happyhappyjoyjoy

Jee mulla on Mötley liput jee! Tosin Mötleyn tapauksessa uskon että nään ne, 5min sen jälkeen ku keikka on loppu. Odotin koko Sydneyn keikan ajan että koska Vince sammuu lavalle. Mutta silti. Jee! Ainakin yks juttu on varmaa: Mä oon suomessa 7. kesäkuuta.

Tekis mieli ostaa myös provinssiliput, mutta ehkä ootan torstaihin että palkka kolahtaa tilille :D

Ostin myös lentoliput Vaasaan, kattoo niitä kuumia miehiä mun ykköstyttöä. Mun mielestä on naurettavaa, että lentoliput Helsinki-Vaasa-Helsinki maksaa  49 euroa, kun junalippu yhteen suuntaan maksaa vissiin enemmän (olisin kattonu VR:n sivuilta tän hinnan, mutta ne yllättäen ei toimi :D ) puhumattakaan siitä ajan säästöstä.

Jee!

Ootan ihan vähän salaa kotiinlähtöä.

Muttajoo, ettei menis liian positiiviseks tää meno, niin ihan vaan tiedoks et me ei tykätä enää Harrysta. Oltiin aamupäivästä rannalla makoilee (selvitettiin mm. vihdoin Stalkkerin nimi (todella salapoliisityötä kun se kerto sen itse) eli ei ihan turha reissu) ku Harry iski rannalle, mä odotin tietty taas vähintään kosintaa, mutta se viskas pyyhkeen hiekalle, painu veteen, nous vedestä ja lähti rannalta. Ei moikkausta ei kosintaa, ei mitään.

Se on joko:
1. kusipää
2. niin darrassa, että se ei nähny mitään muuta kun sen meren
3. sokee ku lepakko eikä siks nähny mua (tai sitten stalkkeria, jota se ei kyl myöskään moikannu)

Meen nyt tanssii riemutansseja mun lippujen takia ja mököttää samalla pikkasen Harrylle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

62 Comments

 • Reply jmp maanantai, joulukuu 19, 2011 at 09:48

  Nooou! En kyllä suostu uskomaan k-päisyyttä meidän ihanasta Hartsasta, eli oon ihan varma, että se ei vaan huomannu teitä tai sillä oli joku muu superduperhyvä syy ignoorata teidät (ja herranjestas, jopa hänen rakas Stalkkeri-ystävänsäkin! jos se ois sille moikannu niin sit mun kanta vois olla eri). Ehkä sillä oli kiire töihin ja kävi vain pikauinnilla tai oli kuullut huonoja uutisia tai ajatukset oli vain muualla. Ei oo prinsseilläkään elämä aina helppoo.

  Tosi halpat menopaluu-lennot ja vielä Finskiltä! itsekin oon luopunut VR:n käytöstä kokonaan, kun yöjunat opiskelijakortillakin (Oulu-HKI) maksaa nykyään ihan maltaita! No thanks.. Niin ja onnee hyvistä konserttilippukaupoista! Jee!

  • Reply jmp maanantai, joulukuu 19, 2011 at 09:50

   tuo ’halpat’ oli aika jännä sanavalinta monikolle, ehkä alan käyttää tuota oikeestikin

   • Reply Meri maanantai, joulukuu 19, 2011 at 10:02

    Mä luin kolmeen kertaan ton mun tekstin että missä oon kirjottanu ”halpat” – ennnenku tajusin että tarkotit tota omaa kommenttias :D pitkät piuhat.. mutta joo, ehdottoman hyvä sana, voidaan alkaa käyttää sitä ja kohta kaikki käyttää sitä!

    (nauroin tolle ”meidän hartsalle”) mutta joo, ootan innolla et kuuluuko siit tänään jotain (ku joka päivä on kuulunu) sika.

 • Reply suski maanantai, joulukuu 19, 2011 at 10:45

  Miehet!!! ei voi ymmärtää :( mulla kans meni koko eilinen päivä ja nyt tän päivän tenttiin luvut ihan pieleen kun yks mies on ääliö!

  Kaikkee mekin joudutaan kestämään ja nimenomaan MIETTIMÄÄN miesten takia! Miehethän ei tunnetusti pohdi yhtään samoja asioita kuin me. Todennäköisesti toi Harrykaan ei vaan oo huomannu teitä :D ja ite vetää aina kauheet pultit

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 02:02

   nokun miehet ei kyllä ajattele mitään, niillä on pääs kaks hernettä ja sillon ku ne sattuu osumaan yhteen ni syntyy ajatus

 • Reply shake maanantai, joulukuu 19, 2011 at 11:18

  JOo ihan älytöntä toi ero juna ja lentolippujen hinnoissa. Ite jouduin nyt jouluks ostamaan Helsinki-Vaasa-Helsinki junaliput, maksoin 110e, siinä missä pari viikkoa takaperin menin lentsikalla meno paluu sen 60e. Lennot makso kuitenki just niille päiville ku oisin tarvinnu sen verran enemmän joulun vuoks niin joutu tyyttyyn junaan. Ja pakkohan sitä on kuitenki kotiin jouluksi päästä..:)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 02:01

   joo siis toi hinta on ihan naurettava! tai et vr vois vähän tarkastella omia hintojaan :D

   • Reply shake tiistai, joulukuu 20, 2011 at 23:50

    no älä, varsinkin kun vr:n tuntien ei oo mitään takeita perille pääsystä… voi hyvinki olla että se on ravintolavaunussa tuoppia toisen perään jouluaattona kun juna jämähtäny jonneki keskelle korpea. :D jos kävis niinkun elokuvissa, samassa junassa olis joku ihana mies, katseet kohtais ja the rest is history. =D (olishan toi oikeesti huikee tarina kerrottavaksi)

    • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:25

     joo mua ei kans kiinnosta se 12h junamatka kun jossain vaiheessa joku hajoaa :)

 • Reply kiki maanantai, joulukuu 19, 2011 at 11:18

  Tervetuloa Vaasaan! Kuumia miehiä täältä ei kyllä löydy, mutta kyllä täällä yhden tommosen vähän pidennetyn viikonlopun kestää ;)

  Varoituksen sana noista lennoista: Flyben uusi lempinimi on Flymaybe,mutta kyllä ne joskus pääsee perille!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 02:00

   hah, viimeks ku olin, ni olin ihan shokissa kaikista niistä miehistä!

   peruuks ne paljon vuoroja vai miks? tyhmää :(

   • Reply kiki keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 00:08

    Aika paljon on lentoja ollu peruttuna! Mutta kyllä tänne pääsee ;)

    Sitten ootkin varmaan viimeks nähny siis mun miehen ;D

    • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:25

     no täytyy toivoa :)

 • Reply Sanna maanantai, joulukuu 19, 2011 at 11:41

  Ottaen huomioo edelliset postaukset (eli oon samaa mieltä et oot luotu Rouva Harryks) ni mä luulen et se on vaa vähä tyhmä, kato se meri-ilma ja liika happi, ja se haluu nii epätoivosesti sut et se hönö on menny lukee jotai sääntö-kirjoja ja nyt vaa esittää vaikeesti tavoteltavaa.

  Phiies: Voi luoja toi nettisivu! Laitan heti suosikkeihi!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:59

   mietin jo aiemmin, et sil on joku säännöt-kirja, kun se on niin kunnollinen… tai sit tää on se miks sil on niin paljon naisia, se herättää kaikkien metsästysvietin!

  • Reply es keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 00:15

   ”meri-ilma”, hehheh..
   okei, ehkä mun huumori on vähän kuiva mutta musta tää oli aika hyvä vitsi :D
   Voi Harry, ehkä sillä on ollu silmätulehdus eikä oo huomannu sua, niin sen on pakko olla menny.

   • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:25

    tai sit se on vaan kusipää

 • Reply sawia maanantai, joulukuu 19, 2011 at 12:03

  Hei hyvä ku tuut tänne , siis vaasaan, nii voin lykätä ton Schapelle-kirjan sun syliin :DD muahahahhaa! osu nii syvälle se toinenki kirja, että päädyin viikko si lähettämään kirjeen ja pikkusälää yhelle vangille sinne balille :o

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:58

   ja vaasasta ei poistuta, ennenku oon lukenu sen? oon unohtanu kokonaan kattoo, et saaks sen tohon kindleen, ku mul on niin monta kirjaa lukujonossa… Mä suunnittelin just matkaa balille, et vietän sen varmaan sit jossain hyväntekeväisyystyössä :D

 • Reply jennny maanantai, joulukuu 19, 2011 at 12:13

  MITÄ? onkohan tuo vaasa-helsinki-vaasa myös yhtä halpa.. junaliput meiltä vaasan läheltä maksaa hesaan ehkä hieman tuon yli, siis opiskelijalle. mutta onneksi puoliksi asunkin treellä, josta ei mee kauaa. (tai puoliksi ja puoliksi, ku en ees asu koko maassa :D) mut kiitti tiedosta! pitää joskus kattoa lennot, kun on tarvetta käydä hesassa. mikä päivä ootte lentämäs suomeen?

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:57

   en mä usko että ne on yhtään sen kalliimmat… kannattaa siis kattoa, noita halpalentoyhtiöitä on suomessa nykyään niin paljon, että aika halvalla pääsee :) lähetään 13.1, ollaan perillä 14.1

 • Reply Kaisa maanantai, joulukuu 19, 2011 at 12:39

  Veikkaan sitä darraa. Tai toivon. Mä(kään) en suostu uskomaan, että se tolleen vaan menis ohi kosimatta tms. Koska oon ihan fiiliksissä tuosta koko prinssi -jutusta, ihan innolla venailen että koska teillä on häät !! Suuren päivän koittaessa varaudu siihen, ettei se tuu hakeen sua valkoisella ratsulla, vaan surffilaudalla..

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:56

   joo mä pelkään kans tota surffilautaa, täytyy miettiä mekko sen mukasesti…

 • Reply Maija maanantai, joulukuu 19, 2011 at 13:43

  Eiei, kyllä se Harry nyt vaan on kulkenut laput silmillä. Tai hei jos näin naisen mielellä ajattelee, niin ehkä sillä on ollut vaan bad hair day tai ”mä oon niin läski!!”-hetki menossa, että on ollut ihan paniikissa nähdessään sut rannalla ja rynnännyt vaan pää kolmantena jalkana ohi. Juu, kyllä mä veikkaan tota mä oon niin ruma tänään, että en halua törmätä Meriin-teoriaa. Ja unohti Harry Potterin näkymättömyysviitankin kotiin, poor boy. Eihän siihen oo mitään muuta järkevää selitystä?

  • Reply Maija maanantai, joulukuu 19, 2011 at 13:44

   Tai no siis kun nyt noita mun vaihtoehtoja kattelee, niin ei niissäkään ehkä järkeä paljon ole.. :D

   • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:53

    haha :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:54

   onkohan Harryilla joku clubi jossa ne saa lainata toistensa tavaroita? niinku potterin näkymättömyysviittaa tai prinssin valkeeta ratsua?

   • Reply Maija tiistai, joulukuu 20, 2011 at 09:44

    Siis aivan varmasti! Siellä saattaa olla myös Harry(i) Syrjäsen kokkaustaidot. Tested already?

    • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 09:52

     ooooi se ois tosi kiva!

 • Reply Heli maanantai, joulukuu 19, 2011 at 15:30

  meikä ootti ihan hulluna et provinssi julkasee ekat esiintyjät ja sit sielä onki slayer?! eiiii. ja mikä ihme harryä vaivaa! sen ois pitäny olla jo rakastunu suhun!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:52

   onks se julkassu jo? ja slayerhan on ihan superkova!

 • Reply h maanantai, joulukuu 19, 2011 at 15:58

  Hahah, tulit tänään mieleen vanhojentanssikursilla kun liikunnanope valisti mekosta ja olkaimista (joko arvaat?). Se siis kerto kauhutarinoita miten olkaimettomat mekot ei vaan pysy päällä, ei sitten ikinä eikä kellään. Ja ratkaisu tähä on tietenkin…. SILIKONIOLKAIMET!

  Mut ei, älä pelkää, en laita silikoniolkaimia, en edes tanssimisen ajaksi. Mutta vissiin niitä sit näkee the päivänä useemmallakin… :D Sä saisit varmaan hermoromaduksen! No ei tosissaan.

  ps. Oot paras!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:51

   hyyyyi! siis siihen mekkoon silikoniolkaimet! YÄÄK

 • Reply Suvi maanantai, joulukuu 19, 2011 at 17:51

  Moikka! Muistelin, että sä oisit täällä aika usein hehkuttanut noita Wonderbra-rintsikoita ja siks tulinkin kyselemään vähän neuvoja. Mulla on helmikuussa Wanhat tiedossa ja mekon alle ajattelin olkaimettomat Wonderbrat hankkia, koska niistä oon niin paljon hyvää kuullut :) Vertasin vähän ja huomasin, että esim. Nellyllä niistä saa pulittaa n. 70 e, kun taas Asokselta ne saisi vähän halvemmalla, mallista riippuen 30-40 eurolla. En oo kuitenkaan koskaan tilannut mitään ulkomailta, joten en oo ihan perillä noista kooista tuolla. Eli mitä noi koot vastaa tässä Suomen järjestelmässä (tarkotan, kun tuolla on koot 30-38 ja täällä ne 60-90 suunnilleen)? :D Ja onko Wonderbra-liiveissä ylipäänsä yleensä tavallista pienempi tai isompi mitoitus? Erityisesti ajattelin tätä mallia: http://www.asos.com/Wonderbra/Wonderbra-A-F-Ultimate-Lace-Strapless-Bra/Prod/pgeproduct.aspx?iid=867407&sgid=3117&cid=3091&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Ivory

  Kiitos NÄIN PALJON, jos voisit auttaa mua pikkasen :)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:50

   http://www.asos.com/infopages/SizeGuide/pgesizechart.aspx tuolta näät ton koko taulukon :) 30 on siis 65, 32 = 70 jne. Mä oonottanu noilla ultimate strapless rintsikoissa kuppikokoa isomman mitä yleensä.

   • Reply hanska tiistai, joulukuu 20, 2011 at 17:50

    noissa on jostain ihmeen syystä semmonen juttu että suomeksi kokomerkinnöissä ei oo dd:tä, vaan deestä hypätään suoraan eehen jolloin kaikki on vastaavasti sitten pykälää isommalla kupilla. brittikokoihin on kuitenkin laitettu se dd. eli jos tilaa nellystä niin 65e on sama ku asoksen 30dd. ihanan sekavaa! mä kävin suomessa liikkeessä sovittamassa ja ”harmi” kun ei ollut siitä koosta juuri oikeaa väriä niin lupasin palata asiaan ja asokseltahan niitä saa puolta halvemmalla.

 • Reply late maanantai, joulukuu 19, 2011 at 18:19

  45-52€ näyttäis olevan meno vaasaan, että sait kyllä tosi halvalla !
  Tietty juna on paljon ympäristöystävällisempi, että ehkä noilla lentomatkoilla mitä olet tän vuoden aikana lennellyt ja tulet ensi vuoden aikana lentämään olisit ollut maapallolla yhden junamatkan velkaa. ;)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:48

   mä luulen että yks junamatka ei enää tilannetta pelasta. Ostan itelleni hyvän omatunnon noista, maksamalla aina sen ympäristömaksujutun :)

 • Reply Sofia maanantai, joulukuu 19, 2011 at 19:01

  Oot niin ihana ja hyvä kirjottamaan. :D En jaksa taas ottaa näitä sun mies kertomuksias :)!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:48

   hah kiitoksia :)

 • Reply Satu maanantai, joulukuu 19, 2011 at 19:13

  O-ou, Meri tulee Vaasaan. Pitäiskö olla huolissaan ja piilottaa kaikki pojat? :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:48

   ehkä varmuuden vuoks. ainaki ne kaikki umpiruotsalaiset jotka ei puhu yhtään suomea :D

 • Reply emminda maanantai, joulukuu 19, 2011 at 21:34

  mitä mieltä oot tosta facen tulevasta timelinestä? et jos tulis keskustelut näkyviin kaikille?

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:47

   no mä oon sitä mieltä, että ne ei tuu :D vai onks joku lukenu jonkun timelinestä toisten yksityisviestejä? Mä kävin oman seinäni läpi ja piilottelin sieltä ne jutut mitkä sinne ei kuulu.. muuten en oo ainakaan vielä sen fani, mutta kai se on vaan tottumiskysymys

 • Reply anna maanantai, joulukuu 19, 2011 at 21:40

  Tai ehkä sillä on huono näkö! Mulla jos ei oo piilareita päässä niin en kyllä ketään tunnista eli en myös moikkaisi :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:45

   joo yritin uskotella itelleni samaa :D

 • Reply mju maanantai, joulukuu 19, 2011 at 23:06

  Sillä täytyy olla kaksoisveli. Tai sitten sun olisi tällä kertaa pitänyt juosta sen perään. :)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:45

   ehkä se odotti sitä :D

 • Reply sarbei tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:19

  Voi kääk mä rakastan näitä sun postauksia miehistä ! :D toivottavasti nää mahtavat päivittelyt kaksjalkasten toiminnasta ja sun kokemuksista ei pääty kun palaat suomeen ! ihan huippua ! mukavaa vertaistukea ja päivän nauruja. Kiitos !

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 20, 2011 at 01:44

   no varmasti vähenee, ikävä kyllä. saa nähä mitä tässä tapahtuu :)

 • Reply jennik tiistai, joulukuu 20, 2011 at 12:00

  Siis mitä ihmettä? Vaasaan lento kestää 1h? Kun mä lennän Oulusta Hkiin niin siinä kestää max. se 50min. :D Ehkä niillä on joku potkurikone siellä tai jotain muuta yhtä järkevää (ja hidasta)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:32

   ei se kuulema kestä ku joku 40min, mutta kai siinä lähtemisessä yms kestää aina niin kauan, et on laitettu tunti aikaa :D

 • Reply Nanne tiistai, joulukuu 20, 2011 at 15:02

  Joo ja Oulun ja Helsingin välille saa lentoja 19,90e. :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:29

   jep. ja junalla pikkasen enempi :D

 • Reply Jenssi tiistai, joulukuu 20, 2011 at 19:33

  Tervetuloo vaan tänne Vaasaan missä ei oo tällä hetkellä ainakan yhtään lunta:( Taitaa tulla lumeton joulu..

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 10:26

   no on tässä kuukaus onneks aikaa sataa :)

 • Reply shanaynay keskiviikko, joulukuu 21, 2011 at 17:56

  Hei onko bändi Steel Panther teille tuttu? Tuli tosta niiden musasta ja menosta vaan niin mieleen sinä ja anna, ja heti semmonen tunne että teihin vois uppoo toi niiden huumori :D

  Steel Panther ja niiden maailman rehellisen rakkauslaulu – http://www.youtube.com/watch?v=bzUPG8olnO0

  Nää tulee maaliskuussa Suomeen, pakko mennä miehet paikanpäälle katsastamaan :))

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 23, 2011 at 03:39

   on joo tuttu, mut ei silti oo kauheesti tullu kuunneltua.. Ois kyl kiva nähä ne livenä, sääli etteioo maaliskuussa suomessa :(

   ja ahahah toi video (ja biisi) on ihan loistava :D

 • Reply riinaok torstai, joulukuu 22, 2011 at 16:04

  Mäkin tajusin tuossa, että kannattaa todellakin suosia lentoliikennettä ainakin nopeudensa puolesta jatkossa! Terv, vaasalainen ;)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 23, 2011 at 02:53

   joo ajan säästö on aikamoinen :) se junassa kököttäminen ja junan vaihtaminen on aina yhtä ärsyttävää…

 • Reply L perjantai, joulukuu 23, 2011 at 21:30

  Minkä sivuston kautta ostit nuo lennot? Ja lentääkö Flybe Vaasaan?! niiden sivuilla sanotaan että helsingin ja vaasan välillä ei olisi lentoja vaan ainoastaan tallinnan ja vaasan? mitä ihmettä?

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 24, 2011 at 04:04

   https://www.rantapallo.fi/lennot/ :) Flybe vissiin operoi noi vaan, Finnairin lennot kuitenki. (paitsi toises lipus lukee et flybe hoitaa molemmat, toisessa on merkkitty toi finnair..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post