I had a great time doing Vegas. It’s just that it takes a lot of time.

Pikanen moikka, ennenku pitää sukeltaa peiton alle ja nukahtaa, huomenna on aikanen herätys kun ajateltiin tehä pientä nähtävyysajelua ja pitää ehtiä illaks takas kattomaan australialaisia miesstrippareita. (NIIN A JA M, EN TARVII TEITÄ!)

Päivät kulunu edelleen varsin lepposasti, ihmetellessä ja kasinolla hengaillen :D Käytiin sunnuntaina tutustumassa yöelämään joka ei oikein vakuuttanut, mutta toisaalta meno oli ehka sellasta josta 90% ihmisiä tykkää :D Mä en yleensäkkään kestä mitään yökerhoja, koska mun mielestä niissä soi yksinkertasesti vaan niin uskomattoman paskaa musiikkia, että tuun pelkästään huonolle tuulelle. Helsingissä Apollo taitaa olla ainut paikka jossa jaksan bäkkärin lisäks käydä, kun sielä livebändi yleensä soittaa niitä ikivihreimpiä hippailubiisejä ja se normaali kikkeliteknorenkutus on aika nollassa. Toisaalta 1,5 vuodessa ehtii yöelämässä tapahtua paljon, että en tiiä miltä Helsinki enää näyttää. Motellet joka oli ennen kiva paikka, on nykyään kuulema ihan kamala teinihelvetti? Toisaalta ehkä se on vaan minä joka vanhenen, ei baarin asiakaskunta :)

No eiköhän siihen yöelämään pääse taas kesällä tutustumaan (tosin edellisenä kesänä mitä suomessa vietin taisin käydä baarissa kolme kertaa) paitsi et ku mul on treffit sovittu jo siihen kun pääsen takas kotiin, niin ehkä oon vaan ällöttävän rakastunu koko kesän ja pussailen vaan mun uutta kesäkollia. Paitsi et vihasin miehiä, unohin kokonaan. Enkä mä ehkä voi tapailla ketään suomalaista poikaa, kun sit en voi jauhaa siitä teille mitenkään. Miten mä hoidin tän asian ennen? :D Täytyy lukea vanhoja postauksia tai luottaa siihen, että rakastun johonkin kasvottomaan alepan myyjään. (mitäköhän apteekkipoikaystävälle kuuluu?)

Kerroin M:lle, että oon menossa Vince Neilin strippibaarin avajaisiin johon se vastas että lähetä mulle paljon kuvia sieltä, kysyin äärettömän hauskana ja vitsikkäänä että ai alastomasta Vince Neilistä vai ja se sika ei vastannu enää mitään. Tultiin Sannan kanssa siihen lopputulokseen, että se on kuollu (onhan se kuitenkin sen 36!) sydänkohtaukseen tai sit pohtii vielä, että kuka Vince Neil oikein onkaan ja ettii netistä sen nimistä kuumaa mimmiä.

Oon kokonaan ja täysin unohtanu julistaa Isosmile kilpailun voittajan!! Arpaonni suosi  nimimerkkiä Peeta! (team Peeta!) Laitoin sulle sähköpostia, käyppä kurkkimassa siis saapuneetlaatikkoa :)

Ja hei, onko kukaan koskaan tilannu Victoria’s Secretiltä Suomeen? Miten toimi? Tullit on joo ihan jäätävät, mut niinkun muuten? Kun tajusin tossa, että niillä kyllä on mun kokoa, mutta en oo Havaijin jälkeen nähny tripladeetä missään ja puolet myyjistä on sitä mieltä ettei sitä kokoa oo olemassakaan ja loput sanoo, että sitä on vaan online… Aion sinnikkäästi käydä kattomassa jokaisen liikkeen joka vastaan tulee, MUTTA JOS ei natsaa, niin pitää tehä joku miljoonatilaus sit vissiin sinne.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

50 Comments

 • Reply s keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 09:39

  Nyt on hurjat alet asoksella, saa jotai wonderbrata 20 e!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:10

   mä oon yrittäny vältellä asoksen sivuja parhaani mukaan, menee viimosetki rahat :D pakko käydä kuitenki kattoo noi wonderbrat..

 • Reply HannaM keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 10:44

  Tehän olitte New Yorkiin menossa rright? Siellä on Victoria’s secretillä tuplad:tä ja ihan kiitettävä valikoima eri malleissa! (ainakin niissä kahdessa liikkeessä ihan manhattanin keskellä, joissa kuukausi sitten kävin)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:09

   joo tupladeetä on täälläkin, tarviin sen triplan niin sitä ei löydy millään… mutta nykissä oli pari jättikokosta vs:sää niin täytyy käydä siellä :)

 • Reply -jjjennn keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 11:18

  Mä oon tilannu VS:ltä Suomeen ja hyvin onnistu. Paketti tuli tosi nopeessa ajassa postilaatikkoon, eikä mulle tullut mtn ylimääräsiä maksuja. Johtunee siitä, että pakettini hinta ei ollut kovin suuri :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:09

   juu, jos on alle 45e niin ei pitäis tulla :)

 • Reply Jossu keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 11:36

  Ah, miehet on niin syvältä! Ne ei vaan tajua mitään..
  Nyt sun täytyy ettiä mies, jolla ei ole tietoakaan internetistä ;) sit voit siitä jaaritella ihan mitä vaan tänne :-D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:08

   haha, mä tavallaan voisin viel luottaa siihen ettei se mies lukis blogia, mutta kuitenkin sillä ois joku naispuolinen kaveri joka osaa lukea yhteen 1+1

 • Reply emmita keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 13:27

  Ei oo VS nettitilailuista hajuakaan, mutta ainakin Nykissä oli kaupoissa ihan kiitettävästi tripladeetä… tai luottokortti ei kyl kiittänyt kun aika monet lähti mukaan :) Eli oot vaan ollut kummallisessa kaupassa/kaupoissa. Tai Nykissä on defaulttina isommat tissit?

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:07

   okei no hyvä! Täytyy käydä ratsaamassa sit viel nykissä ne ja toivoa et siellä ois kokoa niin ei tarttis alkaa tilailee (paitsi sit ne kaikki loput mallit mitä ei aiemmin raaskinu ostaa..)

 • Reply Heli keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 14:21

  mä ihan säikähin ku kirjotit että m on jo 36! kunnes tajusin että ehkä sen takia en ookkaan löytäny hyvännäkösiä miehiä suomesta ku oonki kahtellu liian nuoria:D voi tietenki olla että kärsin jostain ikäkriisistä vaikka oon vasta 24 ja sen takia kahtelen jotain parikymppisiä:D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:05

   nokun musta tuntuu et suomalaiset 36-vuotiaat ei näytä kyllä yhtään siltä miltä matty :D

 • Reply kirrppu keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 15:56

  MOI
  Tosta vs;stä sen verran että ite oon tän vuoden puolella just kerenny tekeen kolmekin tilausta. Ups toimittaa varmaan nellyäkin nopeampaa kotiovelle.

  Eurohinnoissa jos tilaus (toimituksineen) menee alle 50e niin se tulee ilman niitä tullejakin sun luokses, mut toi on kyllä sikäli mahdottomuus koska ne rintsikat siel VS;llä on niin hintavia.

  Alvithan tulee kun tilaus on postikuluineen EUROISSA yli 150e.
  + tullit, eli siis maksu siitä ku ne tonkii sen paketin sun puolestas :)
  Elikkä siis jos saat ostokset alle 150euron mittoihin postikulujen kanssa niin veroja ei peritä.

  Mulla nyt esimerkkinä oli tilaus joka maksoi euroissa 200+ niin alvit ja tullit yhteensä oli sen 80euroa.

  Toivottavasti nyt ymmärsit :) Mut siis oikeesti liianki helposti pelittää ja pakettien saapumisnopeus on pelottava. Mielestäni sivuilta kyllä löyty noita rintsikoita aika kattavillakin koilla et toivottavasti löydät sit etsimäs.
  Se kantsii muistaa et hajuvedet taitaa olla se ainut jota sieltä ei saa tilattua suomeen.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:04

   joo täytyy tehä joko useempi tilaus tai sit laskee tarkkaan et tuleeks halvemmaks tehä vaan yks ja maksaa ne hiton alvit.. Joo mun kokoa siltä löyty vähän turhanki monesta mallista, et melkein toivoin et toi suomeen tilaus ois ollu jotenki iha perseestä :D

 • Reply Suvi keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 16:08

  Minä ainakin lakkasin vanhenemasta sinä päivänä ku minun vakava parisuhde päättyi. Muutenhan vois käydä niin, että minun tarkka ikäsuunnitelma naimisiinmenon, lapsiensaannin jne. osalta vois mennä myttyyn. Nyt voin sitte ihan rauhassa toipua erosta joitain vuosia, sitten löytää sen uuden unelmieni miehen ja sitten elää sen kanssa pari vuotta, että opitaan tuntee ja sitten mennä naimisiin ja elää sitä honeymoonia ihan rauhassa ja sitte se lapsi.

  (Jos vanhenisin normaalia tahtia, nii myöhästyisin aikataulusta tosi pahasti, mut aattelin skipata muutamat synttärit tässä parin seuraavan vuoden aikana nii ei mittään hättää!)

  Miehet on muuten ihan tyhmiä, kun ne haluaa erota vaikka kuinka yritän selittää, että se vaan ei nyt oo mahollista, koska se ei mahu minun viisivuotissuunnitelmaan.

  /Suvi

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 12:00

   juu mä oon ollu 16 jo 10 vuotta! Kiva etten oo ainut joka toteuttaa tätä vanhenen kun haluan periaatetta :D

   Joo ei miehistä oo vaan mihinkään, ne ei vaan tajuu

 • Reply Johanna keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 16:55

  Kaveri tilas just vähän aikaa sitten VS:ltä Suomeen ja käsittääkseni kaikki toimi hyvin :) Mitä nyt tullin kanssa oli jotain säätöä, mut veikkaan et se johtu siitä että se mun kaveri teki tätä ekaa kertaa… :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:57

   tullin kanssa tulee melkein aina säätöä kun jenkeistä tilaa :)

 • Reply Silja keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 17:40

  Aahahahahahahah kuolin tolle vanhalle postaukselle, olin unohtanu sen ihan täysin :D Nii ja kysäsen sulta saman kysymyksen minkä heitin Annallekki, että tykkäsitkö enemmän losista vai nycistä?? :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:57

   Losista! :)

 • Reply Stina keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 17:44

  jos ootte vegasissa vielä pitkään, niin käykää ihmeessä päivätrippi grand canyonilla! me tehtiin sellanen ja lennettiin sinne sellasella pienellä lentokoneella ja takasin tullessa oli vielä myrsky ja meijän (nais-)kapteeni sano vaan rennosti, että annetaan vaan palaa. heh, mutta varmasti näkemisen arvonen! olis vaan pitäny vielä tehä sellanen helikopteriajelu siellä itse kanjonissa, se jäi vähän kaduttaa.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:56

   tehtiin päiväretki joo sinne :) Me ei otettu mitään lentokonejuttua, vaikka ois varmaan pitäny kun koko paikka oli vähän pettymys :(

 • Reply Elpsii keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 17:53

  Olen tilaillut VS:ltä Uggit ja tullit oli noin 40 e !

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:56

   juu hinnastahan se aina riippuu :)

 • Reply Anna keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 18:36

  Mun kaveri teki victoria secretin online:sta tilauksen Suomeen ja tullimaksu oli vissiinki sen 80€…. Se kyl tilas kaverinsa kaa puoliks, et jäi sit maksettavaa 40€ tullist per naama. Joten kantsii tehä joku kimppatilaus isol kaveripoppool, nii tullimaksutki jää pieniks loppujen lopuks ;)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:49

   no eikös se oo prosentuaalinen määrä? tullit siis? :D

 • Reply Laura keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 19:44

  hyvin toimi kaikki secretiltä tilattaessa! tilasin uggit ja jotain rättejä en kyl biksuja mut luulis, että ne tulis ihan samalla tavalla nekin =) ja joo ne tullit…….. ei niistä sen enempäää ::D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:44

   joo ne on perseestä :D

 • Reply . keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 20:24

  Minä olen tilannut pikkuhousuja :D Tilaus on helppoa ja paketti saapuu n. viikon sisällä tilauksesta. Tulleja en oo kertaakaan vielä joutunut maksamaan…. Mutta postikulut on ihan törkeet :S 25dollaria taitaa olla halvimmat postikulut! Ja ei kyllä pikkuhousut paljon paina joten aika ylihinnotellut postarit. Ymmärtäisin jos paketti tulis kirjattuna, upsin kautta tms, mutta postilaatikkoon vaan normaalina kirje-/pakettilähetyksenä…

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:43

   joo postarit on jenkeistä aina korkeet :( mutta ne on niin ihania että kestän kyllä ne :D Pikkareita oon ehtiny onneks hamstraa täältäkin :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:41

   :)

 • Reply R keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 21:40

  Oon tilannut VS:lta kahdesti, ja ihan ongelmitta on sujunut. Postikulut menee ostosten mukaan, ja ne on ollut mun reilun 100 euron tilauksissa jotain 25-35 e? (eli aika paljon…). Toisella kerralla jäi tulliin, ja koska ups toimitti sen mulle kotiin (ei ollut vaihtoehtojakaan), hintaa tuli tulleista ja kuljetuksesta joku 45e. Nyt kun tilasin, ei jäänyt tulliin, eli tuli ihan kotiovelle ilman mitään lisämaksuja. Ihan munkista on siis kiinni…

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:02

   joo tulliraja on se 45e.. upsilla voi ehkä maksaa ne jotenkin etukäteen

 • Reply Lottispottis keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 21:53

  Mää olen tilannut ! Mutta kuten sanoit niin se ei oo mitään maailman halvinta puuhaa, muttakin kyllä sen arvosta jos sieltä sellasta löytää mistä tyksii tosi paljon:). Mut itte suosittelen että silleen tulee ainakin halvemmaks että tilaa vaikka jonkun kanssa jotain ja maksaa tullit puoliks niin siinä säästää?:) Ja semmosta vielä että sieltä ei saa mun mielestä tilattua niitä tuoksuja ja muita ”nestemäisiä” juttuja, tai ainakaan viime kesänä ei saanut:)

  Ja kysymykseen vastaus että mulla ei tullu minkäänlaista ongelmaa vastaan, mutta en kyllä joutunu palauttaan mitään:). Tuotteet tuli tosi nopsaa, varsinkin kun otin sellasen pikakuljetuksen(älä vaan ota sitä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) niin ei menny kauaa, mutta makso tosi paljon extraa:/.

  • Reply Meri keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 23:40

   joo rintsikoita mä oonkin tilaamassa, mulla jää ne tuoksut ja rasvat aina käyttämättä vaikka niitä ois kuinka kiva ostella :D

   täytyy olla siis tarkkana kun valkkaa sitä kuljetustapaa…

   • Reply kirrppu torstai, huhtikuu 12, 2012 at 21:21

    Hei mielestäni kommentoin just tähän postaukseen eilen tosta vsltä tilaamisesta pitkän litanian mut näemmä se ei ollu sit tullu.
    Itsellä on paketit tulleet ihan normaalilla/edullisimmalla kuljetuksella todella nopeaan vauhtiin. Esim tilasin perjantaina illalla ja paketti oli kotiovella tiistaina.. Palauttamiseen en oo koskaan ruvennu nii en siitä osaa sanua.

    Se kantsii kuitenki muistaa et jos tilaus ylitää postikuluineen eurohinnois 150euron summan (mikä käy ikävän helposti) niin siitä peritään tullien lisäksi alvit et kantsii varautua, tulee roimasti lisäkuluja. Esimerkkinä tilaus jossa oli noin 200+ eurolla roinaa sai 80 euron boonuksen päälle :/

    Mut toivottavasti löydät etsimäsi :>

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 10:49

     mulla on toi kommenttien julkasu vähän jäljessä :(

     Joo siis lähinnä se et tulee nopeesti :) Täytyy tehä pari tilausta jos tuntuu et ylittää ton 150e.. Toisaalta siks tässä klai yrittäjiä ollaan että saa tollaset typerät alvit vähennyksiin :D

 • Reply Sanna keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 23:00

  MITKÄ TREFFIT, MERI!!?!?! Oooh vähänks ihkua. Ai sen hottiksen kirjanpitäjän kaa?

  Voitko ottaa hirveesti paljon kovasti kuvia strippareista? Siis niistä aussiemiehistä. Voit samalla ottaa yhteiskuvan jonku superüberyksilön kaa Vegasin kappeleiden eessä ja laittaa Facebookkii profiilikuvaks. Ja kah, on kosto sinettiä myöden valmis! Kommentoit vielä että hottest abs and best moves ever.

  Ja sitten on a totally random note, miten niillä ei oo isoja liivejä siellä? Eiks suurin osa jenkeistä kuitenki oo kokoa z niin kuin zilikooni?

  • Reply Meri keskiviikko, huhtikuu 11, 2012 at 23:10

   no oiskin! Meen kirjanpitäjän kaa suoraan naikkariin, ei siinä mitään treffejä tarvita!

   Mä lupaan ottaa kuvia! latasin just vara-akun valmiiks. Lähetän sen kuvan vahingossa myös Mattylle!

   JA I KNOW! Mä ajattelin et Vegasissa nyt ainaki on joku kymmenen deetä joka rintsikassa, mutta ei! Mistä ne kaikki silarimimmit oikein ostaa rintsikkansa!

   • Reply Sanna torstai, huhtikuu 12, 2012 at 14:52

    Totta – miks käyttää aikaa treffailuun ku voihan sitä sit treffailla aamenen jälkeen!

    Hei nyt kun aloin miettimään tätä silariongelmaa, ni käyttääks ne muuten ees rintsikoita? Tässä kun mietin ni aika useinhan ne näpöttää ihan luonnon(lol)tilassa. Jos oisin mies ni voisin käyttää tunteja tän asian tutkimiseen :D

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:00

     :D mun mielestä voit käyttää muutenkin. Mä en tiiä, mut luulis et ne käyttää? tai kivoi rintsikoita on niin kiva ostella :D

 • Reply annemi torstai, huhtikuu 12, 2012 at 08:47

  Olen tilannut, mutta en kyllä maksanut mitään tulleja mihinkään suuntaan tilatessa :) tilasin kerran biksut ja toisella kertaa joogapöksyt ja jotain sälää, mm. rasvoja, huulikiiltoja tms.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:01

   aa okei :) kaipa se on sit tuurista kiinni et jääkö tulliin (oletan et jompikumpi tilaus on ylittäny sen 45e :) )

 • Reply Sanni torstai, huhtikuu 12, 2012 at 09:21

  Oon kanssa muutamat kerrat tilaillu ja aina on toiminu hyvin ja tullu nopeemmin mitä ovat etukäteen ilmottaneet :) Myös palautukset on onnistunu moitteetta! En keksi kyllä mitään pahaa sanottavaa VS:stä, enkä mihinkään muuhun suostu enää palaamaan :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 11:00

   loistavaa :) kiitos tästä! Hyvä tietää et myös palauttaminen toimii hyvin :)

 • Reply Jamy torstai, huhtikuu 12, 2012 at 23:09

  Kuvia odotellessa!!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 10:44

   siel ei saanu kuvata :(

 • Reply L maanantai, huhtikuu 16, 2012 at 20:22

  aaaah ihanaa et joku kokee samoifiiliksii aussimiehistä!! tai no miehistä yleensäkki! Ei kannatta mennä ausseihin ja tavata IHANAA miestä joka ei vaan tajuu! huah

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 07:03

   haha, joo ihan vikatikki, aussimiehet ei vaan tajuu!

  Leave a Reply