Ei menny niinkun Strömsössä

Hiphei,

Kattelin näitä asukuvia ihan kauhun vallassa, että mikä hitto mättää ku on niin oudon näkösiä. Hurraa loisteputkivalaistus ja auringonpuute. Täytyy ehkä alkaa vaanii tuolla ulkona jos joku vastaantulija vois ottaa asukuvia näin päiväaikaan kun porukat on duunissa ja sisarukset koulussa sen ajan ku aurinko näkyy. Oon koko vuoden kertoillu porukoille Ausseissa siitä, miten pimeetä  suomessa on talvisin, mutta olin kokonaan unohtanu miten masentavaa on ku aurinko ei  paista kun herää… (tosin heräsin tänään 4:30, että sekin ehkä vaikuttaa asiaan..)

Meillä oli maanantaina asioidenhoitopäivä, palaveria ja tapaamista toisensa jälkeen, mutta nyt ne on ainakin aika hyvin pulkassa, mulla on oma toiminimi pystyssä ja huiput kirjanpitäjät!

Eilen sain aika huonoja uutisia kun hyvä kaveri joutu sairaalaan, pää vielläkin ihan sekasin… Mutta kun hukuttaa ittensä puuhaan ni ei ehi liikaa ajattelemaan… Kävin kattomassa mun bestis lääkäriä Mehiläisessä, ne varmaan on ollu huolissaan kun en oo yli vuoteen käyny sielä. Kävin hakemassa droppeja selkään ja reissua varten ja sit kävin hakemassa uuden tukan Voxyssa! Mun on pakko käydä aina välillä kattomassa peilistä tätä lopputulosta ja hymyiltävä vähän <3 Saatte kuvia heti kun nään auringon. Illalla käytiin  syömässä meijän ihanan Rantapallon pomon kanssa ja iik, en malta odottaa mitä kaikkea tää vuos tuo tullessaan…

Päällä oli maanantaina:
neule – H&M
farkut – Ally
kengät Nelly Shoes
huivi – A Forty Three
laukku – Tiger Of Sweden

Kuvassa mun uudet vauvat! Tai puhelin on sama vanha, mutta mun pikkuveikka oli tehny mulle joululahjaks uudet kuoret! Se oli ite photaroinu ton kuvan ja tilannu sitten kuoret siihen. Vedin sellasen kevyen liikutuskohtauksen ku vedin noi paketista ♥ Puhuin ehkä jo aiemmin, että tarviin uuden miniläppärin. Ostin ton Samsungin kun sen akun on luvattu kestävän 10h ja jos totuus on ees puolet tosta niin se on jo aika kiva juttu esim lennoilla… Mun varsinanen kone on ”17 ja sen raahaaminen paikkasta x paikkaan y on aina yhtä ärsyttävää, joten toi pikkunen pääsee mun mukaan vallottamaan maailmaa. Mun piti ostaa alunperin valkonen, mutta se oli loppu niin ostin mustan.. Kattelin just pikkusiskon valkosta läppäriä joka oli enemmänki harmaa ja tulin siihen tulokseen, että ehkä tää musta on parempi.

Kävin kysymässä tota läppäriä eilen Kampin Mustassa Pörssissä ja siel oli sellanen reilu 40 vuotias mies myyjänä.

M: Onko teillä viellä sitä Samsungin n145 – konetta kun nettisivuilla näytti olevan
Myyjä: Se on loppu, mutta tossa on toi Acer, se on ihan samanlainen
M: Eikun haluun sen Samsungin kun sitä on niin kovasti kehuttu ja siinä on akun kesto paljon pidempi, et luulen et se on parempi
Myyjä: (silmiään pyöritellen) no sinähän sen tiedät.

Niin ylimielinen ja paskamainen myyjä, etten varmasti osta enää koskaan mitään Mustasta Pörssistä. Ymmärrän etten oo ulkonäöllisesti se kaikista vakuuttavin henkilö mitä koneisiin tulee, mutta oon  aikamoinen piilonörtti ja tiedän kyllä että se kone ei ollu samanlainen. Perkele.

Huomenna lähtö sinne Vaasaan, en tiiä kerkiinkö päivittelee sieltä mitään… Ymmärrätte ehkä, että bloggailu ei oo päällimmäisenä mielessä :)  Mutta yritän jotain pikasia moikkauksia ainaki tulla puuhailee!

Ja hei, kaukomaille kaipaaville! Rantapallon sivuilla on pari kilpailua menossa. Flybe järkkää arvonnan jossa voi voittaa lennot itselle ja viidelle kaverille ja Finnmatkat taasen arpoo 750€:n matkalahjakortin!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

62 Comments

 • Reply Näir keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 08:55

  jeeeee tervetuloa vaasaan! :D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 11:06

   haha kiitoksia :)

 • Reply Juliette keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 09:54

  Heiii, minkäkokoinen toi Samsungi on? Mahtuuko se laukkuun? (riippuu toki laukustakin… :D mutta… ) Oon kans ehkä hankkimassa pienempää konetta koska todellakin 17″ on aika massiivinen kuljetettavaks ja aceria en kyllä enää mielellään hankkisi.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 11:06

   toi on 10’1, miniläppäri siis :) Mahtuu hyvin laukkuun, mutta en kyllä ihan jokapäiväseen käyttöön ottais :) Kätevä tolleen reissussa, mutta kotikoneena haluun kyl pitää tän ison :D

 • Reply Tara keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 10:51

  Että mua vituttaa sellaset myyjät, jotka olettaa heti ettei asiakas tiedä koneista yms mitään. :D sain vähän samanlaista kohtelua kun vein konetta huoltoon.. ylläripylläri Koneboxiin, joka on Mustan Pörssin sisaryritys. En olisi mennyt jos ei olis ollut pakko.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 11:05

   JJJEEP! Mä en oo koskaan varmaan ostanu mustasta pörssistä mitään ja näköjään parempi pysyä myös jatkossa kaukana kyseisestä lafkasta…

 • Reply annip keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 12:37

  Huh toi sama Musta Pörssi on mun painajainen! Olen saanut sieltä tähän asti ainoastaan huonoa asiakaspalvelua, ja välttelenkin nykyään koko ketjua. Suosikkikokoemukseni oli mikron osto n. vuosi sitten samasta myymälästä. Vapaa miesmyyjä ei välittänyt (tai osannut) kertoa ollenkaan eri mikroista. Päädyttiin ottamaan sitten musta ja vielä varmistettiin myyjältä, että onhan sen varastosta hakema mikro varmasti oikean värinen. No ei ollut. Julkisilla kuljetun tunnin matkan jälkeen oli mahtava fiilis avata kotona aivan jää-tä-vän näköinen valkoinen mikro ja tehdä sama reissu uudestaan vanhan palauttamiseksi ja uuden noutamiseksi.. Asiakaspalvelu ei ollut missään vaiheessa ystävällistä tai edes pahoittelevaa virheestä.
  Mä en usko, että sun kohdalla kyse oli välttämättä edes pärstäkertoimesta. Vaikka toi myymälä on tosi pieni, niin se henkilöstö ei ole vaikuttanut kovinkaan asiantuntevalta/innokkaalta selvittämään ainakaan omien kokemusteni perusteella.. Mä en ihmettele, vaikkei se myyjä oliskaan nähnyt eroa koneiden välillä. Huono asiakaspalvelija joka tapauksessa.

  Huh, anteeksi vuodatus. Musta Pörssi saa mut edelleen raivon partaalle.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:45

   Mä oisin varmaan soittanu sille myyjälle että tuu hakee tää mikro vittuun täältä (no en oikeesti oo ku en koskaan haluu sanoo kellekkään pahasti vaikka ois kuinka mulkku..) Mutta joo, tossa ois odottanu noin miljoonaa anteekspyyntöä ja jotain hyvitystä siitä et joutuu kulkee edestakas…

   Alotetaan yhteinen Musta Pörssi boikotti :D

 • Reply HAH keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 13:18

  Hyhh mikä myyjä. Sitä paitsi on se jo moneen kertaan tullut nähtyä, että Acerin koneet on kuin jotain pahvia, hajoaa välittömästi.

  Menee kyllä aikaa tottua näihin vähän synkempiin asukuviin! :D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:43

   Joo noi on ihan kauheita! :D Onneks kohta pääsee taas aurinkoon.. en kyllä tiiä mimmosia asukuvia tuolta reissusta tulee muttamutta… :D

 • Reply Nonna keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 14:29

  Mäki olin kerran katselemassa uutta puhelinta itselleni ja poikaystävä kun oli mukana niin tottakai kaikki myyjät puhu enempi sille. Sitte jos kysyin jotain niin mulle annettiin vastaus siihen tyyliin niinku en ois ennen puhelimia käyttäny. Osasta liikkeissä kun sanoin että puhelin tulee MULLE ja poikaystävä on vaan makutuomarina, ni myyjät kyllä ymmärsi sen, mutta eräässä nimeltä mainitsemattomassa liikkeessä tätä ei käsitetty vaikka miten koitti sanoa… Sillon kyllä tympäsi, mutta jälkeen päin osaa jo nauraa asialle :D
  Mitenhän ois jos mies lähtisi ostamaan itselleen jotain mistä oletetaan naisten tietävän enemmän? :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:42

   Joo!! Mä olin kans joskus poikaystävälle ostamassa konetta joka ei tiedä tietokoneista mitään ja se myyjä kertoili sille juttuja vaikka mä esitin lisäkysymyksiä… Ja sekin tais olla mustassa pörssissä! :D Oon viimeistään nyt sitä mieltä että niiden mielestä naisten kuuluu ostaa vaan epilaattoreita ja vibraattoreita.

 • Reply Sohvi keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 14:43

  Kerro sitten, että onko toi Samsungin kone hyvä! :) Ittelläni on nyt Acerin miniläppäri ja on ihan ok kone, mutta akku kestää vaan tunnin… Eli surkea akku! Ja mulla miniläppäri toimii myös kotikoneena eli olisi kiva, jos akku kestäis pidempään. Uuden oon ajatellut hankkia sen takia.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:41

   Samsungin miniläppäreitä yleisesti kehuttu ihan sikana, eli aika luottavainen oon :) Mutta mä kertoilen kokemuksia..!

 • Reply A keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 15:02

  tää asia ei liity mitenkää mihinkää, mut muistan ku sulla oli joskus tossa joitakin aikoja sitten otsikkokriisi ja käytit niitä harry potter-otsikoita.. mulle tuli just yks mieleen (en tosin muista käytitkö tätä jo sillon) ARE U FUCKING SERIOUS?! – HOW DID YOU KNOW ABOUT SIRIUS AND I

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:40

   harry potter <3

 • Reply Joanna keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 15:32

  Ha ha, muistan aina ku menin vaan kiireellä ostaa uutta läppäriä, vanha meni lakkoon ja piti äkkiä saada kouluun uus.
  Myyjällä ilmeisesti pahemman luokan Phil Collins-darra ja jouduin valehtelematta odottelee yli kakskyt minuuttia siinä kassalla, lompakko kädessä heilutellen että hei täällä olis maksava asiakas?! En ois ikinä ostanu mitään kyseisestä paikasta, jos ei ois ollu ihan välttämätön saada sitä konetta messiin samoin tein. Ja kyllä, kyseinen paikka oli Musta Pörssi -.-’ Ehkä joillekin myyjille ei pidetä siellä ollenkaan asiakaspalvelu-ohjeistuksia, tai vastaavia.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:40

   Ensinnäkin, rakastan käsitettä phill collins-darra <3 Musta pörssi on kyl jännä :D Mutta ehkä niil on joku systeemi et parempi ku ei myydä kellekkään mitään? Tai myyjät nojaili tiskiin ja jutteli keskenään vaikka kauppa oli täynnä asiakkaita ja ku noissa usein tarvii myyjän apua / mielipidettä / asiantuntemusta ... ja ku menin Giganttiin niin olin katellu 10sek mun uutta vauvaa ku myyjä tuli kysyy et tarviinko apua ...

   • Reply Joanna torstai, tammikuu 19, 2012 at 00:15

    Se käsite on nyt blogittamisessa ollu kovassa käytössä enkä pääse yli :’D
    Ja joo se niiden asiakaspalveluvalmius muakin kanssa eniten ihmetytti. Eihän toi darrapää ollut edes ainoa, vaan ne muutkin vaan kierteli pitkin seiniä siellä ihanku ainoo maksava asiakas olis joku rutto-tautinen.

    • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:52

     ihan huippu!

 • Reply Heini keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 16:07

  Nonii! Tervetuloa tänne aurinkoiseen(öö) Vaasaan vaa :D Ja olipas kyllä muuten törkeen huonoa palvelua tuolla Mustassa Pörssissä!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:37

   Musta tuntuu että siellä on aina…

 • Reply Jenny keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 16:39

  Mulla lisäksi ärsyttää myyjät, jotka eivät ymmärrä VÄRIEN tärkeyttä. Hitto, olin ostamassa uutta puhelinta ja sanoin suoraan, että hell no ala minkään mustan luurin kanssa heilumaan vaan haluan semmosen nätin värisen kännykän. Ja myyjääijjä sitten kantaa mulle harmaanruskean kammotuksen. hrrr.

  Gigantin naismyyjä osas minut ohjata sitten suoraa sinisten ja pinkkien puhelimien luokse. Hyvää työtä!

  En oo nörtti, joten kaikissa teknisemmissä laitteissa määrää ulkonäkö ja sitäkin pitäisi arvostaa edes jotenkin :D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:36

   JOOO! Mä ostin mun vanhan koneen nimenomaan siks et se oli niin söpö ja myyjä joka oli esitelly mulle tän mun koneen ja toisen koneen ominaisuuksia viimosen vartin näytti siltä että haluaa ampua ittensä ku ilmotin mun päätöksen ja syyn siihen sille…

   Mut ei kato miehet tajuu noita, niinku ei koskaan mitään muutakaan! Toivottavasti se sun tuleva norjalainen poikaystävä on sit erilainen!

 • Reply veeruli keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:05

  haha toivottavasti joku Mustassa Pörssissä työskenteleävä/sitä edustava huomaa tän ja saat hirmuset pahottelut kyseiseltä puljulta ja sulle tuodaan rekkalastillinen läppäreitä ym.kamaa hyvitykseksi;)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:32

   haha :D Ehkä ne ei lue mun blogia siellä :D

 • Reply Lotta keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:11

  Oi kuinka kiva asu! :) Ps. Täälläpäin on kans noi mustanpörssin tyypit ihan samanlaisia, tosin se lähti täältä just varmaan sen takia ku se ei menestyny…en ihmettele kyllä yhtään jos just sen takia lähti:D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:30

   ehkä sinne palkataan vaan pahantuulisia miehiä jotka vihaa naisasiakkaita? :D

 • Reply Viinu keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:28

  Pakko linkata ku voisin kuvitella niin sut tuon naisen tilalle :D http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2012011815093501_hu.shtml

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:31

   haha kiitos tästä mielleyhtymästä! :D vaikka todennäkösesti saatte lukea 20 vuoden kuluttua naisesta joka taistelee oikeuksistaan mennä naimisiin oravan kanssa… se on sit minä

 • Reply noora keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 17:59

  Mulla on toi sama neule, hih. Se on ihana mutta tämmöselle sottapytylle hieman epäkäytännöllisen värinen (siinä on jo suklaatahra…..) :D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 19:22

   mua ärsyttää ku se nyppyynty niin nopee vaik niin katoin ettei oo akryylii.. Pitää käydä ostaa nukkaimuri ni sitä viittii taas käyttää.

   • Reply neiti lauantai, tammikuu 21, 2012 at 17:45

    moikka!

    Oletko tilannut tuon neuleen, vai saako ihan hm kaupoista? mikä on nukkaimuri ? :D

    • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:45

     tilasin sen, mut on sitä varmaan kaupoissaki :) se on sellai laite joka poistaa vaatteista nukan :)

 • Reply Lottispottis keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 18:30

  Joo tuntuu olevan ihan kunnon tauti tää huono asiakaspalvelu. Kerran menin Clas Ohlsonille ja pyysin adabteria ja en tienny miltä sen pitää näyttää, niin myyjä rupes paasaan kuinka huono ihminen oon kun en oo ottanu itse selville ja että en oo yhtään hyvä matkustamaankaan ja en sais mennä mihinkään kun oon niin kamala ihminen. Oli muuten vika kerta kun ostan sieltä :D.

  Mut gigantti on kyl yleensä sellanen että siel ollaan tosi mukavia ja ystävällisiä, kiva että edes jossain;)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 19:21

   mä taas rakstuin joskus clas ohlsonin myyjään ku kysyin kans adapteria ja se kysy et mihin oon menossa ja sit se kertoili omasta indonesian matkastaan :D

   Menin ostaa joskus Gigantist pölyimuriin uusii pusseja ja jäin kattomaan yhtä tietokonetta… sit siihen tuli sellanen komee miesmyyjä joka kysy et laitetaanko sellanen mukaan ja vastasin vaan et joo. Oli kivaa mennä kotiin ja selittää poikaystävälle et tavallaan ostin vahingos just tietokoneen… :D

 • Reply anonyyymii keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 19:26

  jos jostian kumman syystä haluut luopuu tosta sun laukusta, nii mä voin ostaa sen :) kerro vaan ilkeelle äiti puolelle, nii mä oon haukkana mökillä vastaanottaa siitä :D t.the mökkinaapuri

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:58

   hahaa, voit ottaa sen hoitoon joskus jos ollaan samaan aikaan saaressa ja kävellä ympäri saarta toi olalla :D

 • Reply Aada keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 20:01

  Mulla on kans Samsungin miniläppäri ja alussa akku kesti ihan sairaan kauan! Se kesti välillä jopa 2 päivää, vaikka katoin paljon leffoja tän kans ja surffailin netissäkin tiuhaan tahtiin :) Tää on ollu mulla nyt noin 1,5 vuotta ja nyt vasta akku on alkanu reistailee niin että ei kestä ku muutaman tunnin ilman laturii. Poikaystävällä on ollu alle puol vuotta Fujitsun läppäri ja joutuu oleen koko ajan latauksessa muuten sammuu melkeen samantien.
  Eli kyllä on totta toi akun kesto! :) Oon ite ainakin ollu ihan supertyytyväinen tähän läppäriin!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:58

   joo mut toi pari tuntii laturii on enemmän ku monessa muussa läppärissä uutena :D Mäkin oon tykänny so far..

 • Reply Johanna keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 20:28

  Siis mitä?! Mitkä noi kuoret on, mäkin haluun tollaset! Voisko sun veli pistää jonku pikku bisneksen pystyyn ja tehdä muutaman ylimääräsen kanssa :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:57

   haha joo, täytyy ehdottaa :)

 • Reply Jenna keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 20:28

  Heei, en tiiä onks tää ihan vanhakin juttu, mutta itellä valkeni Thaimaan reissusta kotiin tullessa, kun Ipadin akku alko veteleen viimeisiä, että siellä KONEESSA on ihan siis pistoke ja johdon kun törppäseen kiinni niin johan tulee virtaa masinaan :D
  Monet reissut on meinaan tullu kirottua kun kesken leffan loppuu akku ja pääsee latailemaan sitten hotelliin vasta..eheei siellä se pistoke nököttää penkkien keskellä ainakin finskillä JEE :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:56

   mulla ei oo viel yhessäkään koneessa ollu pistoketta ja niit on ollu MUUTAMA! just lennettiin Finnairilla Singaporesta eikä siin ollu pistokkeita :( buuuu

 • Reply Jenki keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 20:44

  Voi Meri, oot niin pirtsakan näkönen kuvissa! Vaikka varmaan kuoleman väsynyt… Toi paita näyttäs miun päällä just siltä, että oon karannu lähimmästä vanhainkodista, mutta nyt on neiti tehny ihan nappivalinnan! Kauhian nätti!
  Miun kokemus ikävistä myyjistä ylitty kyllä, kun olin ostamassa sänkyä ja SuomiSoffan myyjä kysyessään mitä haluan vastasi, että ”olet väärässä etkä tiedä mistään mitään”. Kerroin vain haluavani hyvän, max tonnin maksavan, vähintään 5 vuoden takuulla olevan sängyn, jossa ei saa jousitukset olla kierrätysmateriaalia. Myyjä esitteli miulle sitten 350 euron ”huippu” hyvän sängyn ja sano että mie en tarvii enempää tai parempaa. Sit läksin, enkä oo jalallani putiikkiin sen jälkeen astunu. Miehet…

  -jenki

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:56

   hahahah :D ihana myyjä, mistä noita sikiää?

 • Reply bluetomato keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 20:45

  Mä työskentelen itse viihde-elektroniikan myyjänä (olen siis nainen) ja pyrinkin aina menemään miesten sijasta kaikkien naisasiakkaiden avuksi, koska itse naisena tiedän, että kuinka turhauttavaa se on, että miehet aina olettaa, ettei naiset tiedä mitään! Ja monesti osaa naisena selittää naisten logiikan ja järjen mukaisesti, että onko joku ominaisuus sitten käytännössä kuinka hyödyllinen. Eikä sellaista turhauttavaa teknistä löpinää, mitä meidänkin miesmyyjät harrasta.. Eräs bloggaajatyttö oli mulla asiakkaalla ja valittiinkin kameraa sen mukaan, että kuinka hyvä sillä on hänen blogiinsa kuvata =) monelle miesmyyjälle ei oikein kehtaa moni tyttö sanoa, että ”sellanen kamera, jolla on hyvätä kuvata itseään ja vaatteitaan”, mutta toiselle naiselle, joka itsekin lukee blogeja ja kuvaa, on paljon matalampi kynnys kertoa niistä ”todellisista” tarpeista, jolloin löytyy oikea tuotekin helpommin.

  Monesti vaan tuntuu, että omaan asiantuntemukseen ei luoteta, kun on nainen. Kerrankin yksi mies alkoi kertomaan MULLE, että mikä bluetooth on. Voi voi, tuskin minä myyjänä olisin, jos en juuri sitä tietäisi! Ärsytti kyllä niin, samoin se tytöttely ja ikuinen asenne siihen, että naiset ei osaa myydä autoja tai elektroniikkaa.

  Sitäpaitsi Acerilla ja Samsungilla on eroa!! Acer on halpismerkki, ne ei kovin kauaa kestä ja varsinkin reissussa kone joutuu rasitukselle, joten Samsung on paljon kestävämpi. Jos haluat halpaa paskaa, silloin kannattaa ottaa se Acer, muuten sijottaa parempaan. =)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:55

   Oi tuun ostamaan sulta mun seuraavat elektroniikkajutut…

   Mä varmaan löisin tollasia asiakkaita, mutta siis joo, eihän naismyyjä voi millään tietää tollasia asioita…

 • Reply pai keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 22:13

  Uusi lukija ilmoittautuu. o/ Päädyin blogiisi Annan blogin kautta. Olen urakoinut ja lukenut kaikki kirjoitukset ja täytyy sanoa, että sinulla on kivoin blogi, mitä olen ikinä lukenut. Blogistasi välittyy aitous <3 Kirjoitustyylisi on suorastaan valloittava. Olen myyty. Keep up the good work! ^_^

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:54

   voi kiitos :) Kiva että jaksoit huhkia koko blogin läpi :)

 • Reply e keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 22:26

  Mulla on käyny just toisin päin! Jyväskylässä Gigantissa saa niiiin huonoa palvelua, oikeasti ollaan yritetty antaa mahdollisuus, mutta eih. Aina kun ollaan oltu sen näkösinä, että ostetaan jotain ja kerran heilautin kättä sekä tuijotin samalla tiiviisti, että se tulis auttamaan. No se käveli vaan vierestä, eikä vilkassukkaan meihin. Joskus ollaan odotettu 20 minuuttia ja lähetty sitten vittuuntuneina Mustaan Pörssiin, josta ollaan heti aina saatu tosi hyvää palvelua! mutta noinhan se menee, hieman vaihtelevaa tuo asiakaspalvelu :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:53

   eli jos haluu mustasta pörssistä palvelua niin täytyy suunnata jkl:ään :D Mulla ei oo koskaan ollu ongelmia Gigantissa.. Ehkä ne kaks lafkaa on vaihtanu myyjiä päiväks?

 • Reply lii torstai, tammikuu 19, 2012 at 20:35

  Joo Musta Pörssi on ihan kauhee kauppa. Olin ostamas iPodia sielt joskus muutama vuos sitte, ja kysyin myyjält et mis niitä iPodeja on. No se sano vaan että ”ei niitä oo”. Sit kysyin siltä et miten nii, mainokseski oli tms. Ja kyseinen myyjä vaan alotti karmeen huudon ja alko raivota mulle jostai hemmetin ”oikeuksistaan myyjänä” ja et olin kuulemma ”huippuärsyttävä asiakas”. Tuijotin sitä sellasella wtf-ilmeellä. Sit lähin kyyneleet melkee silmissä pois. Ovella sit huusin sille viel että haista vittu. :’D Nykyää toi tapaus lähinnä naurattaa :—D Mut empä oo Mustas Pörssissä ton jälkee käyny.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:51

   mitä vittua!? :D Ihan uskomatonta. Musta Pörssi – paikka jossa asiakas on aina väärässä!

 • Reply Linda perjantai, tammikuu 20, 2012 at 07:33

  Koska te lähette sinne maailmanympäri matkalle? Ja pysyykö teiän blogit Rantapallossa?:)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:49

   tammikuun lopussa ja kyllä pysyy rantapallossa

 • Reply merkkierkki perjantai, tammikuu 20, 2012 at 07:42

  Olen aina miettinyt, miksi nämä elektroniikkamyyjät AINA puhuvat vain poikaystävälleni, vaikka MINÄ-HALOO-MINÄ-TÄÄLLÄ-PAKSU-LOMPAKKO-KÄDESSÄ olisin itse ostaja. Tein aikoinaan sen päätöksen, että jos myyjä ei puhu minulle, katso minua silmiin, yritä parastaan myydä sitä samperin aparaattia MINULLE, niin en piruuttanikaan sitä osta siitä paikasta vaan menen muualle tai tilaan netistä halvemmalla.

  Näin kävi myös eräässä asuntonäytössä. Olin ostamassa ITSELLENI asuntoa, ja myyjä vaahtosi uusista, hienoista keittiökalusteista POIKAYSTÄVÄLLENI. Jäi kämppä ostamatta, eikä oo muuten vieläkään mennyt kaupaksi yli puolen vuoden jälkeen…

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 22, 2012 at 14:48

   toi on mun mielestä myynnin 1.1 et naiselle kaupataan aina, koska sillä miehellä kuitenkaan oo mitään ostopäätäntävaltaa…

   joo parempi ehkä käydä asuntonäytöissä yksin :D

 • Reply Elina perjantai, tammikuu 20, 2012 at 11:10

  Muistaakseni kävin Mustassa Pörssissä joskus katsomassa puhelinta ja puhelimesta ei ollut mallikappaletta esillä. Myyjä aika suht tylysti länttäs paketin etee ja sano et siitä voi kattoo. Et ei mitää puhetta voisko paketin avata. Sit kysyin sitä, nii huokas raskaasti ja avas paketin riuhtoten. Myyjä oli tosin nainen mut ei tullut kauppoja :D MUT mun piti tulla vaa sanoo et tosi ihana asu!! :)

  • Reply Meri lauantai, tammikuu 21, 2012 at 16:02

   haha, eli se paska asiakaspalvelu ei rajotu vaan miehiin…

 • Reply sanna perjantai, tammikuu 20, 2012 at 21:40

  Nolo kysymys, mutta mitä (yleis-)lääkäriä suosittelisit Mehiläisestä (Hki)? En haluaisi maksaa 50e jostain ihan hirveästä. Ihan mahdotonta päästä terkkariin ilman 3kk jonoa :(

  • Reply Meri lauantai, tammikuu 21, 2012 at 16:00

   ei mulla oo ketään erikoista suosikkia :D Forumissa on kaikki ollu kivoja, ympyrätalossa oli yks nainen joka sai mut joskus itkemään ku se oli niin ilkee :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post