Thunder from Down Under

Siinä vaiheessa kun kuultiin että Vegasissa on australialainen miesstrippari-ryhmä, niin oli ihan itsestään selvää, että sinne on päästävä. Mä en oo koskaan nähny Hunkseja tai mitään vastaavia, joten en tienny mitä odottaa, paitsi limasia miehiä ja repeilyä korneille muuveille…Mitä mä en odottanu olin minä itse, aivan pähkinöinä ja kiljumassa kun mies joka muistutti Mattyä repi valkosen paidan päältään..

(mikä helvetti sen rintalihaksia vaivaa?!)

Tää on yks niistä asioista jonka jokaisen naisen, joka Vegasiin tulee ja joka mieskomeutta arvostaa, on nähtävä. Paskat Bellagion suihkulähdeshowsta, tää hakkas sen ihan sata-nolla.

Tää oli mun suosikki ! Marry me, please!

Toi show oli hauska, herrat osas oikeesti tanssia ja olihan ne nyt herranjumala ihan perkeleen kuumia. Vaikka kuvissa olikin vähän sleazyballeja, mutta kukapa ei ois öljyttynä ja sellasena muikeena ”take me now”-ilmeellä varustettuna. Olin valmis jäämään miesstripparin vaimoks. (en tiedä miks mennyt-muoto) tai tekemään vapaaehtoistyötä niiden öljyyjänä tai hierojana, tai ihan mihin ne mua sattuu tarttemaan.

Kameroita tonne ei ikävä kyllä saanu ottaa mukaan, muuten mulla ois ollu teille 1500 kuvaa. Suosittelen ostamaan VIP-lipun, sillon on hyvä mahdollisuus sylitanssiin ja kannattaa olla +60 vuotias, niin saa varmasti monta pusua jokaiselta tanssijalta erikseen. Pukeutukaa siis vanhukseks ja valmistautukaa kähmimään :D

kuvat (ja liput)

Shown jälkeen koin ilman muuta tarpeelliseks ilmottaa Mattylle, että olin kattomassa aussistrippareita ja että yks niistä muistutti mua siitä ja nyt on kauhee ikävä. Siltä tuli sellanen melko kylmä vastaus ”joo se olin mä, ajattelinki et näin sut.” (tosin Annan mielestä toi ei ollu kylmä, mut mä oon sitä mieltä silti et oli) toisaalta jos Mattylta ois tullu viesti et olin tossa strippibaarissa, siel oli yks ihan sun näkönen mimmi, et tuutko tänne niin kävisin varmaan vetämässä sitä turpaan. Mutta se oli parin sex on the beachin jälkeen ihan kauheen hyvä idea!

Meen nyt jatkaa unelmointia noista miehistä.

Kerroinko et Matty on joskus tehny jotain alusvaatekuvauksia jenkkeihin, se on niin ollu tuolla tanssimassa!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Henriikka perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:03

  Hah, Hunkseilla on ihan sama vaikutus :D Olin Ruotsiin menossa laivalla kun ne nyt vaan sattu esiintymään siellä menomatkalla sitten. Ihan läpällä mentiin niitä kattomaan, koska ko miestyyppi ei nyt vaan itteen iske.. mutta vitut minähän se siellä eturivissä lopulta huusin ja kiljuin kaikkein koviten ja keikan jälkeen olin ihan fiiliksissä et AH MÄ SAIN HUNKS JULISTEEN <3<3<3 Ja joo, Hunksit myös suosii +60v mammoille lirkuttelua, ai että olin katkerana!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:03

   JEP! Mun on varmaan pakko käydä kattoo myös ne Hunksit. Mun mielestä tollaset tanssiryhmät on ollu aina maailman suurin vitsi ja en kestä miten pahasti jouduin syömään sanani :D (itsehän maksoin $20 siitä että pääsin kuvaan noiden herrojen kanssa)

 • Reply Jepa perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:16

  Hahaa, noihan oli vasta (tai no vuosi-pari sitten) Suomessakin ketkuttelukiertueella Hunksien kanssa :D Itelle noi ei iske mutta kaveri oli iiiiihan liekeissä ja sillä oli samanlaisia vaimosuunnitelmia :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:01

   mä en tajua miten oon voinu missata noi!! No toivottavasti tulee viel uudestaan suomeen :D

 • Reply Inka perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 13:07

  Miten mäkin oon voinut missata ne Suomessa!! Dääm! Mut oon nähnyt sentään Chippendalesit :D Mikä ei tosin ollut se alkuperäinen ryhmä, vaan suomalainen versio siitä…
  Meidän kaveri pääs lavallekin niiden kanssa, ja oli aika magee show, vaikka ne vähän Ö-luokan miehiä olikin. (Esiintymispaikkana oli Tiksin Ravintola Pingviini, kertonee jo jotain :D)
  Niiden kans olis jopa saanut ottaa kuvia maksutta! Ei kyl sit otettu.

  Lähetitkö jo Mattylle sen yhteiskuvan? Jos haluut kokeilla vähän erilaista vastausta siltä (nyt kun sen puhelinkin kerta toimii!!) niin voisit laittaa viestiks, että ”Huomaatko, kukaan näistä ei oo lähelläkään sua” . Sit kannattaa kans pitää vähän taukoo, ennen kun laitat sille niit alastonkuvii susta ja Vincestä..

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 09:58

   Hahaha, kuolin strippariryhmälle joka esiintyy pingviinissä :D

   En oo lähettäny viel, täytyy lähettää :D Hitto et mun ja Vincen alastonkuvat jäi uupumaan :( jos photaroin sellaset..

   • Reply Inka sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 16:26

    Saat ja sun pitääkin photaroida! Mut eiköhän toi nimmari vedä sen hiljaseks! Tai hei, pitäiskö sun feikkaa Mattyn nimi tatskaks sun toiseen kyynerpäähän?

    • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 08:07

     haha :D voisin lähettää sen A:lle…

 • Reply hani perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 14:43

  Haha, miten hämmentävää ku jengin Daniel on kaverin kaveri. Suosikkipuuhaa on tsekkailla jätkän facebookkia ja kuolata näppis pilalle! Oottelen jo, millon se tulis tänne Melbournen huudeille.. Mutta, kuumaaaaa!

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 10:10

   oooooiii! Mä en varmaan pääsis koskaan ulos ku pitäis aina vaan olla koneella tuijottelee niitä kuvia <3

 • Reply sonja perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 15:48

  ehdin jo innostua, että ton viimesen jenkki-linkin takaa löytyis mattyn alusvaatekuvat, mutta jouduin pettymään..

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 10:09

   hahha :D lupaan että jos ne löydän niin omistan niille kokonaisen postauksen… tai viis..

 • Reply Salla perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 23:52

  Hahah, mä NIIN näen miten suomesta lähtee lauma naisia vegasiin laukuissaan kauheet mummoreleet :D Siis itsehän en yhtään lämpene tuollaiselle miestyypille, yhtään ei tipahtanut leuka näppäimistölle tai näyttö vetänyt huuruun läähätyksestä.

  Toivottavasti noi on edes tyhmiä kuin vasemman jalan saapas tai muuten Luoja tosiaan on epäreilu ja mustalla huumorilla varustettu kaveri, niinkuin olen jo pidemmän aikaa pohtinut.

  Mä kyllä voisin Annan tavoin tulkita tuon Mattyn viestin ihan hyvässä valossa, enkä mä kyllä välttämättä loukkaantuisi jos joku mies vastaavassa tilanteessa sanoisi nähneensä Vegasissa mua muistuttaneen stripparin. Mun käsittääkseni siellä ne kuitenkin on pääsääntöisesti ihan hyväkroppasia ja kuumia naisia? Toisin kuin täällä jossain peräkylässä, jossa käsitteella strippari voidaan tarkoittaa mitä tahansa pubiruusua, joka riisuu vaatteensa koko baarin katsellessa :D

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 10:09

   musta se ois hieno ryhmämatka! Vale-eläkeläiset RY!

   Joo mä yritän uskotella itelleni et ne on kaikki ihan tyhmiä!

   Strippareiden taso vaihtelee ihan kauheesti (oon tehny tosi paljon tutkimustyötä) tai joidenkin kohalla ihmettelen suuresti, et miten hitossa ne on siihen alalle päätyny ja viittii jatkaa sitä, toiset on oikeesti ihan pirun kuumia mimmejä!

 • Reply Anniina lauantai, huhtikuu 14, 2012 at 00:01

  Pakko päästä tyttöreissulle Vegasiin ! Huhhuh. Itteki oon pitäny tommosii vähä ällöinä ja limasina, enkä oo aina tajunnu mitä jotkut näkee esim jossain Hunkseissa, mut kyllä tuossa reilu kuukaus sitte kelpas niitäki kattella (ja maksaa parin kaverin kanssa yhteensä 15 euroa siitä, et päästää kuvaan… vaikka oliha se (BB-)Niko N:n kainalo ihan kiva) :D

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 10:07

   mun on pakko päästä kattoo Hunksit! :D en kyl kestä itteeni jos oon sielki kiljumassa eturivissä ja pyörtymispisteessä kun joku niistä koskee….

 • Reply *Anna* lauantai, huhtikuu 14, 2012 at 00:02

  uuuuuuh… COME TO MAMA!!! :*

  (muuta ei nyt irtoo)

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 10:06

   :D

   tossahan on kaikki oleellinen :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post