aina ei voi voittaa, ei ees joka kerta.

Ihan alkuun, ennenku unohan niin Viiniblondeissa ois muutama kuoharisuositus vuodenvaihteeseen!

Aina välillä on niitä päiviä, kun kattelee päivänasukuvia ja saa päivän naurut niistä ilmeistä. Sit on niitä päiviä kun ei kiinnosta yhtään olla kuvattavana, mutta kun blogiinki pitäis saada jotain kuvia (dear Matty, odottelen edelleen niitä paidattomia kuvia…) Näitä kuvatessa oli yks niistä.

No mutta joo. Mun päivän kriisi numero 1 on uuden vuoden kanssa, ku en tiiä mitä sitä tekis. Tai että lähtiskö Byron Bayhin vai onko A:n seuralaisena jossain sen kaverin uudenvuoden bileissä. Pitäis ostaa uudenvuodenmekkojuttu, eikä mua huvita yhtään astua varpaallanikaan yhteenkään vaatekauppaan. Vanhoja mekkojahan ei voi käyttää! Ja mä sitä paitsi inhoon uuttavuotta. Tosin täällä sen ehkä kestää ku ei oo kylmää ja märkää.

Mun kriisi numero 2 on mun hiusten kanssa. Mun on pakko leikata niitä, inhoon kun ne on liian pitkät ja toisekseen latvat on niin kamalassa kunnossa ettei oo koskaan kellään ollu. Mietin että oisin varannu suomessa ajan mun vakkari kampaajalle, mutta en tiiä uskallanko kun se iskee sakset mun kurkusta läpi kun näkee mitä oon tehny mun hiuksille. Tietty vois mennä jollekkin vieraalle, CityDealis on aina tarjouksia, mutta sit jos ne ei tajua että se kaks senttiä on oikeesti kaks, eikä kymmenen. Tai että mä en halua kaikkia huonoja hiuksia pois (musta tulis kalju) vaan vaan ne kaikista kaikista kaikista pahiten haarottuneet. Onks mun lukijoiden joukossa hyviä kampaajia? :D

Ja kriisi numero 3 on se, että mulle kasvo juurikasvu yhessä yössä, enkä löytäny kaupasta mun suosikkiväriä enkä  uskalla kokeilla mitään muuta, kun oon jo pari kertaa värjänny tän tukkani vihreeks.. RANKKAA.

A tuli aamulla surffaamasta ja toi tulleessaan puolen rannan hiekat taas vaihteeks mukanaan. No kattelin vissiin niitä hiekkoja niin vihasesti, että A ihan itse kiltisti kävi hakemassa imurin kaapista..

A: babe, what is this?
M: well, i’m happy u asked, it’s vacuum cleaner.
A: no shit… can i ask why there is duct tape on it?
M:…öh.. a funny thing happened…

Mulla oli eilen pieni torakanmetsästys päällä ja koska olin imuroinu just vähän aiemmin (ne edellispäivän hiekat siitä ovensuusta) (oon kyllä niin huippu vaimokokelas ettei järkee!) niin imuri oli silleen sopivasti käsillä. Imuroin sen torakan ja olin tosi voittajafiiliksellä hetken, kunnes sain päähäni, että se torakka kiipee sieltä putkesta pois, kun niiden pitäis selvitä suunnilleen kaikesta. En uskaltanu siis tehä muuta ku tuijottaa sitä imuria kauhuissani. No jaoin tän asian tuolla facebookin puolella ja Elina kerto teipanneensa jesarilla oman imurin putkensa kiinni muurahaismetsästyksen jälkeen. Eiku imuri päälle siks aikaa että etin teipin (luotan siihen ettei se pääse pois kun se on päällä) ja teippasin putken suun kiinni ja uskalsin jatkaa elämääni ilman että tarvii pelätä sitä torakkaa. Mulla oli tarkotus ottaa teippi pois kyllä aamulla, mut sit unohin sen…

A:n kaveri tuli käymään äsken ja tottakai herran oli pakko jakaa tää mun teippausoperaatio sen kanssa ja nyt ne naureskelee mulle tuolta keittiöstä ja mä yritän näyttää tärkeeltä ja kiireiseltä ja kirjottaa tätä juttua ja olla huomioimatta niitä. Arvatkaa vaan tietääkö tästä huomiseen mennessä jokainen sen kaveri.

KAUHEEN RANKKAA.  Huomaa sen jo kuvistakin.

:D

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply L torstai, joulukuu 29, 2011 at 10:28

  Ei kannata mennä citydeal kampaajalle. Kaveri kävi kahella erillä ja molemmilla kerroilla on ollu tyytymätön lopputuloksee. Kampaajat ei kuunnellu. Vakkari on aina paras, tuntee sun hiukset parhaiten!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:24

   Mä haluun vaan löytää uuden vakkarin… onneks tää homma on jo jotenkin hoidossa:D

 • Reply aaK torstai, joulukuu 29, 2011 at 11:52

  Hahhhhahhh, mikä video =D Mietin vain, että mitenkähän nuo herran harrastamat tietyt liikkeet liittyy torakoiden torjuntaan…

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:23

   torakat kuolee nauruun?:D

 • Reply torakka torstai, joulukuu 29, 2011 at 12:12

  tuli tästä torakkajutusta mieleen kun eilen eksyin jotakin kautta sun youtube videoihin ni törmäsin sielläkin johonkin torakkavideoon ku ootte annan kanssa keskellä yötä metsästämässä jotai torakkaa teijän kämpästä:D:D hahhah sain hyvät naurut

  http://www.youtube.com/watch?v=jNKTZnhO47s&feature=player_embedded#!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:23

   Juu toi oli täällä bloginkin puolella muutama päivä sitten :)

 • Reply Sunkissed torstai, joulukuu 29, 2011 at 13:39

  Täältä löytyy kohtalotoveri! Oon itseasiassa aika useitakin kertoja imuroinut hämähäkkejä ja luin kerran jostain (kuulostaapa vakuuttavalta :D) että hämähäkit pääsis oikeesti pois sieltä imurin uumenista, että ne vaan hetkeks jotenkin pökertyis tms? En tiedä onks toi totta, mutta en halua ottaa mitään riskejä joten oon päätyny ratkasuun, että imuroin niitten jälkeen siihen päälle esim. just hiekkaa tai vastaavaa :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:23

   Joo mäki yritin imuroida hiekkaa jos se osuis siihen torakkaan niin että se heittäis veivinsä:D

 • Reply V torstai, joulukuu 29, 2011 at 13:51

  Mä imuroin kerran yöperhosen, ja joku vuorokaus myöhemmin satuin olemaan vieressä ku se pelmahti sieltä imurista ulos… traumat jäi, eikä tollases suuttimen teippaamisessa oo mitään tyhmää :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:22

   Joo siis miksei ne urpot tajua kuolla sinne imuriin?

 • Reply Satu torstai, joulukuu 29, 2011 at 14:21

  Kiitos huipusta blogista, päiväni piristyi taas kummasti! Pakko jakaa uusin lempparikirja sun kanssa: Tuulen varjo (Carlos Ruiz Zafón). Mysteerinen, ihanan koukuttava ja traaginen rakkaustarina :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:22

   Mulla jäi se joskus kesken… Pakko vissiin yrittää uusiks kun sitä on niin hehkutettu :D

 • Reply V torstai, joulukuu 29, 2011 at 15:22

  Mun on ehkä pakko mennä naimisiin ton korealaisen kanssa, ihan vaan noitten muuvien takia :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:21

   Ne on ihan huiput! :D Voitko lähettää sit videon teijän häävalssista?

 • Reply Tiu torstai, joulukuu 29, 2011 at 16:26

  oot kyllä niin ihana! <3

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:21

   puspus :D

 • Reply Piia torstai, joulukuu 29, 2011 at 18:21

  Eikä!! :D mulle on käyny sama imuriepisodi.. oli ollu ikkuna auki ja sieltä oli ilmeisesti jossain vaiheessa lentäny semmonen saatanan kokonen koppakuoriainen sisälle.. illalla aloin katsoon sivusilmällä valkosiin verhoihin et mikä sielä oikein on!! sain kunnon paskahalvauksen ko se kiikku verhoja pitkin kohti katonrajaa.. sisko sit neuvo puhelimessa et imuroisin sen kusipään.. imuroin ja samalla lailla oli täysillä tehoilla imuri ko etin teippii :D mun luona ei sit imuroitukaan seuraavaan viikkoon ko en uskaltanu ite ottaa sitä imuripussia pois jos se onki elossa..

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:21

   Joo en mäkään ajatellu koskea tohon imuripussiin pitkällä tikullakaan :D

 • Reply Salla torstai, joulukuu 29, 2011 at 22:54

  Ihanaa kuulla että joku muukin vihaa uuttavuotta! Mun kaikki kaverit jää tuijottamaan kolmella reijällä, kun totean asian olevan näin. Mun mielestä masentava juhla, kun kaikki hehkuttaa miten nyt alkaa uusi elämä ja kaikki on vaan paremmin. Mä ainakin oon niin realisti, että tiedän jatkavani ihan samanlaisena suklaata mussuttavana tulevana sotanorsuna, joka kohtalo on kuolla yksin ja tulla kissojensa syömäksi. Ei ne asiat jollain vuoden vaihtumisella miksikään muutu. (Ja joo, tää oli nyt vähän kärjistettyä, totuushan on että mua vaan vatuttaa kun ei oo olemassa mitään komistusta jonka kainaloon voisi painautua kello 00:00)

  Sympatisoin myös tota torakkajuttua. Mulla ongelmana on hämähäkit. Pelottaa et kun imuroin ne, niin mitä sit kun vaihdan pölypusseja? Onko ne tehneet ryhmänä jonkun ”Tapetaan toi muija! Kyllä me siihen porukalla pystytään” suunnitelman siellä pölypussissa ollessaan? Miksi ne muka EI selviytyisi siellä pölypussissa hengissä. En mä sitä imuria kuitenkaan kovin usein käytä…

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:18

   hahahah voitko luvata että vietetään seuraava vuodenvaihde yhessä? :D

   Joo siis mä en missään nimessä aio vaihtaa pölypussia enää ikinä enkä oo lähelläkään sillon kun sitä vaihetaan, sieltä tulee vielä 15 torakkaa kimppuun.

 • Reply Jossu perjantai, joulukuu 30, 2011 at 03:21

  hahha, eeeikä! Just ihanan sulosta tuo teippaus. Varmaan todella moni nainen tekis tollain samassa tilassa :-D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:16

   pysyypä ainakin torakka imurissa…

 • Reply W perjantai, joulukuu 30, 2011 at 04:27

  Hei ois tosi jees, jos voisit kirjottaa oman näkökulman siitä, et millanen sun vuos ois ollu jos oisit lähteny ypöyksin ilman minkäännäkösii verkostoja Aussien päässä. Ite en koe, et olis ketään täällä jonka kanssa lähtisin, mut aivan varmasti ite meen. Mahti blogi piristämässä tätä sateista talvea :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:14

   En mä tiedä saanko aiheesta kokonaista postausta aikaseks, oisin varmaan lähteny reppureissuun jos oisin yksin tullu, eli se ois ollu erilainen ja suurinpana erona se, että ois nähny ja kiertäny enemmän ausseja ja varmaan hengannu enemmän muiden ulkomaalaisten kanssa. Jos oisin muuttanu tälleen pysyvästi yhteen paikkaan, niin ois pitäny vaan toivoo että kämppis on kiva ja rento jonka kautta tutustua muihin ihmisiin :D

 • Reply S lauantai, joulukuu 31, 2011 at 12:39

  meri hyvä, älä kurista itseäsi! oot ihana!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:04

   Mä ilmeisesti näytän tolta kun haukottelen :(

 • Reply noona sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 14:50

  Sympatiapisteet torakoista ja teipista taaltakin! Ma oon siirtynyt kayttamaan Mortenin pikatappaja-suihketta, seuraamaan silmat haukkoina mihin se kuoleva inhotus satkii menemaan, ja sitten siivoamaan lopputuloksen imurin sisaan. J on harrastanut myos niiden grillausta meidan takapihalla, samainen spraypullo ja pitka sytkari…

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:11

   pitäisköhän ostaa sellanen tähän viimesen viikon turvaks :D Meillä on jotain raidin ”supersuihketta” jonka pitäis tappaa kaikki maholliset, mutta sitä saa suihkuttaa puol pulloa yhteen kärpäseen ennenku se ees hidastaa lentoa sen verran että sen saa imuroitua / liiskattua.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post