If you’re going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair

Terkkuja San Franciscosta! Otettiin aamulento tänne, ihmetellään täällä pari päivää ja sit jatkuu taas matka. Tää on viiniblondien puolesta työmatka ja käytiinkin tänään maistelemassa viinejä yhellä paikallisella viinitilalla, mut siitä juttua myöhemmin :)

Se, että herätyskello soi tänään 3:45 otti veronsa ja nyt kumpikin makaa melko nuutuneena sängyssä ja tuijottaa Frendejä. Huomenna pääsee kunnolla tutustumaan tähän kaupunkiin. Ajettiin tänään ehkä reilu 50 mailia ulos kaupungista Napaan (ettimään Mr Bigiä) ja pakko sanoa, että ekaa kertaa Uuden-Seelannin jälkeen paikan maisemille jaksaa huokailla! Ihan älyttömän nätti paikka!

Mä oon luonnollisesti eniten fiiliksissä tästä paikasta vaan sen takia, että kaikki jotka on käyny täällä on kehunu ekana paikan ruokaa :D Käytiin tänään jo kiskasemassa pihvit naamariin Hiltonin raflassa ja hitto et oli hyvää!

kuva

Pikanen ilmotus siis vaan, että oon elossa :) Mulla on kasa kuvia Losista vielä oottamassa, palataan siis varmaan huomenna :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Oona tiistai, huhtikuu 3, 2012 at 08:46

  SF <3 Paras stoppi kaikista kaupungeista omalla maailmanympärimatkalla. Uusi-Seelanti nyt tietty on oma lukunsa luonnon puolesta. Oon seurannut sun blogia monta vuotta, mutta jostain syystä ei ole tullut kommentoitua.
  On ollu niin nostalgista seurata teidän reissua, kun itse oli reissussa tasan vuosi sitten. Nyt jo uusi suunnitteilla:D Ottakaa ilo irti jokaisesta hetkestä! La Boulange Bakeryllä on mahtavat aamupalat, rakastuin niihin täysin! Kannattaa testata, niitä on siellä monta. Samoin Alcatrazin yökierros oli kokemisen arvoinen! Vinkkejä ois vaikka kuinka paljon, mutta parasta SF:ssä on se fiilis! :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:53

   joo mäkin suunnittelen uutta reissua kovaa vauhtia, mä en sf:lle syttyny kovinkaan paljon, vaikka se ruoka olikin ihan superhyvää :D

 • Reply kyselijä tiistai, huhtikuu 3, 2012 at 12:11

  Moi sitä vaan mietin, että kun lähettelet vaatteita ulkomailta Suomeen nii paljonko olet kiloina lähettänyt ja mitkä ovat hintaluokat suunniilleen ja kauanko on kestänyt saapua Suomeen? Yritin etsiskellä netistä mutta en löytänyt..

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:30

   osaisitko vähän ympäripyöreemmin viel kysyä :D Hinnat riippuu määrästä/maasta/tavasta :) yritä googlettaa kohdemaa + post sanat niin kyllä kaikissa pitäis olla jonkinlainen laskuri :)

 • Reply salla tiistai, huhtikuu 3, 2012 at 13:16

  ah frisco <3 i used to live there!! menkää fisherman's wharfilla sijaitsevaan boudinin raflaan ja tilatkaa clam chowder in a sourdough bread bowl! oohh!! enjoy!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:27

   :D ei keritty! ruoka oli kyl ihan mieletöntä!

 • Reply Mirka tiistai, huhtikuu 3, 2012 at 16:05

  SF on ihanin kaupunki maailmas!!!!!!!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 00:22

   mä en oikein syttyny :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post