Vastauksia – Australia osa 2

mitkä oli sinun lempiasioita australiassa ? :)
Aurinko ja se, että aamulenkille pääs rannalle! Rakastan merta ja sen läheisyyttä niin paljon.

Tyhmän kuuloinen kysymys, mutta omaatko itsesi (tai toisten) mielestä semmoista “viehätysvoimaa”? Kun tuntuu, että sulle miehiä tulee joka
tuutista, niin ei kai ne miehet sun mahtavaa huumoria + muuta luonnetta ihan heti huomaa, varsinkin kun olet sanonut olevasi melko ujo? Yks luonnollinen selitys kyllä lienee sun kaunis vartalo ja jumalainen tyyli!;)
haha, mulla on teoria, että aussimiehille pohjoismaalaiset tytöt on vähän sama kun meille ne aussisurffarit. Pelkässä käsitteessä on niin paljon viehätysvoimaa, että aika sama että mimmonen mörkö sitä loppujenlopuks on… Ei ne miehet siis langennu mun jalkoihin ku kävelin kadulla, mutta kyllä niillä silmät sytty ku ne kuuli mun aksentin ja sen et oon Suomesta. Kannattaa siis Ausseihin lähtiessä kirjottaa otsaan että ”I’m from finland (it’s next to Sweden)” ni sul on kolmet treffit sovittu ennenku pääset lentokentältä ulos.

Oon harkinnu Ausseihin lähtöä ja haluisin tietää (ötökkäpelkoisena) että onko siellä ihan oikeesti niin paljon hämähäkkejä ja kaikkia torakoita yms. niin paljon kun väitetään?
No kyllä niitä on paljon. Niihin aika hyvin tottu, tosin torakat on edelleen pahinta mitä tiedän, mutta onneks Ausseissa on myös varsin kattava valikoima ötökkämyrkkyjä  :D Hämähäkkejä ei meillä ainakaan ollu kauheesti, välillä joku muutti kylppäriin, mutta sen sit suihkutteli helposti viemäriin… :D

minkä takia alunperin lähdit juuri ausseihin? tunsitko sieltä jonkun ennestään?
Aussit on kiehtonu ihan pikkutytöstä asti, oisin halunnu lähteä sinne vaihtoon, mutta raha oli esteenä, niin päätin toteuttaa itteäni nyt sit myöhemmin.. Muutama tuttu oli, mutta en varsinaisesti tuntenu ketään hyvin.

kiertelitkö paljon ympäri vai asuitko pääosin yhdessä kaupungissa?
Asuttiin samassa kaupungissa koko vuosi

kuinka paljon teit töitä tuon vuoden aikana? oliko sulla se kilroyn workingholiday-viisumi?
Working Holiday ei oo Kilroyn oma viisumi, Kilroyn kautta sen voi hankkia ja sitten ehkä saa jotain apuja ja alkuun? Me haettiin W&H viisumia ihan Australian Immigration- sivuilta. Tein töitä suomeen oikeestaan koko vuoden ja viimeset 4kk myös Aussifirmalle.

Onko sulla antaa jotain käytännön vinkkejä ja nimetä jotain paikkoja joita ei saa siellä ollessa missata?
Byron Bay on ihan mieletön paikka! Siellä Balcony niminen rafla on sulaa rakkautta..

Tiedätkö löytyykö ausseista, esim. Melbourne/Sydney helposti kämppiä vuokrattavaksi lyhyemmäksi ajaksi, esim. muutamaksi kuukaudeksi?
Löytyy, vähän joutuu kaivamaan, mutta ihan varmasti löytyy. Ausseissa on paljon ns. loma-asuntoja joita vuokrataan, mutta myös kämppiksiä on ausseissa joka toisella, joten niitä huoneitakin on vapaana. Googlettamalla flatmate+haluttu kaupunki löytyy varmaan jo paljon :)

Entä mikä on maan yleinen hintataso?
Aika sama kun Suomessa. Jotkut asiat on kalliimpia toiset edullisempia, mutta yleistaso on aika sama.

en jaksanu selata kaikkia kommentteja läpi, joten tää on varmaan jo kysytty mutta kysyn silti :D eli miten teillä meni siellä verotus? oon yrittäny lukee erinäisiä keskusteluja ja verosivuja mutta kun ei tajua niin ei tajua :) ehkä sä osaat selittää sen niin että ymmärrän! kiitos:)
Mä tilasin verokortin ihan vaan netistä… Jos menee yli hilseen ni kannattaa palkata joku tekemään se veroilmotusjuttu niin säästyy harmailta hiuksilta :)

hei onko A:lla lapsia!! miks en oo tienny?:D Miten otit asian ku kuulit siitä siltä? Ootko ikinä tavannu näitä, mitä pidit niistä?:)
On sillä joo, en oo kauheesti pitäny meteliä niistä, jossain ohimennen maininnu. Tiesin pipanoista ihan alusta asti, eka ajatus oli että ei missään nimessä, mutta sen jälkeen ku olin puhunu A:n kanssa sen 5min olin oikeestaan unohtanu koko jälkikasvun. Oon tavannu ja ihan mukavia olivat :)

Valitse yksi aakkosista (tai muista elämäsi miehistä), joka sopii parhaiten mihinkin tilanteeseen (eli jonka kanssa mieluiten tekisit mitäkin) 

Ihana :D Ensinnäkin, lista aakkosista löytyy täältä jos ne ei aiemmin oo tuttuja / kaipaa virkistystä muistiin.

1. Sen kanssa menisin naimisiin
Tää on ehkä vähän surullista, mutta C

2. Sen kanssa viettäisin hauskan baari-illan
Meil oli A:n kanssa aina ihan superhauskaa ku oltiin ulkona, eli se!

3. Sen kanssa surffivaimoilen rannalla mieluiten
No Mattyn yläkroppaa oli aina yhtä ilo katsella kun se nous vedestä… Päätin jo etten julkase koskaan tätä kuvaa, mutta sopii tähän…

ymmärrätte ehkä pointin..

4. Sen kanssa vietän kotisohvalla leffailtaa
A:lla oli kaks sohvaa, että tarpeen tullen saatiin molemmat omat sohvat :D

5. Sen kokkauksia syön mieluiten
A:n! Mulla on eniten koko maassa ikävä sen sapuskoja :D

6. Sen pukeutumistyylistä en muuttaisi mitään
C:llä oli ihan huipputyyli, mikä on ehkä ihan suotavaa ku elättää ittensä suunnittelulla…

7. Siltä voisin polttaa muutamiakin vaatekappaleita
Tässä on nyt vastakkain Mattyn metrohousut ja A:n lippikset… Aika vaikee valinta siis… Mutta vihasin niitä lippiksiä todella paljon, mä epäilin että A keräili kavereidensa kaapeista kaikki kauheimmat ihan vaan ärsyttääkseen mua

8. Sen hiukset tuntuu/tuoksuu ihanimmilta
A taas! Ja Harry tuoksu kans tosi hyvältä! Siis silleen että ois tehny mieli painaa nenä aina sen kaulaan

9. Sen vartalo näyttää parhaimmalta niin märkäpuvussa kuin ilman
No Mattyn kroppa oli vaan niin överi ettei mitään järkeä. (tää on se kohta kun ilmankosteus muuttuu…) Mun mielestä se vois ostaa ens kerralla vaan kokoa pienemmän märkäpuvun et se ois viel vähän kireempi…

10. Sen kanssa tulisi kaikki ystävänikin toimeen
Oikeestaan kaikki. Mattyn kanssa oltiin hyviä kavereita, tosin sen naisjutut oli aika usein way too much information..

11. Sitä en ehkä ihan vielä uskaltaisi esitellä suvulle
Mulle ei tuu mieleen yhtään miestä jota en vois viedä kotiin näytille… Tai et ehkä jos veisin jonku Andy McCoyn äitille näytille, et ollaan nyt tosi lovelove ni saattais tulla huokailua. (ei sittenkää, tarkistin asian ja vastaus oli et Andyhan vaikuttaa ihan mukavalta)

12.. Siitä tulisi täydellinen isä lapselleni
C:stä tulee niiiin hyvä isä! A oli kyl kans ihana sen lapsille… Matty varmaan unohtais meijän lapsen johonki rannalle / ostoskeskukseen / mihin vaan

14. Sillä on paras/likaisin huumorintaju
A. Meillä oli ihan äärettömän huonot jutut.

15 Sitä on kaikken kovin ikävä tällä hetkellä
A on ollu vähän paskiainen ja Matty superihku ni varmaan Mattya eniten :D

ja ne loput randomit…

Mitä sun yritys tekee?
siis ihan vaan kirjottaa, verotus yms on helpompi hoitaa kun on toiminimi :)

Mitkä on sun neljä suosikkiblogia tai ainakin vinkkaamisen arvoisia täältä Rantapallosta? Mua kiinnostaa etenkin reppumatkustaminen.
Pakko myöntää että en oo parhaiten kartalla näistä rantapallon kanssabloggareista, heti kun oon saanu tän läpi, ni otan missioks käydä kurkkaamassa jokaista blogia joka tuolta blogien listalta löytyy

My Explorationia oon muutamaan kertaan hehkuttanu jo aiemminkin. Jos ei oo aiemmin tutustunu Ihanaan Emmaan, niin kannattaa alottaa lukeminen ihan alusta asti, sen jälkeen kun olin lukenu Emman Afrikkaseikkailuja olin soittamassa rantapalloon, että en mä haluukkaan lähtee maailmanympärimatkalle vaan Ghanaan. Aion ihan ehdottomasti joskus lähteä vierailulle, niin täydellisesti mulle on kyseinen kulttuuri myyty. Oon siis kutsunu itteni jo kylään siltä varalta että Emma takas sinne muuttaa. Mä en oo lukenu kenenkään blogeja sen jälkeen kun tulin suomeen, mutta Emman blogi täytyy päivittäin tarkistaa, josko se ois päivittyny.

Standing On A Shore on nimenomaan niistä reppureissuista, paljon hyviä kuvia ja superkivaa tekstiä! Alexandra kirjottaa välillä englanniks, joten pääsee harjottelee sitten sitäkin. Nyt oli esim just varsin mielenkiintonen juttu budjetoinnista, joka kannattaa lukea niiden, jotka miettii et mistä repiä rahat.

Sarin La Vida Loca kuuluu myös niihin vakkariluettaviin. Saria törkeästi lainatakseni ”Meksikon ja Porvoon kautta Peruun ajelehtinut ikuista matkakuumetta poteva matkailualan opiskelija jonka suurin intohimo on Latinalainen Amerikka.” Paljon kuvia ja paloja paikallisesta kulttuurista.

Kaukokaipuu on blogi johon aina aika ajoin unohdun selailemaan ja kattelemaan kuvia ja lukemaan Marinellan juttuja ihan liian pitkäks aikaa. Myös tästä blogista on muutama ”pakko päästä”-kohde löytynyt..

Tuli nyt äsken ihan btw mieleen, että onko sun mielestä Antti Reini kuuma?
Mä en oo nähny Varesta, jossa se ilmeisesti on hottis, ni ei se kyl kauheen kuuma mun mielestä oo… luulen et mieli ehkä muuttuis jos se on ihana siinä leffassa :)

ketä äänestit? ja miksi:)
Mä oon sopinu itteni kanssa aikanaan, että pidän kaiken politiikan kaukana tästä blogista, mutta kun oon tästä jauhanu jo facebookin puolella, niin kyllä mä Haavistoa äänestin ja äänestän. Ainut negatiivinen asia jonka haavistosta keksin on se, että Olavi Uusivirta kuuluu haaviston tukijoihin :D (oliks tarpeeks pinnallinen vastaus?)

Sellasta, katellaan taas puolen vuoden päästä :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

50 Comments

 • Reply juulis torstai, tammikuu 26, 2012 at 12:05

  miks A on ollu paskiainen? :/

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 13:46

   se on ollu vähän hankala vaan :D

 • Reply Emma torstai, tammikuu 26, 2012 at 13:20

  Voihan nuppu! ♥ Olin suunnitellut, että jos törmään suhun tai Annaan matkamessuilla, niin vaadin saada kaiken uskomattoman ja rajattoman luottamuksen nimissä tietää, että käyttekö te reissullanne ollenkaan Afrikassa ja jos kyllä, niin meettekö Ghanaan. Mähän oon viimeksi tänään suunnitellut muuttoa takaisin sinne (vaikka eilen just lupasin neuvolan tädille, etten näin tekisi), joten oot/ootte milloin vain tervetulleita kylään! Ja hei ihan loppuvuonna tai sitten 2013 tammikuussa on Ghana-häät, niin sinne otetaan myös innolla vieraita! Nanan naapuri lupasi mun Suomi-vieraille oman talonsa käyttöön, joten tilaa riittää. :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 13:47

   OOOOOI! Kai ymmärrät ettet voi enää perua kutsua? Soitin jo Annalle et meil on sit vimppaa tammikuussa reissun Emman häihin Ghanaan! JEEE! Mä voin ilmottautua vauvavahdiks!

   • Reply Emma torstai, tammikuu 26, 2012 at 19:12

    Toki toki ja kai ymmärrät, että tuo oli nyt sitova rasti ruutuun -vastaus, jota ei näin ollen voi myöskään enää perua? Ja mahtavaa, vauvavahti! Nana jo ilmoitti, ettei meidän äiti voi sitten vahtia vauvaa, kun tämän täytyy sosialisoida morsiamen äidin kanssa koko päivä/vkloppu (hurraa meidän sosialisointia kammoava ja englantia puhuva mamma! tulee nastat kekkerit!) :D Joten loistavaa saada sekin ongelma ratkaistua. Mutta tosissaan siis, tervetuloa!

    • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 08:58

     jeeeee!

 • Reply delete torstai, tammikuu 26, 2012 at 14:04

  Koska esittelet sun nina’sin uutuudet? ;)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 14:26

   varmaan huomenna :)

   • Reply delete torstai, tammikuu 26, 2012 at 16:07

    Jee!! :) Sitä odotellessa:)

 • Reply hansu torstai, tammikuu 26, 2012 at 14:27

  Nyt täytyy tunnusta, että kuolasin kieli poskella kuvaa mattyn yläkropasta… not bad! ;)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 14:31

   joo se on ihan… ok

 • Reply Anne torstai, tammikuu 26, 2012 at 14:34

  Haha mun reaktio kun pääsin Mattyn kuvan kohalle :D ”Joo… jooooo… hämähäkkejä, yök… ai lapsia vai, hmm… HOLYFUCKINGSHIT AAAAAAHH?!!?!!”.

  Tilaisin siis yhden aussimiehen Suomeen, kiitos :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 15:15

   se varmaan muuttaa kohta suomeen sellaseks vuokrattavaks poikaystäväks, voin laittaa sut listalle

   • Reply Mickey torstai, tammikuu 26, 2012 at 16:50

    Mut myös, mut myös!!
    Tiedätkö ne miesmallikuvat suurissa julisteissa lihaksineen ja pikkuhousuineen? Kun niistä ajattelee, että pyh, ei ne oikeesti ole tollasia, photoshopattuja……. Matty kumos kaikki mun ajatukset, sellasia on OIKEESTI olemassa!! Missä tynnyrissä mä olen asunut saanko kysyä……

    • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 17:12

     joo mä laitan :D

     ja siis joo, toi on tollanen ärsyttävä photarikroppa, et sen vieres oli sit kiva maata verkkareissa ja syödä sipsejä.

 • Reply Heidi torstai, tammikuu 26, 2012 at 14:45

  Ihan kiva toi Matty-kuva.

  Ymmärsinkö muuten vastauksen muotoilusta oikein, että C on tulossa isäksi jo lähitulevaisuudessa? Jos haluat kertoa. :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 15:14

   mulla on vielä kaks vastaavaa, voin pudotella niit pikkuhiljaa :D

   Ei siis muotoilin ton oudosti, ei ainakaan siis mun tietääkseni oo tulossa isäks :)

 • Reply Lis torstai, tammikuu 26, 2012 at 14:55

  En tiedä ootko koskaan kertonu vai onks mulla menny muuten vaan ohi, mutta miks susta ja C:stä ei sit koskaan tullu mitään? :/

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 15:14

   sillä oli vähän issues sen entisen tyttöystävän kanssa :)

 • Reply saara torstai, tammikuu 26, 2012 at 16:24

  kai tajuut että oot vastuussa jos kyllästyn noihin suomalaisiin paviaaneihin ja lähen australiaan suomenlipuks pukeutuneena?? iha ok tikissä toi mattyki=)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 17:13

   soittele ku oot menossa ni tuun mukaan!

 • Reply Sanna torstai, tammikuu 26, 2012 at 16:43

  Vauvau tota Mattya. Kehtaisko laittaa taustakuvaks?

  Hei saanko kysyä (tai no justhan kysyn, vastaus on sit eri asia) et miten toi C ois paras hubby- ja iskämatsku? Tai siis, mitä oon rivien takaa ymmärtäny, ni se oli kans aika asshole siinä miten kohteli sua (ja muita naisia)? Tän voi sensuroida sitte tai olla vastaamatta :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 17:13

   mä haaveilen edelleen siitä kalenterista.

   luulen et C on ite niin lapsi, että ajattelen siks että se ois hyvä isä…:D

 • Reply loviisa torstai, tammikuu 26, 2012 at 18:00

  mitä vikaa olavi uusivirrassa on? :D

  • Reply Meri torstai, tammikuu 26, 2012 at 18:05

   mä en vaan kestä sitä :D

 • Reply vveera torstai, tammikuu 26, 2012 at 18:30

  VA VA VOOOM :D aaah kuola valuu haluun ton keskivartalon ok? Sä saat vaik pitää pään ja tällee, kunha mä saan vatsan ja rinnan ja aaaaaaahh ♥

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 08:59

   haha jee!

 • Reply Kata torstai, tammikuu 26, 2012 at 18:41

  Ohh… eiks Matty haluis mitään suht kuvapainotteista omaa osiota tähän blogiin? Tai ihan vaa joku a day with Matty’s abs -postaus? En välttämättä lähtis hirveesti vastustamaan jos haluis.
  On siis ihan siedettävän näkönen poijke.

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 08:59

   Matty Special Edition :D musta tuntuu että se rakastais sitä :D

   • Reply vveera sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 15:20

    tai sit jos tekisit vaa kokonaa uuden blogin mattylle??

    • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 19:40

     mulla taitaa olla kolme paidatonta kuvaa siitä, niin jos vaan lisään sitten niitä vuoronperään?

 • Reply Ande torstai, tammikuu 26, 2012 at 19:09

  Siis OOO-ÄM-GEE toi Mattyn kroppa!

  Nyt en kyllä ala…

  …tai siis alan…kuolata taas sen kuvan äärellä :P

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 08:58

   varo kosteusvaurioita!

 • Reply Yappu torstai, tammikuu 26, 2012 at 20:25

  HAAVISTO \,,/

  Jes! hyvä merry :—-)

  terkkui

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 08:56

   terkkui!

 • Reply nanaanan torstai, tammikuu 26, 2012 at 22:58

  ei jumalauta täydellinen toi mattyn yläkroppa, aivan mieletön. huhhuh. siis sanoinko jo että täydellinen? omg. vallan mykistävää.

  hauskaa reissua btw o/

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 08:55

   haha :D se on varmaan onnellinen ku kuulee tän palautteen :D

   kiitos!

 • Reply Mickey perjantai, tammikuu 27, 2012 at 02:18

  Onko sulla ikävä C:tä?
  Kaduttaako sua jokin, mitä teit/jätit tekemättä C:n kanssa?

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 08:53

   ei oikeestaan oo. se oli musta tosi hauska tyyppi, mutta jos oisin roikkunu sen kanssa koko vuoden ois jääny monta hauskempaa tapaamatta :D

   • Reply Mickey perjantai, tammikuu 27, 2012 at 17:45

    Hyvä :)

 • Reply joku perjantai, tammikuu 27, 2012 at 03:22

  Seuraavat asiat mitä kirjoitan on vain mun mielipidettä. Mun mielestä noi sun miesjutut on aika säälittäviä. Mietin myös, että tietääköhän kukaan noista miehistä miten paljon ja mihin sävyyn kirjoitat niistä tänne? Jos tietää, niin silti tää on musta aika säälittävää. En myöskään ymmärrä, että kuinka kevytkenkäinen oikeasti olet. Et ole mielestäni kovin kaunis etkä mielestäni omaa kovin kaunista vartaloakaan ja kirjoituksesi ovat outoja, pyörii pääsääntöisesti miljoonan miehen ympärillä, joiden kanssa et edes seurustele. Uskon, että joko olet todella hyvä sängyssä taikka teet mitä pyydetään sängyssä pitääksesi miehet vielä vähän aikaa ”itselläsi”. Olisi kiinnostavaa lukea selitys tähän.

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 08:52

   Kannattaa vähän rentoutua. tätä blogia kirjotetaan varsin rennolla otteella, pilke silmäkulmassa. Miehet on aina ollu aina isossa osassa tässä blogissa, koko sen historian ajan ja niistä on kirjotettu samaan sävyyn. Jos olisit lukenu esim tämän postauksen niin mun teoria noihin mulle normaalia usemapaan treffikumppaniin selviää siitä. Mä en tiedä hyppäätkö sä sänkyyn jokaisen sun tapaaman miehen kanssa, mutta koska itse en sitä harrasta, niin sun teoria tyssää vähän niinkun siihen :(

   Mä oon joskus kirjottanu aiheesta, että millasenkohan kuvan musta saa blogikirjotusten perusteella ja lukijat mua lohdutti, että ei kukaan oo niin tyhmä ja jäykkis, ettei ymmärtäisi sitä, ettei tää blogi ole koko mun elämä ja ajatukset. En osaa ehdottaa muuta kun sitä, ettet lue tätä blogia kun et sitä kerran ymmärrä, kirjotustavasta päätellen oot varsin nuori, joten ehkä se tietynlainen suhtautuminen asioihin puuttuu vielä. Kyllä se siitä helpottaa, älä huoli :)

  • Reply Piude perjantai, tammikuu 27, 2012 at 12:33

   Nauroin ääneen kun luin ton kommentin :D Minkäköhän luokka-asteen matikalla 5 (c + a + matty + viiksivallu + hartsa) on miljoona? Ja koska noistakin voi viiksivallun ja hartsan pyyhkiä pois niin herrajumala Meri, oot sinkkuna tapaillu KOLMEA miestä vuoden aikana! HÄPEÄISIT, tollasta kevyt kenkäsyyttä on kamalan vaikea sietää.

   Mut ehkä oot vaan niin hyvä panee, ettei taidot voi mennä hukkaan! :D

   • Reply Meri perjantai, tammikuu 27, 2012 at 12:37

    nii mä tiiän, tää on lähteny ihan käsistä :( varsinki ku tätä ennen oon roikkunu saman tyypin kanssa vasta viis vuotta, niin musta on tullu täysin holtiton! mutta tosiaan kun on tällänen seksin lahja maailmalle, niin pakkohan sitä on viljellä ettei mee hukkaan!

    • Reply Mickey perjantai, tammikuu 27, 2012 at 17:51

     Oh my, mikä kommentti!! Mistä tollasia ihmisiä oikein tulee? :’D Vähän jäin huuli pyöreenä, että mitä…
     No Meri, kerro sun salaisuus, kuinka susta on tullut noin lutka, ku oot niin ruma!!

     • Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:26

      mä kävin tylypahkassa pari lemmenjuomakurssia!

 • Reply rosaa lauantai, tammikuu 28, 2012 at 01:48

  Uuh, onko toi kuva oikeesti Mattysta?? :D (haha niitä kadonneita kuvia mitä se joskus lähetti sulle, että julkaisisit blogissa… Haha!?)
  Hitsi kun tuntuu, että maailma on välillä niin pieni. Haha, Marinella on siis mun serkun vaimo :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:23

   haha on :D ja joo, maailma on ahistavan pieni!

 • Reply dumdumdum lauantai, tammikuu 28, 2012 at 14:49

  Aivan ensiksi haluaisin kiittää tuosta Mattyn kuvasta. Ja sen saa klikkaamalla isommaksi! Mattylle iso kiitos ja terkut :D

  Tuo nimimerkki Jokun kommentti kyllä nauratti eilen, mutta ei enää tänään. Tuosta johtuen näin viime yönä unta, jossa olin katsomassa Merin ja aussimiesten orgioita. Tunnen itseni nyt aika likaiseksi :/

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 29, 2012 at 13:22

   mä kerroin sille et sil on tosi iso fanikunta jo täällä ja se vaan totes että onpa kätevää :D se niin suunnittelee jotain suomen reissua :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post