Runnin’ through hell, heaven can wait

Viimonen päivä suomessa! Juhlistan sitä olemalla kuumeessa ja aivan pihalla tästä maailmasta, mutta ei se oo niin justiinsa. Toi pakkaaminen ois muuten saattanu olla liian mielekästä puuhaa.

Oon viettäny koko aamun googletellen rinkan pakkausvinkkejä ja listoja siitä mitä ottaa mukaan. Jengillä tuntuu olevan noilla keskustelupalstoilla skaba menossa, et kenellä on vähiten tavaraa mukana. Mulla on enemmän kun kaks t-paitaa ja yhet vaihtokalsarit ja ekalla punnituskerralla mun rinkka paino 9kg.. Okei muistin sen jälkeen että sieltä puuttuu mm. meikkipussi ja kaikki pieni sälä, mutta en usko että saan sitä yli 15kilon mitenkään.. Mikä on siis ihan positiivista koska matkalta saattaa tarttua jotain mukaan.

Kohta huomaan ettei mulla oo yksiäkään vaihtohousuja mukana tms. No ihan sama, kaiken saa hankittua paikan päältäkin. Mun matkavakuutuskortti on tehny katoomistempun, mikä ärsyttää, mutta ehkä se tulee jostain vastaan viellä. Mulla huutaa yhteydet hoosiannaa ku yritän saada tavaraa siirrettyä koneelta tohon mun miniläppäriin ja  jokaisessa pistorasiassa on joku laite latauksessa.

Oon kikatellu hetken jos toisenkin teijän kommenteille edelliseen postaukseen, ymmärrätte varmaan nyt mistä oon puhunu ku oon vouhkannu niistä vatsalihaksista :D A:lla on menny hälytykset päälle kun se laitto mulle viestiä naamakirjassa. Kuulin siitä siis nyt ekaa kertaa sen jälkeen ku lähin Ausseista. Miehet! Kerroin Mattylle että sillä on jo 200 fania suomessa ja se vaikutti oikein tyytyväiseltä. Kohta sen kaikki kaveritki lähettelee itestään kuvia tänne. Merin seuralaispalvelu – Ostovaimo suomesta! Suunnittelin myös että tuon M:n himaan ja laitan lasikoppiin maalailee seinää ja myyn pääsylippuja sinne. Suostuiskohan se?

Nää pari viikkoa on menny ihan älyttömän nopeesti. Mulla ei oo kerinny olla ees aussi-ikävä, mutta varmaan pelastus on just se, että kun on uus reissu jo tiedossa, niin on liian kiire  nauttimaan kaikista niistä jutuista joita rakastan suomessa. Enkä tiiä että muistaako sitä kaivata enää sit toukokuussa.

Eli niille jotka odottaa paniikissa suomeen palaamista niin bookatkaa vaan äkkii uus parin kk reissu, niin kyllä se siitä helpottaa! :D

Nää todella aiheeseen liittyvät kuvat on eiliseltä, kun meillä oli sukulaiset kyläilemässä. Kyseinen pikkuneiti on mun pikkuserkun tytär jonka kanssa vietin suurimmanosan ajasta. En  kerinny ees syömään kun piti ihmetellä miten vauva kääntyy ja miten vauva itkee ja miten vauva jokeltaa. Tällanen ei tee hyvää mun vauvakuumeelle. Pohdin just et tekisköhän toi herra tossa alapuolella mun kanssa vauvelin… Aatelkaa miten söpö siitä tulis! (oli pakko kääntää lause varmuuden vuoks ettei se katoa ku pieru saharaan ja vaiha henkilöllisyyttään..) I wonder you do not just tekisköhän brought Mr. Tossa below with my babies … Aatelkaa how cute it spicy!(had to turn the phrase vuoks certainty that it will not disappear ku fart Sahara and vaiha identity ..)

Mä tein juustokakun! Jota tosin en kerinny syömään kun oli liian kiire pyöriä lattialla.

Ääh. Palataan huomenna lentokentältä vimppaa. Ei jotenkin nappais toi lentäminenkään yhtään… Käykää sitä ennen osallistumassa arvontaan viiniblondeissa!

ja hei PS:

Nellyllä ilmaset postarit vielä huomiseen :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

31 Comments

 • Reply balle maanantai, tammikuu 30, 2012 at 16:38

  tuo juustokakku näyttää tosi hyvältä! oisko reseptiä saatavissa? ;) ja hyvää matkaa, oot ihana!

 • Reply IraCassandra maanantai, tammikuu 30, 2012 at 17:29

  Miten suloinen vauva! <3 Ja hei, superhyvää reissua sulle & Annalle, täällä odotetaan jo jännityksellä, mihin lennätte ekana! :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 30, 2012 at 18:49

   kiitoksia! pian se selviää!

 • Reply Iris maanantai, tammikuu 30, 2012 at 19:22

  Toi lasikoppi on paras bisnesidea ikinä!! :D Onneks on toiminimikin jo!! :D

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 06:00

   jjep!

 • Reply Maria maanantai, tammikuu 30, 2012 at 19:28

  Anteeks, oli ihan pakko käydä kattomassa miltä toi edellisen postauksen teksti näyttää kääntäjässä: Yeah So I paint my new huts and straw hat emissions without a shirt, and a fire in the mind you I could take a cell phone picture of the seas’ cause it complained that the tiiä kirjottais. It can kirjottaa then black, and all the Finnish chicks will fall my feet, if ever I decide to go there … to apply for low-Pitäisköhän öljyy? Hmm. into the cold surf today, and will ruin the oil wax. Sharks back? If I paint my little MPLIANCEWITH their pants looks like a real. Yeah, now say cheeese, think Niit Finnish mimmei Merino and look ’cause it opens up the image tän rush hour on the bus.

  :DD Mitäköhä ihmettä toi MPLIAANCEWITH tossa keskellä tarkottaa..? :DD

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 06:00

   en tiiä, se tunkee sitä aika usein noihin käännöksiin…

 • Reply IREEGO maanantai, tammikuu 30, 2012 at 19:46

  Ulvon naurusta tolle käännökselle :DDDDDD Oli pakko tulla ilmottamaan näin tärkeä asia! Niin ja hyvää matkaa tietty myös, koita kestää lento!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:59

   kiiiitos!

 • Reply Teea maanantai, tammikuu 30, 2012 at 19:57

  Todella herkullisen näköinen kakku! Ja tuo englannin käännös haha!

  Kaikilla keskustelupalstoillahan on aina kilpailut menossa milloin mistäkin, valitettavasti myös matkailupalstoilla :/. Olet varmaan jo tutustunut pallontallaajat.nettiin? Vaikka sielläkin egot kukoistaa, niin ehkä hieman vähemmän kuin muualla ja sieltä saa hyviä vinkkejä vähän kaikkeen. Olen kyllä itse ehdottomasti minimaalisen pakkaamisen kannalla, koska onhan se nyt kevyempää ja kivempaa ja tuliaisillekin jää tilaa :)

  Superhauskaa matkaa! On kiva päästä seuraamaan teidän matkaa!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:59

   joo sielä noita minipakkaajia just taivastelin.. voin kuvitella et muualla on viel pahempaa :D

 • Reply Tii-a maanantai, tammikuu 30, 2012 at 21:30

  No onhan toi vauva ihan söpö ja kakkuki näyttää herkulliselta, mut ei läheskään niin herkulliselta ku eilisen kuvitus..! C’mon missä tän päivän kuva on? Oli pakko palata TAAS kuolamaan maalari Mattya! Voisit ehdottaa sil jotain yhteistyötä.. Se ottaa itestään edes joka viikko vastaavanlaisia kuvia ja lähettää sulle blogiin ja sit se saa kenet suomitytön vaan tms.. Eks se ois hyvä? Kaikki voittaa :) Hitto, ku menin kosimaan yhtä baarimikkoa viikonloppuna.. Peruutan sen, ni voitko kysyy mun puolesta jos Matty tulis mun kans naikkariin? :)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:56

   minun!!!

 • Reply Kristiina maanantai, tammikuu 30, 2012 at 22:04

  Oi kuinka söpö pikkunen!:) Ja herkun näköinen kakku. Koitahan parannella ja oikein mukavaa reissua teille!:)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:54

   kiitoksia!

 • Reply miu maanantai, tammikuu 30, 2012 at 22:42

  Oo, olinki just tulos kysyy reseptii, namnam näyttää hyvältä :)!!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:54

   mä en kerinny maistaa, mut kyl se vissii on ollu hyvä :)

 • Reply Elina maanantai, tammikuu 30, 2012 at 22:50

  Fart Sahara! Kikatan täällä ku pikku tyttö tolle Googlekääntäjälle. On se jännä. Hyvännäkönen kakku! namnam,

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:54

   se tarjoo aina parhaat naurut :D

 • Reply tannttu maanantai, tammikuu 30, 2012 at 23:17

  ”Suunnittelin myös että tuon M:n himaan ja laitan lasikoppiin maalailee seinää ja myyn pääsylippuja sinne. Suostuiskohan se?”

  Hhahahahah en kestä :DDDDDDDDDD
  Siis miten vois ees kieltäytyy noin houkuttelevasta tarjouksesta :D Kuka nyt ei haluis seistä kopissa ku eläin toljoteltavana eläintarhassa :D

  Hauskaa reissuu teille Annan kanssa!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:52

   no niinpä!

 • Reply Elina maanantai, tammikuu 30, 2012 at 23:26

  Painavat rinkassa alas ja siitä sit selkää vasten (olipas loogista) nii ihan sama paljonko niitä kiloja siellä raahaa!:) Mut jos päällä ja kaukana itestä on painavia nii sitten vaappuu kuin ankka. Mahtavaa reissua!!!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:52

   kiitos tästä, noin yritinkin pakata ja aika kivuttomasti se selässä kulki

 • Reply Mike tiistai, tammikuu 31, 2012 at 05:15

  En oo ehkä koskaan nauranu millekkään käännökselle yhtä paljon, kun äsken hihittelin pimeessä huoneessa keskellä yötä tolle ”ku fart Sahara” hahaha :D

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:51

   jjep :D

 • Reply Sanna tiistai, tammikuu 31, 2012 at 13:18

  Mitä kettua. Mä rakastan vauvoja, en pysty ees kuvailee tunteita tota Mr. Tossaa kohtaan mut jotenkin kuitenkin suurimmat reaktiot synnytti toi juustokakku. Lupaatko tarjoilla sitä niillä Mattyn tuijotus -kutsuilla?

  Hei Mertsi, ihan parasta reissua ♥ Ei voi alkaa huonosti jos sulla on rinkkakin ostettu ja passi tallessa (onhan?) ja kilot alle 15. Jos tuutte ekana tänne ni voitte olla tuol vuodesohvalla!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:49

   passi tallessa, puolet tavaroista varmaan himassa, mut ei se oo niin justiinsa!

 • Reply carla tiistai, tammikuu 31, 2012 at 15:22

  ihanaihana vauva! oon ihan sika fiiliksissä että lähette sinne reissuun, toivottavast tulee paljon kuvia reissustanne!:) tosi hyvää reissua teille!

  ps. juuu-u, ihan kiva tuo Mattyn kuva…. ;)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:48

   eiks oo ihan ok?

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post