Hellurei

Joulusta on selvitty jotenkin hengissä. Olin jossain vaiheessa tosi huonona ja kattelin jo lentoja himaan, mutta 1500e menolipusta oli vähän turhan suolanen varsinkin kun tossa parin viikon päästä on valmiiks maksettu lippu kotiin… No tulipahan vietettyä ainakin erilainen joulu.

Aatto kulu A:n kainalossa sohvalla maaten ja herkkuja syöden. Olin aika häntä maassa ku puhuin pitkään äitin kanssa aamulla skypessä ja koti-ikävä jyräs päälle, mutta onneks A jakso katella mua vaikka itkinki joka toinen hetki ja taputella päälakea, että kyllä se siitä syö lisää suklaata. Joulupäivänä olin vaan kaverilla syömässä, sit aikasin  kotiin ja nukkumaan.

Eilen oli pitkästä aikaa aurinkoinen päivä joten parkkeerasin tohon lähipuistoon viltin ja kindlen kanssa ja vietin aamupäivän lukien. Mattylta tuli jossain vaiheessa viesti että oonko kotona jos se tulee käymään. Matty on puhun viimeset kaks kuukautta, että lähdee Boxing Dayna Balille. Kysyinki sillee varovaisesti, että eikö sun pitäis olla jossain lentokoneessa/kentällä johon herra vaan totes että eiku mun mielestä ne lennot oli vasta 28. päivä, ootan koko ajan sitä puhelua jossa se kertoo että ne lennot ihan oikeesti oli 26.. No ei siinä mitään, oli kivaa nähä sitä vielä vaikka kerran jo jätinki sille jäähyväiset.  Hengailtiin meillä kävin vaimoilee ku se kävi surffaamassa ja onnistuin vihdoin pongaamaan sen ajokortin (nojoo pongaamaan = sen ajokortti tavallaan tippu sen housun taskusta kun se oli suihkussa..) niin että nyt tiedän herran iänkin. Hah, ihan hyvä saavutus tälleen vuoden jälkeen josta muutama kuukaus leikittiin jotain vähän kieroutunutta parisuhdetta.

Enkä ees itkeny ku se lähti, ku mulla oli niin kiire kertomaan Sannalle, että Matty ei ookkaan yli 40 ja koukuttunu botoksiin. Jee!

Tänään kävin aamulla shoppailee.. En tiedä mikä mielenhäiriö iski. Mä vihaan alennusmyyntejä. Sen jälkeen kun on muutaman vuoden joutunu olemaan kassan takana nää ekat aleviikot niin oon vannonu etten ikinä koskaan lähe siihen hulluuteen mukaan. No kummasti se unohtu ja kävin kaupoissa pyörähtämässä.   Tosin ostelin oikeestaan vaan tuliaisia / joululahjoja Suomeen.  Että tsemppiä vaan niille kaikille jotka kaupoissa on duunissa, yrittäkää jaksaa tää viikko niin perseestä kun se onkin :D

Tulin kotiin tuomaan kamppeet, pakkasin yhen laatikon suomeen lähtevää kamaa ja kohta pitäis lähtee A:n kanssa hakee ruokaa + leffaa. Yks koti-ilta A:n sohvalla lisää. Ihan kivaa, vaikka joka ikinen päivä minkä vietän lisää sen kanssa vaikeuttaa niitä jäähyväisiä tossa parin viikon päästä. Mutta mietin sitä sitten.

Kuvituksena toimi Franklin, jota kiinnosti kuvattavana olo selkeesti ihan älyttömästi!

Palataan! ♥

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Annika tiistai, joulukuu 27, 2011 at 10:13

  No kerro nyt meillekin Mattyn ikä. En varmasti ole ainoa utelias. :)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 27, 2011 at 11:32

   hah :) eiks se riitä et se on alle 40? :D

 • Reply Nata tiistai, joulukuu 27, 2011 at 10:38

  aijjaijjaj, arvaa kuka lähtee iiihan kohta tiskin taakse…… kiva. ei oo. :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 27, 2011 at 11:32

   hah, mä just kattelin että hullu kun mainostit sitä teijän alea :D Tsemppiä työpäivään! :)

 • Reply mirppu tiistai, joulukuu 27, 2011 at 13:55

  HEEEI! Törkeetä kiusata tollee että tiedät sen iän ja et kerro meille :D Mäkin haluan tietää! Hih.

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 27, 2011 at 14:21

   haha, no okei sit. Matty on 35 :)

   • Reply mirppu tiistai, joulukuu 27, 2011 at 16:59

    Hahaha :D Eli mies parhaassa iässä ;) mmm! *i`m not a boooooy, not yet a maaaaaan* eiku…?!

    • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:18

     on oikein hyvässä iässä. Oon vähän pettyny koska oletin et se ois ollu vanhempi ku siit oli niin kauhee haloo

 • Reply Erika tiistai, joulukuu 27, 2011 at 14:18

  Oon nyt ihan varma, että Matty on 39 ja varmaan täyttää 40 seuraavan kahen kuukauden aikana? =D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 27, 2011 at 14:21

   ei sentään :D

 • Reply sandr-A-licious tiistai, joulukuu 27, 2011 at 16:03

  Hey feel ya, ihan super haikeeta lukee muitten blogeista joulupostauksia! ;( Rupesin jouluaattona itkemään (vähäsen) ravintolas, ku mietin just haikeena, että en oo ollu kahteen jouluun himas ja JUST sillon tietenkin mun pikkubroidi tuli heittää faces, että joulut on ihan perseestä ilman mua… PIKKASEN LIIKKIS… onneks oli aurinkolasit…

  btw, omistin (melkeen) yhen postauksen apinoille, käy kattoo vika kuva!!!!! Tuli kauhee monkey baby fever ja harkitsin hieman, että ostan täältä apinan ja salakuljetan Suomeen :D Kai se siellä tarkenis, jos sille jonkun villapuseron neulois?

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 27, 2011 at 16:20

   Joo ihan kamalaa. Joo mä aloin kans itkee ku pikkubroidilta tuli viesti et hyvää jouluu parhaalle siskolle <3 Miten ne onki niin heikko kohta aina..?

   AWWW APINA <3 joo osta apina ja tuo suomeen ni voin hoitaa sitä aina joka toinen viikko joo joo joo ! ♥

 • Reply annni tiistai, joulukuu 27, 2011 at 16:58

  Merii apua pakko kertoa tämä! Näin viimeyönä unta että hengasin Mattyn, C:n ja A:n kanssa jossain mökillä ja C oli järjettömän hyvännäkönen:D:D apua oon nyt miettiny sitä unta kokopäivän ja oon vieläki aivan ihmeissään siitä. Säki olit siellä mutta sidoit vaan sun conversejen nauhoja kokoajan:D sun postaukset tulee mun uniiiin :p

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:19

   haha :D toi on ihan hirveetä ku näkee unta jostan ihan random tyypistä ja sit seuraavan päivän ihan sekasin siitä, vaikkei oo koskaan tavannu koko henkilöä :D

 • Reply jenna tiistai, joulukuu 27, 2011 at 17:15

  Kauheeta et anna lähti muualle viettämään joulua niin et jäit yksin. No ens vuonna joulu tuntuu varmasti vielä paremmalta kuin yleensä! :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:18

   ihan samalla lailla mulla ois ollu ikävä perhettä ja oisin itkeny jos Anna ois ollu himassa? :D Enkä mä ollu yksin vaan A:n kanssa.

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:18

   ihan samalla lailla mulla ois ollu ikävä perhettä ja oisin itkeny jos Anna ois ollu himassa? :D Enkä mä ollu yksin vaan A:n kanssa.

 • Reply Aija tiistai, joulukuu 27, 2011 at 21:51

  Tajusin just että säähän oot iha Becki Newtonin näkönen!! :-)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:17

   haha mielelläni :D

 • Reply jj tiistai, joulukuu 27, 2011 at 22:16

  hahaaa Mattyn iänselvitys missio vihdoinki DONE!
  ps. Franklin on ainakii maailman komein mies!..hetkinen onhan Franklin mies?

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:17

   joo ja mun mielestä on säälittävää, että sen kaverit on pohtinu tota asiaa useemman vuoden. :D

   Franklin on tyttö, se nyt vaan sai miehen nimen koska se näytti niin Franklinilta :)

 • Reply Sanna keskiviikko, joulukuu 28, 2011 at 14:14

  Hei miks Fränki näyttää vähän oudolta? Tai siis en tunnistanu sitä yhtää, mietein tässä et mikäs katti tää on. Söpöhän se on kuten aina mut ehkä en oo vaa nähny sitä noin läheltä aiemmin.

  Ja hei, kiva et musta on hyötyä! Jos sua alkaa itkettää A ni kysyt siltä et miks se tykkää niin oudoista nimistä, ni sit et ehi itkee ku sul on kiire kertoo mulle et miks helvetissä se tykkää poikien nimistä.

  Hei vietä ihan parhaat vikat viikot ♥ Ja sitten seuraavana maailman vallotus ja kohta pääset takas käymää siellä ja sit on uusi uljas tulevaisuus taas edessä!

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:15

   Mä tänään taas pohdin niitä nimiä ja mua alko ärsyttää ihan sikana :D

   Ja joo Franklin ei oo aiemmin tullu ehkä kuvatuks tolleen 5 sentin päästä :)

  Leave a Reply