kuulumisia…

Heipat ja moikat pikasesti (taaaas) siinä missä viimeks kirosin kuumetta, sain siihen päälle sitten laattataudin/ruokamyrkytyksen minkä lienee. Tai oikeestaan mulla on ollu pahoinvointia ja ruokahaluttomuutta jo Vietnamista asti, mutta nyt sitten vietin oikein mukavat kolme vuorokautta vessan lattialla oksentaen. Tuli itku jos toinenki siinä, kun oli vaan yksinkertasesti niin uskomattoman paska olo ja olin varma että kuolen johonkin Balin hotellin vessaan. Soitin siinä sitten itkupuheluita Suomeen, et nyt mä sit kuolen. Jossain vaiheessa olin tosi urhoollinen ja kävin apteekista hakemassa jotain suoloja (niitä jotka alkaa e:llä) että sais jotain eloa kroppaan, mutta se litku oli niin myrkkyä että halasin pönttöä sen jälkeen kahta tiukemmin. Aijoo, ja apteekissa törmäsin ihan superkuumaan suomalaiseen (!!!!) poikaan, joka kysy multa englanniks et ”voi ootko kipee” ja ku vastasin suomeks ”että näytänkö noin paskalta?” niin se parka jääty ja sit mä jäädyin ja sit alkoki taas oksettaa ni ajattelin et parempi paeta paikalta.

Nyt on kuitenki jo parempi olo ja lentokoneessa tarjottu mansikkajukurtti on edelleen sisällä. Jipii! Tosin mua etoo edelleen kaikki, et vois huomenna käydä vaik labroissa tarkistaa et minkä matosen oon matkaani ottanu (tai ehkä se on vaan hirviövauva)

Siinä vaiheessa kun passivirkailija kysy aamulla että how u doing love, niin tuli sellanen ”oon kotona” fiilis. Joten ehkä tää tästä. Oon Gold Coastilla sukuloimassa, otan vaan iisisti ja kerään voimia ens viikkoa varten. Pohdin että soitanko A:lle vai en (se ei oo reagoinu mun viiteentoista ”kohta ausseissa!! iih!!1” -statuspäivitykseen) ja et uskallanko nähä Prinssi Harrya.

Arvon ton Zipperall-voittajan huomenna, tänään ei vaan viel kykene :) Kaivaudun takas sohvan nurkkaan juorulehden kanssa, palataan kun herään tästä koomasta!

Ainiin, noista vessan lattialla vietetyistä öistä johtuen, en saa päätä käännettyä vasemmalle. En oo varma miten hyvää Sirdalud tekee vatsalle joka on tyhjä, buranaa en uskalla syödä ja panadol on sama ku pastilleja söis. Vois huomenna ettii lähimmän kiropraktikon…

Näin siis täällä, miten teillä menee? Onks kukaan rakastunu? Tai särkeny sydämensä? Tai löytäny jonkun kauheen rentun? Tai lomaromanssin?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

66 Comments

 • Reply Alice tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 07:48

  En oo rakastunut mutta ihastunut ja löytänyt kamalan rentun, sekä särkenyt sydämeni ;)) Eli ei hyvin täälläkään mene! Koita parantua että pääset nauttiin matkastas :)

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:15

   sulla on ollu kiireistä! mikä niissä rentuissa aina viehättää?

 • Reply Mia tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 09:35

  Feel you x10000! Ollessani puoli vuotta Thaimaassa sairastuin kerran mutta se olikin jotain kamalaa. Oksentelu alkoi 4 aamuyöllä, olin syönyt samaa ruokaa kuin muukin seurue ja olin ainoa joka sairastui. Veikkaan että paikallisella rommilla saattoi myös olla osuutta asiaan mutta kyse ei todellakaan ollut mistään darraoksentelusta. Anyway, laattasin n.10 tuntia putkeen pitäen muutaman minuutin itkutauot ja sitten taas mentiin. En oo _koskaan_ ollut niin huonossa kunnossa ja olin myös ihan varma että kuolen. Soitin äidille ja siskolle ja itkin että ei tää oo tän arvoista ja äiti oli sitä mieltä että mun pitää lähteä sairaalaan tiputukseen. 30 min speedboat ei tosin tuntunut miltään hyvältä idealta. Missään asennossa ei voinut olla niin ettei olisi ollut maailman kauhein olo.

  10 tunnin jälkeen pystyin nuolemaan sipseistä suolaa ( :D ) ja hieman tuon jälkeen sisällä pysyi myös ranskalaiset. Mun onneksi sairastelu loppui tuohon mutta oli kyllä aivan sairaan pelottavaa. Tsemppiä sinne!

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:14

   joo mä söin kans sipsejä joiden pussi oli ollu auki niin että se maku oli sopivan väljähtäny ja sit join veteen sekotettua omenamehua, sitä oli sit helpompaa jo oksentaaki ku pelkkää vettä :D

 • Reply Lisa tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 09:55

  Toivottavasti nyt olet parempana. Mummoni aina sanoi, että kokis, josta on hiilihapot poistuneet on parasta lääkettä huonoon oloon. Oli vinkin saanut ulkomailla lekurilta joskus vuodelta Paavo Nurmi: Kokeilin kerran ja se oikeasti auttoi.
  Ota Sirdalud yöksi!
  Ja ja ja oon hirrrweeeen rakastunut! Se mies on hirween rikas ja nyt ihan rakas.

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:12

   okei täytyy kokeilla tota kokista ens kerralla, toi tuskin on viimenen vatsatauti mikä tällä reissulla tulee :(

 • Reply Lo tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 10:05

  mitä hittoo nyt sitten oikeesti :D suomalaisissa on nyt aktivoitunu joku niskageeni sillä mulla on aivan sama homma ettei käänny vasemmalle, samoin mun isällä, ja sen kummitytöllä plus vielä muutamalla tutulla! :D tää ei oo enää normaalia. kukaan meistä ei kyllä oo viettänyt aikaa mahataudissa vessan lattialla, koitahan parantua!

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:10

   suosittelen kiropraktikkoa, mulla autto heti se.. viel on vähän kipee, mutta ainakin kääntyy pää!

 • Reply rosaa tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 10:08

  Voi ei, toivottavasti toi alkaa nyt helpottaan kun pääset taas tänne turvallisten ruokien maahan taas! :D Hahah!
  Mua rupes tässä ihan liikaa ketuttaan, kun tajusin, että dääm en hitossa halua ajautua samaan tilanteeseen mitä oot käyny läpi A:n kanssa. Kun välimatkaa on liikaa ja tulevaisuus muutenkin epäselvä. No enköhän ajanut tyylikkäästi itseni juurikin samaan tilanteeseen vähän sun lähdön jälkeen, eli löytänyt täydellisen herrasmiehen, joka lähettelee söpöjä viestejä, niin että hymyilet kun idiootti yksinäs. Tai joka pitää sun sun hiuksia kun oksennat, kun oot vahingossa vetänyt koko pullon valkkaria yksinäs ja kuskaa vaan sun korvaan ”honey u look terrible, but i still love you more than anything.” Niin ja kotiin pitäis palailla 3kk päästä. Olisko sellanen näin kadotat täydellisen aussimiehen 10 päivässä -opas mitään??? :D Hahah…

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:10

   voi eiiii! Ihana mies <3

   mielummin sellanen "näin unohdat aussimiehen 10 päivässä"- opas! Mulle ois käyttöä! Nauti ihan mahottomasti loppuajasta (ja siitä miehestä!)

 • Reply Sagu tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 10:16

  Oon pyhästi päättänyt olla sekaantumatta mihinkään ihmissuhdejuttuihin, mutta eiköhän niitä ilmaannu tietysti juuri silloin. Pläh! Inhoan poikia! Iiiinhoan!

  Toivottavasti sulla menee vähän paremmin, jos päädyt sekaantumaan poikiin.

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:07

   päädyn, en aio tutustua enää yhteenkään heteromieheen

 • Reply mallu tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 10:28

  Voi sua, koitahan päästä tolpilles! Eiköhän se siitä pikkuhiljaa, täälläkin muuten aika armotonta mahatautia liikkeellä kuulemma. Pakko sanoo noin kun kyselit, että saatoin vähän ihastua ja haha niin huvittava tapaaminen… Olin risteilyllä ja sain siellä jonkun mahapöpön (ei onneksi oksettanut eikä muuta vaan mahaan sattui ihan hemmetisti) eli ilta meni sit hytissä makoillessa kun ei pystynyt liikkumaan. Mutta sitten kun olin just masentunut, että tässä meni tääkin reissu ni kaveri pöllähti hyttiin ja sen mukana roikku iiihana mies ja se sitten hengaskin sen yön vaan meidän hytissä ja alkoi se mahakipukin siitä sitten helpottaa :D Tosin seuraavana päivänä alkoi sitten armoton flunssa joka kesti jonkun 3 viikkoa, mutta voih, ei haittaa :D

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:06

   awww <3 no kai se on hoitanu sua kiltisti koko ajan?

 • Reply Maija tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 10:56

  Mä jo ehin olla huolissani, että missä sä oikeet meet ja ootko kunnossa! Ihana taas kuulla susta ja tietää, että kaikki on, noh, hyvin.
  Mä oon löytäny symppiksen soon-to-be-bf-ehdokkaan jonka kanssa käyn iltakävelyillä ja kahvittelemassa. Mutta riivaavinta on tää entiedämitäsemustahaluaa-olo. Ehkä tää tästä. Ja sit tuolla meren toisella puolella olis kans yks, melkeen puolet vanhempi ehdokas. Järin hyvältä ei sekään tilanne kuulosta, varsinkin kun tapaamisia olis se kerran/kaks vuodessa.. Et kyllä sulla hyvin menee ja ota kaikki ilo irti komeista ulkomaalaisista!

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:03

   no jos näätte paljon niin kyllä se kertoo aina omaa kieltään! Tosin noi miehet on välillä niin hämäriä ettei niistä koskaan tiiä! Onko edistyny viel mihinkään ?

 • Reply Jossu tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 11:40

  Voi ei! Koitas neiti nyt saada ittes kuntoon niin pääset taas katteleen surffimiehiä! ;) Ite just pari vko sitten laitoin poikki kokonaan yhen poitsun kans(joka osottu virheeks) ja nyt se rupes eilen seurustelemaan.. Vaikka se mulle vielä laitteli viestiä että haluaa ajatella ja ehkä jatkaa meijän suhdetta.. On tämäkin elämää :-D Ehkä ajattelen vaan että sillä on nyt joku laastarisuhde musta irti ;) Onneks alkaa ilmat lämpenee nii kaikki kollit tulee niiden koloista ulos! ;>
  http://mymind-ssu.blogspot.com/

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:02

   aaah mä niin vihaan tollasia sikamiehiä!

   ja joo, selkee laastarisuhde tai toi toinen ollu varalla et jos sä et lämpee niin onpahan sit joku jota katella. sika mikä sika!

 • Reply henska tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 11:52

  tulin ausseihin, tapasin miehen ja muutettiin yhteen! nyt asun täällä vaikka tarkotus oli reissata ympäri maailmaa. ehdinkö mä reissata jopa kolme viikkoa. hahahaa. ;)

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:01

   siis tää kaikki kolmessa viikossa?! wow, aika hyvin!

 • Reply Líndal tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 12:19

  Voi Meri mä niin rakastan tätä blogia! Aina onnistut piristämään päivää hauskalla kirjoitustyylilläsi ja kivoilla jutuilla! Ja jep panadol on niin turha.. Samoin burana. Käy niin kateeksi ihmisiä joilla ne toimii, inhottaa aina kiskoa panacodeja sun muita pikku päänsärkyihinkin.

  ps: olisipa edes jotain noista! Eksän kanssa hengailua tällä suunnalla…

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 15:00

   mulla burana onneks vielä auttaa, se vaan ei tee kauheen hyvää mahalle kun sitä liikaa joutuu popsimaan :(

 • Reply Millis tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 12:24

  Voi:( Pikaista paranemista!

  Toi kuva :D

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 14:59

   kiitoksia!

 • Reply mirppu tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 13:47

  Huh huh, täällä on ihmeteltykin kun ei ole mitään kuulunut! Kaikenlaisia kauhukuvia pyörinyt päässä, vaikka kelasin että ei kyllä mitään kidnappausuutisia ole viime aikoina missään ollut :D

  Mahtavaa kuulla, että oot elossa ja voit paremmin. ps. sirdaludia älä ota tyhjään masuun nimim kokemusta on

  ja itseppä kysyit: täällä on menty kihloihin karkauspäivänä :D hiphei!

  • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 14:59

   voi ei ! ei oo kukaan kidnapannu mua :)

   ja jeee! kositko ite ? Onnea onnea onnea <3

 • Reply Anna tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 16:06

  Mää oon rakastunu, tosin omaan mieheen uudestaan! Ihana kevät, ihana aurinko, ihana elämä, ihana loma, kaikki on niiiin jees!

  Anteeksi tämä hehkutus ku itse oot niin pipi, mutta kyllä vain se elämä sielläkin voittaa. Ja se olo mikä on oksennustaudin jälkeen on aaiivan mahtava, tuntee olevansa jotenkin enemmän elossa kuin koskaan (ja niinhän sitä onkin, jos vertaa siihen oksennustautioloon)!

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:19

   joo sen olon jälkeen kaikki on kyl ihan luksusta :D

 • Reply em tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 16:33

  aah.. joo täällä yks rakastunut ilmoittautuu (paras vaan myöntää nyt että oon rakastunut, vaikken kyllä haluaiskaan.. ja kun se vielä lopettas stressaamisensa niin kaikki vois mennä jopa niin hyvin että oltas joskus yhdessä… ://), mutta toivottavasti sulla alkais menee paremmin… mikään ei oo yhtä kamalaa kuin olla lomalla/jonkun luona kylässä ja samaan aikaan kipeenä :S

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:11

   tää kyläily on onneks ollu niin rentouttavaa, että sitä kerkii jo toipumaanki vähän :)

 • Reply Nannana tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 17:17

  Voi kauhia Meri! Tsemppiä ton taudin kaa.. Ja miks aina porukka menee jäähän, jos ulkomailla vastaa suomeks? :D
  Ja tohon sun kysymykseen… Oon vähän ihastunu kahteen poikaan… Ja mikä parasta(tai oikeestaan kyl pahinta), ne on veljeksiä :D en ymmärrä miten oon saanu itteni tähän tilanteeseen, mut vuorotellen ne on mielessä ja koitan nyt vaan päättää kumpaan oon enemmän. Toinen näistä ei ees tiiä mun tunteista (thank god, sit tää vasta vaikeeta oliski). Et jos sit vaan keskityn tohon toiseen, jolle oon erehtyny kertomaan et pidän siitä. :D

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:10

   oooooh! parempi ehkä keskittyä siihen joka tietää jo ja sit voit aina vaan salaa tuijotella sitä toista..

 • Reply hippuli tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 17:39

  mä on ainaki rakastunu!! samaan poikaan kun viimesen reilun vuoden ajan, mut tuntuu et oon kokoaja vaa rakastuneempi ♥ :DD elämä on ihanaa

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:09

   awww <3

 • Reply juuliae tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 19:28

  Kauan oot oikein ollut pois radioaalloilta ! Oon ehtiny löytää rentun, rakastua, särkee sydämeni ja rakastuu uudestaan (samaan tyyppiin tosin). We need Meri back.

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:09

   toi on jo saavutus!

 • Reply ässä tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 19:46

  Voi ei! Toivottavasti matka jatkuu paremmalla onnella ja olo paranee pian! :–)

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:09

   kyllä tää elämä alkaa tästä voittamaan :)

 • Reply Iitu tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 19:48

  Älä ota Sirdaludii. Itse just otin selkäkipuun 3 kertaa päivässä (lääkäritäti määräsi) ja seuraavana aamuna alkoi oksentaminen ja seuraavat yöt älyttömän levottomia unia ja hallusinaatioita kuten ”joku kävelee päälläni ihan varmasti”

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:08

   hui, mulle se on lääkkeenä sopinu aina hyvin (tosin nukkuisin koko päivän jos napsisin sitä 3krt päivässä..) tollaset ois pelottavia..

 • Reply T tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 20:48

  tää on niin paras tää sun blogi!! oon nyt tässä urakoinu ja lukenu kaikki nää tekstit ku löysin tän vasta pari kuukautta sitte, ja sun jutut piristää aina mun päivää :)

  varsinkin noi sun miesjutut on ihan parhautta, se hälytin mikä kaikilla miehillä on(se mikä piippaa aina kun on unohtamassa), se on niiin totta! en voi uskoo et kukaa kaveri ei tajunnu ku yritin selittää siitä…

  haluisin viel kysyy et miten noihin tuntemattomien ihmisten ’how u doing love’ vastataan, ite ainaki jäätyisin totaalisesti ku joku bussikuski sanois noin

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:07

   haha, ei siihen kuulu vastata ku enintään i’m good tai sit vaan moikata takas :)

   kiva että löysit ja toivottavasti pysyt mukana myös jatkossa :)

 • Reply Niina tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 21:01

  parane pian <3

  Oon rakastanu saksalaiseen (!?) mieheen :D toivotaan et tää rakkaus loppuu ennen heinäkuuta!

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:04

   oi saksalaiset on kyl kauheita ku se kieli on nii karmee… näättekö heinäkuussa?

   • Reply Niina perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 17:56

    No siis joo en tiiä itekkään miten tässä näin kävi :D eikä se kieli oikeesti oo ees niin hirvee : D

    Heinäkuussa pitäs muuttaa takas suomeen ja jos oon edelleen tässä tilassa niin lentokenttä tulvii koska itken niin paljon kun joudun sen jättämään :

    • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 14:48

     no mut onneks on lyhyt matka kattomaan herraa uudestaan ;)

     • Niina sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 16:50

      Niin on, tai vielä lyhyempi jos käynki vaan pikaseen suomessa ja palaan takas tänne ;)

     • Meri tiistai, maaliskuu 13, 2012 at 00:25

      niin sekin käy :)

 • Reply Mirime tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 21:04

  Voi toivottavasti paranet kunnolla ja pääset nauttimaan taas reissusta! <3 Kurja, että tuollainen pöpö on suhun eksyny!

  "Onks kukaan rakastunu? Tai särkeny sydämensä? Tai löytäny jonkun kauheen rentun? Tai lomaromanssin?" Kaikki nämä samassa timmissä paketissa jo useamman vuoden :D Eroon pitäis päästä, mutta aina kun puhelin pirahtaa niin vihreä luuri vilahtaa.. Ja lomaromanssi vain siinä mielessä, että koko tyypistä yritän lomailla ja se tulee aina osalliseks mun lomailuun kuitenkin! Ärh! Soita ainakin A:lle, mä liputan sen puolesta :D

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 14:03

   haha, oon liian vihanen A:lle :P

 • Reply E tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 22:10

  http://www.youtube.com/watch?v=zCgAc9PeNAw&feature=related

  meininki on tää! huoh..

 • Reply sandr-A-licious tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 22:24

  voi sinnuuu!

  Vannon, että sait vain viiksivallu-yliannostuksen ja sun vatsa alko reagoimaan överisti!
  No ei mut I hope you get better soon, ei oo kivaa sairasta ja VARSINKAAN, kun ei ole kotona :(

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 13:57

   jjjep! Luultavasti mun kroppa tietää paremmin ku pää, et viiksivallu on vaan pahasta!

 • Reply Loura tiistai, maaliskuu 6, 2012 at 22:28

  Törmäsin exään, joka oli LAPSENSA KANSSA. Että kiitos elämä, lyö viel vähä lujempaa.

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 13:56

   apua! tiesitkö et sil on muksu?

   • Reply Niina perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 22:01

    tästä tuli mieleen et mutsi soitti mulle ja kerto et oli nähny mun eksän pienen vauvan kanssa. Se oli sen tärkee asia ja se oli soittanu mulle 4 kertaa hädissään. Ihmettelin et mikä hätänä niin asia oli tää :D Tosin mutsi soitti mulle tammikuussa ja kerto et entinen kaverini oli ottanu silarit -.-

    :D

    • Reply Meri sunnuntai, maaliskuu 11, 2012 at 14:42

     haha :D ihana äiti <3

 • Reply jossssu keskiviikko, maaliskuu 7, 2012 at 02:39

  Se tunne, kun olet tavannut viime aikoina liikaa kivoja miehiä, mutta olet kyllä tehnyt selväksi, että sitoutumiskammo ja sitten ne ”rakastuu” suhun ja joudut heittelemään ystäväkorttia enemmän kuin laki sallii. Mistä lähtien miehillä on ollut tunteet?! Näin myös viime yönä unta siitä, että menin naimisiin komean ja fiksun lätkänpelaajan kanssa, joten olen tietysti nyt täysin vakuuttunut, että elämäni mies pelaa hokia. Ehkä alan nunnaksi? …heti kun olen ollut perjantaina treffeillä tunnevammaisen, tekotaiteellisen mallipojan kanssa!

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 13:49

   ooooi, kuulostaa hyviltä treffeiltä! Tai sellanen johon ei missään nimessä saa rakastua ja sit oot kuitenki ihan korvias myöten ihastunu vaikka tiiät miten paskiainen ko tyyppi on..

 • Reply Noora keskiviikko, maaliskuu 7, 2012 at 02:52

  Voi ei, pikaista paranemista sinne :(

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 13:47

   kiitoksia :)

 • Reply allu keskiviikko, maaliskuu 7, 2012 at 15:22

  Voi sua :( toivottavasti ei oo mikään kovin paha pöpö! paranemisia :)

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 13:47

   kyllä tää tästä :)

 • Reply Ann keskiviikko, maaliskuu 7, 2012 at 18:44

  Hei Meri! Haluaisin pyytää sulta palvelusta. Ehkä oletkin jo katsonut KONY 2012- liikkeen videon ( jos et se löytyy täältä http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fvimeo.com%2F37119711&h=7AQFERvDG ) Kyseessä on siis kampanja Ugandalaisen sotapomon pysäyttämiseksi. Kony on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan kidnapannut lapsia kodeistaa, ja tehnyt heistä lapsisotilaita. On perustettu järjetö Invisible Children, joka haluaa lopettaa Konyn toimet ja tehdä näistä lapsista näkyviä. Uskon että sinunlaisesi ihminen on aidosti kiinnostunut tälläisista asioista. Voisitko tehdä postauksen jossa jakaisit tämä videon, ja kertoisit hieman sen taustaa. Tuo video kosketti ainakin minua syvältä, ja sen jakaminen on pienintä mitä voi tehdä. Kiitos

  Asia on vakava, mutta sille voidaan tehdä loppu. Bloggaajana voit tehdä osasi tuomalla videon ja kampanjan ihmisten tietouteen. Toivottavasti et sivuuta tätä kommenttia ilman että katsot videon.

 • Reply Cava torstai, maaliskuu 8, 2012 at 21:08

  Meri, sun juttuja on ihana lukea :) Oli ne sitten positiivisia tai negatiivisempia, aina yhtä hyvää luettavaa. Terkkuja toiselle puolelle planeettaa!

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 9, 2012 at 13:45

   kiitoksia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post