Just look at yourself ’cause there’s nowhere to go

Viimenen moimoi vielä ennen viimestä viikonloppua täällä. Multa on kuulema kielletty työnteko koko viikonlopuks ja kidnapattu A:lle joten kovasti hiljanen viikonloppu tulossa näin blogin osalta. Tää on ihan kauheeta. Alan itkee vartin välein ihan vaan siks, että en halua jättää tätä paikkaa ja näitä ihmisiä. Harkitsen vakavissani että skippaan meijän farewell-dinenerin ens keskiviikkona ihan vaan siks, että en kykene muuhun kun parkumaan.

Koko ajan joutuu tekee asioita viimesen kerran. Kävin tänään viemässä avaimet duuniin ja sanoin moimoit pomolle ja työkavereille. Mulla ja A:lla on viimenen yhteinen viikonloppu pitkään aikaan ja ens viikon se on jo takas duunissa. No hyvä vaan niin voin parkua päivät kotona jo  valmiiks tätä ikävää.  Onpas ykstoikkosta tää mun kirjottaminen, mutta kun päähän ei mahu mitään muuta kun se, että vuos on lopussa. Toivon koko ajan että tapahtuis jotain niin pahaa että ois kiva päästä vaan äitin luo hoitoon ja turvaan.

Jos on pakko puhua jostain muustakin kun tästä lähtemisestä, niin pakko kertoa, että otin ehkä kolmen vuoden tauon jälkeen rakennekynnet. Anna oli menossa varaamaan itelleen aikaa, ku aloin pohtii et kynnet ois oikeestaan aika kivat joten siinä vaiheessa kun se kynsipaikan naikkonen kysy että varataanko aika kahelle, niin sanoin että joo. Koska siinä oli heti vapaata, eikä meillä ollu oikeestaan kiire, niin saatiin uudet kynnet puolessa tunnissa. Makso 45dollaria ja mun kynnet teki mies! Ekaa kertaa ikinä! Mutta jälki on oikein hyvää, vaikka oonkin vähän pulassa näiden kanssa. Tekstiviestin kirjottaminen mm. on ihan tuskaa kosketusnäytöllä. Lisäks mua sattuu sormenpäihin jostain syystä ihan sikana, mutta muistelisin että aiemminki on sattunu pari päivää kynsien ottamisen jälkeen… Saa nähä miten kauan nää pysyy mulla sormissa ja koska kyllästyn :D Vielläks Itiksen hansasillalla on se kynsipaikka? Täytyy käydä suomessa enivei huollossa. (olettaen etten revi näitä pois siihen mennessä)

Ja vaikka lupasin itelleni, etten enää harrasta nettishoppailua, niin oli pakko tilata BetaGranateja. Oon syöny jotain jenkkiversioita nyt ja ne on toiminu ihan hyvin, mutta jännä nähä miten noi nyt toimii, kun niitä on niin kovasti kehuttu. Fitnesstukussa 60kpl purkille tuli hintaa 19.90 ja sen maksan mielelläni täydellisestä rusketuksesta (saa nähä mitä sille tapahtuu kun lähetään täältä Australian auringon alta)

Ainiin ja tilasinhan mä Hyvinvoinnin tavaratalosta jotain Hair Volume pillereitä joiden pitäis:

1. Auttaa ylläpitämään tervettä hiustenkasvua ja hiusten tuuheutta
2. Sisältää hiusten ja kynsien kasvua edistäviä sekä iholle tärkeitä ravintoaineita
3. Sisältää kuparia, joka tukee hiusten normaalia väritystä
4. Sisältää sinkkiä, joka tukee ihon hyvinvointia ja kynsien kasvua

..mutta mulla oli sinne lahjakortti niin sitä ei tavallaan lasketa. Täytyy tutkia noiden rusketusjutut viel erikseen :D

Ostin ton hameen täydellisenä heräteostoksena torstaina, Rakastuin noihin väreihin niin, että kun näin sen mallinukella, niin oli pakko saada. Toi oli $29 mikä on tavallaan aika paljon, mutta oisin jääny surkuttelee sitä etten ostanu jos se ois kauppaan jääny, joten pakko oli saada…

toppi –  hm
hame – chica booti
kengät – pull & bear
laukku – tiger of sweden

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply kkaro perjantai, tammikuu 6, 2012 at 14:15

  Tosi tällänen ei liity mitenkään tähän kysymys :D mutta tossa sun bannerin kuvassa ja tossa sun ”esittely” kohdassa sulla on tollanen hiuspanta vähän tollai inkkarityyliin vai miten sen nyt sanois :D niin miten sä saat sen pysyyn päässäs? Kun oon yrittäny vaikka mitä ja se ei vaan oikeesti pysy ku ehkä max 5 min ja sit se liusuu pois päästä :S aattelin vaan jos sulla on joku niksi tai sit taikavoimia…

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:42

   ei mulla oo mitään erityistäpoppakonstia siihen :D mulla on tukka yleensä sen verran pörrössä, et siks ehkä pysyy :)

  • Reply veee tiistai, tammikuu 10, 2012 at 20:16

   kokeile mummopinneillä huomaamattomasti kiinnittää pantaa.:)

 • Reply Maija perjantai, tammikuu 6, 2012 at 14:51

  Näytät superhyvältä ja toi hame on ihana! Love this outfit! <3 Tsemppiä vikoihin päiviin, ota kaikki ilo irti ja yritä sen parkumisen sijaan nauttia vielä kun pystyt :)
  Ja mitä kynsiin tulee, mullakin oli sormenpäät tosi kipeet kun pitkästä aikaa otin kynnet, mutta se hävis kyllä melkeen yhtä nopeesti kun oli tullutkin :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:39

   joo se katos onneks tosi nopeesti ja nyt ei enää muista koko kynsiä :)

 • Reply NannaK perjantai, tammikuu 6, 2012 at 15:20

  Tosi ihana tuo hame! :) Musta ei olis kyllä ikinä sanomaan hyvästejä, jotenn tsemppiä sulle :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:39

   mä oon niin surkee siinä ettei mitään järkeä :P

 • Reply Liina_ perjantai, tammikuu 6, 2012 at 17:06

  On itiksessä hansasillalla (tai no lähempänä vissiin sittaria) vielä niitä kynsipaikkoja :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:38

   niin siin tais olla useempikin… :)

 • Reply juliaangelika perjantai, tammikuu 6, 2012 at 17:43

  söötti hame!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:37

   tänks :)

 • Reply Eves perjantai, tammikuu 6, 2012 at 22:59

  AAaa toi hame!! tuo mullekin tuo unelma<3

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:37

   haha toki toki :)

 • Reply Sanna lauantai, tammikuu 7, 2012 at 02:07

  ♥ ♥ ♥

  Koita jaksaa muru. Itke jos itkettää ja naura vielä enemmän – ei ne ihmiset katoa vaikka ne ei vieressä ookkaan enää koko ajan. Kyllä sä pärjäät :)

  Hassua, mulle iskostui toi sun lähtö nyt vasta. Tai siis ku on elänyt mukana tota sun Aussie-seikkailua nyt vuoden, niin tosi tavallaan hassua muuttaa sun kaa takas Suomeen.

  Nauti ja nauti! If you can’t, you must.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:36

   noi pojat on niin saamattomia, ettei niistä tiiä ja oon ite viel pahempi… En tajuu mihin tää vuos on kadonnu..Aika on menny ihan liian nopeesti :(

 • Reply Nipsu lauantai, tammikuu 7, 2012 at 17:26

  Siinä hansasillan ”vanhassa” päädyssä citymarketin yläpuolella on vielä se vietnamilaisten pitämä kynsipaikka. Worldnails nimeltään kai?! Jos siis tarkotit sitä. :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:35

   jep sitä just :)

 • Reply lll lauantai, tammikuu 7, 2012 at 23:30

  nyt on pakko kommentoida ja kertoa pari mun mielipidettä
  a) toi vaalea tukka sopii sulle mitä mainioimmin, pidä toi!
  b) tykkään sun tyylistä yleisesti ottaen, koska se on tarpeeks yksinkertainen ja ”harmoninen” olematta tylsä (eikä sulla oo pahemmin koruja, oon varmaan ainoo ihminen, jonka mielestä korut usein rumentaa ihmistä)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:35

   joo se ruskee/punanen oli vähän outo :D kattelin just jotain kuvia ja pohdin, että mitä oikein ajattelin.

   mä en osaa käyttää koruja yhtään! :D Erilaiset rannejutut on ainoita joita kestän ja nekin mieluiten on nahkaa, jollon ne ei paina tai kolise :D

 • Reply elina sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 00:45

  Olisiko jossakin vaiheessa mahdollista saada sellanen tiivistävä postaus mitä asioita kannattaa ja pitää ottaa huomioon/hoitaa/hankkia muuttaessa australiaan, paljonko teillä menee rahaa kuukaudessa (asunto, ruoka, netti, yms…), kuinka helppoa työn saaminen oli, millainen australian hintataso on ja muuta tällaisia tärkeitä asioita, joita olisi hyvä ottaa huomioon jos harkitsee ausseihin muuttamista? Olen jo pitkään suunnitellut ausseihin muuttamista, joten tällainen tietopaketti olisi todella kiva saada!

  Muuten tykkään blogistasi, sitä on aina piristävä lukea!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:33

   täytyy kattoo jos tekis vaikka jonkun kysy-vastaa postauksen, kaikkiin noihin kysymyksiin löytyy kyllä vastaus jos blogia viittii lukea, mutta ehkä joku tiivistelmäkin olis kätevä

 • Reply Heini sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 17:40

  Vauu, näytät upeelta! Noi vaatteet pukee sua loistavasti :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 10, 2012 at 09:40

   kiitoksia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post