Beso Helsinki

Ihana Taru muisti mua taas uudella BESO Helsinki– korulla ♥

Kuten kuvasta näkyy, kyseessä on leveästä nahkasta valmistetu ranneke. Rakastuin tohon malliin heti, kun näin sen BESO Helsingin blogipostauksessa ja oli pakko saada oma ♥

Beso Helsingin Facebook-sivuilla on muuten arvonta menossa, eli kaikki sivusta tykkääjät osallistuu automaattisesti arvontaan! Voittaja julkastaan 26. helmikuuta, eli käykääpäs tykkäilemässä tuosta sivusta :)  Tuolta näkee myös kätevästi aina uusimmat mallit ja ne on sinne oikein kätevästi luokiteltu tyypeittäin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply sarrrri lauantai, tammikuu 28, 2012 at 15:04

  Minäkin haluan kavereita jotka lahjoittaa mulle koruja!

  Btw, Miguel kertoi mulle nahneensa sellaisia olkaimia jotka ovat LAPINAKYVIA ja suositteli mulle sellaisten ostamista :DDDDDd hahahahahahah!!! Kuolen nauruun!!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:21

   hmmmm… sun täytyy harkita että voitko puhua vielä Miguelille tollasen kommentin jälkeen.

   • Reply sarrrri maanantai, tammikuu 30, 2012 at 01:57

    Joo en kyl tiedä mitä nyt pitäis tehdä………………….

    • Reply Meri maanantai, tammikuu 30, 2012 at 09:32

     ymmärrän hyvin :D kauhee paikka…

 • Reply meri myös lauantai, tammikuu 28, 2012 at 17:55

  Moikka Meri ! ajattelin kääntyä sun puoleen, ku jotenki on jääny mieleen et oot tajuton conssifani (?).

  Mutta siis oot mun mielestä mainostellukki converseja myyviä kauppoja täällä blogissa ja aina kertonut mistä oot ostanu ja kuinka halvalla. Niin nyt tällanen köyhä koululainen tarttis varrettomat conssit mahdollisimman halpaan hintaan, tietäisikö mistä kaupoista suomesta/netistä saisi niitä hankittua ? (:

  Kiitti kauheesti, en malta oottaa sun ja Annan yhteisii seikkailuja !

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:20

   ebaysta löytää varmaan halvimmat.. jos sen käyttö ei tunnu omalta niin branch309 ja spartoo taitaa olla halvimmat paikat :)

 • Reply Narona sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 00:01

  Onpa ihana koru! Käväisin tuolla BESO Helsingin sivuillakin mutta harmillisesti ei näyttänyt olevan juuri nyt mitään myynnissä. Täytyy kyllä laittaa korvantaakse, jos kerran tilaaminenkin on mahdollista.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:17

   joo siis pääasiassa noi on tilaustuotteita, että jos siel joku malli on joka kiinnostaa niin sähköpostia vaan menemään :)

 • Reply iida sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 16:31

  Tiedän että tämä asia ei kuulu tähän postaukseen millään tavalla, mutta mulla olis pikku ongelma ja ajattelin että sä voisit auttaa mua! Elikkä kun postauksiasi olen lueskellut olen huomannut että olet innokas nellyltä tilaaja, ja eräässä postauksessasi puhuit siitä kun nellyllä oli se ”osta nyt, maksa helmikuussa”, niin mä nyt tyhmänä menin sortuun siihe ja kohta pitäisi maksaa se! mutta siis ongelmana on se että sain sen laskun sillon kun laitoin tilauksen menemään (siinä olisi siis kaikki tilaukseeni sisältyvät) mutta ku tilaukseni sain, niin päätinkin sitten yhden mekon palauttaa. Elikkä mietin sitä että kun laskussa nyt lukee koko tilaus, vaikka sen yhden mekon palautin niin miinustanko sen vaan siitä kokonaishinnasta ja maksan sen, vai voiko siitä tulla noottia? onko ne sielä tietoisia että se kokonaissumma ei ole enään se sama, vaan siitä pitäisi miinustaa parikymppiä?! Oisin tositosi kiitollinen jos osaisit vastata! Ja joo tiedän oon ihan dorka ja hirvee selitys, toivottavasti saat selvää mitä tässä oon hakenu:DDD

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 19:29

   nellyn sivuilla luki seuraavaa: ”Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, niin korjaat itse mukana olevan laskun summan palautuksiesi mukaan. Vähennä palauttamiesi tuotteiden hinta laskun loppusummasta. Maksat ainoastaan tuotteista jotka päätät pitää sekä toimitusmaksun ja laskutusmaksun. Jos päätät palautta koko tilauksen niin sinun ei tarvitse maksaa mitään. Me korjaamme laskun summan kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.
   HUOM! Emme lähetä uutta laskua sinulle palautusten jälkeen. Käytä alkuperäistä laskua maksutilanteessa.”

   Eli vähennä vaan se mekon hinta siit loppusummastaa :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post