Current Location: Franz Joseph Glacier

Hellooouu!

Kaks päivää autossa asumista takana ja edelleen elossa :D Oon oikeestaan aika fiiliksissä tästä, tai mielummin nukkuu autossa ja näkee enemmän saarta. Nää maisemat vaan oon niin mielettömiä, jälleen kerran sellasia mitä ei vaan kameraan saa tallennettua. Joudun vissiin tekee tän saman maailmanympärireissun uudestaan, koska tännekkin on päästävä uudestaan.

Tää ois kiva kohde poikaystävän kanssa ja nyt voinki sit alkaa valitsee seuraavaa miekkosta sen perusteella, kuka lähtee mun kanssa Uuteen-Seelantiin Campervaneilee. (Mulla on yks tietty herra mielessä, mutta koska se on niin aivokuollu ettei voi vastata mun viestiin niin kattelen sillä silmällä tota viereisessä pöydässä istumaa söpöä pipopäätä) (ja se Prinssi Harryki ettii rakkautta..! Käviskö joku sanomassa sille, että yritän ehtiä Lontooseen oikein pian!)

Oonpa mä onnellisen näkönen :D

 

Jos nyt lähtisin vaikka ihmettelemään noita jäätiköitä ja lopettaisin tän nettishoppailun…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply purnu torstai, maaliskuu 15, 2012 at 09:54

  Moi:) pakko kysyä hyvinkin loogisesti tähän väliin, että onko liput mötleyn hkin keikalle jo ostettu?:)

 • Reply Heli torstai, maaliskuu 15, 2012 at 12:30

  Sun blogi tulee jo mun uniin:D Näin viime yönä unta mattystä:D jostain syystä me oltiin yhesä ja suunniteltiin häitä sulta salassa ettet loukkaannu että se onki ottanu toisen suomalaisen naisen:D

 • Reply hippi torstai, maaliskuu 15, 2012 at 18:33

  moi! meillä täällä kotosuomessa alko tällä viikolla uus tv sarja nimeltään iholla, en tiedä ootko kuullu, mut siinä on henkilö nimeltään Heli, josta tulee ihan hirveen isot mer-fibat!:D se muistuttaa sitä tai sä muistutat sitä, et hirveesti ulkoisesti, mutta käyttäytyminen ja elämän rakkaudesta haaveilu yhdistää teitä!:D

 • Reply olivia torstai, maaliskuu 15, 2012 at 18:58

  meri onks kukaan koskaan kertonu sulle että oot ihana ! <3 oot nimittäin sellanen päivän piristäjä ainakin mulle ja varmaan miljoonalle muulle :) en jaksa ikinä kommentoida mutta aina nauran ja itken (hyvällä tavalla… kai?!??!) sun teksteille ja kuolaan sun miehiä. kiitos siis ihan mielettömästi tästä blogista ja teksteistä ja kuvista (vaikee arvata mistä kuvista erityisesti xd) ja kaikesta muusta !!! oot ihana, keep going ja toivottavasti nautit joka sekunnista siellä maailmalla !! :)

 • Reply yapu torstai, maaliskuu 15, 2012 at 20:48

  dear God, mikä muka !!!!!!

  IHANA IHANA IHANA ^^ :^)

 • Reply mimi torstai, maaliskuu 15, 2012 at 22:01

  ihana kuva! nätti sinä ja nätti on kyllä kieltämättä toi maisemakin :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 17, 2012 at 10:56

   taal on ihan alyttomat maisemat <3

 • Reply Sanna torstai, maaliskuu 15, 2012 at 23:31

  Hei niin mistä nettikaupasta ostat aina sitä Karoteenia? :) Vois olettaa, että se kauppa on halvin sillon tai ainakin muutenvaan parhaimmaks todettu? Mitä merkkiä käytät, ja suositteletko? Miä oon miettiny, että kun ihan joka perhanan kesä palan tosi helposti, enkä rusketu ainakaan mitenkään tasasen nätisti, niin nyt ainakin ulkomaanmatkan myötä vois ruveta popsimaan karoteenia ihan vaan testiks, että auttaako se mittään. Se on nimittäin aika hyvä saavutus jo, että jos käy piknikillä Suomenlinnassa elokuun puolessavälissä ja onnistuu polttamaan poskipäänsä…

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 17, 2012 at 10:56

   fitnesstukusta saa betagranattia joka on kaikista vahvin noista joten vaikutuksen siina pitais olla myos voimakkain :) niita saa ihan hyvin kaupoista kans, kato vaan etta etta se karoteenin osuus on korkea, normaalisti niissa on 6mg sita kun esim noissa betagranateissa on 25.. :)

 • Reply nomad perjantai, maaliskuu 16, 2012 at 05:51

  Oisit nyt edes laittanu kuvan siitä jäätiköstä (meitä kaikkia ei niin kiinnosta detox-laastarit ja rintsikat).

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 17, 2012 at 10:53

   olin vasta menossa sinne :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post