2011 osa 4

SYYSKUU

Noniin.. Olin saanu käytyä ennen Balille lähtö Mattyn kanssa ”jos oltais vaan kavereita..” -keskustelun joka meni äärettömän hyvin ja josta ollaan pidetty kiinni ainakin aina välillä. Ja kun vihdoin pää oli sekasin pelkästään A:sta niin tapasin Balilla X:n. Se että joku ilmottaa mulle, että ei jaksa lähteä surffaamaan vaan jää mielummin pussailemaan mun kanssa oli ku hunajaa nallepuhille. En ihastunu sekunnissa, mutta ehkä kahessa. Mä olin lentokoneessa takas Ausseihin varma itseasiassa siitä, että kaikki on hyvin. Sinnittelen Ausseissa viimeset kuukaudet, käyn heittämässä yhen maailmanympärimatkan ja muutan sen jälkeen snoukkavaimoks Alpeille. Joten siinä vaiheessa kun X teki täydellisen katoomistempun reissun jälkeen se oli aikamoinen isku naamaan. Mut ehkä se oli karmaa ja mä ansaitsin sen.

Olin unohtanu A:n todella tehokkaasti tossa kahessa viikossa. Olin tosi onnellinen ja rakastin kaikkea, jopa Australiaa vaikka X ei ollukkaan täällä.. Pari päivää. Sen jälkeen kun tajusin että siitä urposta ei  muuten kuulu, niin ääni muuttu kummasti kellossa.. Okei, mun “Australia on ihana!”-buumi on menossa ohi ja nyt ois taas paljon kivempaa olla takas Balilla. En oo tossa vaiheessa millään lailla yhdistäny näitä kahta asiaa.

Syyskuussa alotin myös vihdoin duunin jossa jatkan edelleen ja josta mulle tarjottiin etäduuneja myös ens vuodelle jos huvittaa tehä… We’ll see..

Törmäsin eilen sattumalta siihen formulafanipoikaan jonka tapasin Balilla, käytiin kahvilla ja valittelin mun liiasta vapaa-ajasta ja se tarjos mulle töitä. Jee. Ei mitään kovin ihmeellistä, jeesaan sitä vaan muutamassa toimistojutussa, mutta kivaa vaihtelua silti. Lupasin käydä tänään kattomassa vähän juttuja niin voin alottaa sit heti ens viikolla.

Myös kauan odotettu Muuttajan Opas – Näin pääset alkuun Australiassa julkastiin vihdoin :) Omistin myös 7 postausta Balin läpikäymiselle…

Kun ottaa pari kertaa kunnolla turpaan, ni sitä ajattelee, että on helpompi pysyä kaukana kaikista miehistä..

A laitto eilen viestiä ja kysy et koska ehin näkee. 1. en koskaan 2. en koskaan 3. en koskaan. (vastasin, että ens viikolla varmaan ehtii. hitto.) Miten ilmasta sille silleen nätisti etten voi nähä sua ihan vaan oman mielenterveyteni vuoks, kun meen niin pirun sekasin susta aina, enkä kestä itteeni kun oon sellanen ja pilaat mun zen-tilan minkä oon just saavuttanu päätöksellä irtisanoutua kaikista miessuhteista loppu aussiajaks

Muuten päivät meni aika rauhallisesti. Hengailin tyttöjen kanssa..

 

Ja rannalla…

Ja kidutin itteäni miettimällä miksei X:stä kuulunu.

Mä kirjotin alkukesästä Newlookkiin jutun lomaromansseista, oisin voinu lukea sen vaikka kerran läpi ja poimia sieltä sen lauseen “älä rakastu tai odota liikoja” Mutta tottakai sitä oma lomaromanssi on just niin uniikki ja ihana ettei siinä käy niinkun 99% muissa. 

alotettiin ekat panikoinnit suomeen palaamisesta..

Pohdittiin myös tulevaa synttäri-illallista..

Ja siis lähinnä ongelmaa tuottaa tää näiden halaus-poskipusu kulttuuri ja kun pussaan aina A:ta ja M:ää  huulille ku nään. Että pussaanko sitten koko vieraslistan huulille ja vetoan siihen tuttuun ja turvalliseen “this is how we do it in finland” niin ei ne kaks loista sieltä. Tai että ne kaks ei esim kiinnitä huomiota toisiinsa ollenkaan. Anna varmaan videoi koko tapahtuman ja siitä tulee menestyselokuva.

Kuukaus huipentu Sydneyn reissuun ja Mötleyn keikkaan ♥

 

LOKAKUU

Olin kauheen masentunu siitä, että taas tuli yks vuos mittariin ja olin ihan yhtä kaukana itteni löytämisen kanssa ku aina ennnekin..

Ja tulin siihen tulokseen että blondeilla on hauskempaa…

Tässä ei näy se oranssisuus kunnolla, mutta trust me, mun hiukset näytti ihan samalta kun niillä 14-vuotiailla tytöillä jotka hengaa steissillä ja on ihan ite blondannu tukkansa (ikäkriisi u know) En oikein tienny että itkiskö vai nauraisko, mutta toisaalta positiivista oli se, ettei mun hiukset ollu edelliskokeilujen tapaan harmaat!

Pohdittiin miesmaun muuttumista kun rakastuttiin SOA:n Tigiin..

Mistä päästäänkin tähän muutokseen numero 2. Siinä missä oon ollu varsinainen puuma aiemmin ja rakastunu jokaiseen söpöön pellavapäiseen poikaan joka ylittää 18-vuoden iän (who am i kidding? 16..) niin nyt kuolaan jatkuvasti miehiä jotka on reippaasti yli 30.. Ja joissain tapauksissa lähempänä sitä 50 kun kolmeakymmentä.

Mun uusin herätys on ollu tosiaan nyt kun ollaan vietetty oikein intensiivistä Sons Of Anarchy viikonloppua. Siinä missä Annan kuolaa pellapapäistä kaunispoika Jaxia, niin mä riisun itteäni alasti joka kerta kun Tig tulee ruutuun. Okei, saan anteeks ainaki vähä ihan pelkästään sen takia, että se näyttää vähän Mattyltä (20vuoden kuluttua..) joten oon melkein jo pussaillu sen kanssa.

Te tutustuitte Stalkkeriin..

Ku lähettiin rantsuun, niin totesin että meijän oma Stalkkeri on parvekkeella. Tää on siis mies, joka on yllättäen kiinnittäny huomiota siihen, kun kaks tyttöä räpsii kameran kanssa parvekkeen alla ja pari kertaa moikannu jossain kun tullu vastaan. Selvä stalkkeri siis. Ja voi jeesus kun se kerran kehtas kysyä että mistä me ollaan, niin molemmat oli ihan “OMG, VITTU MIKÄ VAANIJA!?!” 

Ja Mermaidin omaan Vince Neiliin…

Riemuittiin myös Tigin uusista tuotteista… Oon täydellisen koukuttunu tohon Glaze Hazeen…

Kehitettiin uusia applicationeita älypuhelimiin

No tästä tultiin (Sanna tuli) siihen tulokseen, että ois kätevää jos puhelimessa ois suoraan sexytxts ryhmä, että vois suoraan lähettää tietyt viestit kaikille ryhmään kuuluville henkilöille. Kehitettiin ideaa vielä sen verran, että ois kätevää jos  puhelimessa olis valmiina viestipohjia, joita käyttää, koska välillä ne sormet ei vaan osu oikeille näppäimille. Ja Hanna keksi, että kehitetään vielä tätä ohjelmaa sen verran että siihen saa lisäosana alkometrin, ja kun tietty promillemäärä täyttyy niin se lähettää suoraan viestin “tunnin päästä meillä? Kysyttävää?” viestin kaikille jotka kuuluu sexytxts ryhmään. Vois myös harkita “huomenna meillä?” viestin lähettämistä jos promillemäärä ylittää tietyn määrän.

Yritin olla kannustavia A:n harrastusta kohtaan..

Ah, A soitti mulle eilen illalla ihan intopinkeenä, et voinko mitenkään tulla sen luo, kun se on maalannu koko päivän (surffiopettaja ja taiteilija, mistä löydän näitä?) ja halus esitellä sen teosta mulle. Oletin tottakai salaa, että se on maalannu vähintään jonkun mestariteoksen musta, joten siinä vaiheessa kun tuijotin mustaa kangasta joka oli täynnä vihreitä ruutuja ja joka näytti siltä että se ois saatu aikaan viidessä minuutissa oli vähän vaikeeta keksiä ylistäviä adjektiivejä. Mä en vaan ymmärrä abstraktia taidetta.

Esittelin teille myös Prinssi Harryn..

Se on vähän ruipelo, mutta jahka meillä on muutama vuos viikko seurustelua takana, niin enköhän oo saanu sen syötettyä ihan miehen kokoseks.

Kävin Currumbinissa ihmettelemässä Australian eläinkuntaa..

Ja pohdittiin auton värin vaikutusta suhteen laatuun..

I on the other hand I realized the past week in Toronto when the seat A car ride, that all men with whom I have ollu  vispilänkauppaa tän year period, the car has been owned by Valkonen. Prince Harry was a gray (:D:D:D:D)or it might be about. or else all valkoautoset is doomed to failure, and stuff to keep my focus on the car, but the gray-member men, So Prince Harry

ja tutustuttiin lähemmin Harryyn..

Kun kävelin kotiin, niin Prinssi Harry oli pesemässä autoaan ILMAN PAITAA. Käytiin todella syvällinen keskustelu:

M: *tuijottaa tapansa mukaan huomaamattomasti, kuolavana roikkuen suusta*
PH: hey how u doing?
M: ….good…. (Say something. Say anything. Nothing you say could make this situation worse. Oh my God, this is the longest that anyone has not spoken EVER) ….. so…..u are washing your car?

MARRASKUU

Käytiin kattelemassa heposia, hattuja ja aussikulttuuria Melbourne Cupissa

Melbourne Cup, joka on superperinteikäs laukkakisa. En tiiä kiinnostaako ne itse hevoset ketään, mutta pointtina (kaikille mun tuntemille ihmisille) siinä on se, että saa vetää ykköset päähän ja käyttää hattua tms pääkoristetta ja ryypätä aamusta asti. 

Otettiin pientä takapakkia X:stä toipumisen kanssa..

No tällä herralla on ilmeisesti menny joku suurhälytys päälle koska se SAAMARIN SIKA laitto mulle viestiä. Olin onneks yksin kotona enkä esim A:n luona kun luin sen koska huusin ja kiroilin mun koneelle hetken ennenku tokenin tarpeeks, että sain puhelimen kaivettua laukusta ja soitettua Annalle ja kiljumaan sille puhelimeen, että mitä helvettiä se ajattelee. Tähän astiset vastaussuunnitelmat:

1. “vihaan sua”
2. “balilla oli ihan perseestä ja by the way, pilasit mun elämän”
3. “älä viitti pommittaa mua kun oon jo lähes melkein kuninkaallisissa naimisissa ja tää prinsessana olo on aika rankkaa ilmankin, että jotkut menneisyyden haamut roikkuu perässä”

Mä ihan totta inhoon miehiä ja viel enemmän inhoon itteäni koska tuijotan ton yhen kuvaa ihan yhtä rakastuneena kun sillon syyskuun alussa kun oltiin just tavattu ja suunnittelen muuttoa alpeille. Ja pelkästään siks että se lähetti mulle viestin (jonka se on lähettäny varmaan kaikille sen lomahoidoille) Mikä meitä fiksuja naisia oikein vaivaa?

Ja yritettiin tottua johonkin parisuhteenpoikaseen..

A tekstas joskus puol kolmen aikaa että missä oon, mistä olin vähän hämmentyny koska se oli ite vaatinu koti-iltaa. (sen jälkeen suututin sen ku lähetin sille booty call, really? viestin, nää ei vaan ymmärrä mun loistavaa huumoria)

Varattiin liput Fijille!

Toteutin mun pitkäaikasen haaveen ja pääsin pelaamaan paintballia!

Nähtiin C puolen vuoden tauon jälkeen..

Ah, a funny thing happened. Oltiin porukalla syömässä eilen tossa meijän surfficlubilla. Näin eka D:n joka  oli kasvattanu ihan kamalat viikset (ihan totta, mikä miehiä vaivaa?) joten en oo enää rakastunu siihen. Ois kai siinä vaiheessa pitäny arvata, että myös C liittyy seuraan

M: Hey how are u?
C: I’m good
M: good good…
C: …how are u?
M: i’m good
C: good, good

Tavattiin ihanat suomitytöt rannalla ja käytiin vallottamassa Avenue…

Käytiin kattomassa lisää eläimiä Australia Zoossa…

Ja telttailtiin..


Onnistuttiin taas kaikessa..

Ah. Onnistuin polttamaan itteäni sillä mun kiharruspuikolla naamaan (aika saavutus jopa multa) Mulla on nyt koko kiharruspuikon mittanen punanen jälki naamassa. Mattyn ensimmäinen kysymys tänään ku nähtiin, oli oonko kokeillu taas surffata, taidan pitäytyä siinä, huomattavasti coolimpaa saada turpaan surffilaudalta kun kihartimelta. Eikö?

Marraskuun viimonen viikko rentouduttiin Fijin auringon alla…

Jos jätän joulukuun taas ens vuoteen? Se on ehkä niin tuoreessa muistissa :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply marië sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 11:00

  haha vitsi oot hauska! :D ihan huippua. oothan nyt jo kuitenkin toipunut tästä alppiukosta? vai vaivaako vielä?

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 10, 2012 at 09:44

   No sii sanotaan että ku sielt tulis yks ”mulla on ikävä sua”-lässytys ni oisin ihan yhtä huonona ku syskuussa… Mut nyt ku ei olla oltu yhteyksissä ni menee aika hyvin… :D

 • Reply Laura sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 11:54

  Meri, sun blogi on paras! :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 10, 2012 at 09:44

   haha kiitos :D

 • Reply Ande sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 13:36

  Toi sun ja C:n ”keskustelu”….good, good… :D ei MITENKÄÄN vaivautunutta.

  *nauraa edelleen*

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 10, 2012 at 09:44

   ei ollenkaan :D

 • Reply HMJ sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 14:16

  Hajosin totaalisesti tolle sun kiharruspuikkoepisodille tossa lopussa :D ite nimittäin palkitsin itseni uutena vuotena kyseisellä vempaimella ja onnistuin kärventämään omaan kaulaani 4 cm pitkän jäljen tolla…. Mukava oli sitte töihin palatessa selitellä että joo ei, ei oo ollu mikään normaalia villimpi uusivuosi kun näytin ihan siltä ku olisin ollu 15-vuotiaitten orgioissa….. Oon vielä kassalla töissä, mukavasti tuli kuittia…. :D

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 10, 2012 at 09:43

   Joo mä tein kans itelleni frtisun joskus tolla :D

 • Reply jenni sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 16:31

  Munkin ois pitäny lukea (tai siis ymmärtää mitä oot sanonu) toi lomaromanssijuttu! Ai saatana, ku sitä menee ja ihastuu/rakastuu kaikkiin jossain lomalla. Ja loman jälkeen sitä kyylää jostain saatanan facebookista 24/7 ja odottaa että se puhuis mulle tai lähettäis viestiä (itsehän en voi mitään sille puhua). Noh.. pitää taas odottaa että oon toipunu siitä niin eiköhän ala sitten viestiä tulemaan, niinku aina tällasis tilanteissa.

  Mikä niitä miehiä oikein vaivaa?! (tai mua, mut ei se tietenkään mun vika oo……)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 10, 2012 at 09:41

   Mä just eilen tuijotin X:n onlinetilaa ja kiroilin ku se ei puhunu :D

   • Reply jenni tiistai, tammikuu 10, 2012 at 14:58

    Joo mäki vaan tuijottelen että se on online, eikä se puhu mulle.. Itehän en siis voi alkaa puhumaan:-D ehkä mä pääsen tosta vielä joskus yli, ainaki toivottavasti:D

    • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 11, 2012 at 09:04

     Mut siis faktahan on se, että siinä vaiheessa kun et enää tuijottele sitä sen online-tilaa ja oot oikeestaan unohtanu koko tyypin, niin siitä kuuluu ihan satavarmasti :)

 • Reply Josefiina sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 22:01

  Hahaa ku tos sun viime vuoden koosteessa olit lainannu sun vanhaa tekstii mis kirjotit et: ”Ja että se mun täydellinen ruskea kiharahiuksinen ja mustiin pillifarkkuihin ja converseihin sonnustautunut prinssi saapuu valkeen ratsunsa kanssa hakemaan mua kotoota ihan minä päivänä tahansa.” Ni mul tuli meilee tää: http://weheartit.com/entry/20763535 http://weheartit.com/entry/20762107 Okei, tossa ekassa kuvassa ei oo mustii pillifarkkui mut converset! Ja leikitääks et toi leikki-auto on valkee ratsu? Tää poika on vähä nuori mut mitäpä me pienistä! ;))

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 10, 2012 at 09:39

   Hahah, vähän turhan nuori..onkohan tolla isoveljeä…(tai isäkin varmaan käy :D )

  Leave a Reply