LA-turistipäivä!

Mun oikeestaan ainut PAKKO tehdä juttu Losissa oli Walk Of Famella käppäily, tähtien bongailu ja ennen kaikkea Mötleyn tähden! En oo tutustunu aiheeseen, mutta siinä kuka noita tähtiä ei saa, ei oo yhtään mitään järkeä. Tai siis tyyppejä joilla oletti ilman muuta olevan tähti ei oo ja sit sielt tulee vastaan joku ihan käsittämätön tähti…

Yks niistä vähän oudoista tähdistä vrt. Rolling Stonesilla tai Metallicalla ei oo omia tähtiä (Tai Iron Maidenilla, mut se johtuu varmaan vaan siitä että se tähtienpäättäjätyyppi on nähny ne livenä)

Jee! Muutama satuhahmokin oli saanu omat tähtösensä :)

Chinese Theathren edessä oli muutama muukin.. Toi on se paika josta löytyy kaikki starwars hahmot, muutama Michael Jackson ja pari muutakin hahmoa joiden kanssa voi pientä maksua vastaan poseerata kuvissa… Mä jätin tän huvin suosiolla väliin…

Mä aina ajattelin että Kodak-teatteri ois jotenki tosi iso ja hohdokas. Tai Oscar-gaala näyttää siltä että se ois jossain jättimäisessä hallissa, mut meinasin missata koko mestan!

Se toinen melko pakollinen kuvauskohde kun tonne asti lähtee :) Ajettiin ekaks Griffith Park Observatorylle (joka lienee se suosituin kuvauspaikka) Suosittelen suosiolla skippaamaan siis sen ja ajelemalla suosiolla muualle. Netissä on miljoona keskustelua siitä, mikä on paras spotti kuvaamiseen. Me oltiin jossain Beachwood driven hollilla, ajelee ympäriinsä ja ettii vaan sen kohan mikä itseään mielyttää eniten.. (voisin yrittää muistaa käydä jossain kamerakaupassa putsaa ton mun kameran rungon, en jaksa retusoida tota pistettä enää..)

TURISTI! Mutta tää on pakkolinen eiks joo?

Mulla tuli ihan säälittävän vähän kuvia tuolla, autosta kuvaaminen on aina vähän tyhmää ja mun piti yleensä olla valmiudessa lukemaan karttaa tai kyttäämään tienviittoja, että mihin hittoon sitä pääsis. Lisää syitä päästä siis uudestaan…. :D

Me mm. ajeltiin vaan ympäri Beverly Hillsiä ja ihmeteltiin kaikkia niitä pikkutaloja joita sinne mahtu muutama. Tuolla ois ollu vähän joka supermarketissa ollu myynnissä karttoja joiden avulla voi suunnistaa julkkisten kotitalolle (puhumattakaan ihan bussiajeluista joita yritettiin tyrkyttää kyllästymiseen asti..) mutta me vaan ihmeteltiin taloja tietämättä ketä niissä asuu.

Sitten suunta jatku Sunset Stripille… The Viper Room! ja tärkeimpänä tietysti…

Ja yks toinen henkilöhtanen must-paikka, Whiskey A Go Go, joka on  baari josta Mötley Crüe on ponnistanu julkisuuteen. Käytiin tuolla pyörähtämässä myös ilta-aikaan, mutta bändit ei ollu kovin ihmeellisiä niin jatkettiin matkaa Rainbow:hun joka oli siinä ihan vieressä ja jota oli pari kaveria kovasti kehuttu. Eikä ollu kuulkaa turha reissu, ekana ku käveltiin sisään ni törmäsin John Goodmaniin joka hymyili mulle! Oon kyllä niin julkkis. Ja kerroinko et olin Jack Nicholsonin kanssa samaan aikaan ruoka-kaupassa, että kyllä on ollu hienoja hetkiä mulla!

Todellisuudessa olisin voinu törmätä vaikka kehen, mutta en luultavasti ois vaan tunnistanu…

Viimoseks LA päiväks oli suunniteltu vaikka mitä, mutta mun ”tottakai voin lähteä parille  buranan voimalla”-kostautu ja olin niin kipee ja niin huonona etten kyenny seuraavana päivänä mitään. Alan olee tosi kypsä tähän kipeenä oloon, tuntuu etten oo missään vaiheessa reissua ollu ihan terve, mua on ällöttäny kaikki ruoka Vietnamista asti, flunssa menee aaltoina että joka toinen viikko niistetään ja kuumeillaan ja nyt viel toi hammas alko kiukuttelee… Jatkuva lentäminen ja aika vyöhykkeeltä toiselle hyppinen ei varsinaisesti auta asiaa… No jospa tää tästä. Ja apua, reilu kuukaus enää reissua jäljellä!

Tästä johtuen multa ei mitään kovin kummosia LA-oppaita irtoa, nutta jos vinkkejä kaipaa, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan Marken blogin oppaisiin! Osa 1 ja Osa 2 löytyy linkkien takaa :) Marke siis asuu Losissa, eli tietämystä on :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply ii torstai, huhtikuu 5, 2012 at 09:43

    Ite reissasin Aasiassa ja sieltä tultua olin saanu muutaman ihanan lisäkaverin, loisia nimittäin. Kannattaa ainaki Suomessa käydä kunnon kokeissa sitte, Olin kans koko ajan kipeenä kunnes ne saatiin kaikki pois. :( ruoka ällötti myös!

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:16

      joo pitää käydä. piti käydä jo ausseissa, mut en saanu sit aikaseks :P

  • Reply hennah torstai, huhtikuu 5, 2012 at 11:02

    Ihania tuttuja maisemia! Olin Losissa (etenkin Santa Monicassa) puoltoista vuotta sit reissussa. Oltiin sellaisella turistiajelulla ja se lukeutui kyl ehdottomasti reissun yhdeks parhaimmaks jutuks. Kuski, joka selitti tarinaa talosta sun muista, oli niin tajuttoman hulvaton, et koko aika kului nauraen sen jutuille :) Lisäks oltiin sellaisella turistikierroksella, mis kerrottiin niistä WoF-tähdistä tosi mielenkiintoista infoa. Ensinnäkin, jotkut julkimot eivät yksinkertaisesti halua tähteään kadulle + et se maksaa sille tähden saajalle ihan naurettavan paljon :D Et se siitä ”kunniasta”. Tällaista, kauhee paatos, mut tuli vaan kaikki omat Losimuistot mieleen :)

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:14

      noi turistiajelujutut on joko superhyviä tai sit ihan kauheita :D riippuu paljon siitä kuskista

  • Reply Amaria torstai, huhtikuu 5, 2012 at 11:03

    Hasselhoff… :DDD

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:11

      jjep

  • Reply emmi torstai, huhtikuu 5, 2012 at 11:58

    Jos oot saanu jonkun loisen vietnamista, kun koko ajan kipeenä? :D

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:11

      voi olla.. täytyy käydä jossain supertesteissä ku pääsee suomeen

  • Reply Taija torstai, huhtikuu 5, 2012 at 12:40

    Ei oo totta! Musta on kuva tasan samasta kohtaa tuon Hollywood-kyltin kanssa! :D Ja mekin ajeltiin ihan päämäärättä vaan katuja ees taas niin kauan kunnes bongattiin paikka josta se näkyy parhaiten. (Joo ok ehkä muutama muukin on kuvauttanu itsensä ton kyltin kanssa ja ehkä muutama muukin on löytäny ton saman paikan mut silti!)

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:11

      haha :D joo tosta näky kyl hyvin :) Ei niiltä virallisilta paikoilta näkyny ollenkaan samallalailla :D

  • Reply Joanna torstai, huhtikuu 5, 2012 at 13:59

    Äää ihan liikaa upeita juttuja D: Siis The Viper Room!! Oikeesti?! JACK NICHOLSON?! Oikeesti?!! Pitääpä bookata seuraava lento Lontoosta sinne :DD

    • Reply Meri torstai, huhtikuu 5, 2012 at 23:58

      haha suosittelen :D

  • Reply noona torstai, huhtikuu 5, 2012 at 14:20

    Kodak oli sisalta ihan kiitettavan kokonen kylla, ja Cirque du Soleilin tekemien remonttien jalkeen ihanan tunnelmallinen ja sellanen Wanhan Ajan-sali. Tai sit olin vaan niin Iriksen ja CdS:n lumoissa, etten kiinnittanyt huomioita Kodakin kokoon. :D Kai meette ihailemaan CdS:saa Vegasissa? Se vesi-show on kuulemma ihan mieleton, O kai nimeltaan?

    • Reply Meri torstai, huhtikuu 5, 2012 at 23:56

      mietin just aamulla et mikäköhän se vesijuttu oli :D Täytyy yrittää googlettaa, se on kuulema mieletön!

  • Reply laura torstai, huhtikuu 5, 2012 at 17:45

    Hei tosta kameran ”likapisteestä” mulle sanottiin syksyllä, että puhdistus vie kuulemma kuukauden ja maksaa jonkun satasen? Kauhistuin tietty enkä jättänny sitä korjattavaks:D Varmaan tapauskohtasta, mutta jos saat sun omaan kameraan jotain selvyyttä niin arvostaisin kovasti, jos mainitsisit siitä jossain sivulauseessa:) EN KESTÄ OLLA MUN VAUVASTA KUUKAUTTA EROSSA!:(

    • Reply Meri torstai, huhtikuu 5, 2012 at 23:55

      oho? :o en oo käyny kysymäs viel mistään, infoilen joo kunhan saan ton vauvani kiikutettuu johonkin huoltoon…

    Leave a Reply

    Previous Post Next Post