä tilata, kun jos sattuisi väärä koko niin ei saisi rahojaan takaisin.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 20, 2012 at 03:10

   kyllä pystyy nellyllä vaihtaa ja palauttaa rintsikoita, tarkistettu asiakaspalvelusta :)

  Leave a Reply