my heart is under arrest again but i break loose

Hipheei.

Apua mihin tää aika katoo, vastahan mä tulin kotiin ja kohta pitäis mennä taas!  Mikä pahinta, kohta pitäis pakata taas. Eikä mulla oo vielläkään rinkkaa… Jos ottais sen sitten vaikka huomisen tavotteeks että raahais ittensä Jumboon silleen vartiks että nappaa ekan rinkan joka käteen sattuu.

Käytiin keskiviikkona aamupalapalaverissa Klaus K:ssa, olin ehtiny unohtaa miten hyvä se aamiaisbuffet siellä on. Tai hotelleissa ylipäätänsä… Tai laivalla… Ootteko huomannu että ajattelen nykyään vaan ruokaa? Korvaan aakkoset Oltermannilla ja Aamupalalla. Aloin just miettimään, että saisin lempiruoka-aakkoset täytettyä varmaan varsin helposti.

Aakkosista puheenollen, niin Matty on ihan outo. Jokainen tuntee ehkä yhen M:n, pahimmassa tapauksessa on joskus ollu kuolettavan rakastunu tyyppiin ja särkeny sydämensä.  Sis sellanen joka sikailee tyttöjen kanssa minkä kerkiää ja on kaikin puolin sellanen mies josta pitäis pysyä kaukana mikäli oma sydänparka on mitenkään tärkeä (eli sellanen johon rakastuu ihan varmasti, vaikka kyllä tietää että se tyyppi on aika paska, mutta jos nyt tää ois tosi ainutlaatusta jne)

No mulle jaettiin palkintoja sillon kesällä kun M oli katellu mua ainakin kuukauden, mikä tosin on herran ehkä henkilökohtanen ennätys. Sit ku tapasin A:n ni lemppasin Mattyn ainaki melkein kokonaan (muutamaa vahinkoa ei lasketa)  mut pysyttiin hyvinä frendeinä ja soitettiin aina välillä / käytiin syömässä.

Kerroinkin, että M lähti Indoihin vähän  joulun jälkeen ja tuli takas Ausseihin siinä vaiheessa kun oltiin jo keritty lähteä. No se enivei lähetteli jotain semisöpöilyviestejä koko sen Indo ajan, niin että Annan S vaan pyöritteli silmiään että toi ei oo kyllä nyt yhtään Mattyn tapasta (tai mun tapasta ku kikattelen sen viesteille)  No sit ku pääsin suomeen ni laitoin kaikille kavereille sellasen greetings from Finland viestin koska Vodafone ei toimi Suomessa (JÄNNÄ JUTTU, MISSÄPÄ SE PASKA TOIMIS) ja halusin että Harry kaverit saa mun suominumeron ja sen jälkeen Mattylta on tullu aina parin päivän välein viesti et miten menee ja mimmonen sää siel on ja koska tuut oikein tänne.

Voi toki olla, että oon nyt liian ylpistyny, mutta toi on vaan outoa käytöstä siltä, koska se ei oo se, joka on ”roikkuvana” osapuolena. Oon siis vähintään varma, että se on nyt tajunnu että oon sen unelmien nainen ja se aikoo kosia mua piakkoin.

Todennäkösestihän se on vaan tavannu Indossa jonku suomalaisen tytön johon se on rakastunu ja nyt toivoo et voisin etsintäkuuluttaa sen mun blogissa, mut ei kehtaa kysyä ja mä varailen täällä taas hääkirkkoa. Mut analysointi on vaan aina niin kivaa!

kauluri – GT
neule – HM
farkut – HM
kengät – Nelly
Laukku – Tikru

Aamupalan jälkeen käytiin Nina’silla tuhoomassa lahjakortti jonka Anna voitti aikanaan Nina’sin kenkäskabasta. Mulle oli tosiaan luvattu siitä osinko koska toimin kuvaajana ja ideoijana. (ihan kiva tuntiliksa) Alunperin ajattelin, että oisin ostanu Louboutinin peruskorkkarit, mutta koska niistä oli koot loppu ja lahjakortin käyttöaika oli rajallinen niin nappasin sitten mukaan toiset vauvat.

Oon katellu noita jo aiemminkin, mutta koska ne on Miu Miun niin en oo ees uskaltanu kattoa hintalappua… No nyt ne oli varustettu -50% alelapulla joten varovasti uskalsin kysyä hintaa. Ne Loboutinit ois maksanu reilu 400e ja noi oli samanverran joten tein ostopäätöksen noin minuutissa sen jälkeen ku olin saappaat jalkaani vetäny ja nyt oon äärettömän rakastunut ja onnellinen.

Huomenna pitäis lähtee vähän humpalle ja sunnuntaina sukuloin. Maanantaina pitäis pakata ja tiistiana on lähtö. APUA. Mutta palaan vielä tässä jossain vaiheessa jahka kerkiin :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply susanna perjantai, tammikuu 27, 2012 at 16:16

  Oon hieman kateellinen noista kengistä!! ja vielä sopivan kokonen toi varsikin. HALUAN!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:28

   ne on kyllä aika täydelliset <3

 • Reply Kristiina perjantai, tammikuu 27, 2012 at 16:35

  Ai kun söpöä!:) Ihanat saappaat!! Ei huono palkka ollenkaan noinkin rankasta työstä (hyvät oli kyllä kuvat).;) Mukavaa viikonloppua!:)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:27

   joo oon oikein tyytyväinen tähän mun palkkiooni :D

 • Reply sissi perjantai, tammikuu 27, 2012 at 17:18

  PLIIIIS tee lempiruoka-aakkoset :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:27

   hahaa, pakko se on kai tehä…

 • Reply soofia perjantai, tammikuu 27, 2012 at 17:24

  analysointi on juu hauska harrastus :D Tosi kiva asu, ja saappaista ei varmaan tarvi ees mainita…!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:27

   kiitoksia :)

 • Reply vuokko perjantai, tammikuu 27, 2012 at 18:27

  Voisit oikeesti tehdä ne lempiruoka-aakkoset, ois ihan huippu!:D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:26

   A – aamupalajuusto
   B – Brie-juusto
   C – Cheddar…

 • Reply mariiy perjantai, tammikuu 27, 2012 at 19:13

  ET OO TOSISSAS !! Oon ettiny JUST TUOMMOISIA saappaita tässä pari viikkoo netistä ja vaikka mistä mut sopivia ei oo tullu vastaan vasta kuin nyt. Mutta miks tommosella hinnalla varustettuna?? Iha oikeesti nouu. Kohta mä oon vararikossa tän postauksen takia..

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:26

   vois kuvitella et joku on tehny noista jotkut kopiot.. tai samantyyliset ainaki

 • Reply Polaliina perjantai, tammikuu 27, 2012 at 19:44

  Noi saappaat on aivan ihanat! Asukin on tosi kivan rento. Jotenkin mua on noi raitapaidat viehättäneet viime aikoina :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:25

   mun raitapaitakausi on kestäny huolestuttavan pitkään… _D

 • Reply Eve perjantai, tammikuu 27, 2012 at 21:53

  Näytätpä kivalta näissä kuvissa, nuo hiukset on kyllä onnistuneet! Ja eipä nuo saappaatkaan näytä ollenkaan pahalta :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:25

   joo mä oon tosi tyytyväinen noihin hiuksiin ja väriin <3

 • Reply mariina lauantai, tammikuu 28, 2012 at 00:44

  en kestä sä oot niin paras!! :—D aina piristät näillä postauksilla ja noilla miesjutuilla, kerranki joku bloggaaja kertoo miehistään ja analysoi vielä kaupan päälle!! oon iha riemu katossa täällä! ja btw mua ainakin kiinnostais ne sun ruoka-aakkoset, vois olla ihan mielenkiintonen postausidea oikeastikki! :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:24

   siihen tulis ehkä vaan erilaisia juustolajeja :D

 • Reply Laura lauantai, tammikuu 28, 2012 at 01:00

  Sulla ei kyllä taida enää olla aikaa tilata rinkaa netistä? Samat rinkat maksaa nettikaupoissa yleensä HUOMATTAVASTI vähemmän kun kaupoissa. Rinkkojen kohdalla halpa yleensä tarkoittaa huonoa ja kannattaa satsata hyvään :) Itselläni on Deuterin rinkka, jota voin suositella sydämeni pohjasta, on kestänyt hyvin rankemmatkin reilireissut, makso netistä tilattuna n. 150 euroa, kaupoissa päälle 200.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:24

   ei :( mä en ihan kauheena tuu sitä käyttämään ja löysin rinkan jonka ovh 150e vissii seittemällä kympillä, toivottavasti ei hajoo ihan heti…

 • Reply janika sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 19:35

  Ihanat saappaat ja mäkin haluun ne lempiruoka-aakkoset!!! :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 19:47

   kai se pitää tehä :D

 • Reply petra maanantai, tammikuu 30, 2012 at 23:16

  ihana paita! pakko kysyy onko kauanki siitä ku ostit että löytyyköhän noita vielä? :)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:53

   nyt suomessa ollessa ostettu et luulis et on vielä :)

 • Reply Katri tiistai, tammikuu 31, 2012 at 12:02

  Oi onpa kivat sappaat!!! Noi varmasti kestää käytössä kaaaauan ja kuluu kivan näköisesti :) Oliko ne nää http://lifeoflottablogi.blogspot.com/2012/01/shoe-has-so-much-more-to-offer-than.html mitä lähitte Nina’sista hakemaan? Niitä oli ainakin Lotan koossa vissiin sitten tullu koska se oli ne just ostanu :(

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 05:50

   ei oo noi, kattelin noitakin, mutta mun makuun turhan matalat.. ne toiset on kyl lähes samanlaiset :)

  Leave a Reply