Laos – Vang Vieng

Vang Viengissä päivät kulu aika rattosasti. Mä löysin, P:n aka. Philipin heti toisena päivänä kun oltiin jälleen kerran kaksikon Jorge & Michael kanssa ulkona (Jorge lausu nimensä yleensä englantilaisittain George, jollon pariskunta oli George & Michael, tää oli mun mielestä ihan hillittömän hauskaa)

Mulla oli pieni adhd-ilta menossa ja tunsin suurta tarvetta jutella jokaisen ihmisen kanssa joka sattu tarpeeks pitkäks aikaa mun kohalle pysähtymään (hiton juomapelit) Mä taisin tiukata Philipiltä että pelaako se jääkiekkoa, tms yhtä fiksua jonka jälkeen tapani mukaan kerroin, että en puhukkaan sille koska en pidä jääkiekkoilijoista. Tytöt, te jotka tunnette jotain vetoa noihin isoperseisiin nuuskahuuliin, niin varmin tapa iskea ko miestyypin edustaja, on kertoa, että vihaatte jääkiekkoa. Toiminu kaikki ne kaks kertaa kun oon viettäny enemmän aikaa lätkäpelaajan kanssa. Toisen kanssa tapailtiin melkein puol vuotta.

Juttelin Philipin kanssa loppujenlopuks koko illan, annoin vähän anteeks hokinpelaamisen kun poika kerto omaavansa 12 paria converseja. Siinä vaiheessa kun todettiin, että baari on ollu kiinni tunnin verran tuumin että parempi lähteä ehkä kotiin nukkumaan, että jaksaa aamulla lähteä tutustumaan tubeilun ihmeelliseen maailmaan. Philip saatto mut todella ritarillisesti hotellihuoneen ovelle jossa totesin että mulla ei oo oikeestaan avainta mukana, vaan se on Annalla ja vaikka kuinka hakkasin ovea ei huoneesta kuulunu ääntäkään ja ajattelin, että Anna vaan nukkuu niin sikeesti ettei kuule. Ilmotin todella uhmakkaasti, että meen partsille nukkumaan jonne pääs kiipeemään ei niin turvallista reittiä (meijän huone oli 3. kerroksessa..) johon en kuitenkaan saanu lupaa. (aamulla selvis ettei Anna ollu itekkään vielä selvinny kotiin asti…)

Niinpä lannistuneena lähin Philipin luo yökyläilemään. Mun puheripuli on jatkunu melko pahana ja Philip jossain vaiheessa kysy varovasti, että eikö mua nukuta yhtään kun olin pitäny palopuhetta 45min siitä miten kamala paikka Surfers Paradise on. Philipin onneks oon nukahtanu jossain vaiheessa varmaan kesken lauseen.

Kuten ehkä oon kertonu, haluun aina kotiin nukkumaan jos oon juonu yhtään ihan vaan sen takia, että mulla on välillä niin luokattomia darroja, että en vaan halua herätä sellaseen ja sen jälkeen yrittää selviytyä kotimatkasta. Niinpä kun pari tuntia myöhemmin heräsin ihan jäätävään hedariin, ajattelin että on parempi karata kotiin. Hiippailin ovesta ulos ja kun pääsin hotellin pihaan, tajusin että mulla ei oo kenkiä jalassa. Punnitsin hetken että annanko mun 5 euron hennesin släbäreiden vaan olla, mutta koska en ollu ihan varma miten pitkä matka kotiin oli ajattelin että parempi vaan käydä hakemassa ne pirun varvastossut.

Ensimmäinen ongelma oli se, että Philipin huone oli käytävässä jossa oli myös 14 muuta huonetta eikä mulla ollu hajuakaan mistä ovesta olin just astunu ulos. Niinpä kokeilin varovasti paria ovea ennenku osuin oikeeseen. Philip heräs sopivasti siihen että hiivin sisään ja ilme oli aika wtf. Nappasin mun kengät, hihkasin naama punasena see ya:n ja juoksin karkuun luvaten itelleni, että ens kerralla kun unohdan jotain jonkun luo niin annan vaan olla.

Kuvien henkilöt eivät liity tapaukseen, mitä lie känniääliöitä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply sandr-A-licious keskiviikko, helmikuu 15, 2012 at 17:58

  hahaaa :D priceless

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 05:45

   jeeep.

 • Reply carla keskiviikko, helmikuu 15, 2012 at 18:27

  hahaha eikää meriii :D en kyllä yhtään ihmettele että sulle tapahtu näin…;)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 05:44

   mä en tiiä miks onnistun aina :(

 • Reply Alice keskiviikko, helmikuu 15, 2012 at 18:41

  Oot ihana! Tiesithän sen? :D Niin mahtavaa lukea näitä seikkailuja, sait kyl hymyn mun huulille! :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 05:43

   :)

 • Reply maylea keskiviikko, helmikuu 15, 2012 at 20:38

  Keneen niistä (Anna postauksessa olleista) kolmesta Potter-Itävaltalais-pojista sä oot ihastunut? Älä yritä huijata ettet yhteenkään :D

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 05:43

   haha ne oli turhan nuoria mulle :) ihania poikia, mut tunsin enemmän sellasta isosiskomaista huolehtimisen tarvetta poikiin

 • Reply J torstai, helmikuu 16, 2012 at 06:16

  Nämä kuvien blondit poijaat näyttää ruotsalais-norjalais-tanskalaisilta (ja 16-19-vuotiailta, hih). Onko sulla kuvia George Michael -kombosta? Tai niistä jotka oli samassa kyydissä rotan kanssa. Mua surettaa kun itse en törmännyt aasiassa koskaan mihinkään eksoottisiin eläimin (paitsi villiorankeihin, mut se olikin matkan kohokohta). Se rotta olis varmasti ollut tosi lutunen! Ja uskon, että se stressasi ja pelkäsi paljon enemmän kuin autossa olleet naiset. Toivottavasti se saatiin elävänä ulos autosta ja takaisin luonnon helmaan…:)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 10:58

   Noi oli ruotsalaisia poikia, lähemmäs 25 ainaki omien sanojensa mukaan :D Ei oo Georgesta ja Michaelista yhtään kuvaa mikä ärsyttää :(

   en tiiä yhtään mikä oli otuksen kohtalo, varmasti oli peloissaan, mutta noilla on myös tapana purra kun ne on peloissaan ja siinä on sit kiva lähtee metsästää rokotuksia kaikkiin mahollisiin tauteihin.. Ja siis mä oisin pelästyny vaikka sielä ois ryöminy koala :D

 • Reply ilkee torstai, helmikuu 16, 2012 at 07:40

  on taas ilkee niin ylpee ;)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 10:50

   on syytäkin! :D

 • Reply Kaista torstai, helmikuu 16, 2012 at 10:57

  Onko tuo olkalaukku esitelty jossain? Mistä, onko nahkaa? Tykkään.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 11:01

   ostin sen bangkokista, ei vissiin oo esitelty sen tarkemmin :) ja joo, on nahkaa :)

 • Reply Nannana torstai, helmikuu 16, 2012 at 12:12

  Luulin, ettei parin päivän ankkuroitumisen aikana, jonka jälkeen taas vaihtaa mestaa ehdi tapahtua mitään mies sotkuja (josta olin hyvin pettynyt, koska sun mies seikkailut on niin parasta luettavaa :D). Mutta, et pettänyt meitä tälläkään kertaa! kiitos päivän nauruista, taas kerran :DD

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 13:54

   juu ei hätää, mä ehin rakastumaan vaikka päivässä :D

 • Reply Salla torstai, helmikuu 16, 2012 at 12:13

  Voi Meri :’D Mä en edes tiedä mitä muuta tähän enää voi sanoa, mut ehkä toi edellinen tiivistää oleellisesti kaiken. Plus se, että jälleen kerran sai nauraa aika paljon :D

  • Reply Meri torstai, helmikuu 16, 2012 at 13:54

   haha nop hyvä :D

 • Reply Pauliina torstai, helmikuu 16, 2012 at 18:14

  Mun ystävä on seurustellu jääkiekkoilijan kans 7 vuotta ja niiden ekalla tapaamiskerralla tää tyttö ystävällisesti haukku kaikki jääkiekkoilijat alimpaan helvettiin. ELI TOIMII!

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 17, 2012 at 04:59

   joka kerta :D

 • Reply Sanna torstai, helmikuu 16, 2012 at 22:59

  VOI MERTSI :D :D

  Veikkaan tota Günther-viiksistä. Jos ei, niin laitan rahani likoon Valkopaidan puolesta.

  Itseäni, nyt kun kerran kukaan ei edes kysynyt, himottaa eniten tuo ämpäri.

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 17, 2012 at 04:58

   hahah ihme kyllä ei! :D Philip ei oo noissa kuvissa ja usko tai älä, sillä ei ollu ees viiksiä!

 • Reply Heli torstai, helmikuu 16, 2012 at 23:55

  Tuon ekan kuvan blondi poika on niiin herkku. itehän oisin siihen retkahtanu aivan täysin:D

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 17, 2012 at 04:58

   haha :D

 • Reply Jossssu perjantai, helmikuu 17, 2012 at 02:17

  Toi miehen kiinnostuksenkohteiden tai sen ulkonäön mollaaminen toimii muutenkin erinomaisena iskukeinona. Esimerkiksi toiseksi viimeisin säätöni flirttaili ensin varatun kaverini kanssa ja kun satuin paikalle, niin ilmotin kovaan ääneen, että sillä jätkällä on ihan liian avoin kaula-aukko paidassa ja se näyttää siltä, että on liian kiinnostunut viettämään aikaa tuijotellen itseään peilistä, eli on varmasti täysi kusipää. Viimesin säätöni kun kaveri esitteli meidät, niin puristin sitä poskesta ja sanoin, että se näyttää ihan yhdeltä mun hyvältä homokaveriltani. Toimii! Ja siis sanoin ihan tosissaan nuo kaikki enkä iskeäkseni, mutta jotenkin molemmille tuli sitten hinku todistella olevansa hienoja miehiä…….

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 17, 2012 at 04:58

   haha :D Joo toi toimii joka kerta… Miehet on niin tyhmiä! Mulle ku joku mies tulis sanoo et vihaa muuten bloggaajia ni en vaivautuis puhumaan sille enää ikinä :D

 • Reply uuuu lauantai, helmikuu 18, 2012 at 18:42

  kenes luo anna sit pääty ;)

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 27, 2012 at 04:34

   minne lie

  Leave a Reply