Honolulu

** Sivuilla on ilmeisesti vähän teknisiä ongelmia ja kuvat näkyy miten sattuu (mulla harmaana laatikkona) itse sain kuvat toimimaan itelläni päivittämällä sivun, eli painelkaahan sitä F5 jos kuvat ei toimi :) **

Mä oon yrittäny alottaa sellasta hawaii-kuvaoksennuspostausta moneen kertaan, mutta sitä ei vaan tule. Lähinnä siks, ettei oo mitään kuvia mitä laittaa. Mietin eka, että oonpa ollu huono bloggari, kun en oo ottanu kuvia, mutta toiaalta en tiiä mitä oisin kuvannu.

Oon aina ajatellu että Havaiji on Fijin kaltanen paratiisisaari upeine rantoineen ja upeine maisemineen, mutta so far, en oo kovinkaan otettu. Joo, oon liikkunu koko ajan 50km kilometrin päässä keskustasta, varmasti täälläkin on upeita rantoja, mutta jaksaako joka päivä istua autossa ikuisuuksia ihan vaan siks, että näkis jotain nättiä?

Honolulussa rakennukset on jotenkin harmaita. Tulee mieleen 70-luvun lähiöt Helsingissä, pilvenpiirtäjämitassa vaan. Mulle tuli mieleen sellanen luksushotellienloisto, mutta ne luksushotellitkin on jotenkin mitäänsanomattomia. Se ruma ja harmaa toimistorakennus jonka ohi oon kulkenu joka päivä täällä ollessa olikin Hilton..

Ois pitäny ehkä tajuta tää jo hotellia varatessa, ettei varaa viikkoa tänne vaan lähtee suosiolla noille pienemmille saarille ihmettelemään. Paikalliset on ihania ja ystävällisiä täällä, ja noi piirteet varmaan triplaantuis kun pääsis pois tästä kaupungin hulinasta

Honolulu on täydellinen paikka jos et halua tehä muuta kun maata (täyteen ahdetulla) rannalla ja shoppailla. Mutta toisaalta jos haluun tollasen loman, suuntaisin ennemmin Ausseihin vaikka ihan vaan sinne Gold Coastille. Se on mun mielestä nätimpi paikka ja matkaakin taitaa olla aika saman verran Suomesta.

Mutta hei, ensimmäinen paikka johon en pala halusta tulla takas as soon as possible! :D Haluisin antaa paikalle viel toisen mahollisuuden, että näkee ne muutkin paikat ja saaret, mutta siinä missä pari vuotta sitten ajattelin että Havaiji ois täydellinen honeymoon-kohde, niin oon äärettömän onnellinen etten tullu tänne viettämään sitä mun rakkauskuukauttani. (tosin oon tällä hetkellä niin katkeroitunu ja kyllästyny jokaiseen kakslahkeiseen, etten enää usko ees siihen että jaksaisin katella jotain niin kauan että menisin naikkariin sen kanssa. Rakkauteen en oo uskonu enää hetkeen, mutta nyt en usko enää kiintymykseen tai tottumiseenkaan, ainakaan omalla kohdallani. Parempi olla yksin niin ei tuu turpaan.)

Mitä tästä opimme? Kun tuutte Havaijille, jääkää max. kahdeksi yöksi Honoluluun ja sen jälkeen lähtekää muualle :)

Kuvat on Luau-illasta jossa oltiin tossa yks päivä, kannattaa käyttää toinen niistä Honolulu-illoista tollaseen, maailman parasta ruokaa ja kivoja hula-esityksiä ja kurkistuksia Hawaii-kulttuuriin. Ja on aina yhtä hauskaa kun ylipainoset amerikkalaismiehet puetaan hulahameeseen kookos-rintsikoihin.

Hei, jotkut kyseli Fashionstoren alekoodin perään, niin siellä on menossa nyt klubipäivät, ja ne jotka liittyy saa 15% alekoodin.. Jos on ajatuksena hankkia uudet RayBanit tai Guessiä tai maailman parhaan takapuolen tekevät Liu Jo-farkut niin kannattaa hyödyntää toi tarjous :) Mä höpöttelin tosta kaupasta pari viikkoa sitten. Toi noiden klubijuttu tarkottaa siitä, että kun liityt niin saat aina vähintään 5% alennusta ostoista, mitä enempi shoppailet, niin sitä enempi keräät pisteitä ja sitä enempi saa sitten taas alea. Lisätietoa täältä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply salla keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 10:46

  waikiki on turistihelvetti ja oahu ei tosiaankaan oo honeymoon island! väärä saari siihen. ite rakastin paikkaa mutta se johtu paikallisista ystävistä ja island hoppingista. maui ja big island, aijjai!

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 11:12

   joo ton island hoppingin haluun kyl joskus viel tehä :) Mut Oahu oli iso no no no.

 • Reply pave keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 12:25

  Voi ei mäkin oon aina kuvitellu että Hawaiji on just semmonen paratiisisaari!! Höh :(

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:56

   pääsaari ei oo, ne muut varmasti on :)

 • Reply Sanna keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 14:34

  Höh :/ Aistin rivien välistä suurta sydänsurua :(

  Jännää kyllä miten näätte niin tajuttomia paikkoja et jopa Hawaiji tuntuu mälsältä! Mut toi olkihameilu näyttää hauskalta :) Näkykö Stitchiä?

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:56

   No ei! se oli varmaan jossain hulaharjotuksissa :(

 • Reply Stina keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 15:56

  komppaan täysin tota sallan kommenttia! maui ja big island! Big islandilla me kysyttiin paikallisilta, että mitkä on hienoimpia/kivoimpia rantoja ja ajeltiin sitten niille. Yks ranta oli ison laavakentän takana ja vaikka se ei itse rantana ehkä ollu se kaikista hienoin, niin kokemus oli sitäkin hienompi! merikilpikonnia on paljon ja niitä oli ihana seurata. vesi oli myös niin kirkasta, että vaikka ei veteen menny, niin ne kilpparit näki silti. Ihmiset on kyllä Hawaiilla tosi ihania!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:56

   oi kuulostaa ihanalta! Big Island ois varmasti ollu näkemisen arvonen paikka, harmittaa ettei keritty :(

 • Reply *Anna* keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 16:23

  Himppasen repesin tolle Tuksu-wannabe äijälle, ah niin kaunista :D

  Kiiiitos tosta alekoodista! Pitää jossain päästä testaamaan noita reiskoja, että osaa hommata oikean kokoset (jos siis oikein muistan että niitä oli eri kokosia).

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:55

   se oli ihan huippu :) joo on eri kokosia, kandee käydä optikolla koklaa :)

 • Reply hanska keskiviikko, maaliskuu 28, 2012 at 23:47

  älä tuomitse saaria pelkän honolulun perusteella! itsellä asuu sukua Mauilla ja oon siellä elämäni aikana käyny muutamia kertoja. Aivan upea paratiisisaari, sademetsää, vuoria, aavikkoa ja erilaisia rantoja eri surffailuihin ja snorklaamiseen ja ties mitä nähtävää laidasta laitaan löytyy siltä pieneltä pläntiltä. Itse en shoppailusta juurikaan perusta ja toi saari on mulle ihan taivas maan päällä. Luulisin et muutkin saaret tarjoavat kyllä aarteita kun tietää mitä etsiä. esim serkkuni vei meidät vaeltamaan bambumetsä/vesiputousalueelle joka oli kyllä upein matkani ikinä. ainoa keksimäni miinuspuoli on aivan naurettava politiikka jonka takia auton tarvitsee jokaiseen paikkaan menoon, koko saarta taitaa kiertää yksi bussi kerran tunnissa, jos kulkee, ja välimatkat on liian pitkiä käveltäväksi. No, yhdysvallat, minkäs teet.

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 29, 2012 at 22:42

   voin kuvitella :) ja joo ajattelinkin, että toi koski vaan oahua ja nimenomaan honolulua :)

 • Reply Kirsi torstai, maaliskuu 29, 2012 at 16:37

  Joudun siis miettimään Havaijin reissua uudelleen. Haluaisin nähdä niitä ihanan vihreitä maisemia ja vesiputouksia, mitä 5-0:ssakin aina näytetään. Et jos pari yötä Honolulussa ja jotain muuta siihen lisäks?! Lonely Planet tilaukseen, kunhan näistä muista reissuista nyt ensin selvitään.

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 29, 2012 at 22:35

   Honolulussa ei sitä kyl oikein näy :( En tiiä missä ne oikein 5-0:ssa on! Ne lauttamatkat toisille saarille ei ollu mitenkään kauheen hintasia, että kannattaa katella niitä :) Lonely Planetista varmaan selvii mikä on käymisen arvonen :)

 • Reply Jopi torstai, maaliskuu 29, 2012 at 21:44

  Anna näyttää ihan överipelottavalta tos kuvas! :D Ihan ku se murhais koht jonku… :p

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 29, 2012 at 22:30

   luultavasti ton drinkin :)

 • Reply Irene perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 07:33

  Hei! Pakko oli tulla kommentoimaan ku jotenkin koin tarpeelliseksi edes vähän puolustaa Oahua. Totta on, että Oahu on aikamoinen turistihelvetti ja ei varmasti läheskään yhtä kaunis kun muut saaret, mutta jos tietää, mitä etsii, niin kyllä Oahultakin löytää aikamoisia paikkoja! Jos joskus saatte uudelleen tilaisuuden mennä Oahulle niin suosittelen, vaikka ei ehkä lempi paikaksenne muodostunut. Omia suosituksiani on Polynesia Culture Center, joka edustaa kaikkia Polynesian saaria (Hawaii, Fiji, Samoa, etc), heillä olisi ollut tällä hetkellä sellainen esitys kun Ha – Breath of Life, aivan uskomaton! Haleiwa surffikylä on kans ihanan tunnelmallinen ja sijaitsee lähellä Turtle Beachiä, joka on saannu nimensä siitä, että merikilpikonnat tulevat ylös rannoille, eivätkä pelkää ihmisiä ollenkaan. Havaijilla on kans ihan pakko päästä surffaamaan ja melomaan (kayak surffing, must try!) pienemmille saarille. Myös katamaraani ajelut hyvällä säällä on suositeltavia. Ruokapaikoista pitää suositella perinteisiä Hard Rock Cafeeta ja Bubba Gump Shrimp Companya. Itse rakastuin Havaijiin täysin, mutta näen kyllä tuonkin puolen paikasta. Mutta jos joskus päädyt/-te uudelleen, niin tsekatkaa noi paikat! :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 07:47

   joo varmasti ois ollu nättejä paikkoja tuollakin, pienillä saarilla ei varmaan tarvi vaan samalla lailla etsimällä etsiä :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post