San Francisco

Tehtiin siis tosiaan pikanen San Francisco vierailu, viiniblondien viinitilavierailun takia ja pyydettin, että lentoja lykätään sen verran, että ehitään näkemään muutakin kun vaan Napa :)

Kuten jo aiemmin sanoin, niin olin tosi innoissani Friscosta ja varsinkin siitä ruoasta sielä :D

Ruoka oli hyvää, muuten kaupunki ei ihan kauheesti sytyttäny. En oikein ees tiiä mikä mättäs, tosi kaunis paikka, nättejä aika eurooppalaistyylisiä kivitaloja. Liikaa ylämäkiä, kodittomia jotka pummas rahaa ja jotka oli tosi päällekäyviä ja sellasia joita sai vähän pelätä ja ihmiset tuntu jotenki tylyiltä. Tosin se johtu varmaan vaan siitä, että Losissa kaikki on niin upeeta ja mahtavaa, että kaikki normaalikäytös kanssa ihmisiä kohtaan tuntuu vaan tylyltä :D

Mitä noihin mäkiin tulee niin jumalauta :D Mun entinen poikaystävä skeittas ja se halus aina iha ihan hulluna SF:n skeittaamaan, en oo ihan varma et mitä se ois siel tehny? istunu dekin päällä ja liukunu mäkeä alas?  Mä olin ihan sydänkohtauksen partaalla kun kavuttiin niitä ylös. Paikallisilla mahtaa olla hitonmoiset perselihakset.

Ruoka sitten taas oli ihan törkeen hyvää. Käytiin Hiltonin alakerrassa syömässä pihvit jotka oli niin täydellisen medium raret että meinasin käydä kosimassa kokkia samointein. Tosin Pearl’s Deluxen Bula-burger jonka piti olla jotenkin ihmeellinen ja joka oli kuulema voittanu jotain palkintoja ei sit taas sytyttäny. Mä luulen, että siinä vaiheessa kun pääsen pois jenkkilästä niin en haluu nähä yhtään hampparia enää ikinä.

Parissa päivässä ei tietenkään ehi näkemään mitään, mutta ensivaikutelma ei vaikuttanu. Musta ois kiva joskus tehä roadtrip tossa rannikolla, koska maisemat oli ihan mahtavia ja kuten jo aiemmin sanottu, niin veti vertoja jopa sille Uudelle-Seelannille! Myös jos lennätte Friscosta pois, niin suosittelen iltalentoa, kaupungin valot oli aika vakuuttavat!

Mun uudet vauvat!

Käppäiltiin vaan ympäriinsä, oli tosi tosi tuulista (ja ne hiton mäet!!) niin mielummin ois ollu hotellihuoneessa peittojenvälissä lämpimässä.

Toi satama-alue olis varmaan ollu tosi nättiä, mutta mä keskityin vaan hengittämään suun kautta ja yäkkäilemään aivan jäätävälle kalan hajulle.

Ehdottomasti käymisen arvonen paikka, se ruoka ja ne viinit! Mutta en koko lomaani uhrais pelkästään tolle kaupungille :)

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply jemppu lauantai, huhtikuu 7, 2012 at 23:59

  kai kävitte kattomassa merileijonia fisherman’s warfilla? :D

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 8, 2012 at 02:30

   tietty :)

 • Reply Riinaok sunnuntai, huhtikuu 8, 2012 at 01:02

  Hyvä tietää etten sitten sinällään menetä mitään. Oon menossa aika pohjois-jenkkeihin kesällä ja mietin, että pitäiskö samalla reissulla käydä San Fransiscossa mitä moni on (vuosia sitten) hehkuttanut. Eli en käy. Käyn sitten joskus jonkun toisen reissun aikana Losissa. Nyt ei harmiksi ehdi eikä rahatkaan ehkä riitä :(

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 8, 2012 at 02:32

   kyl se kannattaa käydä katsastaa jos aika riittää, vaikka sitten samaan syssyyn sen losi-reissun kanssa. Se rannikko LA-SF on kuulema ihan mieletön! Meijän oli alkuun tarkotus ajaa se väli, mutta sitten tuli suunnitelmiin muutos ja lennettiin…

 • Reply noona sunnuntai, huhtikuu 8, 2012 at 03:19

  Tosi harmi, ettei Pearl’s ja Bula hoitanu hommaa kotiin! Ma olin niin fiiliksissa sen Mint Oreo Thick Shaken jalkeen, etta oli pakko paasta seuraavana paivana hakemaan sama pirteloherkku.. Onneksi oli alamakea kavella siita suoraan Chinatowniin hotellille, muuten olis voinu kayda huonosti jaksamisen kanssa. :D

  Ja muille SF-LA valin pohtijoille, kandee ehdottomasti vuokraa auto ja ajaa toi vali, Highway 1 on UPEA.

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 8, 2012 at 10:07

   mä en tykänny siit pirtelöstäkään! Mut mul oli ehkä jotenkin vaikeeta taas ruoan kanssa :(

   Joo mua harmittaa ettei keritty ajamaan sitä väliä, se on kuulema ihan mahtava

   • Reply noona maanantai, huhtikuu 9, 2012 at 04:23

    Apua, ma en kohta uskalla suositella sulle enaa mitaan :D Tsemia vatsan kanssa taisteluun!

    • Reply Meri tiistai, huhtikuu 10, 2012 at 20:54

     haha, se on ehkä vaan tää mun hirviövauva jolla on ongelma kaiken ruoan kanssa :D

 • Reply ulla sunnuntai, huhtikuu 8, 2012 at 20:34

  Tää oli ensimmäinen teidän reissun kohteista, joka todella sykähdytti mua! Oon varmaan vähän hassu, mut jostain syystä rakastan just tollasta ”epämukavuutta”, mitä kuvailit. Tykkään tylyistä ihmisistä :D Liika kauneus ei oo mua varten eikä toisaalta mikään muodikas rähjäsyyskään. SF sen sijaan vaikutti just mun paikalta!

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 10, 2012 at 20:59

   jep, mä tavallaan tajuan miks niin moni sitä paikkaa niin kovasti rakastaa :)

 • Reply tunnels maanantai, huhtikuu 9, 2012 at 23:50

  Voi muna San Fran! Siinäpä vasta paikka, jossa oon vaan unelmissani käynyt. En tiedä mikä mua siihen paikkaan niin paljon vetää, mutta pakko siellä on joskus käydä.
  Olis ollut mahdollisuus mennä uudeks vuodeks sinne, mutta matkaseura ei inspannut ollenkaan (ex-säätö joka yrittää saada jotain vielä tapahtuun mutta mua se vaan ärsyttää koko ajan enemmän silleen youknow.) Et kiitti taas, miehet..

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 10, 2012 at 20:42

   miehistä ei kyllä oo kun haittaa!

 • Reply emmita tiistai, huhtikuu 10, 2012 at 13:32

  Ostin ite just samanlaiset tennarit Nykistä viime viikolla! Poikaystävä nauro, että no joo, onpa näköset ja sopivat miulle. Että iih, ihanat! :)

  Hyvää reissua, varsinkin New Yorkiin! Olin ekaa kertaa ja oli kyllä upee kaupunki.

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 10, 2012 at 20:40

   mä jätin noi jo kerran kauppaan, mut oli pakko palata hakemaan kun ne jäi niin kummittelee mieleen :)

 • Reply aasaasim tiistai, huhtikuu 10, 2012 at 13:42

  Edellinen kommentti ei tainnut jostain syystä tulla perille? Vai julkaistiiko sitä?

  Kirjoitan kuitenkin uudestaan, olet nimittäin Annan kanssa kaksi lempiblogiania jotka ovat aina jaksaneet ilahduttaa ja piristää arkea. Nyt kuitenkin haluaisin antaa rakentavaa palautetta, positiivisessa mielessä(hieman tympääntyneenä kuitenkin).

  Ennen niin mukava blogi, jonne joka päivä klikkasin itseni jaksoi aina yllättää ja naureskellen luin juttujasi. Nykyään hyväkun jaksan kerran viikkoon raahautua katsomaan mitä luettavaa löydän.

  NIMITTÄIN.

  Nelly.com, Bubbleroom, IsoSmile……. Ymmärrän hyvin jos rahat meinaavat reissussa loppua ja siellä on kiire postailla sekä muutakin tekemistä löytyy. On meidän lukijoiden aliarvostamista lyödä kaikki bikinit esille sivuillesi, me osaamme ne käydä itsekkin katsomassa JOS HALUAMME. Postaukset ovat äärettömän tylsiä sekä mielikuvituksettomia ja mietin suuresti miten kuka niitä edes jaksaa lukea. Tänne tullessa tulee aina fiilis, olenko nettikaupassa vaiko lempiblogissani?

  Jos matkakassaa pitää matkan aikana kartuttaa, esim. normaalin postauksen alareunaan laitettuja pieni esimerkkejä voi vaikka laittaa. Kukaan tuskin edes uskoo että joka päivä kierrät Nelly.comin sivuilla, keräät tänne kaikki asiat joita laitoit ostoskoriin ja JOITA EI KUITENKAAN OSTANUT.

  Pitäkää kuitenkin hauska matka ja nauttikaa meidänkin puolesta :) Ne harvassa olevat postaukset jaksavat edelleenkin piristyttää, vaikkakin ”vanha hohto” on tyystin kadonnut..

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 10, 2012 at 20:38

   mulla on tossa kasa kommentteja joihin en oo kerinny vastaamaan, sun on varmaan siinä joukossa, kuten sanottu, en ehi olemaan koneella samalla lailla ku ennen :(

   Kyse ei oo rahan loppumisesta, vaan siitä että musta on oikeesti kiva tehä niitä postauksia, mä käytän tuhottomasti aikaani siihen että surffaan niitä nettikauppoja, jos niitä ei tahdo lukea niin selaimen sulkeminen on helppoa :)

   Osassa on kyseessä myös sovituista yhteistöistä jollon haluun tehä jutut kunnolla, enkä mainitseminasi pieninä esimerkkeinä. Kun teen nää kunnolla, niin saan lisää yhteistöitä ja pidän vanhat yhteistyöt voimissaan jolloin myös lukijat hyötyy arvontojen ja alekoodien muodossa.

 • Reply aasim torstai, huhtikuu 12, 2012 at 00:29

  Kiitos vastauksesta. :) Edelleenkin luen blogiasi ja pidän tyylistäsi kirjoittaa :)

  Fatkahan on että kaikki eivät ole saman tyylisiä, tykätään eri asioista jne.

  Toivottavasti en kuitenkaan pahoittanut mieltäsi kommentillani, mun täytyi vain saada se purkaa ulos.

  ps. täällä sataa edelleenkin räntää, nauttikaa tuplamäärä siellä aurinkoa!!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 13, 2012 at 10:44

   tottakai, asiallisiin kommentteihin vastaa mielellään, vaikka ne oliskin kritiikkiä :) En pahoittanut, älä huoli :)

   Täällä tuulee niin kovaa että lähtee lentoon, jos lohduttaa :D

 • Reply IrmaG lauantai, huhtikuu 14, 2012 at 00:20

  Hih, mun mielestäni puolestaan LA on karmea, ruma ja pinnallinen läpi, eikä mitenkään verrattavissa lempikotikaupunkiini San Franciscoon. SF kyllä vaatii enemmän kuin vain pari päivää, sillä kaupungin parhaat puolet eivät todellakaan löydy keskustan alueelta tai Wharfilta, ja toisaalta jotkut alueet pitää tietää välttääkseen, kuvauksesta päätellen olette osuneet lähelle Tenderloinia tai 6th streetiä, ja siellä helposti tuleekin semmoinen läpi-fiilis. Se on totta, että pers- ja reisilihakset täällä kyllä pysyy kuosissa! Jotkut hullut vetää noita mäkiä fillareilla. Ylöspäin. :D

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 10:06

   mä itseasiassa mietin, et Friscolaiset ei pidä Losista ja ehkä toisinpäin? Ne on niiiiin erilaisia paikkoja :D Mulla on alla vuos sitä aussien tekopirteyttä, että oon ihan shokissa aina ku jossain on ”normaaleita” ihmisiä :D

   • Reply IrmaG sunnuntai, huhtikuu 15, 2012 at 22:08

    Mä en tiedä onko kaikki San Franciscolaiset mun kanssa samaa mieltä, mut mulla on semmoinen kutina, että Pohjois-Kalifornialaiset ylipäätään tekee pesäeroa Etelä-Kalifornialaisiin aivan yhtä mieluusti, kuin suomalaiset tekee pesäeroa ruotsalaisiin.

    Jos SF tuntui tylyltä (mikä mulle puolestaan on uutta, itse olen tottunut saamaan mitä ystävällisintä kohtelua täällä) niin NYC voikin olla aika kulttuurishokki, ainakaan itse en ole törmännyt missään maailmassa yhtä tylyyn porukkaan kuin Manhattanilla. Plus että ne kaikki HUUTAA koko ajan, vaikka olis puolen metrin päässä… muuten kiva kaupunki, kun vaan joku kuskais kaikki NYCiläiset sieltä pois! :D
    Hyvää reissun jatkoa!

    • Reply Meri tiistai, huhtikuu 17, 2012 at 08:02

     voin kuvitella, tai etelä-kalifornialaisia pidetään kai aika tyhjäpäitä? Joo NYCin asiakaspalvelu oli aika… jännä. Tai ihan sama mihin meni, niin tuli sellanen ”anteeks että tulin häiritsee sun työpäivää..” Varmasti poikkeuksia löytyy sieltäkin, niitä ei vaan tullu yhtään

     kiitoksia kiitoksia :)

     • IrmaG torstai, huhtikuu 19, 2012 at 10:15

      Lähinnä pohjoisessa ei juurikaan arvosteta Etelä-Kalifornialaisten jäätävää pinnallisuutta, nää kun on täällä tämmösiä, no, luonnonlapsia. Diversiteetti kunniaan!

     • Meri tiistai, huhtikuu 24, 2012 at 08:50

      :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post