meikkipussin uudet asukkaat

Oon rakastunu. En yhteenkään mieheen, oon edelleen kyllästyny niihin kaikkiin, mutta ripsiväriin. Kerroin vähän aikaa sitten, että olin ostanu Sephoralta uuden ripsivärin ja voi minkä ripsivärin oonkaan ostanu!

Mun kolmen vuoden Fiberwig käyttö loppuu tähän ja tilalle tuleeFairy Drops! Se tekee niin kivat ripset ettei mitään järkeä! Mä ryntäsin jo paniikissa tarkistamaan että saahan tätä Ebaysta tilattua suomeen ja onneks saa, täytyy silti ostaa täältä pari varastoon.

Toinen uus rakkaus on Benefitin Erase Paste-peitevoide,  jonka nappasin vähän ohimennen hyllystä kun odottelin että Anna saa tuhonsa tehtyä Narsin ja Urban Decayn hyllyllä. (Tota Benefitiä oon ostanu ennenkin Feeluniquelta ja tähän taas muistutus että HQHairilta saa Narsia SEKÄ Urban Decayta saa Suomeen tilattua varsin hyvään hintaan) Toi peittää just sopivasti sumustat silmän aluset (nukkuminen on yliarvostettua) ja on muutenkin SuperIhQdaa. Mun täytyy kokeilla vielä noita muita POOH, oot täydellinen -kohtia, että hurmaan sitten varmasti huomenna kasapäin julkkiksia…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply pave keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 19:15

  Hei siltä varalta ettet oo huomannu, niin huomenna Membersille tulee Jeane Blushia kun sitä joskus hehkutit :))

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:54

   jep :)

 • Reply Mify keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 19:17

  Menee nyt täysin ohi aiheen, mutta aiheutti kovasti hilpeyttä kun huomasin, että tuossa aiheet-osastossa on peräkkäin tagit ”meri suosittelee” ja ”miehet”. Hetken aikaa piti miettiä, että mistäs tässä on oikein kysymys ja eihän tämä ole yhtä samaa tagia :D

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:54

   hhaha, en suosittele ollenkaan miehiä! niistä on vaan haittaa!

 • Reply pave keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 19:17

  …..jatkoa edelliseen S Jeane Blush on jo Membersillä!! :D

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:54

   jjjjjep :D

 • Reply Mify keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 19:18

  Menee nyt täysin ohi aiheen, mutta aiheutti kovasti hilpeyttä kun huomasin, että tuossa aiheet-osastossa on peräkkäin tagit ”meri suosittelee” ja ”miehet”. Hetken aikaa piti miettiä, että mistäs tässä on oikein kysymys ja eihän tämä ole yhtä samaa tagia :D

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 29, 2012 at 22:48

   haha, joo ei oo!

 • Reply Mii keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 23:02

  Hei mul on kans ollu tota Fairy Dropsii ja on kyl ihan parasta <3

  Mikä matkavakuutus teil muuten on nyt matkalla tai oli vaik viime vuonna Ausseissa? Oon kuullu nyt niin ristiriitasia juttuja noiden 3kk pidempien vakuutusten hinnoista, et aattelin kysyy paljo teillä on suunnilleen maksanu? Jos vaan viittit kertoo :)

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 29, 2012 at 22:44

   mulla on aktian vakuutus, se oli ihan ylivoimasesti halvin kun noita kilpailutettiin.. En muista yhtään tarkkoja hintoja, kannattaa käydä kysymässä tarjous useemmasta paikasta eikä unohtaa sitä Aktiaa :)

 • Reply Sunny torstai, maaliskuu 29, 2012 at 20:26

  Minkä hintasta toi ripsari on? Pidentääkö/kihartaako se yhtään ripsiä?:D

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 29, 2012 at 22:32

   tääl se makso n.20e eikä ebayssakaan varmaan sitä enempää ollu.. en ees kattonu vissii hintaa :D joo pidentää ja tuuheuttaa tosi hyvin :)

  Leave a Reply