If you say that you are mine, I’ll be here ’til the end of time.

ARRRGHH. Meijän netillä on taas ylivoimasen vaikeeta ihan kaikki ja se ei tykkää tehä yhtään mitään yhteistyötä. Mä en vihaa mitään niin paljon kun tietotekniikkaa joka ei toimi.

Unohin kokonaan, että mistä mun piti kirjottaa tänään koska oon niin raivona tälle typerälle internetille.

Voin kiteyttää mun tän vuoden opitut asiat Australiasta:

 1. Älkää ottako Vodafonea missään tapauksessa. Se on aivan PASKA.
 2. Pysykää kaukana Surfers Paradisesta.
 3. Älkää rakastuko surffariin.

Noilla pääsette täällä jo pitkälle.

Voisin taas taivastella tähän sitä,  miten nopeesti tää vuos on menny. Oon joka toinen minuutti innoissani lähössä kotiin ja joka toinen iskee paniikki että en varmasti lähe. Kyllä mä pääsen tänne takasin ja tuunkin ihan varmasti, mutta koska sitä ehtis, niin sitä ei tiiä. Musta on ihanaa nähä perhettä ja kavereita ja ootan innolla niin Isin  tekemää poronkäristystä kun pitkää viikonloppua Vaasassa mun lempparitytön luona. Puhumattakaan niistä äitin sapuskoista…

Suomessa ei kuitenkaan oo aikaa kun pari viikkoa ja sit on taas aika lähtee maailmalle, taas yks itkunen päivä lentokentällä. Mä salaa kaipaan sellasta pysyvyyttä ettei tarvi lähteä mihinkään.  Ei sillä, etten odottais reissua ja kaikkia uusia maita ja kulttuureita kun kuuta nousevaa, mutta ootan myös suuresti sitä kun saa muuttaa taas omaan kotiin.

Musta ois kivaa, jos joku kertois mulle mitä tehä ja mitä haluun elämässäni. Ja kenen kans kannattaa mennä naikkariin (siltä varalta ettei se oikee Prinssi Harry tuu kosii mua) ja tehä vauvoja. Varsinki se vauva-asia ois kiva saada ratkastuks mahollisimman pian, koska musta ois kiva saada vauva mahdollisimman pian.

Mun piti jatkaa mun vuoden läpikäymistä, mutta koska tää netti ei haluu tehä yhteistyötä ni jääköön myöhemmäks.

Asuna yhteen shoppailupäivään toimi

 • mekko  – TEMT
 • sandaalit – GoJane
 • lompakko – Diesel
 • arskat – Cupcake Fashion

Ostin ton mekon vissiin sunnuntaina, en osannu päättää valkosen ja mustan väliltä ni otin sit molemmat.. Sit menin seuraavaan kauppaan enkä osannu päättää valkosen ja turkoosin väliltä ni ostin siitäki molemmat. Tässä asiassa ihmiset jakaantuu selkeesti kahteen porukkaan, jotkut ei ikinä osta samaa vaatetta useemmassa värissä, toiset ostaa taas aina. Mä kuulun yllättäen tohon jälkinmäiseen. :D Mites te?

Hypin riemuhyppyjä kun kävin Ginan sivuilla tekemässä tuhojani ALEssa ja mun all time lemppari farkkumallia oli viel myynnissä! Tilasin heti tumman harmaat ja vaaleensiniset Kristenit. ♥ Normaali hinnalla tottakai, mutta silti jee. Äiti ilmottaa mut kohta johonki vierotukseen kun se on muutaman paketin joutunu postista hakemaan.

lovelovelove. Noista oli viel yks aika kivan näkönen sininen pesu, mutta täytynee ehkä oottaa, että pääsee sovittelee. Otin noista aika rohkeesi 26 vyötärön  kun aiemmistakin on ollu, voi olla että lähtee vaihtoon kun housut jää puoleen väliin reittä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

36 Comments

 • Reply Ann keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 16:04

  Mihis sä nyt oot lähdössä reissuun? :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:47

   lähetään maailmanympärimatkalle :)

 • Reply :) keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 16:40

  Miksi mulla on mennyt ihan ohi tuo teidän maailmanympärimatka? Kauan ootte reissussa? Vähänkö mahtavaa :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:47

   nelisen kuukautta:)

 • Reply jilli keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 16:57

  noista annan mutakuvista päätellen ollaan aika saman kokosia tosta lantion seudulta niin miksei mulla sitte ikinä menis 26 farkut kiinni? käytän 29 tai jopa 30, pienimmät mitä oon koskaa ostanu on 27 ja sillonkin olin varmaan noin 10kg laihempi. höh

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:47

   Mulla taitaa suurin osa farkkukaapista olla 27, välillä ne koot vaihtelee mallin mukaan niinku noissa kristeneissä ja meen pienempään. Eli joko käytät liian isoja farkkuja tai sit ei olla samankokosia :D

 • Reply katsu keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 17:59

  Tää ei liity mitenkään mihinkään mutta ajattelin sulta nyt kysyä ku oot Helsingistä:D Mitkä olis sellasia kohtuullisen kivoja baareja Helsingissä jotka on (arkisin) k-18? Missä ite sen ikäsenä tykkäsit pyöriä? Itse Turusta, koitin kyllä googlaillakkin mutta ei oikeen selkeetä mielipidettä sieltä löytyny niin kyselen sulta :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:45

   siitä ku oon käyny k-18 paikoissa ni on se 8 vuotta, että mulla ei ikävä kyllä oo mitään hajua noista :( Helsingissä baarit muuttuu niin kovaa tahtia, että en tiedä enää niitä IT-paikkoja tälleen vuoden poissaolonkaan jälkeen :)

 • Reply Jessica keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 18:25

  Ootteko Annan kanssa enemmänkin kertonu jossain postauksessa tästä teiän maailmanympärysmatkasta, kun en oo mitään huomannu vaikka melkein päivittäin teiän blogeja lueskelen?! Ootteko kauan reissussa ja minne päin maailmaa ootte suuntaamassa? :) Oon ehkä himpun verran vihree kateudesta! Kantsii nyt reissailla, nimittäin näitä vauvoja (mitä itellä on 2), kun alkaa tekee niin sit se reissailu vähän niinkun jää ;)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:44

   Ei, aika hissukseen ollaan oltu :) Matkakohteet yms selviää sitten tien päällä :)

 • Reply Uuteen-Seelantiin keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 18:31

  Moikka,

  tää nyt ei liity postaukseen mitenkään mutta muistelisin että oot ollu välilaskuilla Guangzhoun lentokentällä? Onko se oikeasti niin hirveä paikka? Oon matkustamassa tän kuun lopussa Uuteen-Seelantiin kuukaudeksi ja sekä meno- että paluumatkalla on 6h vaihdot siellä. Yllättäen koko reissun jännittävimmäksi osaksi on tulleet noi vaihdot siellä kun olen nyt lukenut ihan kammottavia kokemuksia…

  Tsemppiä loppuaikaan Ausseissa ja hyvää kotimatkaa!

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:43

   Ei oo mikään herkkukenttä :D Suosittelen, että meet Loungeen joka on heti kun tulee passitarkastuksesta niin oikeella. Sinne maksaa jotain sisään (ehkä 20e en kuollaksenikaan muista, mutta ei mitään älyttömiä summia) mutta se sisältää sitten safkat ja juotavat ja netin.Lisäks siel on sohvia, suihkut ja hierovia tuoleja :D Meillä oli vissiin 7h vaihto siel ja oikein rattosasti kulu.. Itselentokentällä kun ei muuten oo mitään. Henkilökunta on ihan pihalla, että kannattaa pakata vähän ylimäärästä kärsivällisyyttä mukaan :D

 • Reply juliaangelika keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 18:59

  älyttömän ihana täydellinen söpö mekko – sopii sulle!!!

  http://julia-angelika.blogspot.com

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:38

   kiitoksia :)

 • Reply Metuu keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 19:55

  Hei voisikko tehä viime vuodesta jonku semmose kalenterin tai vaa kirjottaa missä kaikkialla oot matkustellu ja esim. kauanko. Ku ei meinaa yhtään pysyy kärryillä koska olit Suomessa ja koska lomalla tai Ausseissa :O Ois kiva lukee niistä ku tästä blogista ei oikee saa mitää kuvaa missä oot millonki tai aina tulee fiilis: -Wataa ai sä oot Suomessa nyt! Nii ja koska sä muutat takas Suomeen? :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:38

   Kyllä sen pitäis blogia lukemalla selvitä ;)

 • Reply Sini keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 20:57

  Ei liity mitenkää postaukseen, mut poltatko tupakkaa vielä? :D ees yhtään?

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:38

   maistoin balilla tupakkaa ja mulla oli sen jälkeen niin huono olo loppuillan, että ei oo tehny ees mieli :D Eli en polta, oksettaa jo hajukin

 • Reply elba keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 21:23

  Hei tee postaus siitä et missä kaikkialla aiotte käydä sitte ku Annan kans lähette vallottamaan maailmaa? :) Tai et missä kaikkialla sä/te haluisitte käydä. Sellasesta ois kiva lukee!

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:37

   oon joskus tehny postauksen unelmamatkakohteista ja meijän varsinaiset matkakohteet selviää sitten vasta kun ko kohtaan päästään :)

 • Reply Lottispottis keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 22:17

  Ihana mekko ! Ja hei ! Mun mielestä sun ei kannattais kauheella höyryllä yrittää postata, vaan pidä hauskaa/itke vikat päivät mitä siellä Australiassa oot ! Ja sitten kun on aikaa niin tuut tänne meitä piristeleen ihanilla postauksillas !:)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:34

   haha sit katoisin kokonaan kaheks viikoks ;) ei siis musta on kivaa kirjottaa, ahistaa vaan ku hitaan netin takia siin menee neljä kertaa enemmän aikaa ku normaalisti :D

 • Reply paulahelena keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 22:47

  noo kyllähän sitä tänäänkin tuli vilan aleista kiikutettua kotiin sama paita valkosena ja punasena ja on niitä kaksosia tuolla kaapissa parit muutkin… :D jos on hyvä malli nii miksei haalis sit useemmassakin värissä! ja noi farkut näyttää superkivoilta, pitää ehkä käydä sovittelemassa… paitsi ettei pidä ku en haluu tuhlata. paitsi sain just ehkä varmistettuu itelleni työpaikan helmikuun alusta alkaen eli rahatilanne on kohenemaan päin… :D

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:33

   mä rakastan tota farkkumallia niin paljon et voisin mennä naimisiin sen kanssa :D

 • Reply viivi torstai, tammikuu 5, 2012 at 08:50

  Haha ihanaa et joku muukin rakastaa tota farkkumallia! Tai itseasiassa täältä blogista mä taisin noi joskus aikoinaan keksiäkin. Mun kaverit pitää mua varmaan ihan sekona ku aina ginassa käydessä pakko käydä tsekkaamassa onko tullu uusia värejä noista :D Oli muuten pakko käydä eilen ostamassa noi vaaleet, melkeen alko vituttaa kassajonossa kun jonotin sen 45 minuuttia, mut onneks vaan melkeen. Noi pöksyt lämmitti mieltä kyllä kummasti.
  Noista on kans se korkeevyötäröinen versio, olisko Kristen high waist tms, se on mikäli vaan mahollista niin viellä vähän ihanampi malli ! Harmi et niitä on meidän ginassa ollu vaan mustia ja tummansinisiä ( ja omistan tietty molemmat :D )…

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 11:41

   Joo toi on vaan paras malli ikinä, sopii mun takamukselle kun valettu :D Joo mä kattelin korkeevyötäröistä, että vois olla aika kivat, mut en viel tilannu.. Pitää käydä sovittelee ku Suomeen pääsee! :) Nettisivuilla niist oli ehkä vaan siniset..?

 • Reply Juulia torstai, tammikuu 5, 2012 at 12:11

  Joo Kristenit on rakautta suurella sydämmellä <3 Itsehän omistan niitä kans varmaan jossain viidessä erivärissä ja ne on oikeestaan ainoot farkut mitä käytän ja sen takia parit vielä lisää ei ois pahitteeks :D Nyt ostin kans noi Kristen High waistit ja ne on tosi ihanat kans, kantsii koklaa! :)
  Ja hei kantsii kattoo noista kristeneistä se sininen väri, retro blue, aivan IHANA! :))

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 12:15

   no voi hitto sun kanssa. Mun on varmaan pakko tehä toinen tilaus heti perään ja sekä ne high waistit että ne retro bluet :D Kattelin sitä jo kuvassa et näyttää tosi kivalta pesulta… Jotenkin vaan syö maksaa niistä normihinta :D

 • Reply hehee torstai, tammikuu 5, 2012 at 17:14

  3. älkää rakastuko surffariin
  onko sallittua rakastua moneen surffariin? ;)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:53

   jos tykkää sydänsuruista nii toki :)

 • Reply MoniQ torstai, tammikuu 5, 2012 at 20:04

  Aaaaaa rakastuin mekkooos<3 ja tykkään kovasti sun blogista, vaikutat symppikselt

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:47

   kiitoksia :)

 • Reply reetta torstai, tammikuu 5, 2012 at 22:57

  siis en tosiaan ikinä oo ollu semmonen joka ostelee noita vaatteita sillee että onpa kiva, ostan tän toisenki värisen. paitsi siis eihän tähän lasketa niitä ginan perustoppeja?! niitä on mun mielestä ihan ok omistaa ainaki 15 ;) mutta nyt mun oli pakko nöyrtyä ja ostaa ginasta se samantha dress kahessa värissä.. eka ostin pinkin, alesta vihreän ja nyt niin ärsyttää ku sitä violettia en ostanu :(( oon ehkä ikuisesti katkera niille ketkä sen violetin omistaa…

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 01:46

   joo no ne ginan perus topit on vähän samaa luokkaa ku pikkarit, niitä on vaan oltava kaikissa sateenkaaren väreissä… En kestä että mun suosikkimalli on lopetettu ja se painijaselkänen otettu tilalle :(

   • Reply reetta sunnuntai, tammikuu 8, 2012 at 16:15

    JOO SAMA! mutta ehkä niiden painijaselkästen kanski voi elää ;) vaikka tiukkaa kyllä tekee….

    • Reply Meri tiistai, tammikuu 10, 2012 at 09:42

     mä jouduin kaivaa täältä mun ”kierrätykseen” kassista ne perustopit pois, ku ajattelin että ostan niiden vähän kulahtaneiden tilalle vaan sit uusia… JA NYT EI VOI!

  Leave a Reply