juttuja

Seuraava arvonta joka mul tulee, niin vastaukseks pitää antaa otsikkovaihtoehtoja, että voin sit seuraavan vuoden copy pasteta sieltä suoraan juttuja tohon otsikkokenttään. Ne liittyy luultavasti ihan yhtä paljon asiaan kun tähän astisetkin otsikot. Palkinnoks käyn ostamassa ”neulo oma unelmamiehesi”-setin jonka näin kaupassa pari päivää sitten.

Harrysta ei kuulunu eilen mitään, mikä on eka kerta ehkä viikkoon ja mökötän sille ihan pikkasen. (okei oon ihan raivona ja suunnittelen että käyn ostamassa tarvikkeet voodoo-nukkeen) Musta on silti ihanaa miten te luotatte ”Meidän Hartsaan” eli ehkä siit viel kuuluu. Itsehän en voi ottaa mitään yhteyttä.

Päivä on menny pakkaillessa ja siivoillessa, käytiin ikeasta hakemassa muutama iso pahviloota jotka voi sitten jossain vaiheessa raahata tonne postiin ja köyhtyä sen $400 kun ne lähettää suomeen. HURRAA!

Dear pikkusisko, jos luet tätä blogia, niin nappaa kone kainaloon ja käy näyttämässä äitille, että haluan tollasen norsun Ikeasta! Kiva toi tukka, miten niin en kattonu peiliin aamulla.

Meillä oli sunnuntaina pokeri-ilta, mä skippasin pelin ihan vaan siks, että oon maailman surkein valehtelee joten mulla ei toi pokerinaama oikein pidä. Musta näkee ihan jokaisessa korttipelissä että  koska oon voittamassa :D Ei oo vaan mun juttu. Meijän vieraslistaan kuulu mm. C ja luonnollisesti A:n piti herätä kuudeks töihin  seuraavana aamuna ja se halus nukkua kotona. Ihan totta, oon alkanu epäilee että sillä ja  C:llä on suhde kun ne ei koskaan voi olla samassa tilassa. Eiks oo ihan selkee juttu? Hartsaa en voi esitellä tolle porukalle, koska sen maine ei vakuuttais ehkä ketään, ainakaan niin, että mä näyttäisin tosi voittajalta tässä jutussa. (Tosin mä taidan olla ainut jolla on joku kilpailu ylipäätänsä menossa)

Me ei-pokerihait pelattiin koko ilta do you rather-peliä jonka taso laski sitä mukaan ku viinilasit tyhjeni. Mun suosikkeja näistä myös lapsille sopivista oli haluisitko mielummin osata lentää, mutta niin että maksiminopeus on kävelyvauhti vai uida nopeemmin kun meren nopein kala. Kumman te valkkaisitte?

Kaikki pojat valkkas uimisen sillä perusteella, että pääsis nopeesti sinne missä on  hyvät aallot. Mun seuraava kysymys pojille oli et luopuisko ne mielummin surffauksesta vai seksistä. Sitä pohdittiinkin sitten hetki jos toinenkin.

Mulla oli ehkä jotain ihan asiaakin mutta kerkes unohtuu. Paitsi et ne ulkosuomalaiset joilla on Ikeaan turhan pitkä matka (ja muutkin jota kiinnostaa) niin kannattaa tsekata Viiniblondeista glögiohje!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

23 Comments

 • Reply Mallariina tiistai, joulukuu 20, 2011 at 11:10

  Yääää, tuli muuten mieleen, et onks se aina Prinssi Harry joka saa ottaa ekana yhteyttä? Nimittäin jos on, niin tuskin se kauheen kauaa jaksaa jos sä oot aina se passiivinen osapuoli! Nyt siis aktiivisuutta kehiin, tai Prinssin mielenkiinto sammuu kokonaan;)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:32

   ei, aika 50-50 on menny. Mä en vaan haluu ottaa ton täydellisen feidaamisen jälkeen siihen yhteyttä :D

 • Reply Mehis tiistai, joulukuu 20, 2011 at 11:13

  Mulla on tollanen norsu! Sen nimi on Ismail ja se on parhain unikaveri! :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:32

   mä haluun kans!

 • Reply minttu tiistai, joulukuu 20, 2011 at 14:04

  no kummasta ne ois luopunu, suklaasta vai seksistä? :D
  peeäs sun blogi on niin loistokas

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:31

   varmaan suklaasta.

   • Reply minttu keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 14:44

    ää mitä sekoilen, piti kysyä oisko ne luopunu surfauksesta vai seksistä! :D

    • Reply Meri perjantai, joulukuu 23, 2011 at 03:39

     en saanu vissiin keneltäkään vastausta:D

 • Reply Sanna tiistai, joulukuu 20, 2011 at 14:12

  Tais olla yhtä vaikee pohdinta kun Frendien Joeyn Food or Sex? ”Food, sex, food, sex, i dunno, i want girls on bread!” :D

  P.S. Peittoat söpöydelläsi jopa ton norsun tuossa kuvassa, ihana! :) Oikeen semmonen Meri5v ”Mommy can I have this one sleeping next to me, please…?”

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:31

   mä toivon että toi kuva vetoo myös mammaan niin et se käy hakemassa mulle ton :)

 • Reply Janette tiistai, joulukuu 20, 2011 at 17:03

  Onpas sulonen kuva!::)

 • Reply anju tiistai, joulukuu 20, 2011 at 19:27

  Voisitko joskus tehä jonkun videon jossa puhut englantia? Olis kiva kuulla:)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:26

   enpä taida

 • Reply Sanna keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 00:34

  Mä haluan tommosen neulomisjutun! Onhan se 80-luvulla syntyny? Otsikoiksi ehdotan nyt ensialkuun seuraavia, mä ainakin lukisin jutun jos ne alkais tolla (okei no luen ne muutenki):
  Neulo oma unelmamiehesi!
  Ompeleminen onnistu? Tässä yhteystietoja keille voi soittaa avuksi!
  Harry edestä ilman paitaa
  Matty ja märkä t-paita
  Suloisia koalia
  Päivän iskulaini Harry Potterista
  A in your face, C!

  Mä kans luotan meijän Härpäkkeeseen. Mä luotan myös siihen et kun hetki on eniten oikea ever, niin C näkee sut luultavasti Harryn, Mattyn, A:n ja X:n kanssa hetkenä jona ne vihdoinkin kaikki on sun kaa yhessä. Aaaaah!

  • Reply Sanna keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 00:41

   …Siis ompeleminen EI onnistu?

   Kato nyt, oon jo nii silmät kiiluen miettimässä ompelua etten osaa ees ajatella! Oon nähny aika paljon mones paikas noit voodoo-ukkoja. Kerro vaa osote ni etin takas Lontoos ja lähetän (ellei mulla oo silloin se Pertti-Antero -draama et joudun käyttää ite, tosin Briteissä on hyvii kaks yhen hinnalla -tarjouksia ni eiköhän me pärjätä).

   • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:36

    vaihan yhen ommeltavan unelmamiehen voodoo-ukkoon!

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:35

   en tiiä miten monta vihasta kommenttia saisin ku otsikko ois Matty ja märkä t-paita (kuulosta aihan joltain lastenkirjan nimeltä) ja sit siinä ois kuvia enintään musta t-paidassa ja sekin ois varmaan kuiva.

   Mun pitää käydä kattoo et jos niitä on vielä ja tuon sulle tuliaiseks sellasen :D Luulen et saat ite päättää minkä ikänen se on! Eli voit vaihella sitä sen mukaan onks puuma-olo vai ei! aattelemiten kätevää.

   • Reply Sanna torstai, joulukuu 22, 2011 at 16:05

    Niiin kätevää! Voidaan sit kato tavata siel Lontoon baarissa ja ujoina vaa feisbuukkailla, ja sit vahingossa pöydän ohi mennessä huomaamattomasti suoritetaa projekti miestenvaihto.

    ..Okei projekti miestenvaihto kuulostaa äärimmäisen enemmän mielenkiintoselta.

    • Reply Meri perjantai, joulukuu 23, 2011 at 02:52

     voin vaihtaa Mattyn kahteen 90-luvulla syntyneeseen!

 • Reply Lindsay keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 22:26

  Oot ihan ylisöpö tossa kuvassa :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 23, 2011 at 03:38

   se norsu on söpömpi!

 • Reply Siru maanantai, joulukuu 26, 2011 at 13:32

  Moikka,
  Pakko oli myös tulla kommentoimaan, että mielettömän hyvä kuva sinusta!!! Paras kaikista tähän astisista. Jotenkin vain. :) Vaikka tukka onkin vähän pystyssä. Näytät niin pieneltä ja kauniilta. Ja ei, norsu ei ole söpömpi.

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 27, 2011 at 06:42

   haha kiitos :D Tukka joo tosiaan sojottaa vähän minne sattuu…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post