Laos – Kuangsi Fall

Viimosena Luang Prabang aamuna vietettiin ensin hetki jos toinenkin postissa (lao time!) jonka jälkeen otettiin tuktuk kohti Kuangsi Fall-vesiputousta.

Matka sinne kesti ehkä 40min ja musta noi on aina yhtä hauskoja matkoja kun mennään pienten kylien läpi ja näkee muutakin kun vaan sitä turisteille suunnattua kulttuuria ja maisemat vaan on aika hulppeita…

Putoukselle oli parkkipaikalta (ja markkinapaikalta) parinsadan metrin kävelymatka ja sinne meni trekkipolku metsän läpi. Sellasia kivannäkösiä kohtia jossa joki oli leveempi ja syvempi ja jossa oli lupa uida, että jos ei ois ollu niin hoppu (perkeleen posti) niin oisin jääny lillumaan sinne koko päiväks ja leikkimään tarzania flengaamalla liaanilla veteen….

Itse putous oli ihan huikee. Noi on sellasia asioita mitä ei kameralle vaan voi vangita vaan ne pitää vaan saada nähdä ja kokea itse. Anna oli jättäny muistikorttinsa kotiin, joten vaiheltiin vaan mun korttia kamerasta toiseen. Sillä aikaa kun oottelin muistikorttiani takas niin tuijotin koko ajan vaan uusia kohteita. Tavallaan sääli kun sitä oikeesti menettää aina puolet kun tuijottaa paikkaa / kohdetta vaan kameran linssin läpi.

Laosiin on päästävä uudestaan, niin ehkä sen vois ens kerralla toteuttaa ilman noin jäätävää aikataulua… :)

Toivottavasti jaksatte hetken näitä pari postausta / päivä -kuvaoksennuksia :P

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Previous Post Next Post